Partyflock
 
­ Nederland

White Moon 16 november volledige line up

gepubliceerd door , op
16 November gaat Full Moon weer dik uitpakken! White Moon staat bekend om hun spectaculaire shows van led, lasers, special effects en decoratie. Het is een unieke belevenis die je zeker niet mag missen. Luxe VIP-decks, gave acts, lekkere loungezitjes, gezellige mensen en 4 areas met verschillende stijlen muziek. In de Main zal er Bigroom gedraaid worden, er is een area met club & house, een area met trance en een area met hardstyle, oldschool en acid. Voor ieder wat wils!

Full line up White Moon


Laatste week Mega Early Bird tickets
De kaartverkoop gaat hard! Dit is de laatste week dat er nog Early Bird tickets online beschikbaar zijn voor maar 30 euro. Daarna zijn ze uitverkocht. Profiteer nu nog van een mooie korting en koop jouw ticket via ticketshop!

Dresscode = White Moon = WHITE
Zoals de naam het al zegt is de dresscode van White Moon: white! Zilver & goud en combinaties wit, goud en zilver zijn ook toegestaan. Let op dat de dresscode verplicht is. Iedereen komt in het wit (goud en zilver) gekleed en dat maakt de sfeer dan ook helemaal af! Shirts, broeken, jurkjes, rokken moeten wit zijn. Schoenen hoeven niet in het wit.

Laatste Viptafels
De Viptafels gaan hard. Er is nog 1 viptafel op de 1e ring beschikbaar en nog een paar viptafels op de 2e ring. Wil jij een mooie VIPtafel met je vrienden op White Moon reserveren? Bel of mail voor reserveringen naar: 06-15482262 of 06-34014119 / vipreservationsthebox@gmail.com.