Partyflock
 

Full Moon Produkties

Full Moon Produkties
15 april 2024
organisator
Concept van .
SiteSite /www.full-moon.events/
E-mailinfo@nachtboetiek.nl
AdresNederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

De bekende spectaculaire Full Moon feesten, dressed in Pure White met super DJ's en superdikke shows in de mooiste in- & outdoor locaties. The Biggest Celebration of the Year.

Nieuws

Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Op zaterdag 3 september is Full Moon weer terug met een te gekke nieuwe editie en Grand Opening van Full Moon In- & Outdoor Festival! Deze keer zitten we op een zeer leuke geschikte locatie in Amsterdam: Terras van de Nacht/ H7 Warehouse. Dit is een unieke locatie midden in Amsterdam met een super te gekke, grote Outdoor area. Hier kan je heerlijk genieten van het zonnetje met lekkere house en tribal sounds. Verder zijn er nog 3 vette Indoor area's waarvan 1 grote Black Box met een mooi groot balkon. 3 September gaat een knaller van een feest worden!
Na een heerlijke zomer en het geweldige steeds meer succesvolle Full Moon Festival, wat elke jaar groter en drukker wordt bezocht, op het mooie festivalterrein De Ven in Spaarnwoude met verschillende areas. Er is een grote Mainstage met vette tribal sounds van Full Moon, een hardere area met dj's zoals The Darkraver, Sound Rush, Dr Rude en Thera, een gezellige Open Outland stage met dj's zoals Dimitri, Gregor Salto, D-Rashid en andere grote namen en natuurlijk niet te vergeten en trance area gehost door Grotesque! 5
16 November gaat Full Moon weer dik uitpakken! White Moon staat bekend om hun spectaculaire shows van led, lasers, special effects en decoratie. Het is een unieke belevenis die je zeker niet mag missen. Luxe VIP-decks, gave acts, lekkere loungezitjes, gezellige mensen en 4 areas met verschillende stijlen muziek. In de Main zal er Bigroom gedraaid worden, er is een area met club & house, een area met trance en een area met hardstyle, oldschool en acid. Voor ieder wat wils!
Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Dit wordt alweer de 4e editie van Full Moon Festival! Een heerlijk en intiem festival op een mooi festivalterrein op Spaarnwoude aan water. Er zullen weer 4 mooie stages komen die onder ander gehost worden door White Moon, Grotesque, Hard Moon & Red Moon. De Red Moon en Hard Moon areas zullen beide groter worden dan de jaren ervoor.
Afgelopen White Moon in november was een groots succes! Bekijk hieronder nog even de aftermovie van White Moon. De sfeer was weer super! Iedereen was in het wit gekleed, The Box zag er mooi aangekleed uit met gezellige loungehoekjes hier en daar en mooie luxe VIP-decks. De tickets gaan ook hard van White Moon. De Xtreme Early Birds zijn al uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal Mega Early bird tickets beschikbaar voor maar 30 euro, Mega Early Bird VIP-deck ticket kost maar 40 euro!
De voorverkoop voor deze editie gaat razendsnel! Je kan nu nog wel kaarten kopen maar aangeraden wordt om vooral niet te lang te wachten! Nog maar iets meer dan twee weken en het allermooiste feest van Full Moon in The Box gaat beginnen. Heb je jouw mooiste pure white outfit al klaar liggen?
Na een mooie, warme zomer wordt het weer tijd voor een spectaculaire editie van White Moon in de mooie club The Box! 17 November gaat weer legendarisch worden! White Moon zal van begin tot eind een groot spektakel worden met de lekkerste muziek, mooie decoratie, intieme areas, gave shows, luxe vip-decks & spectaculaire led- & lasershows! 1
White Moon
7 september 2017
Zaterdag 18 november zal er weer een mooie editie van Full Moon: White Moon plaats vinden in The Box – Amsterdam. De Super Early Bird tickets zijn al uitverkocht! Om nog voordelig een ticket te scoren voor White Moon koop dan nu 1 van de laatste Early Bird tickets of VIP-deck Early Bird ticket met nog een flinke korting!
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen. 1
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef GB, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard GB! 1
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon – White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts! 1
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Wat hebben we een heerlijke zomer achter de rug met een geweldige Full Moon Festival editie op een zeer mooie zomerse dag. Het was een daverend groot succes op het nieuwe terrein De Ven in Spaarnwoude Park met verschillende area's. Met White Moon gaat Full Moon Produkties het weer dik overdoen in een heerlijke warme club vol gezellige chill-out plekjes! Deze editie zal een echt indoor festival gevoel geven in The BOX met vier mooie ruime area's met o.a. de muziekstijlen trance, classics & oldschool, tribal, edm, groove, house en zelfs deephouse.
Nu de festival zomer bijna voorbij is zijn alle ogen gericht op White Moon dat steeds dichterbij komt! Het meest speciale feest dat maar 2x per jaar gegeven wordt is weer back to the roots van gezelligheid, knusse lounge hoekjes en boordevol leuke bijzonderheden in vier area's met verschillende stijlen.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
Volgende week zaterdag is Full Moon Festival in Spaarnwoude Park. De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 area's, lekker slenteren langs de kraampjes, een hapje eten, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige hippielook, circusstijl en indianenthema's. Je zal wanen in een sprookjesWonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Full Moon Festival wordt georganiseerd op een nieuwe locatie, De Ven in Spaarnwoude! Check wat de voordelen van deze locatie zijn en lees alles over de verschillende, voordelige, ticketopties!
Dit jaar brengt Full Moon Produkties het supergezellige, nieuwe festival naar een nog mooier terrein in Spaarnwoude Park. Zaterdag 4 juni zullen bij De Ven in Spaarnwoude Park, op een heel mooi terrein, 4 area's verrijzen tussen het groen langs het water. Alle area's worden gehost door een aantal zeer bekende organisaties en artiesten, een echt full festival gevoel! Dit keer ook een mooie VIP area met veel extra's als gratis toiletgebruik, vers fruit, candy, mooi uitzicht, aparte VIP-ingang en supermooi uitzicht op de stage en het festival.
White Moon was afgelopen zaterdag in The BOX een groot succes! Full Moon Produkties bedankt iedereen dat we er met z'n allen een geweldige avond van hebben gemaakt! Nu de aankomende feesten met nog vette kortingen!
Full Moon Producties gaat met deze speciale White Moon op zaterdag 2 april terug naar de roots van gezelligheid, knusse loungehoekjes en leuke bijzonderheden. Deze bijzondere Indoor Festival editie komt met vier zalen, geprogrammeerd met verschillende stijlen, met muziek in twee kleinere zalen en één grotere zaal en natuurlijk de main area. Nog nooit eerder vertoont in The BOX in Amsterdam en dat merk je: de kaartverkoop is nog nooit zo hard gegaan.
Zaterdag 4 juni zullen de makers van Full Moon Produkties voor de tweede keer een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Op dit supermooie festivalterrein van Spaarnwoude Park zet Full Moon hier meerdere area's met verschillende populaire stijlen om de hele dag van te genieten. Deze keer zal Full Moon op het festival buiten de mainstagetent zorgen voor goed geluid om bij te dansen. 1
Op zaterdag 2 april zal er een speciale editie zijn van White Moon, de Indoor Festival! Met altijd een gave openings ceremonie en mooie opbouw van de avond qua licht, muziek, LED, laser en show. Nu nog ruim 9 weken te gaan en Full Moon Produkties is al druk bezig de laatste dj's te bevestigen. Vandaag maakt White Moon de eerste DJ's bekend. Ook worden de shows al voorbereid en zijn de ontwerpen voor de decors en VIP-balkons goedgekeurd. Deze keer zal White Moon maar liefst 4 area's presenteren in The BOX!
Full Moon is zeker populair: de kaartverkoop voor White Moon gaat nog harder dan bij ons aller drukste feest ooit. Op dit moment staan de allerlaatste 55 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe White Moon? Zaterdag 2 april is het weer zover in de bekende toplocatie The BOX in Amsterdam. Natuurlijk gaat White Moon zich in 2016 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.
Het gaat een superspectaculaire nacht worden zaterdag bij Full Moon & Nachtboetiek presents White Moon! Bereid je voor op de ene verbazing na de andere als de gigantische bewegende plafond delen naar beneden komen en weer omhoog. Maar liefst 500 vierkante meter bewegende oppervlakken en LED-screens die boven je hoofd en de dansvloer zweven zorgen voor een geweldig spektakel.
Er wortd met man en macht gewerkt aan een super show voor deze Grand Opening van White Moon in The Box. Een zeer mooi decor dat eigenlijk thuis hoort bij één van de grotere feesten in de grote arena's. Je zal The Box betreden langs grote indrukwekkende zuilen van 9 meter hoog wat een zeer mooi bezienswaardig effect geeft. De dansvloer is overdekt met een bewegend plafond waardoor jij je als Alice in Wonderland zult voelen in een groot ijspaleis of als in een alien ruimteschip. Buiten de mooi verlichte Gaudy fontijnen, de waanzinnige artiesten van Cirque du Soleil en het bewegend Led zal Full Moon deze editie in het teken staan van bewegende grote oppervlakken die naar je toe zullen komen. 1
Zoals elke maand ging Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste parties in november met een bijzondere dresscode. In november staan er weer een hoop feesten met opvallende dresscodes voor de deur. Hierbij een overzicht.
Full Moon & Nachtboetiek presents: White Moon wordt de Grand Opening van onze feesten in The Box! The Box is volledig verbouwd en ingericht als sjieke superclub, klaar voor de mooiste feesten (voorheen bekend als The Sand). Vanaf 28 november komen de spectaculaire feesten weer naar Amsterdam in The Box!
Na de bekendmaking van de eerste 5 DJ's vorige week komt Full Moon nu met de volledige line-up voor 24 oktober in Central Studios Utrecht! Headliner voor deze super-editie zal zijn de bij iedereen bekend en favoriete DJ Marco V! Full Moon & Nachtboetiek presents New Moon wordt een weergaloos spektakel waar de mooie Central Studios voor gemaakt is met zijn twee areas. Maakt niet uit waar in Nederland je woont, Utrecht blijft uit alle richtingen snel bereikbaar.
Op zaterdag 24 oktober zal Nachtboetiek in Central Studios in het midden van het land voor iedereen makkelijk bereikbaar een nieuw Full Moon feest organiseren: New Moon! Deze locatie past perfect bij de uitstraling van Full Moon. Full Moon presents New Moon zal een mega spektakel worden zoals jullie gewend zijn, waarbij zij in één zaal een totaal nieuwe sound en sfeer gaan neerzetten. Benieuwd naar de sound? Vandaag worden de eerste DJ's bekend gemaakt!
Zaterdag 24 oktober kun je in Utrecht genieten van het mooiste feest in de geweldige evenementenlocatie Central Studios: Full Moon Produkties & Nachtboetiek present New Moon! Verschillende mooie en grote zalen zullen ingericht worden in de echte sfeer zoals je die al jaren kent van alle Full Moon Produkties en Nachtboetiek feesten. Hier zal uitgepakt worden met over-the-top shows, entertainment, spectaculaire special effects, Led-screens, visuals, heerlijke muziek en alle extra's die deze feesten altijd bij iedereen populair maken. In het midden van het land, zeer gemakkelijk bereikbaar voor iedereen vanuit alle steden!
Na een heerlijk festival kijkt iedereen al uit naar 25 juli voor het volgende super buitenfeest op het strand bij Bloemendaal. Over 6 weken zal Full Moon's White Moon on the Beach in de mooie en grote Beachclub Vroeger uitpakken met indrukwekkende decors met ingebouwde watervallen en fonteinen, meerminnen, special acts en natuurlijk een selectie aan geweldige DJ's. Tot maandag 15 juni kun je nog met maar liefst 20 euro korting gebruik maken van de Super Early Bird actie!
Zaterdag 25 juli zal het Bloemendaalse strand weer het toneel zijn voor een heerlijke zomerse outdoor editie. In Vroeger zal White Moon on the Beach spectaculair uitpakken met geweldige watervallen, fonteinen en alles wat je rond een strandfeest kunt verwachten. Niets is teveel! 1
Zaterdag 6 juni gaat New Moon @ The Lake in het schitterende recreatiegebied Spaarnwoude Park een mooi outdoor festival organiseren. Geniet op het supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. De line-up is bekend en er wordt hard gewerkt aan een mooi stageplan en decor. Iedereen kijkt uit naar 6 juni, tijd voor de belangrijkste info en de routebeschrijving om jouw festival vlekkeloos te laten verlopen. Zo kun je dan de hele dag lang genieten van de lekkerste beats in het groen, langs het water in de open lucht! 1
Zaterdag 6 juni zullen de makers van Full Moon voor het eerst een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Geniet op dit supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. Van house en trance tot freestyle/hardstyle en EDM/tribal, voor elk wat wils! Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi zwemwater met zandstrand rondom. De hele dag lang genieten van de lekkerste beats langs het water in de open lucht!