Partyflock
 
­ Nederland

D.D.O.D. - Blessed Angels

gepubliceerd door , op
D.D.O.D. - Blessed Angels
28 oktober 2006
FeestD.D.O.D. · Blessed Angels
Datumvrijdag 3 november 2006
LocatieTrappist
Het is vreselijk om te zeggen, maar de zomer is weer ten einde, al is het nog niet koud, de dagen worden al korter en de regen zou ook wel wat minder mogen, maar ja wat is er aan te doen? Als de nachten dan toch langer worden zou het dan niet zo zijn dat er meer tijd is om feest te vieren en te dansen? Wat beter om je warm te houden in de naderende winter dan heerlijke muziek, de muziek waar jij het meest van houdt? En als die muziek Harddance is dan is D.D.O.D. the place to be.

Café De Trappist, een oer-Amsterdams café, vijf minuten van het Leidseplein met een overheerlijk geluid, klein en gezellig, voeg daar nog de vriendelijke mensen van De Trappist en de partypeople die allemaal komen om een geweldige avond te hebben bij en het plaatje is compleet. Hartverwarmende muziek in de koude, soms natte en donker wordende dagen, Dawn of Dance's D.D.O.D. probeert hieraan te voldoen, een avond om even alles te vergeten en alleen te dansen en te lachen.

22 Oktober jongstleden was er de eerste editie van SunD.D.O.D.ay die zoals de naam al doet vermoeden op een zondag plaatsvond van vier uur 's middags tot elf uur 's avonds. Als een soort van 'thema' was ervoor gekozen om Classics te gaan draaien, dit tot groot enthousiasme van menig bezoeker. Er werd begonnen werd met trance klassiekers om via UK Hardhouse bij de Hardtrance van 2000 tot 2002 te eindigen. Zeven uur van herkenning bij menige plaat die door De Trappist klonk. Helaas was Rossi door een knieblessure verhinderd, maar gelukkig waren de aanwezige Nazzz en Raven bereid om, na het razendsnel halen van cd's en platen, een spontane back to back te doen. Dawn of Dance wil hen nogmaals bedanken voor het onvoorbereide invallen van deze twee heren. SunD.D.O.D.ay Classics was geslaagd en in de toekomst ongetwijfeld nog een keer voor herhaling vatbaar, wellicht wederom met Classics, omdat wel heel erg lekker was en Rossi zeker ook nog een keer wil komen draaien.

Sneller dan je denkt is het dan alweer tijd voor de volgende D.D.O.D., op de eerste vrijdag van November is het namelijk alweer tijd voor D.D.O.D. - Blessed Angels, een avond die gevuld zal worden met verschillende facetten van de Dance muziek, gewoon omdat variatie ook zo lekker kan zijn. 3 November staan G-tek, MvDJ, Nazzz, The Dawn en niemand minder dan de uit de UK afkomstige Danny Luu, die wederom in de Trappist zal terugkeren, voor je klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Een avond van begin tot het einde gevuld met lekkere muziek, die je je zorgen zal laten vergeten gedurende vijf uur zodat je alleen maar kan genieten.

Het eerste half uur zal The Dawn gaan openen, 30 minuten wat heerlijke funky en coole muziek om je langzaam in te laten komen voor wat de rest van de nacht nog zal brengen, we hebben geen haast, goede dingen komen naar degeen die wachten. Kom binnen, hang je jas op, haal een drankje en zeg de mensen die je kent gedag, luister naar de groovy sounds die onbewust je voet met het ritme van de muziek mee laat bewegen. En soms kan langzaam oh zo lekker zijn.

Om elf uur is het de beurt aan G-tek om het roer over te nemen en de Trappist te vullen met zijn lekker funky techno opbouwend naar de hardere techno. Deze DJ is geen onbekende en draaide vorig jaar ook al op D.D.O.D. - Angeldust waar hij de bezoekers op een heerlijk house setje trakteerde.

Om Twaalf uur is het dan tijd voor Danny Luu, de eerste DJ ooit uit het buitenland op een D.D.O.D., namelijk D.D.O.D. - New Beginnings, afgelopen januari. Hij was heel toevallig het eerste weekend van november in Amsterdam en mailde of er dan een D.D.O.D. was, omdat hij dan graag weer zou komen draaien, geweldig! Deze editie van D.D.O.D. zal hij ons wederom anderhalf uur lang uit ons dak laten gaan met zijn mindblowing music.

Half twee is het tijd voor Nazzz, één van de residents van D.D.O.D., na zijn onverwachte back to back met Raven op SunD.D.O.D.ay staat hij weer op de voor hem inmiddels vertrouwde stek in de Trappist. Hij heeft de laatste tijd zeker niet stilgezeten, 14 Oktober jongstleden stond hij voor de eerste keer op Heat in de befaamde KOKO Club in Londen. Samen met MvDJ, Charly & Danny D draaide hij de Summit Room tot in extase in een wervelende set met 4 dj's tegelijkertijd. Nazzz is ook druk bezig met de Live Act Audio Sickness (samen met goede vriend en collega DJ/Producer Charly). Door deze live act heeft Nazzz er de laatste tijd veel studio uren op zitten, waardoor er een aantal nieuwe tracks op D.D.O.D. Blessed Angels de revue gaan passeren. Nazzz zal op D.D.O.D. Harddance in de breedste zin van het woord gaan brengen, want hokjesgeest staat niet in zijn woordenboek.

Hekkensluiter van D.D.O.D. - Blessed Angels is MvDJ, nog één van de residents van D.D.O.D. die weer een keer zal laten horen dat hij naast een perfecte warm-up ook een knallende afsluitende set kan verzorgen. Een droom kwam voor hem uit toen hij dit jaar de Hard Area van Dance Valley 2006 mocht openen op de zaterdag, waar hij kwam, zag en overwon.

14 oktober maakte hij ook nog eens zijn Buitenlandse debuut op Heat in Londen. Met een weergaloze en wel heel speciale back to back (to back to back?) met Charly, Danny D en Nazzz. De enthousiaste reacties waren niet van de lucht en menig Engelsman en vrouw was stomverbaasd om te horen dat deze onvervalste Uk Harddance sounds regelrecht uit Holland kwamen, aangezien Danny D die al meer dan tien jaar in Amsterdam woont ook geen echte Engelsman meer genoemd kan worden.

Tot slot hebben we dan nog MC Budha, die de DJ's hun welverdiende af- en aankondiging zal geven, zoals hij altijd doet om deze editie van Dawn of Dance's D.D.O.D. wederom compleet te maken.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken. Let op! deze editie begint D.D.O.D. weer om 22:30 in plaats van 22:00 en zal tot 03:30 gaan duren.

Er is nog meer om naar uit te kijken deze winter: in december zal D.D.O.D. in Overdrive haar tweejarig bestaan gaan vieren met een extra lange editie, namelijk van half elf tot half 8 's ochtends, wees voorbereid om je stuk te dansen op deze speciale editie die gevuld is met allerlei verrassingen, want wat dacht je van twee gasten uit de UK die komen draaien, speciale back to backs en een wel heel bijzondere gast MC, die de High Quality feelings zal proberen te geven op D.D.O.D. in Overdrive - 9 hours of Harddance madness

We Take No Prisoners. We only convert

23 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}




Huh, ben gewoon de eerste :P
laatste aanpassing
Hhahahahaha Tinus!!!

Ik ga proberen er bij te zijn want wil Danny Luu wel weer horen draaien :cheer:
 
wil ik oowk heen:(
ben er ook wel weer bij denk ik :)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 28 oktober 2006 om 14:46:
wil ik oowk heen
gewoon komen :flower:
Ik hoop er weer eens bij te zijn! Die feestjes die sfeer Ilove it! Bring it On !! !
 
Waarom duurt dit maar tot half 4? Of moeten de tenten dan dicht daar?
Artiest {SHOWLIST artist 36165, 42382}
:respect: G-Tek :respect:
Uiteraard ook zin in weer :9
Nog maar een paar nachtjes, maar ga eerst maar eens herstellen van dit weekend :roflol:


Uitspraak van permanent verbannen op zondag 29 oktober 2006 om 01:48:
Waarom duurt dit maar tot half 4? Of moeten de tenten dan dicht daar?

Trappist gaat zo laat dicht vandaar :)
Ja of jij moet met een oplossing komen..
Ik moet gewoon de volgende dag werken dus ik kan niet blijven hangen bij iemand..
Ik kan aan een bakfiets komen dan ga jij derin zitten en voor Tomtom spelen.
:roflol: :lol: zie je ons al dwalen door de straten van Amsterdam :D :D

Dan kom ik nooit meer thuis vooral niet als ik voor MuisMuis moet spelen
Nemen we genoeg mee voor onderweg en natuurlijk een hokje om helemaal windvrij te zijn.
We kunnen ook wel een gekke engelsman vinden die ons door de straten van Amsterdam rijdt gaan we samen in het bakkie zitten :D
Er zijn 13 aanwezing op DDOD. vast wel 1 die gek genoeg is om te gaan fietsen:jaja:
laatste aanpassing
Nee, dat schiet ook niet op. wel ff voor alle zekerheid nog een noodstop in laten bouwen. voor het geval dat.