Partyflock
 
­ Nederland

Full Spectrum met James Ruskin en Guy Gerber

gepubliceerd door , op
Full Spectrum met James Ruskin en Guy Gerber
23 oktober 2006
Full Spectrum bestaat inmiddels ruim 2 jaar en doet voor de 2e keer in korte tijd Eindhoven aan. Als organisatie, bestaande uit een collectief van DJ's en party-organisatoren uit Utrecht, heeft Full Spectrum de afgelopen 2 jaar keer op keer van zich doen spreken met verrassende avonden vol primeurs en een scherpe visie op DJ- en producerstalenten. Hun zogezegd ‘andere kijk op techno’ zorgde naast de dicht-bij-huis bolwerken Tivoli en EKKO ook al voor successtory’s in onder andere 11, Patronaat, Simplon en Paradiso.

Het Blueprint label van James Ruskin bestaat dit jaar op de kop af 10 jaar. De Engelsman bestookt ons sinds die tijd met zware melodieuze en funky techno. Denk ook aan z’n inmiddels klassieke albums ‘Point 2’ en ‘Into Submission’ op het Tresor label waarop de specifieke Ruskin stijl goed naar voren komt. Zonder twijfel behoort hij tot de grootste DJ’s in de hedendaagse technoscene. Zeker omdat ie over buiten valt; te Engels voor minimal, te energiek voor downtempo en te melodieus voor het hardere werk. Eigenlijk een echte Full Spectrum DJ dus!

Primeur voor Nederland is Guy Gerber uit Tel Aviv. Sinds zijn kraker ‘Stoppage Time’ uitgeroepen werd tot Ibiza anthem van 2005, gaat alles als een speer voor hem. De eerste van een serie van drie singles op Sven Väth’s Cocoon label ‘This Is Balagan’ overtrof meteen gemakkelijk het succes van vorig jaar. Waarschijnlijk door Guy’s bijzondere geluid: melodieus en eigenwijs. Met opnieuw singles op Bedrock én Cocoon kunnen we hier gerust spreken van een rijzende ster…

Full Spectrums troeven Michael von L. en VJ Slof maken de avond een geheel.

12 opmerkingen

 
Ruskin (L)
ruskin blijft 1 van mn favorieten
WTF! :o
nóg een cool feest op 4 nov!
echt niet normaal zoveel leuks 4 nov 8)

Ruskin :respect:
Guy Gerber! Toch maar es serieus overwegen om weer eens in eindhoven te gaan feesten..
Werkzaam bij Stekker
vette flyert
Sinds zijn kraker ‘Stoppage Time’

wat was/is dat een top plaat zeg.....
Goede verhalen gehoord over Guy Gerber...wordt door ome sven de hemel in gesprezen....

is t overwegen waard :yes:
Present! Zal bobben worden deze avond. Niet echt erg om nuchter naar Ruskin te luisteren. :no:

Ben ook wel benieuwd naar Guy Gerber,
laatste aanpassing
 
mooie flyer :)