Partyflock
 
Nieuws · oktober 2006
­ Nederland
The bass system
dinsdag 31 oktober 2006
Bass System Events gaat zich vanaf 16 december inzetten voor een nieuw, stevig en breed georiënteerd dance concept in Hoogeveen. Bass System Events heeft in het verleden diverse events georganiseerd in regio Oost - Nederland. Maar had nog geen voet aan wal gezet in Drenthe. Waarom Hoogeveen? Tot nu toe werden er in Hoogeveen alleen maar feesten gegeven die zich uitsluitend op Hardcore hebben gericht. De keus werd zo een stuk makkelijker om eens iets nieuws met ander stijlen te proberen.
Het eerste weekend van november belooft weer ronduit spectaculair te worden! In september hebben de heren van GZG en Stalker al eerder de handen ineengeslagen met een geweldige nacht/ochtend/middag als resultaat, de houseliefhebbers die bij dit Karotte Raveweekend waren weten waar we het over hebben
Over een paar weken is het dan zo ver., Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie haar tweede feest, Las Vegas delight. Een feest met fierce entertainment& en een mind blowing Line-up.
Funk fiction gaat verhuizen! Na drie uiterst succesvolle edities in het LUX, bleek deze locatie toch te klein om alle liefhebbers te kunnen ontvangen. Daarom verhuist dit grootse event naar het Triavium, een locatie van allure in Nijmegen. En Funk fiction pakt flink uit! Triavium wordt op 25 november omgetoverd tot het decor van Funk fiction tijdens een vintage junkies editie.
D.D.O.D. - Blessed Angels
zaterdag 28 oktober 2006
Het is vreselijk om te zeggen, maar de zomer is weer ten einde, al is het nog niet koud, de dagen worden al korter en de regen zou ook wel wat minder mogen, maar ja wat is er aan te doen? Als de nachten dan toch langer worden zou het dan niet zo zijn dat er meer tijd is om feest te vieren en te dansen? Wat beter om je warm te houden in de naderende winter dan heerlijke muziek, de muziek waar jij het meest van houdt? En als die muziek Harddance is dan is D.D.O.D. the place to be.
Het jaar 1996, de gabberscene is in volle bloei, de sfeer is super en de feesten zijn top! Dit is het jaar dat de internetcommunity The Terrorworld het leven ziet! Voor de liefhebbers van een vleugje oldschool, een portie early rave, stevige mainstream hardcore en een tikkie industrial organiseert TW Magazine in Tropicana het 10 jarig bestaan. 9 december 2006 zal de lokatie aan de Maas weer het bolwerk van het ultieme gabberwerk zijn.
The Eden Rave gaat uur langer door
woensdag 25 oktober 2006
Komende zaterdag, tijdens the Eden Rave in de Vechtsebanen, gaat de klok een uur terug. Dit betekent dat er een uur langer gefeest kan worden!
Zaterdag 23 december is het tijd voor Part II van “Noize Suppressor presents Hardcore Junky”. Uiteraard vindt dit meesterlijke evenement met een Italiaans tintje plaats in de nummer 1 hardcore locatie van Nederland; de Hemkade in Zaandam.
Wat is er voor een DJ mooier dan in je eigen home town een feest geven die het publiek nog heel lang zal blijven heugen? Marcel Woods, geboren en getogen Eindhovenaar, zal op vrijdag 3 november aanstaande in het oude Klokgebouw zijn eigen publiek meenemen op een van zijn inmiddels bekende Musical Madness 'flights’.
DJ en partycollectief Full Spectrum strijkt weer neer in de Effenaarin Eindhoven. Met gast DJ's James Ruskin en Guy Gerber en de residents Michael von L. en VJ Slof schotelen ze je een mooie avond op het gebied van techno en elektro voor!
5 November zal er voor de aller laatste keer erotic sunday vibe gehouden worden. Daar heeft de organisatie van Crazyland een goede reden voor. Daarover straks meer!
Op zaterdag 23 december 2006 presenteren [organization=877]{Organisatie met ID 877 bestaat niet!} & Jongerencentrum Todo in een samenwerkingsverband de 1e editie van Low tempo sucks in Todo te Best.
Vonyc bijna uitverkocht
vrijdag 20 oktober 2006
Eén van de meest spraakmakende evenementen van het Amsterdam Dance Event, Vonyc Session op 20 oktober, is bijna uitverkocht. De voorverkoop bij alle losse voorverkoopadressen is inmiddels gestopt en de laatste 100 kaarten gaan waarschijnlijk vandaag nog over de toonbank bij Ticketbox of Beep.
QrimeTime - 31 december
vrijdag 20 oktober 2006
Het is voor Q-dance traditie geworden om het oude jaar knallend uit te luiden in de Heineken Music Hall, en ook in 2006 staat op 31 december QrimeTime op het programma. Sinds de eerste editie in 2004 is het evenement uitgegroeid tot één van de betere van het jaar, niet in de laatste plaats vanwege de voor Q-begrippen afwijkende opzet.
Hoe snel kunnen twee jaren voorbijgaan? Misschien was je er vierentwintig maanden geleden nog honderd procent zeker van dat je je eeuwige liefde had gevonden, terwijl je nu al een jaar met iemand anders samenwoont. Misschien ben je zes keer van baan verwisseld terwijl je dat nooit verwacht had. Is er misschien iemand in die tijd miljonair geworden doordat hij een kraslot bij de sigarenboer kocht? Zo zie je maar: in twee jaar kan veel veranderen. Maar sommige dingen blijven, Club Deja Vu classics is er daar één van.
Vereende verruimers van de muzikale geest,

Ter afsluiting van de derde en laatste dag van het Amsterdam Dance Event is iedereen bij deze uitgenodigd voor een nacht om nooit te vergeten. Centipede Productions presenteert een progressie in psychedelische perceptie, een fusie van beeld en geluid uit ons toekomstige verleden met het eeuwigdurende, universele ritueel van de dans.
The Eden Rave - timetable en updates
donderdag 19 oktober 2006
Op 28 oktober vinden tijdens the Eden Rave in de Vechtsebanen zes ultieme early hardcore battles plaats. Wat kun je hiervan verwachten? Een rijke mix van de vetste early tracks, hoogstaande technische sets en het echte ouderwetse Vechtsbanengevoel.
Na veel onzekerheid over dit feest naar aanleiding van een rechtszaak tegen Pand41 door de huidige en nieuwe eigenaar is dan definitief de knoop doorgehakt.
Cube - Break & Eliminate
woensdag 18 oktober 2006
Na een periode van rust is State of Mind Events weer terug met een nieuwe editie van Cube. Deze editie heeft de naam Break & Eliminate meegekregen, de organisatoren zijn namelijk erg benieuwd wie het einde haalt van deze avond!!
Know Your Classics
woensdag 18 oktober 2006
Zaterdag 11 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van dit inmiddels zeer populaire concept met achter de draaitafels Lucien Foort, Marcello, 2 O'Clock Ron, Edwin Bazen & Chris Rox. Met deze mix van oude en nieuwe helden uit de Nederlandse Dance achter de decks, belooft het weer een knallende editie te worden.
Hollywood Music Hall 10 jaar
woensdag 18 oktober 2006
Tien jaar toonaangevend, tien jaar vernieuwend en tien jaar massaal bezocht. Hollywood Music Hall, het Rotterdamse uitgaanscentra dat wekelijks goed is voor 11.000 à 12.000 gasten, viert van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober op meeslepende wijze haar jubileum.
Beatbusters
woensdag 18 oktober 2006
Als er een persoon is in Friesland die de juiste betekenis van het woord 'feest' kan uitdrukken door het gewoon te laten zien en ervaren, is dat Maddmaxx. Samen met o.a. Luna, Thilo, Kevin Kaos, Re-Style en nog 14 andere dj's zal het dak er afgaan. De show zal worden gehost door MC Da Mouth of Madness.
Mania staat in de steigers
dinsdag 17 oktober 2006
Bijna 6 jaar geleden vond de oorsprong van Mania plaats in de toenmalige Subway te Tilburg. De jongste Mania wordt slechts enkele honderden meters verderop gegeven in de #1 locatie van Tilburg, popcentrum 013. Uiteraard mogen de roots nooit vergeten worden. Daarom zal er ook aandacht worden besteed aan het beste van toen, met onder andere het legendarische duo The Stunned Guys uit Italië, die nog nooit eerder op Mania te bewonderen waren. Maar belangrijker nog, hardcore is weer helemaal terug en dat kan je merken ook! Is er in het begin van de avond in The Choice (grootste zaal van popcentrum 013) nog ruimte voor early hardcore, later zal overgestapt worden op hedendaagse hardcore, zoals in zaal 2 de gehele avond te horen zal zijn.
Chakra Dj;s rouleren op 29 oktober
dinsdag 17 oktober 2006
Met nog maar net het 1 jarig bestaan achter de rug, en nog nagenietend van een heerlijk feest, is Chakra alweer druk met de volgende. Steeds weer wordt er gezocht naar iets speciaals, en deze keer gaat Chakra op vet anders.
Project Hardcore.nl update
maandag 16 oktober 2006
Na de uitverkochte eerste Nederlandse editie van Project Hardcore.nl eind vorig jaar in de SilverDome in Zoetermeer, keert op zaterdag 4 november Project Hardcore.nl weer terug naar deze toplocatie. De SilverDome heeft niet alleen een perfecte ligging, maar ook de sfeer, het harde geluid en de goede akoestiek is er geweldig.
Pokke-Kerst-Herrie 2006
maandag 16 oktober 2006
Ook dit jaar kan er weer genoten worden van een lekkere Kerstdreun. Op maandag 25 december is het weer tijd voor de jaarlijkse terugkomende Pokke-Kerst-Herrie. Dus ook dit jaar geen jingle bells maar 8 uur lang de beste zwaar terreurgestelde Pokkeherrie. De editie van 2006 zal gehouden worden in Amigo's te Dordrecht. Zorg er dit jaar weer voor dat je het Kerstdiner zo snel mogelijk naar binnen schuift zodat je er vroeg bij kan zijn.
Op zaterdag 4 november presenteert Frequence haar nieuwste concept; Clockwork. Met dit evenement wil Frequence een nieuwe weg inslaan en ‘Techno- Eindhoven’ daarmee nieuw leven inblazen. Frequence wil inspelen op het gat dat is ontstaan in Technostad Eindhoven. Waar vroeger volop techno feesten waren en Eindhoven bekend stond als technostad is dit tegenwoordig compleet voorbij.
11 November is de dag
vrijdag 13 oktober 2006
Heel vroeger (in het jaar 316) leefde er in Hongarije een man, genaamd Martinus. Hij was een ridder in dienst van de koning. Toen hij met een groep soldaten naar Frankrijk reisde, kregen ze heel slecht weer. Het regende, het werd koud en het ging vriezen. De mannen waren te paard en wilden zo snel mogelijk naar de volgende stad gaan. Daar wilden zij aankomen voordat de poorten sloten.
Zet zaterdag 11 november maar vast met stip in je agenda. Dan zal in de Rotterdamse Outland het clubevenement plaatsvinden waar al weken vingerlikkend naar wordt uitgekeken. Een indrukwekkende rij artiesten vieren gezamenlijk het 11-jarig bestaan van de befaamde Lunapark feesten.
De maand september stond in het teken van de 1ste editie van Go!Crunc in Rotterdam. Met een verschrikkelijk uitgepakte line-up, werd Rotterdam gek gemaakt met het Crunc virus. Dj’s die bij de eerste editie waren; Funkerman, Dekky, Philip Young, Fedor Limjoco, La Nina (in plaats voor Denniz) en hadden we niemand minder dan de bekenste mc, namelijk Pryme. Met als extra verrassing een nieuwe vrouwelijke mc genaamd, Choral.
Na de succesvolle Nachtvierdaagse keert Lust 21 oktober terug met een fijne zaterdagavond gegarandeerd dansplezier. De zweetdruppels zijn opgedroogd en iedereen heeft er weer zin in. Na verschillende personeelsfeesten, borrels en bruiloften is het nu weer tijd voor iets anders. Een ondergrondse nachtkraker vol vette grooves, dikke bassen en fijne mensen.
SunD.D.O.D.ay Does Classics
maandag 9 oktober 2006
Zondag, de laatste of de eerste dag van de week, de dag van het vrij zijn, de dag van het chillen, voor sommige de dag om naar de kerk te gaan en het is natuurlijk ook al lang en bij velen bekend dat de zondag ook een heerlijke dag kan zijn om nog te gaan feesten. Het heeft gewoon iets speciaals.
Nog heel even en Crazyland staat al weer voor de deur. Mensen zijn haastig pakjes en kaarten aan het kopen voor het aankomende weekend. Er is ook weer zoveel te beleven met Crazyland dit weekend. De organisatie kan natuurlijk niet alles zeggen maar een ding staat vast: het wordt weer een bom van een feest met een heerlijke sfeer.
Check-in @ Technoboy
maandag 9 oktober 2006
Bijna een maand geleden kwam het eerste persbericht over Technoboy’s grote solo optreden in de SilverDome te Zoetermeer, dat zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2006. Daardoor ontstonden er een hoop speculaties over het nieuwe evenement. Nu is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten…
Haal je oordopjes maar alvast tevoorschijn, want aftellen is begonnen. Over een paar dagen is de HappydayZZ in Culemborg het luidruchtige decor van Multigroove’s vierde editie van Rebound. In deze laatste briefing lees je de laatste ins en outs over Rebound, waaronder een aantal nieuwe namen in de line-up.
Na een zomerstop van 4 maanden is Streamers op 3 november 2006 weer terug in het mooie Pop- & Cultuurpodium het Paard te Den Haag. Na de warme zomer opent het Paard haar deuren voor de kick off van Streamers. Er zijn wel wat veranderingen op komst, Streamers zal voortaan door het leven gaan als een concept voor de techno liefhebber waar verschillende stijlen aanbod komen. Van minimal tot House en van Techno tot Electro en wellicht zelfs verder!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 6 oktober 2006
Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij. Dit is de KNIP-dienst met alle korte nieuwsberichten op een rij!
Na het grote succes op zaterdag 22 juli jongstleden keert het feest Bass Solution terug in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Bass Solution geeft je een maximale line-up voor een minimale prijs. 2 zalen, gevuld met gasten van DJ OCD en DJ Genius, waarbij de beste Early Hardcore, Oldschool, Early Rave, Jump en Hardstyle platen voorbij komen.
Earth meets club Flamingo
donderdag 5 oktober 2006
Dance organisatie Earth organiseert op 7 oktober haar eerste event in de de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Samen met Club Flamingo heeft Earth een heftig programma samengesteld met een aantal topartiesten. Wat te denken van Nederlands meest begeerde vrouwelijke dj Isis, nationale house-godfather dj PER en Nederlands meest hotte producers van dit moment, de 16 Bit Lolitas. Earth meets club Flamingo is een must-visit voor Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken.
Op woensdag 25 oktober organiseert Fresh FMj voor de tweede keer een mega-editie van het alom geprezen en gevreesde Hardhouse Generation in Outland Rotterdam!
Het weekendje Awakenings van dit weekend is volledig uitverkocht maar gelukkig, vooral voor degen die mis hebben gegrepen voor dit weekend, staan er volgende maand weer twee edities voor de deur!
13 oktober 2006 gaat het toch echt gebeuren, Tiësto komt naar Culemborg. Het management van Tiësto heeft vandaag aan de organisatie bevestigd dat het eerste optreden, na zijn ziekenhuisopname, zal zijn in HappydayZZ Venue te Culemborg.
Vandaag is bekend geworden dat Unique Sexy City op 28 oktober niet kan plaatsvinden in The The Sand. Dit evenement bleek bij nader inzien toch niet binnen de mogelijkheden van de gebruikersvergunning van The The Sand te liggen. Gelukkig betekent dat niet het einde van het feest, want er is een andere lokatie gevonden in de HappydayZZ.
Niemand minder dan dj Da Pauli nodigt je op vrijdag 13 oktober uit om tijdens een gloednieuwe editie van Planet XXL zijn 26e ‘verjaardagsritueel’ te komen vieren. Na het grote succes van Da Pauli’s 25e verjaardag in Club Noa in Leeuwarden van vorig jaar, zal de traditie worden voortgezet met deze keer de meest ‘gruwelijke’ aankleding en een ‘monsterlijk’ goede line up!
Aflasting Slipperz in The Sand
dinsdag 3 oktober 2006
Helaas zal ook het Slipperz feest van 7 oktober in The The Sand niet doorgaan.
Rush in club Monza
dinsdag 3 oktober 2006
Rush in Monza Utrecht. Oud en vertrouwd kun je voor de volgende editie al wel zeggen. Vrijdag gaat dan ook ouderwets het dak er af. Rush’ klassieker DJ Brian S staat namelijk aankomende vrijdag in de Monza met DJ Jaziah van de nieuwe garde, voor het eerst naast elkaar in de DJ booth. Het is tijd voor kwaliteits-House van nu, entertainment des Rush en de sfeer zoals het altijd al hoort. Want ook al wordt dit pas de vierde editie van Rush in Utrecht, vrijdag wordt een oude-nieuwerwetse editie!
Aanstaande zondag organiseert La Pura Vida het eerste dance event genaamd ‘To the club’. La Pura Vida wil het publiek een ouderwetse clubavond bezorgen. Geen trance of hardcore, maar house.
Een ritueel dat in 2002 haar oorsprong vond en in 2005 tot twee maal toe herhaald werd, wordt weer geëerd. Op zaterdag 28 oktober 2006, van 23.00 tot 09.00, laat Namasté alle hokjes weer samenvloeien op de legendarische Arc of Goa.
Nog één keer Club r_AW in 2006
maandag 2 oktober 2006
Terwijl afgelopen weekend het dak er nog af gefeest werd tijdens de september editie van Club r_AW is het alweer tijd om vooruit te kijken. En met name richting de zaterdag van 25 november, de nacht waarin Club r_AW zijn laatste editie van 2006 zal beleven.
Waterland heeft er even op moeten wachten, maar 18 november gaat het dan toch gebeuren. De twee grootste en meest fameuze party-organisaties uit de regio hebben de krachten gebundeld om een ultiem stampend feest neer te zetten waar nog lang over nagepraat zal worden!!
31 oktober 2006
The bass system
28 oktober 2006
Berliner Helden en Maandag Bestaat Niet
Las Vegas Delight - Een waanzinnig feest dat je niet mag missen
D. Ramirez op Funk Fiction in het Triavium
D.D.O.D. - Blessed Angels
27 oktober 2006
TW Magazine, 10 years and still counting!
25 oktober 2006
The Eden Rave gaat uur langer door
Noize Suppressor presents Hardcore Junky II
Marcel Woods licht de oude Philips fabriek nog een keer op
Full Spectrum met James Ruskin en Guy Gerber
23 oktober 2006
Erotic sunday vibe voor de allerlaatste keer gehouden
22 oktober 2006
Low tempo sucks - The point of no return
20 oktober 2006
Vonyc bijna uitverkocht
QrimeTime - 31 december
Club Deja Vu 2 jarig bestaan met 9 top Dj’s
19 oktober 2006
Centipede Productions - "..and frogs fell from the sky"
The Eden Rave - timetable en updates
18 oktober 2006
Hardstrike vs Mad Tunes - Leeuwarduh de geksten in Rumours
Cube - Break & Eliminate
Know Your Classics
Hollywood Music Hall 10 jaar
Beatbusters
17 oktober 2006
Mania staat in de steigers
Chakra Dj;s rouleren op 29 oktober
16 oktober 2006
Project Hardcore.nl update
Pokke-Kerst-Herrie 2006
14 oktober 2006
Techno terug in Eindhoven met Clockwork
13 oktober 2006
11 November is de dag
12 oktober 2006
Lunapark viert 11-jarig bestaan met grootse line-up in Outland
Go!Crunced Rotterdam voor de tweede keer
11 oktober 2006
Lust - Ondergrondse nachtkraker in Nijmegen
9 oktober 2006
SunD.D.O.D.ay Does Classics
Crazyland oktober update & winnaar reis naar Ibiza
Check-in @ Technoboy
7 oktober 2006
Multigroove presents: Rebound // The Time-table
Streamers - The grand return in het Paard van Troje
6 oktober 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zaterdag 4 november; Bass Solution
5 oktober 2006
Earth meets club Flamingo
Fresh FM Hardhouse Generation opnieuw in Outland
4 oktober 2006
November brengt twee edities Awakenings
3 oktober 2006
Tiësto 13 oktober definitief in HappydayZZ Venue
Unique Sexy City verplaatst van The Sand naar Happy Dayzz
Planet XXL presenteert Da Pauli’s 26th birthdayritual!
Aflasting Slipperz in The Sand
Rush in club Monza
2 oktober 2006
La Pura Vida opent de deuren "To the Club"
Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa
Nog één keer Club r_AW in 2006
Donkere Revolutie van gebundelde krachten op komst