Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Festival Full line up en laatste kans Super Early Bird Tickets

gepubliceerd door , op
Full Moon Festival
3 december 2018
Dit wordt alweer de 4e editie van Full Moon Festival! Een heerlijk en intiem festival op een mooi festivalterrein op Spaarnwoude aan water. Er zullen weer 4 mooie stages komen die onder ander gehost worden door White Moon, Grotesque, Hard Moon & Red Moon. De Red Moon en Hard Moon areas zullen beide groter worden dan de jaren ervoor.

De line up voor 1 juni is nog vetter als alle jaren ervoor. Check hieronder de line up:



Laatste Super Early Bird tickets
De tickets gaan hard voor Full Moon Festival! Het is een klein en intiem festival dus er zijn maar een beperkt aantal festivaltickets aanwezig. Wil jij er zeker bij zijn voor een voordelige prijs op het meest sprookjesachtige en intieme festival op Spaarnwoude? De laatste Super Early Bird tickets zijn nu voor maar 30 euro verkrijgbaar via www.full-moon.events/ticketshop! Let op: OP=OP!



Parkeer & Bus tickets
Parkeer en bus tickets zijn online goedkoper dan op de dag zelf. Je parkeerkaart koop je nu voor 10 euro en een buskaart retour voor 7 euro. De bus vertrekt van Station Sloterdijk naar het festival toe en zal weer terug rijden naar Station Sloterdijk. Bestel ze via www.full-moon.events/ticketshop

Full Moon Festival
Full Moon Festival zal weer supergezellig worden gedecoreerd. Er zullen weer leuke gadgetstands aanwezig zijn, lekkere foodstands en heel veel gezellige partymensen! Full Moon Festival is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het parkeerterrein bevindt zich meteen naast het festivalterrein. Het is een gezellig en niet zo groot terrein waardoor je makkelijk naar alle areas kan lopen, maar ook heerlijk in het gras kan genieten van de zon, de muziek en de mensen. Voorkom teleurstelling en koop op tijd jouw ticket! Maak nu gebruik van de supervoordelige Super Early Bird tickets!

Aftermovie vorige editie: