Partyflock
 
­ Nederland

Tiësto 13 oktober definitief in HappydayZZ Venue

gepubliceerd door , op
Tiësto 13 oktober definitief in HappydayZZ Venue
25 september 2006
Iedereen weet inmiddels dat Tiësto weer aan de beterende hand is maar zijn optredens zijn tot en met 7 oktober allemaal geannuleerd. Tijs heeft zijn rust hard nodig daar er weer een behoorlijk zware en drukke periode aan zit te komen. Een wereldtournee, ter promotie van “In Search of Sunrise 5”, staat voor de deur, dus tot 7 oktober géén buitenlandse boekingen.

13 oktober 2006 gaat het toch echt gebeuren, Tiësto komt naar Culemborg. Het management van Tiësto heeft vandaag aan de organisatie bevestigd dat het eerste optreden, na zijn ziekenhuisopname, zal zijn in HappydayZZ Venue te Culemborg. Gelet op het feit dat het nog onzeker was of Tijs wel of niet zou komen is er dan nu eindelijk duidelijkheid! Er zijn helaas nog maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen (500 stuks). Wil je zeker zijn van een ticket, twijfel dan niet en bestel deze via Ticketbox of een van de Ticketbox verkooppunten. HappydayZZ heeft ook nog een aantal kaarten, deze kunnen niet gereserveerd worden maar kunnen tijdens kantooruren worden opgehaald in Culemborg (kantooruren 09:00 tot 18:00).

Uiteraard zal HappydayZZ er alles aan doen om deze avond tot een waar spektakel te laten verlopen. Veel show en spektakel zullen deze avond de revue passeren, met Tiësto natuurlijk als middelpunt. Tiësto zal maar liefst 3 uur lang het beste van “In Search of Sunrise 5” ten gehore brengen. Zijn nieuwste cd “In Search Of sunrise 5 “ staat wereldwijd alweer hoog genoteerd in de dance lijsten en blijft maar stijgen. Natuurlijk zullen hits als “Dance4Live” en “flight 643” niet worden vergeten en uit de speakers van HappydayZZ worden geknald. Tiësto is wederom genomineerd voor twee TMF awards, beste mannelijke artiest en beste dance act nationaal. Het zou natuurlijk nog fantastischer zijn als hij deze awards mee kan nemen naar Culemborg en deze overwinning te vieren in HappydayZZ.

Ook Fedde le Grand is uitgenodigd op dit spektakel en zal met zijn wereldhit “Put Your Hands Up For Detroit”de handjes zeker in de lucht krijgen.

Cor Fijneman is bezig aan een imposante carrière, met boekingen in Finland, Rusland en Engeland is hij naast Tiësto ook een van de beste exportproducten die ons land rijk is. Ook Cor zal alleen de beste en lekkerste klappers uit zijn tas toveren en deze avond op een speciale manier doen afsluiten.

Naast area 1 heeft de organisatie besloten om een tweede en een derde area te openen. Area 2 zal gehost worden door BliSS Deluxe. Deze organisatie heeft bewezen dat het naast het meest besproken strandevent van 2006 bezig is om de kwaliteit van de mainstream house te waarborgen. Met ressident dj Bruze, Tony Cha Cha en mc Boogshe zullen de beste en groovy, club en eclectic platen op de deks verschijnen. 7 oktober kan men alvast een voorproefje nemen tijdens BliSS Deluxe @ HappydayZZ Venue.

Area 3 is tegenwoordig niet meer weg te denken, deze heerlijke lounge area is ingericht met heerlijke banken om te chillen en te genieten van de beste sounds van o.a Spinnjay en Thierry Matisse.

Tiësto is back en hoe!! 13 oktober zal hij alles uit de kast halen met zijn eerste officiële optreden in Nederland van “In Search of sunrise 5” @ HappydayZZ Culemborg.

89 opmerkingen

Wacht wel een daggie Rebound:D
 
dikke zin in 13 oktber!! kome der nog meer leuke mensee dann??
enn 35 euroo voor een kaartjee iss nie soo duur oor...als je nagaat wat voor dj's er kome...maargoedd iss mijnn meningg..voor een concert betaal je nog veeeel meer...!! en dass hooguit 2 uurtjess...!
Dit word leuk, weet het zeker !!!
Happy Nightzz !!
 
Tiesto heeft gewoon een standaardprijs die men in dit geval met een relatief kleine club mensen bij elkaar moet hoesten. Volgens mij stelt overigens HD de toegangsprijs vast en niet Tiesto zelf.
 
stoer !!! ik heb der zin in !!! :D
allemaal de schuld leggen bij tiesto begrijp ik niet helemaal..

een locatie met 2000 mensen hebben ze met 10 euro p.p de kosten er al uit (denk wel minder)

happydayz zelf wil denk ik het gewoon uitbuiten nu er een grote naam komt.. de mensen leggen het er toch wel voor neer als ze tiesto willen zien.
daar moet natuurlijk even op ge pogo't worden
Artiest Space
Uitspraak van ramoz op zondag 8 oktober 2006 om 15:29:
een locatie met 2000 mensen hebben ze met 10 euro p.p de kosten er al uit (denk wel minder)


Dan zou ik er maar es een rekenmachine bij gaan pakken, want dat ga je niet redden...
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 oktober 2006 om 10:45:
Uitspraak van [NL]-LeowN-[EGN] op donderdag 5 oktober 2006 om 21:23:
k blijf toch maar bij masters of hardcore veel betere muziek dan die softe herrie.. gwoon een deuntje dat je 3 minute hoort en er niks aan veranderd.. te saai voor mij.. voor kinderdisco zou tiesto wel goed weze geef mij maar de hardere muziek veel beter en nog goedkoper ook! en as et duurder is.. maakt niks uit! dan heb je tminste meerdere area's en meerdere dj's!

masters of hardcore is ook kinderdisco!!!!









neem dan thunderdome ofsow:D
 
Uitspraak van Nickelson35 op donderdag 5 oktober 2006 om 16:02:
Het had net zo goed een look-a-like kunnen zijn, want niemand heeft hem tijdens zijn In Search of Sunrise 4 tour goed kunnen zien.

Ik denk dat je hem niet zo snel meer van zo dichtbij kunt zien draaien.


Ik weet niet waar jij stond en over welk feestje je het hebt, maar als je echt de HMH -editie van ISOS4 bedoeld, dan sla je de plank goed mis. We stonden een meter of 3 van hem af op gelijke hoogte.
 
Uitspraak van >RaoulDuke< op vrijdag 6 oktober 2006 om 10:53:
de 21ste richting paradiso amsterdam voor nog eens 5 uur Tiesto


de 21ste richting Gent voor Dj Rush! :D
 
Wat een gabber gelul.Over smaak valt te twisten maar geef mij maar tijs.Heb er vreselijk veel zin in.Word een top avond en wij vinden het een eer dat ie in happydayzz wil en kan draaien.Dus tot vrijdag allemaal.
Nog 400 kaarten te verkrijgen dus wees er snel bij.Tijs ze eerste optreden na ze ziekte in happydayzz.We maken er met ze alle een top avond van.
Tiesto is zo goed als beter... :) moet nog wat rustig aan doen en mag nog niet vliegen.
NL & B optredens voor as weekend en daarna gaan gewoon door!! :woepwoep:

HAPPYDAYZZ vrijdag as. gaat gewoon door!!!!!

www.tiestoworld.nl
Wessel van Diepen interview met Tiesto
Dance Department 07-10-2006
Idd, goed interview check deze maar: http://www.tiestoworld.nl/main.htm
Respect voor de andere muziekstijlen mensen;)
hij is goed. maar ik vind 35 euro's toch ook te duur voor de happydayzz.

dan geef ik dat liever uit op een groter feest.
(en misschien helpt het ook wel mee dat ik de volgende dag een vroege dienst moet draaien wat dan niet zou gaan lukken :P )

en de mensen die wel gaan:

HAVE FUN!!!
Welke volgorde draaien de dj's?
Fedde le grand , tiesto ,cor fijneman. Dat is de volgorde. Tot vrijdag.
Zijn er nog kaarten te koop? of is het al uitverkocht?
volgens mij is het nog niet uitverkocht hoor maar er waren niet zo heel veel kaarten meer dus als je toch wilt gaan kan je beter morgen naar Ticketbox gaan en daar een kaartje halen dan weet je zeker dat je er een hebt.
Waarom 35 euro betalen, als je toch niks kunt zien????
die zaal kunnen er mischien 900 in....??
Knap van je dat je dat zo goed weet maar geloof me je zit er een beetje naast.De hele zaal hangt vol met schermen en echt stil word het niet nee.Maar ik denk dat je beter maar naar je klaverjas club kunt gaan vanavond. Want echt verstand heb je er niet van.Sorry maar ik kan niet zo tegen kritiek van mensen die blijkbaar niet kunnen rekenen en totaal niet weet wat een produktie kost voor een top artiest. Typisch nederlandse bekrompenheid.JIJ OOK FIJNE AVOND. GR
tiesto homo