Partyflock
 

Full Moon Produkties met White Moon on The Beach 25 juli bij Vroeger
Supervoordelige tickets nu voor €25

gepubliceerd door , op
Full Moon
25 juni 2015
FeestFull Moon · White Moon on the beach
Datumzaterdag 25 juli 2015
LocatieVroeger
Deze zomer presenteert Nachtboetiek's Full Moon een mooi strandfeest waar ze alles uit de kast zullen halen: White Moon on the Beach in de mooie supergrote Beachclub Vroeger! Zaterdag 25 juli zal het Bloemendaalse strand weer het toneel zijn voor een heerlijke zomerse outdoor editie. In Vroeger zal White Moon on the Beach spectaculair uitpakken met geweldige watervallen, fonteinen en alles wat je rond een strandfeest kunt verwachten. Niets is teveel!

Nu eerste Super Early Bird actie
Tickets voor deze beach editie zijn vanaf nu verkrijgbaar en natuurlijk begint het met een hele mooie Super Early Bird actie. De eerste Early Bird kaarten mogen weg voor de mooie prijs van maar €25 (normaal: €39,50) en de eerste Early VIP kaarten kun je nu halen voor maar €35 (VIP normaal €55). Maak nu gebruik van deze mooie Early Bird acties en maak op 25 juli een topfeest mee op het strand!



White Moon on the Beach line-up bekend!
De volgende top DJ's zullen je van een heerlijk feest voorzien op 25 juli: Gregor Salto, Lucien Foort, Mitchell Niemeyer, Spider, Jean, MEM, Quintin, Randy Katana, Ruben Vitalis, Miss Melody, Emiel Roché, Santito, Mc UB



Like de nieuwe Facebook pagina
Om met jullie contact te kunnen houden is de organisatie nu de nieuwe pagina Full Moon begonnen op Facebook. 'We zouden het heel fijn vinden als jullie ons kunnen helpen en deze pagina kunnen liken en delen op jullie eigen Facebook pagina's. De echte Full Moon pagina op Facebook vindt je hier: hier'

Kies voor kwaliteit op de echte feesten van Nachtboetiek
Deze twee Full Moon feesten zijn de enige twee feesten die van Nachtboetiek zijn en/of Spider en Yin: 6 juni New Moon Festival @ The Lake en 25 juli White Moon on the Beach. DJ Spider die al vijf jaar alle producties doet voor de feesten van Nachtboetiek en Full Moon zal ervoor zorgen dat het weer een vette productie wordt zoals jullie gewend zijn.

Ticketinfo Festival en Beach feesten:
Voor het festival over twee weken zijn nu nog kaarten verkrijgbaar, de mooiste Early Bird en vroegboek-kortingen zijn al geweest en er zijn nog maar 200 kaarten van €44,50!

Let op: Nu ook groepstickets! Haal je een ticket voor 4 personen dan betaal je per persoon €42 en voor een groepsticket voor 8 personen betaal je nog maar €39,50 per persoon! Haal ze snel om op 6 juni van dit nieuwe mooie outdoor festival te genieten.


Voor White Moon on the Beach op 25 juli kun je nu profiteren van de mooie Early Bird acties en voordelig voor maar € 25 of € 35 (VIP) een Beachticket bemachtigen. Let op: beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

1 opmerking

Werkzaam bij Decisions
Altijd lekker op het strand en bij een top lokatie we zijn erbij :woop:
laatste aanpassing