Partyflock
 
­ Nederland

Franchise bestaat 1 jaar

gepubliceerd door , op
Franchise bestaat 1 jaar
19 december 2005
FeestFranchise · 1 year anniversary
Datumdonderdag 5 januari 2006
LocatieEscape Club Site
Op donderdag 6 januari 2005 klonk een overweldigend startsein, met o.a. Benny Rodrigues en Billy the Klit, voor een nieuwe vaste avond in de Escape Club in Amsterdam. Elke donderdag zou voortaan in het teken staan van de beste house, de hipste mensen en een uitbundige sfeer. Nu een jaar later kan er worden vastgesteld dat deze “belofte” zeker is nagekomen. Elke donderdag zit de Escape Club propvol met de leukste mensen van Amsterdam (incl. een handjevol BN‘ers) die compleet uit hun dak gaan op de beats van o.a. residents Erick E, ROOG en Tom de Neef. Genoeg reden om dit geheel in stijl te vieren met een spetterend verjaardagsfeest.

Op 5 januari zal er een Franchise zijn die zelfs de vaste Franchise bezoeker steil achterover zal doen slaan en bevestigen waarom de donderdag toch echt de leukste clubnight van de week is. Met op het programma Lin, de zwoelste vrouwelijke dj van het moment, als opwarmer gevolgd mr. Tom “5 hour long” de Neef.

Tom de Neef zag je de laatste maanden veelvuldig in Nederland. Draaide hij niet op een Hed Kandi ergens in de randstad dan warmde hij wel op voor de nr. 1 house DJ van dit moment “Roger Sanchez”. Dat de moeder van FranchiseStef Vrolijk” 1 jaar na het uitwerpen van zijn foetus niet mag ontbreken, mag duidelijk zijn. Dit keer wordt hij bijgestaan door “MC Spyder

Mocht men de hevige muziek, heupbewegingen van Stef en sexy danseressen niet aankunnen dan is er altijd nog de mogelijkheid om stoom af te blazen in het luxe “Escape Club deLux”. Hier zal enfant terrible “Billy the Klit” samen met gast “Hitmeister D” (Now&Wow) Escape Club deLux op zijn kop zetten. De tweede zaal van Amsterdams mooiste club bleek al eerder het toneel van zwoele dames, creatieve danspasjes, flirtende heren en vochtige slipjes. Met de steeds populairder wordende Billy the Klit aan het stuur kan een onvergetelijke nacht nu al worden voorspeld.

Een speciale editie van Franchise dus, die je als levend persoon op deze aarde gewoonweg niet mag missen!

6 opmerkingen

altijd leuk
:o
Franchise is altijd wel goed... (Y)
 
we zullen zien of ht goed is? :E bro
Het was super! (y)