Partyflock
 

Errorkrew invites Queen Atom
Zaterdag aanstaande in Studio 80

gepubliceerd door , op
Errorkrew invites:
22 november 2010
Op zaterdag 18 december strijkt Errorkrew weer neer in Studio 80 en is het tijd voor een nieuwe ‘Errorkrew invites:’ met dit keer de dj en producer Queen Atom. Deze in Berlijn woonachtige Londenaar met Italiaanse roots ken je misschien beter als Cesare vs Disorder, maar hij opereert onder nog twee aliassen: CEZ en Sire Cactus. Als Cesare vs Disorder heeft hij wel eens eerder in Nederland gestaan maar Errorkrew haalt hem op zaterdag de 18e voor het eerst naar Amsterdam als Queen Atom.

Hoe het ook zij en onder welke alias hij ook in Studio 80 staat, dit is een artiest die je niet wilt missen. Errorkrew heeft altijd een voorbeeldfunctie als het gaat om nieuwe technoartiesten en nodigt met de speciale ‘invites’ avonden in Studio 80 vooruitstrevende en nieuwe artiesten als headliners uit. Eerdere boekingen met primeurs van Alan Fitzpatrick, Harvey McKay en Maetrik zijn het levende bewijs van hoe de organisatie de vinger aan de pols heeft in de technoscene.

Cesare kreeg met zijn ‘Refuse Greed’ EP als Queen Atom fans als Adam Beyer, Paul Ritch en de Monus dj’s. De ‘Mean Land’ release als Cesare vs Disorder op THEMA werd trouwens gefeatured op Sven Väths ‘Sound of the tenth season” van Cocoon en heeft hij de track ‘Envy’ van Errorkrew bekende Maetrik geremixed. Met de release van zijn aanstaande debuutalbum in het voorjaar van 2011, verwacht Errorkrew dan ook nog veel van Queen Atom te gaan horen. Geen betere timing dus, om deze artiest van wereldklasse live te gaan aanschouwen.



Ook met de overige line up zit het wel goed en wordt de bezoeker getrakteerd op een waar technofestijn. De Rotterdammer Boris Ross is eigenaar van zijn eigen label Luxaflex Records waarop hij platen uitbrengt van niet de minsten: onder andere Pig&Dan, Mr. G., Darko Esser, Mark Henning en Rino Cerrone hebben platen verzorgd op Luxaflex. Maar ook zelf kan hij er wat van, zijn producties worden zeer gewaardeerd door de absolute top: Loco Dice, Richie Hawtin, Joris Voorn en Joel Mull kan hij rekenen tot zijn fans.

Frank Haag, oude bekende en min of meer ontdekt door Errorkrew is behoorlijk druk geweest in de studio met onder andere Sandrien en gaat je weer verblijden met een set zoals alleen Frank Haag die kan neerzetten. Zoutman heeft ook al een keer gedraaid voor Errorkrew maar dan tijdens de Errorkrew radioshow en dit maal staat hij in de grote zaal. Natuurlijk zijn vaste waarden Kwik en V-Neal ook van de partij en Jesse Ten is een relatieve nieuwkomer maar was vorig jaar resident bij het Utrechtse Kranck dus ook van hem kunnen we goeie techno verwachten.

3 opmerkingen

Die poppetjes zijn wel flink aan het bouncen! haha
Hier de timetable, tot vanavond! :-)

TIMETABLE STUDIO 1:
23:00 Zoutman
01:00 Boris Ross
02:30 Queen Atom LIVE
03:30 V-Neal

TIMETABLE STUDIO 2:
01:00 Jesse Ten
02:15 Frank Haag
03:30 Kwik