Partyflock
 
Nieuws · december 2005
­ Nederland
Brain Cracker
woensdag 28 december 2005
Al een tijd lang geven drie organisaties diverse feesten onafhankelijk van elkaar door het hele land. Enkele voorbeelden van deze feesten zijn: Het wekelijks feest XXXtra Hardness die georganiseerd wordt door NRG-Productions en voornamelijk plaats vond in de Sub-way Zaandam. Helaas is heeft deze lokatie haar deuren moeten sluiten.
Club Déjà Vu White & Light
dinsdag 27 december 2005
Het nieuwe jaar gaat goed van start met Club Déjà Vu, the First and the Best. Wij gaan op zondag 8 januari Oud en Nieuw nog eens vet overdoen met een spetterende fullcolour lasershow. Er komen maar liefst tien lasers te hangen door de hele zaal, die voor een spectaculaire lichtshow zullen zorgen, die nog niet eerder in Nederland is vertoond.
Franchise bestaat 1 jaar
zaterdag 24 december 2005
Op donderdag 6 januari 2005 klonk een overweldigend startsein, met o.a. Benny Rodrigues en Billy the Klit, voor een nieuwe vaste avond in de Escape in Amsterdam. Elke donderdag zou voortaan in het teken staan van de beste house, de hipste mensen en een uitbundige sfeer. Nu een jaar later kan er worden vastgesteld dat deze “belofte” zeker is nagekomen. Elke donderdag zit de Escape propvol met de leukste mensen van Amsterdam (incl. een handjevol BN‘ers) die compleet uit hun dak gaan op de beats van o.a. residents Erick E, ROOG en Tom de Neef. Genoeg reden om dit geheel in stijl te vieren met een spetterend verjaardagsfeest.
The City Is Ours - Part Two
woensdag 21 december 2005
Omdat een verjaardag altijd een reden tot feestje is neemt Silly Symphonies op zaterdag 14 januari het nachtleven van Den Haag over, want op die datum viert Silly haar 13,5 jarig bestaan als evenementenorganisatie.
Zenith opende indrukwekkend
woensdag 21 december 2005
Zenith heeft een flitsende start gemaakt en kan terug kijken op een schitterend openingsweekend waar in zeer grote getale de uitgaansbezoekers vrijdag, zaterdag en zondag vanuit de Benelux naar het indrukwekkende nightlife center in Venray zijn gekomen.
The Kick Off 2006
woensdag 21 december 2005
Op 30 november 2005 om 10:02 stond partyflock even op z’n kop. Toen werd namelijk de shockerende mededeling geplaatst dat Your Dance Company een nieuwe editie van The Kick Off zal organiseren. Zeer goed nieuws vonden zij zelf en dit bleek te kloppen uit de bijna honderd reacties die ze van jullie hierover ontvingen. Zoals beloofd meer informatie over deze komende Kick Off.
New years bash in de Schiecentrale
dinsdag 20 december 2005
Dit jaar is er op een nieuwe locatie in Rotterdam Oud & Nieuw te vieren, de Schiecentrale Studio’s. In 1996 werd de voormalige turbinehal van de GEB elektriciteitscentrale volledig verbouwd tot twee modern ingerichte opnamestudio's met een vloeroppervlakte van respectievelijk 950 m2 en 750 m2 en met een hoogte van 12,5 meter. Het studiocomplex heeft door de monumentale, industriële, architectuur en de originele details een unieke uitstraling en sfeer. Tot heden zijn de studio’s gebruikt voor Film en Televisie zoals Luifel en Luifel, Oppassen en Claim. De gemeente Rotterdam heeft echter besloten om de Schiecentrale Studio’s tijdens oud & nieuw Michel de Hey ter beschikking te stellen.
Nou, over één ding kunnen we het eens zijn en dat is dat 2005 een geweldig jaar was voor de ‘I Love Hardhouse’ feesten. Er zijn echt super edities geweest met toppers als Easter Sunday, Queensday Street Rave, CB presents ILHH in Patronaat en natuurlijk het succes bij de Kingdom Venue.
Elusive NYE party - Remember 2005
maandag 19 december 2005
Nieuwjaar, tijdens deze donkere, koude maar oh zo gezellige dagen vieren we het begin van een nieuw jaar. Goede voornemens worden gemaakt om ze meestal na 5 minuten te verbreken ( “ik stop met roken!, heeft er iemand een sigaret voor me?” ), en de meeste mensen gaan na een maand cadeau`s, eten en familie weer een nieuw jaar fris tegemoet! Maar voordat zo is gaan we eerst nog even een knalfeest weggeven. Op zaterdag 31 december wordt Club Marathon (voormalig <<O>>), gelegen aan de Wijndaelerweg nummer 3 te Den Haag, blootgesteld aan een behoorlijk portie Hardstyle! Elusive houdt dan voor haar eerste keer een NYE party! En geloof ons, het gaat een behoorlijke party worden! Vanaf 23.00 tot 06.00 kunnen de bezoeker hun lol op aan champagne, Knallende muziek en allround partypubliek. Laat deze NYE party niet aan je voorbij gaan, want je gaat echt wat missen.
Vrouwen die lief zijn voor elkaar! Zondag 26 februari 2006 geeft Club Sensual het startschot voor het twee keer per jaar terugkerende dance & diner event: Les-bi-an. Deze middag wordt Lexion Venue te Westzaan omgetoverd tot een heuse vrouwentempel. De lesbische, biseksuele maar ook heterovrouwen worden actief betrokken bij het exclusieve feest.
back2school x-mass edition
maandag 19 december 2005
De afgelopen vier jaar vierden we de Back2School X-mass edition in Tropicana. Telkens was het bijna of geheel uitverkocht en telkens was het vet, maar damn!, wat misten we het domein waar het allemaal begon: het karakteristieke pand met de koepel langs de Rotterdamse A20. En velen met ons bleek, want van alle kanten hoorden we dat op deze stek de beste (kerst)edities van back2school waren gehouden. Toen we het aanbod kregen van Supersized - de organisatie verantwoordelijk voor de zaterdagprogrammering in club Outland - om de x-mass edition weer hier te geven, grepen we deze uiteraard dan ook met beide handen aan!
T-Time - The Reunion
zaterdag 17 december 2005
T-Time werd bedacht door Buzz Fuzz en Champ-e-on. Dit idee voor een uniek feest op de zondag werd toen gedeeld met de vaste huis dj’s van Club Sub-way Dennis Ren Wouter B.
Vlak voor kerst is het eindelijk zover, op vrijdag 23 december 2005 strijkt het wereldberoemde DJ collectief ‘Schijfrijders’ neer in Haarlem voor een exclusieve vijf-uurs-set in Club Stalker. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost om Schijfrijders naar Haarlem te halen. Het DJ-collectief bestaande uit drie Nederlandse ‘superstar’ DJs vliegt al jaren van hot naar her, om in de verste uithoeken van onze planeet partypeople te entertainen.
Zaterdag 31 december is het zover, de clash van het jaar, Gloss & Ritmo presenteren: The Best of Both Worlds! Gloss waar de Groovy Sexy Uplifting Club sounds de overhand hebben en Ritmo waar de exotische sfeer en die sexy latin beats te vinden zijn, zullen alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. Hoe wordt dat gedaan?
Kerst vier je in de Thalia Lounge
donderdag 15 december 2005
Kerst is een tijd van samen zijn met de mensen die je lief hebt. Lekker eten en ontspannen en vooral ook een tijd van gezelligheid. Maar kerst wil je niet alleen met je familie doorbrengen. Je wilt kerst ook vieren in de intimiteit van je vriendengroep. Lekker uitgaan en swingen op groovy beats en warme house.
Kerst is voor velen een moment van bezinning…Om er juist voor te zorgen dat je dit jaar een onvergetelijke kerst zal meemaken houden we op zaterdag 24 december een speciale derde Total Madness editie. Op deze manier bieden we jou de gelegenheid om op Total Madness je kerst samen met je vrienden in te luiden.
Nuclear Bass
woensdag 14 december 2005
Om alvast op een passende manier, *denk* hardcore, oldschool en terrorm, in de kerstsfeer te komen, organiseert Nuclear Events vrijdag 23 december voor de tweede keer een Nuclear Bass feest in Quatrebras in het Friese Noordbergum.
Zondag 25 december wordt de kerst in Panama knallend ingeluid met nationale en internationale techno deejays die wereldwijd ruimschoots hun sporen hebben verdiend.
Showtime - NYE @ Happy Dayzz venue
woensdag 14 december 2005
Het afgelopen jaar 2005 was een roerend en mooi jaar voor HappydayZZ in Culemborg. Om de vaste bezoekers te bedanken is er tijdens oud en nieuw een speciale avond vol show en entertainment en is iedere bezoeker VIP.
Night B4 X-mass par-t 2005
dinsdag 13 december 2005
Twee jaar geleden.. Kerstavond 2003.. Winterse buien en ijskoud buiten, binnen lag de temperatuur echter stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’, de kerstgedachte bij iedereen in het hoofd aanwezig..
Sounds of Hardcore
dinsdag 13 december 2005
Sounds of Hardcore is voor veel hardcoreliefhebbers inmiddels uitgegroeid tot een begrip en met dit persbericht gaan we graag wat dieper in op de discotheek waar deze feesten worden georganiseerd.
Na het ongekende succes van “Hardcore Mania the 1st”, waar ‘s werelds bekendste vrouwelijk hardcore Dj Korsakoff draaide, presenteert The The Livingroom op eerste kerstdag haar nieuwe naam en opvolger van dit feest genaamd Hardcore nrg. Deze naam zal ook in het nieuwe jaar voor veel bekende hardcore Dj’s gaan zorgen in The The Livingroom.
Klats - Ouweschool
dinsdag 13 december 2005
Na een geslaagde kick-off van Klats! in oktober bundelen Moving en Gigant hun krachten in een nieuwe editie van Klats! Zet je schrap voor een nieuwe dosis art, een grote hoeveelheid prikkelingen en de betere electronische muziek om de feestdagen door te komen. Klats! staat garant voor muzikale diversiteit en kwaliteit. (Inter)-nationale top dj’s en aanstormend talent laten iedere keer weer op Klats! op hun eigen manier de speakers knallen.
Absolutely Stereo in Off Corso
dinsdag 13 december 2005
Absolutely Stereo blijft de gemoederen bezig houden! Ook de derde aflevering kende een bomvolle club. Ondanks de concurrentie van Derrick May elders in de stad en de regen en de kou stonden er weer ruim 1100 trouwe fans op de dansvloer! De chemistry tussen MC Miss Bunty, de dj’s en het publiek zorgde voor een uitgelaten en bijna euforische sfeer. De hype duurt voort!
Club Sensual - The Story Continues
maandag 12 december 2005
Op zaterdag 21 januari 2006 vindt de tweede editie plaats van Sensual in Lexion Venue te Westzaan. Deze erotische, maar stijlvolle avond beleefde in november ’05 een geslaagde opening. De locatie was omgebouwd tot een romantische tempel waar kunst, muziek en erotiek tot een juiste balans waren gebracht. Voor de tweede editie wordt ernaar gestreefd dit succes te evenaren en waar mogelijk te overtreffen.
Club Exclusive (CE) is het nieuwste dance event van Breda. Het belooft een avond vol luxe, sensatie, live acts en top DJ´s te worden. In een speciaal voor Club Exclusive compleet getransformeerd complex met een exclusive aankleding kan de bezoeker op het grootste dance feest van Breda een heel intieme sfeer verwachten. Behalve de De Graanbeurs zal de Santiago de Cuba bar én de Spock geheel in het teken staan van een kerstnacht avond vol sensatie en verrassingen.
In samenwerking met partyorganisatie Fortress organiseerde Eye on the Future de legendarische Virtual Environment feesten werden. Hier werden veel techno DJ’s voor het eerst naar ons land gehaald. Zaterdag 24 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Eye on the Future.
Teqnology
zaterdag 10 december 2005
Techno was goed vertegenwoordigd bij Q-dance in 2005, met areas op In Qontrol, Defqon.1 en natuurlijk op Q-Base. Maar eerlijk is eerlijk: we hebben dit jaar wel ons techno-only concept in de HMH gemist. Vandaar lekker vroeg in 2006 een onvervalste Teqnology met een stevige mix van meerdere generaties techno! En technolabel Highland Beats host voor het eerst een eigen zaal op Teqnology.
Het nieuwe jaar is Bold
zaterdag 10 december 2005
Het nieuwe jaar wordt dit jaar meteen erg goed begonnen met een ijzersterke editie van kwaliteitsclubavond Bold in club Panama. Op zaterdag 7 januari staat een hybride live pa / dj set op het programma van de Deense Pokerflat held Trentemøller en zal techno trots Joris Voorn een exclusieve Bold dj set neerzetten. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de performance van Release Dance Award winnaar Nuno dos Santos en de 5 uur durende solo set die Marcello in de studio zal weggeven.
E.s.u. - Extreme styles united
zaterdag 10 december 2005
Kerstavond, een avond dat je normaal gesproken thuis zit bij je ouders of schoonouders, gezellig eten en naar de kerstboom kijken en kerstliederen zingen, wie wil dat….. NIEMAND toch !! Speciaal voor de mensen die dit soort avonden helemaal niks vinden is er op deze avond in Empire New York een groots indoor festival georganiseerd door de Eastside Underground . Op deze avond zal er groot uitgepakt worden in deze toplocatie met maar liefst zes area’s vol met de hardere dance stromingen, alle zalen zullen dus gebruikt worden op dit nu al unieke feest in het oosten van Nederland.
Doornroosje in Nijmegen staat al jarenlang aan de top met zijn Techno special Planet Rose, waarin menig gevestigde Techno naam zijn opwachting maakt. Nijmegen staat dan ook bekend als echte Techno stad. Namen als Jan Liefhebber, Hansz en Pure zijn landelijk en zelfs internationaal bekend. De aanwas van Nijmeegs talent is dus ook groot en daarom gaat Vet een techno gerichte avond organiseren waarin Nijmeegse talenten centraal staan. De mix van talenten staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige muzikale invulling van de avond.
Crazyland nieuwjaarsactie
vrijdag 9 december 2005
1 Januari is er in Nederland een hele speciale afterparty van oud en nieuw in Zaandam. Vorig jaar kwamen de mensen in grote getalen binnen lopen om 7 uur in de Hemkade. En dat terwijl de muziek pas om 8 uur begon! Dit jaar is dat anders. De gemeente heeft toestemming gegeven om om 7 uur te beginnen in plaats van 8 uur.
Kimono - 1 Year Anniversary
donderdag 8 december 2005
Yeah, time flies when you are having fun. Vrijdag 16 december viert Kimono haar 1ste verjaardag. En daarom gaat Kimono het dit keer extra feestelijk aanpakken. Kimono zijn verhuisd naar de grote zaal van de Happy Dayzz om wat meer ruimte hebben om de steeds stijgende aantallen bezoekers van KIMONO te ontvangen. Deze zaal is voor dit eerste lustrum in mooie Oosterse sferen omgetoverd. En ook met de line up heeft Kimono groots uitgepakt met bekende namen van jullie favoriete dj’s.
Supersized in de Rotterdamse club Outland gaat in 2006 een versnelling hoger. Zo gaan Lady Dana en Promo samen los op ‘Danamite’ en komt er een knallende ‘Early Hardstyle Special’! Italië stuurt een delegatie van de beste hardstyle-meesters naar Rotterdam en ook Jump heeft een plaats gevonden in Outland.
U-tech - Het Utrechtse Techno event
woensdag 7 december 2005
De grachten van Utrecht zijn weer schoongemaakt, de oude fietsen zijn er uit gehaald, de winter staat weer voor de deur; tijd voor U-tech om haar beste dj's achter de draaitafels te zetten.Dystorsion, doktor Know, J-tech, Kareem B, Mexes en Invite, zullen deze avond het dak van K-sjot eraf dreunen
Miller en Fijneman back2back
dinsdag 6 december 2005
Wat Miller en Fijneman ook doen samen, sprake van chemistry is er altijd. Zaterdag 10 december draaien Jochen Miller & Cor Fijneman van 23:00 tot 06:00 uur back2back in de Lexion, Westzaan. Een avond vol trance en hardtrance en waarschijnlijk ook wat techtrance.
Geconfronteerd met een foto van nog geen drie maanden geleden wordt het ineens erg duidelijk hoe groot de metamorfose van uitgaanscentrum Takens werkelijk is. Er worden 2 nieuwe concepten geintroduceerd waarbij dj's Luna, Lady Dana en The Darkraver in ieder geval al geboekt staan!
Christmas on Earth
dinsdag 6 december 2005
Earth sluit het jaar met een knaller af. Kerstavond in Panama betekent traditioneel gezien Christmas on earth. Dit jaar pakt earth extra uit met de 16 Bit Lolita’s in het theater en het nieuwe concept van Jefferson en Francesco Pico in de studio.
‘Pieeeeeep’ zeiden de oren na afloop van de eerste editie van The Chaos Theory afgelopen 5 november… “Gruwelijk feest!” was de algemene conclusie van de bezoekers na afloop (de reacties hier zeggen meer dan genoeg!
Op 10 December staat al weer de 2de editie van Viva la Salsa op het programma.
Na een geslaagde editie in November is het nu de beurt aan de Nr.1 Salsa/Reggaeton DJ van Noord Amerika en het Caribisch gebied, Henry Knowles.
Above & Beyond
maandag 5 december 2005
Meer dan 5 jaar geleden is 5th Events begonnen met het Above & Beyond concept aangezien er op dat moment weinig regelmatig terugkerende thema feesten werden georganiseerd in Leeuwarden e.o. Na een aantal geslaagde edities is Above & Beyond een begrip geworden in het noorden. Na enkele feesten werd een samenwerking aangegaan met TPF/ DJ Dano voor techno only feesten: Technology was geboren.
Partyflock krijgt lekkers!
maandag 5 december 2005
Even een kort berichtje van de Sint
Hed Kandi · Christmas Special
zondag 4 december 2005
It’s almost Christmas time! Al plannen gemaakt voor deze donkere dagen? Eerste kerstdag 25 december zal Hed Kandi de Rotterdamse Off Corso verwarmen met haar zoete sound. Een heerlijk dessert dus na een lange eerste avond van eten, drinken en gezellig samenzijn met familie en/of geliefden.
S.O.S presents The Sound of X-Mas
zondag 4 december 2005
Vooruitlopend op de donkere dagen voor kerst, heeft Sound Of Sunday voor eerste kerstdag een speciale tip. Voor diegene die na het kerstdiner het al weer helemaal zat is om thuis te zitten en nog even lekker wil gaan stappen, is er goed nieuws.
Ghosttown met oud en nieuw
zondag 4 december 2005
Over 4 weken is het alweer oud en nieuw. Tijdens de jaarwisseling vindt het meest toonaangevende early hardcore evenement plaats: Ghosttown. De lokatie is de plek waar de roots van de hardcore liggen: De Vechtsebanen te Utrecht. In verband met de oud en nieuw drukte is de time table al geruime tijd af en die kun je hier lezen.
De Rechter heeft besloten Twisted 3Some naar Eindhoven te halen om ook daar een knallend feest neer te zetten volgens Twisted 3Some recept. Net zoals tijdens alle voorgaande feesten van Twisted 3Some, zal in Eindhoven op vrijdag 23 decemeber gezorgd worden voor een spetterende line up, een goede sfeer en extra entertainment.
A.S.S. meets Electronation
vrijdag 2 december 2005
Vrijdag 9 december staat ons weer een nieuwe editie van A.S.S. meets Electronation op te wachten. Wederom een bijzondere editie, want Boerderij krijgt gezelschap van de Amsterdamse organisatie Electronation. Electronation heeft in haar ruim drie jarige bestaan vele feesten gegeven met de grootste namen zoals Dave Clarke, Anthony Rother, Vive la Fête, Plump DJ's en ga zo maar door.
Live exclusive birthday party
donderdag 1 december 2005
Nog een week te gaan en dan barst het weer los. Op vrijdag 9 december heeft Live te Scheveningen (Den Haag) wederom een bijzonder feestje geprogrammeerd. In oktober had Live ook al een speciale avond op het programma onder de naam Erotic Madhouse met niemand minder dan DJ Jean. Heel Live stond op zijn kop. En nu gaan ze ons opnieuw verrassen met..
Vrijdag 9 december draaien dj’s Dazzle en Misja Helsloot tijdens Forward in de onlangs geopende discotheek Hi Lite in Schaijk. Een avond met pure trance, gepresenteerd door gevestigde én opkomende namen en gehost door het warme stemgeluid van MC Stanford! Naast Dazzle en Misja Helsloot is er deze avond ook ruimte voor opkomend talent in de vorm van Sied van Riel en Mark Green. Dat kwalitatief goede dancefeesten in de regio een gemis zijn, is bekend. Met Forward wil Hi Lite iedereen in de regio rondom het Noord-Brabantse Schaijk en daarbuiten de kans geven kennis te maken met de vernieuwde discotheek én topkwaliteit trancedj’s.
Naast Carte Blanche in Weert en Rodenburg in Beesd zal Chakra vanaf januari haar bijzondere evenementen op nóg een extra locatie gaan houden. En wat voor een locatie! De Hemkade in Zaandam heeft gevraagd het succesvolle Chakra-concept iedere laatste zondag van de maand hier te programmeren. De sterk groeiende populariteit van de Charkra-feesten zal hiermee ongetwijfeld een extra duw in de rug krijgen. De organisatie is dan ook zeer trots haar naam aan een derde toplocatie te verbinden!
28 december 2005
Brain Cracker
27 december 2005
Club Déjà Vu White & Light
24 december 2005
Franchise bestaat 1 jaar
21 december 2005
The City Is Ours - Part Two
Zenith opende indrukwekkend
The Kick Off 2006
20 december 2005
New years bash in de Schiecentrale
I Love Hardhouse - Secret underground Christmas rave
19 december 2005
Elusive NYE party - Remember 2005
Les-bi-an - A private event for females only
back2school x-mass edition
17 december 2005
T-Time - The Reunion
Exclusieve vijf-uurs-set Schijfrijders in Club Stalker
15 december 2005
Gloss & Ritmo Present - Best of Both Worlds on New Years Eve
Kerst vier je in de Thalia Lounge
14 december 2005
The Energy pakt flink uit op kerstavond
Nuclear Bass
Panama viert 1e Kerstdag met Techno Toppers Michel de Hey en Alexander Kowalski
Showtime - NYE @ Happy Dayzz venue
13 december 2005
Night B4 X-mass par-t 2005
Sounds of Hardcore
Outblast knalt The Livingroom de kerst door
Klats - Ouweschool
Absolutely Stereo in Off Corso
12 december 2005
Club Sensual - The Story Continues
Club Exclusive - Het grootste dance event van Breda
Eye on the future - Pre-x-mas special met Remy, Dimitri & Erick E
10 december 2005
Teqnology
Het nieuwe jaar is Bold
E.s.u. - Extreme styles united
9 december 2005
Nieuw techno concept Vet in Doornroosje
Crazyland nieuwjaarsactie
8 december 2005
Kimono - 1 Year Anniversary
Supersized - Nieuwe thema’s en alle grote DJ’s van de wereld
7 december 2005
U-tech - Het Utrechtse Techno event
6 december 2005
Miller en Fijneman back2back
Opening 17 december mega uitgaanscentrum Takens
Christmas on Earth
The Chaos Theory part 2 - Mind your ears
Viva la Salsa - Het beste van Reggaeton, Latinhouse en Salsa
5 december 2005
Above & Beyond
Partyflock krijgt lekkers!
4 december 2005
Hed Kandi · Christmas Special
S.O.S presents The Sound of X-Mas
Ghosttown met oud en nieuw
Twisted Cultures - A Sunset in Rio
2 december 2005
A.S.S. meets Electronation
1 december 2005
Live exclusive birthday party
Dazzle en Misja Helsloot in Hi Lite in Schaijk
Chakra vanaf januari ook in de Hemkade in Zaandam