Partyflock
 
­ Nederland

Zenith opende indrukwekkend

gepubliceerd door , op
Zenith opende indrukwekkend
21 december 2005
FeestZenith · Club Zenith
Datumvrijdag 23 december 2005
LocatieZenith
Zenith heeft een flitsende start gemaakt en kan terug kijken op een schitterend openingsweekend waar in zeer grote getale de uitgaansbezoekers vrijdag, zaterdag en zondag vanuit de Benelux naar het indrukwekkende nightlife center in Venray zijn gekomen.

Om 22.00 uur opende vrijdag 16 december Zenith voor het eerst haar deuren voor de VIP treatment winnaars, die als eerste naar binnen gingen na de genodigden op de officiële opening. Een lange rij mensen keek toe hoe zij uit de Zenith limousine zijn uitgestapt, en zich als ster op de rode loper waanden. De opvallende openingsact met resident DJ Claudia Conrado en dansers, lanceerde al zingend vanuit het plafond de Zenith Anthem “In Control”. Zenith heeft hier als eerste club ter wereld een zingende vrouwelijke DJ. Radio 538 was goed aanwezig met promoteam en Powermix DJ Devious, die tevens één van de resident DJ’s is. Zaterdag was ook weer verrassend erg druk en gezellig. Bezoekers gingen tot in de vroege uurtjes door, en kregen bij het verlaten van het nightlife center een gratis ticket voor een Zenith Anthem, dat ze kunnen omruilen voor een gratis singel van Claudia Conrado. Zondag met de Open Dag was er een toeloop van duizenden mensen uit Noord-Limburg en omgeving. Op de A73 vormde zich een file, waarin zelfs de eigenaar Dhr. T. van Dijck in de file stond. Bezoekers van alle leeftijden keken hun ogen uit. De enorme wacht rij weerhield de mensen er niet van naar binnen te gaan, vanwege de enthousiaste reacties van vertrekkende mensen. Vele duizenden uitten hun bewondering over het imponerende gebouw, het warme en intieme interieur, high tech licht, geluid en laser. De sfeer die Zenith uitademde met haar muziek en entertainment is als waanzinnig te omschrijven.

Het openingsweekend stond in teken van KIKA (kinderen kanker vrij) en er is een fors bedrag geschonken door de genodigden en bezoekers. Dit bedrag wordt binnenkort persoonlijk overhandigd aan KIKA ambassadrice Inge de Bruijn.

Zenith heeft een zeer gevulde agenda. Aankomende week op vrijdag 23 december gaat het maandelijks terugkerende Club Zenith van start. Als eerste zullen de populaire DJ Marco V en Benjamin Bates hun draaikunsten vertonen. Dit duo heeft gezamenlijk al grote hits op hun naam staan, onder andere met “Southside Spinners”. Ze draaien beide ook solo all over the world. Marco V is zelfs gekozen tot nummer 16 van de beste DJ’s van de wereld. Saturdayz Christmas Eve wordt verrassend en spectaculair en het totaal Zenith gevoel weergeven. Op 1e kerstdag wordt een sfeervol event Christmas Madhouse, met achter de draaitafel in Motion DJ Jean. Deze populaire DJ is iedere vrijdagavond te horen met zijn programma op Radio 538 en tourt door het hele land met zijn grote hits. Pimp your Kerstboom “The Party” powered by Bavaria vindt plaats op 2e kerstdag. De kerst staat weer voor de deur. Warmte, gezelligheid én de kerstboom is netjes versierd met lampjes en de nieuwste collectie kerstballen! Op www.pimpyourkerstboom.nl kun je thuis eigen opgepimte kerstboom van thuis uploaden op deze site, en ding je mee naar een PerfectDraft mét Bavaria Tappakket óf entreebewijzen voor Pimp Your Kerstboom ‘The Party’ in Zenith, waar alles draait om opgepimte kerstbomen. Zelfs als men van dit merk bier meerdere kratjes koopt in bepaalde supermarkten in de regio van Zenith, krijgt men een gratis entree ticket van ‘The Party’. TMF on Stage gaat 30 december The Dome vullen met haar 150ste TMF on Tour. Deze zeer succesvolle TMF roadshow is met DJ’s/ entertainers Jeroen Post en Jeroen Nieuwenhuize. Zenith geeft TMF Goodies weg en er is een gastoptreden van de zeer populaire groep de Party Squad. Om de avond nóg completer te maken, worden er TV opnames gemaakt voor deze jongeren zender door VJ Miljuschka voor Reaction.

Het New Year’s Eve knalfeest gaat vanaf 0:30 uur van start, en geeft de bezoeker de kans met vrienden en vriendinnen het nieuwe jaar 2006 in te luiden. Om lekker bij te komen na het oudejaarsavondfeest, zal zondag 1 januari vanaf 20:00 uur Recharge Yourself worden geboden. Uitgaan in atmosfeer van ontspanning, lounge corner, Good Food, relax massage en fantastische prijzen.

GET STYLE ZENITH IS YOUR LIFESTYLE

18 opmerkingen

 
een beetje overdrijven is ook een vak:P
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
www.pimpyourkerstboom.nl


Be prepared 4 the Villa's Christmas tree! :d
Succesvol openingsweekend was het zeker.
Uitspraak van Ti-Ta-Tovenaar op woensdag 21 december 2005 om 12:41:
Be prepared 4 the Villa's Christmas tree!


ben benieuwd wat The Villa nu weer gaat brengen :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
nie veel goeds normaal gesproken :9
Artiest Thor
Was iets TE goed...de hele week al de klote griep :) Maja...nog 2 nachtjes slapen en dan Mr. Kuijten en Verkuijlen....
 
9 opmerkingen, waarvan 1 verborgen


Wat krijgen we nou weer? Verborgen opmerkingen?! :S
Het openingsweekend stond in teken van KIKA (kinderen kanker vrij)


altijd een goed initiatief :jaja: vraag me alleen af waar die afkorting echt voor staat...

en bij Zenith moet ik altijd denken aan Zenith de Nancy :respect: in Frankrijk... dus nu is de vraag of dit maar enigzins in de buurt komt :P
Nou nog een paar hardstyle feestjes en zenith is helemaal perfect:D

Voor de rest is de sfeer er idd super en het is echt groot!
het was heerlijk in the zenith, lekker druk heerlijke sfeer en die lasershows waren helemaal af. bigger better louder en idd iets harder mag er wel gedraait worden. maargoed het is heerlijk
 
Uitspraak van Rogier Zeebregts op donderdag 22 december 2005 om 10:09:
Verborgen opmerkingen?!

Heel raar !!!! verborgen opmerkingen

:s
laatste aanpassing
 
Zenith was top, Marco v draaide weer lekker...
 
ik vond de zenith echt wel kikken en goed bier daar ik heb daar een leuke avond gehad
 
:respect: Zenith..!

Jammer dat er geen "hardcore" feesten worden gehouden..:jaja:
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 1 januari 2006 om 21:34:
Jammer dat er geen "hardcore" feesten worden gehouden..


TeTSs wat kan jij dat mooi zeggen :D :respect: zou eens tijd worden dat die eigenaar is iets anders bedenkt gheghe :jaja: