Partyflock
 
­ Nederland

The City Is Ours - Part Two

gepubliceerd door , op
The City Is Ours - Part Two
15 december 2005
Omdat een verjaardag altijd een reden tot feestje is neemt Silly Symphonies op zaterdag 14 januari het nachtleven van Den Haag over, want op die datum viert Silly haar 13,5 jarig bestaan als evenementenorganisatie. De bezoeker kan op die avond feesten en de beste dj’s bekijken in de twee beste locaties van de stad; Het Paard en Club Silly Symphonies.

Silly Symphonies werd in juni 1992 opgericht. Na jarenlang feesten te hebben georganiseerd in de beste locaties van Nederland kreeg Silly in 2002 haar eigen stek in hartje centrum Den Haag: Club Silly Symphonies was geboren. Hierdoor richtte de organisatie haar aandacht volledig op de club en schoot de aandacht voor andere evenementen erbij in. In 2006 gaat dit veranderen, want Silly Symphonies gaat het land bestrijken met een reeks aan top evenementen. De aftrap van deze tour begint dus op 14 januari in Den Haag.

De programmering liegt er niet om. Uit Madrid wordt Dr. Kucho overgevlogen. Iedereen kent hem van zijn hits ‘Lies To Yourself & Can’t Stop Playing’. Hij zal Den Haag het beste van zijn Iberische tribal house sound voorschotelen. Straight from the UK komt James Lavelle. Met onder meer twee Global Underground cd’s op zijn naam is dit ook een naam om naar uit te kijken. Silly zou Silly niet zijn als er niets nieuws op het programma zou staan, daarom zullen Remy en Benny Rodrigues voor de allereerste keer ooit back to back het Paard naar een absoluut hoogtepunt brengen. Geloof ons, deze set wil je niet missen. Er zijn er maar weinigen die het oude Silly gevoel perfect kunnen vertalen naar 2006, iemand die dat perfect kan en er daarom uiteraard ook bij is, is Dimitri. Door sommigen ondergewaardeerd, door anderen beschouwd als de beste Nederlandse dj ooit. Voor het hiphop gevoel staat een van de grootste talenten van Nederland geboekt; The Flexican. Uiteraard kijkt Silly ook vooruit en zijn future heroes David Wagemaker, Fetish Ferdi & Valdez er ook bij om het programma compleet te maken.

Het Paard mag met recht de beste club van Nederland genoemd worden, trek de meest sexy club van Den Haag hierbij en deze avond moet wel heel speciaal worden. Met de lage entreeprijs krijg je in principe twee feesten voor de prijs van één, want na de dure decembermaand moet het natuurlijk wel allemaal leuk blijven in januari. Je koopt dus één kaartje en je kan de hele avond heen en weer lopen tussen de twee locaties.

8 opmerkingen

 
Dimitri :respect:
Benny :respect:
Remy :respect:
 
nee dank je :(
James Lavelle Fukin' Rules!!!

Alleen jammer dat die kerel zo onbekend is, moest hem zelf aandragen op Partyflock om zijn naam ertussen te krijgen! :( Die kerel heeft al zoveel vette shit op zijn naam staan! :respect:

Check zijn shite: Global Underground Vol. 23 & 26!, UNKLE (heel vetttt!), Fabric Live 01!, remixes van Metallica/ QOTSA en uiteraard op discogs.com
laatste aanpassing
Dit moet wel een erg lekker feestje worden. James Lavelle, Back 2 Back set van Remy & Benny en een oldschool set van Dimitri :D
 
Artiest Arrivée
OMG...dit is goeoed!!!
 
Lavelle is god
 
wat was dat een kicke feestje vorige x, en wat wil ik daar graag weer heen...helaas :(