Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon festival New Moon @ the Lake info en laatste 200 tickets

gepubliceerd door , op
FeestFull Moon Festival · New Moon @ The Lake
Datumzaterdag 6 juni 2015
WinactieFull Moon Festival actiegesloten
LocatiePeddelpoel Site
Zaterdag 6 juni gaat Full Moon met New Moon @ The Lake in het schitterende recreatiegebied Spaarnwoude Park een mooi outdoor festival organiseren. Geniet op het supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. De line-up is bekend en er wordt hard gewerkt aan een mooi stageplan en decor. Iedereen kijkt uit naar 6 juni, tijd voor de belangrijkste info en de routebeschrijving om jouw festival vlekkeloos te laten verlopen. Zo kun je dan de hele dag lang genieten van de lekkerste beats in het groen, langs het water in de open lucht!

Mooie line-up met veel top-DJ's voor een mooi festival
Bij New Moon @ the Lake kun je genieten van heerlijke muziek, veel entertainment, shows, relax area's en festivalkraampjes. Naast Full Moons mooie New Moon mainstage zullen er area's zijn die gehost worden door Grotesque en Freestyle Maniacs. Zoek je favoriete artiesten op of geniet van alles en dompel je onder in het festival. Welke DJ's je bij New Moon @ The Lake kunt verwachten lees je hieronder. Nieuw toegevoegd is Dj Santito!



Line-up New Moon @ The Lake 6 juni 2015:
Adam Seller - Carolin - Chris Cortez - Cor FijnemanCritical MassFatal inc.Freestyle ManiacsJeanLunaMarc SimzMEMMisja HelslootN!kiPavoPeter WoodzPlayboyzRAMRandy KatanaRoyal SRuben VitalisSantitoSignumSpiderUB MC – VoxYves



Allerlaatste Early Festivaltickets voor speciale zomerse prijs
Voor New Moon @ The Lake is al 75% van de kaarten verkocht en de laatste Early Festival Tickets van € 39,50 liggen voor je klaar. Dit scheelt € 10,- op de reguliere prijs! Tickets zijn beperkt beschikbaar voor dit nieuwe en knusse en gezellige festival met maximaal 3000 bezoekers. Wacht niet maar ga gelijk naar Nachtboetiek.nl en klik op 'Tickets' om te bestellen.

Voorzieningen op het festival
Het festivalterrein ligt niet alleen langs een mooi meertje, er mag ook in gezwommen worden! Op het terrein staan twee grote tenten en een mooie overkapte open air stage. Daarnaast kun je er lekker eten van de grill en zijn er snacks en fruit kraampjes, maar je kunt er ook terecht voor thee of koffie. Ook zijn er op het festival lockers aanwezig.

Bereikbaarheid en routebeschrijving
Peddelpoel ligt in Spaarnwoude Park op 300 meter van het terrein van één van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland die iedereen kent. Vanuit het hele land weet iedereen dit terrein goed te vinden en het is makkelijk bereikbaar. Kijk hieronder voor de beste route.



Met de Auto:
Vanuit Amsterdam
Kom je van Amsterdam af rijdt dan eerst naar de Basisweg bij Sloterdijk (het Telegraaf gebouw). Daarvandaan rijdt je richting IJmuiden en volgt de N202 langs het Noordzeekanaal tot je de borden ziet van New Moon @ The Lake/Peddelpoel festival.

Vanuit Haarlem
Kom je uit Haarlem dan rijdt je via de A27 richting IJmuiden en neem je de afslag naar de N202 richting IJmuiden. Blijf dan op de N202 tot je de borden ziet van New Moon @ The Lake/Peddelpoel festival.

Parkeren kan direct bij en rondom het festival op de aangewezen parkeerterreinen. Volg de instructies van de verkeersregelaars op.

Navigatieadres Tomtom:
Peddelpoel Spaarnwoude Park
Oostbroekerweg 17
1022MN Velsen-Zuid

Per Pendelbus naar het festival:
Vanaf Station Sloterdijk kun je ook per Pendelbus naar New Moon @ The Lake! Om 12:30, 13:30 en 14:30 vertrekken speciale pendelbussen die je rechtstreeks naar het festival brengen. Tickets voor de Pendelbus kosten € 7,- per persoon en je kunt ze direct bestellen bij Paylogic of Ticketscript. Klik hiervoor bij Nachtboetiek.nl op 'Tickets'. Bij de bus zelf een kaartje kopen kan, voor € 10,- en mits er nog plaats is!

New Moon @ the Lake, iedereen kijkt er al naar uit. Het weer wordt steeds mooier en dat merk je aan de kaartverkoop! Haal nu jouw voordeelfestivalticket voor een mooie prijs voor ze op zijn!

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
superfeest!!!!