Partyflock
 
Nieuws · september 2014
­ Nederland
Negen maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk negen jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '9 Year Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 25 oktober!
Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 brachten de Britten Rick Smith en Karl Hyde hun invloedrijke album Dubnobasswithmyheadman uit, waarvan op 6 oktober een volledig geremasterde special edition verschijnt. De daarbij behorende tournee voert het danceduo op 27 maart naar de STRP Biënnale 2015 waar 'dubnobasewithmyheadman' integraal gespeeld wordt.
Vijf verschillende organisaties zorgen van woensdag tot en met zondag voor een eclectische mix van hiphop, R&B, UK, house, disco, future vintage en Surinaamse poku. Alle avonden zijn gratis toegankelijk en er zal een aangepast ADE menu zijn.
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
zaterdag 27 september 2014
Een enorme 'Anonymous Rave' met meer dan 50.000 feestgangers moest het worden: het protest tegen het beleid in de Amsterdamse clubscene. Er kwamen er zo'n 40 op af.
Evenementenlocatie The The Sand, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijk schietincident plaatsvond, wordt op last van burgemeester Eberhard van der Laan voor onbepaalde tijd gesloten.
Enkele dj's die in de jaren 80 en 90 tot de pioniers van de housemuziek behoorden zijn tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) achter de ramen op de Wallen te zien. Acht dj's vertegenwoordigen op 16 oktober vier in het verleden beroemde clubs uit de Amsterdamse uitgaanswereld tijdens het evenement Red Bull Studios Playrooms.
Op zondag 19 oktober zet TechnA, dé organisatie die draait om het promoten van vrouwelijke techno dj's en producers, een bijzondere stap. Tijdens Amsterdam Dance Event host TechnA zijn eerste clubnacht met een line-up bestaande uit de voornaamste female techno en techhouse dj's uit binnen- en buitenland.
De muzikale alleskunner French Fries komt naar de tunnel! Zaterdag 4 oktober gaat de kleine Franse DJ, producer en labeleigenaar zijn frisse producties en unieke geluid met jullie delen. Geloof maar gerust dat deze Fransman flink wat voor je in huis heeft op zaterdag 4 oktober!
Met drie zalen, een cinema, een galerie én een café is de Melkweg een bijzondere festivallocatie voor ADE. Zoals elk jaar betekent dit een breed clubprogramma met headliners zoals Modeselektor (live), Dave Clarke, Nicky Romero, John Digweed, Mathew Jonson & Minilogue (live), Henrik Schwarz, Robin Schulz, Chase & Status, Kypski (live), Noisia, Green Velvet en Prosumer.
Trailer release Ghosttown 2014
woensdag 24 september 2014
Van de duistere Ghosttown bunker op Q-BASE naar de desolate kerkers van de Central Studios. het is slechts een kleine stap. Wat ging het los op de legerbasis en wat zal het op 15 november wederom keihard los gaan op de laaiend enthousiast ontvangen line-up van Ghosttown 2014! Een uitgebalanceerde mix van het beste op Oldschool, Early Hardcore, Millennium Hardcore en Hardcore gebied. Kortom: Ghosttown is ready to rock! Check de trailer!
Time Warp NL maakt line-up bekend
woensdag 24 september 2014
Time Warp NL heeft zijn line-up bekendgemaakt. De zevende editie van het techno evenement, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs, presenteert namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop.
Rotterdam krijgt wellicht binnen afzienbare tijd weer een multifunctioneel muziekpodium voor drieduizend bezoekers. Enkele private investeerders zijn bereid om het pakhuis Katoenveem in Delfshaven voor 3 miljoen euro te verbouwen.
De regio Rotterdam heeft sinds 23 augustus 2014 een nieuwe uitgaansgelegenheid erbij: Club XO te Spijkenisse! Deze locatie kan ruim 1500 feestgangers tegelijk vermaken en biedt ruimte voor allerlei soorten concepten die er maar te bedenken zijn. Aanstaande vrijdag is Bass:invasion (hardstyle met style) weer terug in Spijkenisse en hoe! In de nieuwe Club XO staat er als vanouds een vette line-up!
De Nederlandse danceproducer Sander van Dijck wordt aangeklaagd door Disney, omdat zijn artiestennaam teveel zou lijken op die van een personage uit de speelfilmreeks Star Wars. Van Dijck brengt producties uit onder de naam San Holo. Volgens Disney schendt de producer uit Zoetermeer het copyright van Star Wars, waarin een van de karakters Han Solo heet.
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
Na een waanzinnig 2013, met wereldwijde shows en een eigen festival in Maimi, keert het grootste verffeestje op aarde Life in Color terug naar Nederland. In samenwerking met ID&T presenteert Life in Color op zaterdag 6 december haar nieuwe show 'Unleash' in de Ahoy te Rotterdam! Ben jij klaar om te kliederen?
Op 17, 18 en 19 oktober beleeft Acceleration 2014 haar finale op het TT circuit in Assen. Dit internationale race- en muziekfestival heeft daarmee zeven rondes gehad in haar eerste seizoen. Gericht op families, brengt Acceleration drie dagen van spannende races en muziekoptredens, met de Amerikaanse acteur David Hasselhoff als presentator van de vrijdagavond.
Complete line-up Beatloverz
vrijdag 19 september 2014
Zie jij het ook zitten, om een avond even los te komen van alle realiteit? Om compleet opgenomen te worden door de muziek en alles wat er dagelijks in je leven afspeelt, even te kunnen vergeten. Of het nu je zeurende baas is, of je claimende partner, misschien wel de ellelange files die je dagelijks richting je baan moet trotseren? Beatloverz 'Escape from Reality', maakt het voor je mogelijk om toe te treden in een extra dimensie, waar al deze zorgen en irritaties even niets meer voorstellen.
Speciaal voor diegene die nog geen zin hebben om op de bank te zitten organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle Outdoor. Members of Hardstyle heeft zich al meerdere malen bewezen, met als kopstuk de succesvolle hosting op Dream Village 2014. Heel de dag ging de Members of Hardstyle tent compleet los tot de allerlaatste seconden.
De komende editie van Donald Duck staat in het teken van dj Ferry Corsten, die door de striptekenaars is omgedoopt tot Curry Worsten. Bovendien start de digitale radiozender Duckstad FM. Voor deze gelegenheid ontving Ferry Corsten woensdag alvast de muzikale Donald Duck - Sterren in Duckstad die vanaf vrijdag in de winkels ligt.
Elke 2e zaterdag van de maand nodigt Girls Love DJs hun vrienden en superstar DJ's uit om Amsterdam volledig op zijn kop te zetten in de AIR! Geen spelregels, geen gedoe, gewoon party party party met echte party people, de knapste meisjes en belachelijk veel toffe surprises. Je weet nooit wie of wat je kan verwachten als de deuren open gaan, maar één ding is zeker: Je wilt nooit meer naar huis!
Click Records presents Melodia
woensdag 17 september 2014
De geoliede tandwielen van Click rollen razend over in steeds meer soepeltjes roterende wielen. Komende 27 september wordt met geheven hoofd en breed lachend gezicht de nieuwste telg Click Records gevierd.
Een toestand van regeringsloosheid, een situatie te beschrijven die men ook chaos kan noemen. Verwacht totale Anarchy op 20 september. Voor alle anarchisten die nog nooit op deze brute locatie zijn geweest hebben hier wat oud materiaal uit de archieven weten te ontfutselen...
Aanstaande zaterdag is het tijd voor de Supersized Raw Special, die deze keer in het teken staat van Titan. Tijdens deze nacht, die plaatsvindt in Factory 010, zal hij onder andere optreden als zijn live-act Titanomachy en zijn debuutalbum 'Demolition of Silence' releasen. Natuurlijk zal hij hiervan een aantal tracks ten gehore brengen en zorgt hij samen met een aantal bevriende collega DJ's voor het hardste beukgeweld! Er is wel nog wat laatste informatie die belangrijk is om als bezoeker te weten. Check it out!
Eurosonic Noorderslag heeft de eerste sprekers en panels van het dagprogramma aangekondigd. Onder anderen Duncan Stutterheim, CEO van SFX Europe, en tourmanager Alex Macleod geven lezingen.
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer showelementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit wel zal lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten.
Pussy lounge is inmiddels aardig bekend geworden in België. De hosting op beide zondagen tijdens Tomorrowland zorgde ervoor dat deze tent één van de drukst bezochte en gezelligste tenten van het festival was!
Het Nederlandse boekingskantoor Make You Dance Bookings heeft door de jaren heen nauw samengewerkt met nationale en internationale artiesten. Samen met ADE (Amsterdam Dance Event) presenteren zij op 17 oktober een selectie van hun uitgebreide artiestenroster in Desmet Studio's. Deze sfeervolle locatie, gelegen in het centrum van Amsterdam, is de perfecte locatie om te genieten van deze acts tijdens 's werelds grootste elektronische muziek festival.
R&b All Stars met Bolle Bof live
vrijdag 12 september 2014
Zaterdag 20 september is het tijd voor alweer een spetterende editie van R&b All Stars. Met deze keer niemand minder dan smooth boy Bollebof Live On Stage! Bollebof is welbekend van zijn hits 'Mijn Nummer 1' & 'No Worry'! Dames maak je klaar voor mister sexy himself en heren op deze avond zal gegarandeerd genoeg vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Dus mis het niet!
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.
Op zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederland. It's time for RAWdefinition - Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en met groot succes. Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgden dat iedereen knetterhard uit z'n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Reden genoeg om de 2de editie in het leven te roepen!
Het Deep & Tech House concept Ensuite zorgde keer op keer voor een uitverkocht huis in de De Oude Rechtbank in Eindhoven. Reden om het wat groter aan te pakken en dus presenteert men op 25 oktober Festival Ensuite, een nieuw festival dat tevens geldt als dé afsluiter voor de Dutch Design Week.
Het wordt het laatste nachtje uit voor de hele Trancefamily in club Matrixx tijdens de Matrixx Closing Parties in november en december. Matrixx presenteert met trots de mega dikke line-up voor zaterdag 22 november: Marco V, Marcel Woods, Jochen Miller, Johan Gielen, RAM, Rank 1, Randy Katana, Cor Fijneman, Marc Simz, MC Stretch en MC Mighty Mike.
Schwung meets [In]cognito
donderdag 11 september 2014
Underground techno organisaties Schwung. en [IN]COGNITO slaan tijdens Amsterdam Dance Event de handen ineen voor een toonaangevend techno-event met maar liefst 11 internationale artiesten. Zij verwelkomen onder andere Surgeon, Cari Lekebusch, Octave One live, Pär Grindvik, Alex Bau en Anthony Parasole. Op zaterdag 18 oktober zorgen deze zwaargewichten voor een techno-nacht van kwaliteit in Amsterdam Studio's, die doorgaat tot maar liefst 8.00 uur.
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto.
Afterfest sluit de zomer af
woensdag 10 september 2014
Zaterdag 4 oktober zal voor het derde jaar op rij de zomer worden afgesloten met Afterfest! Als alle festivals achter de rug zijn en de laatste zonnestralen weer verdwijnen sluiten de mannen van Fest traditiegetrouw de boel netjes af.
Al vier jaar lang werken Red Bull en Mysteryland samen om muzikale talenten aan legendes uit de vaderlandse scene te koppelen. Dit jaar selecteerde Duncan Stutterheim, geestelijk vader van ID&T, drie grootheden voor het project: Joris Voorn, Dimitri en 2000 and One. De oude meesters kozen op hun beurt een talent om mee samen te werken.
Zaterdag 1 november 2014 is Aquabest bij Eindhoven het bevroren toneel van een volledig nieuw en ijskoud muziek festival; Winter Park! Feestelijke muziek, winterse aankleding, maar vooral een warme sfeer maken van Winter Park een fris en vernieuwend festival om te bevriezen in je agenda! Met een eigen main stage en hostings van Kletskoek, Café Costa en Poederbaas is aan diversiteit, alles behalve gebrek tijdens dit geheel nieuwe en ijskoude festival.
Valrave gluurt in Ariel's dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de WesterUnie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist.
Mini-festival Glowlands in Paradiso
dinsdag 9 september 2014
Aanstaande zaterdag vindt mini-festival Glowlands plaats in Paradiso. Het Amsterdamse poppodium staat de hele nacht in het teken van fluoriscerende kleuren, vol blacklights en met bijzondere live-acts.
Alcatrash – here we go again!
vrijdag 5 september 2014
Alcatrash – here we go again! 12inchCity heeft geknokt voor wat het waard is en dan is het nu eindelijk zover!
Nieuwe editie Try Before You Die
vrijdag 5 september 2014
De Time out in Gemert vormt al langere tijd voor een flink aantal partybezoekers de thuisbasis voor Try Before You Die. Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème. X-Factor Events en Time out verwelkomen jullie op vrijdag 14 november 2014 bij TBYD met een bijna legendarische line-up en een bijna gegarandeerde 'volle bak' belooft het een gezellige, uitzinnige maar vooral een keiharde avond te worden.
Reactor gooit het roer om. Laat je, in positieve zin, besmetten met het aanstekelijke virus van de Reactor sounds. Heeft het virus om zich heen gegrepen, dan laat het je niet meer los. REACT, OR dare to think different. Want, tijdens Reactor worden de hokjes weggevaagd. Het virus waarmee je besmet wordt, bestaat uit een mooie mix van Techno, Subground, Hard Dance en Electro.
Herfstdrift maakt programma bekend
donderdag 4 september 2014
Op zaterdag 29 november kleurt het Nijmeegse najaar weer fel op tijdens de vierde editie van Herfstdrift Festival. Na de uitverkochte editie van vorig jaar wordt dit jaar het programma verbreed met een extra podium en maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim.
Zaterdag 6 september keert Benny Rodrigues terug in de tunnel met zijn befaamde 'Benny Rodrigues 4U' avond! Ook dit keer doet de grootmeester een exclusieve 5-uur durende set zoals jullie niet anders van hem gewend zijn.
Q-BASE 2014 - timetable release
woensdag 3 september 2014
Creatures of the night, this is the timetable for Q-BASE.
Check out the full timetable!
Escape Club is al ruim 28 jaar de hotspot op het Rembrandtplein en nog steeds alive & kickin'! Met een state of the art geluidssysteem, een festival-waardig LED inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten schaart Escape Club zich onder de beste clubs van ons land. Ook in het nieuwe seizoen zal dit weer blijken, niet in de minste plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waar o.a. Martin Garrix een eigen avond zal hosten. Maar Escape Club start met september!
Op 6 september is het tijd voor Dream Village festival in Oosterhout. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we alle belangrijke informatie in dit bericht op rij gezet.
The Great Escape is de residency van Detroit Swindle, een clubnacht waar menig nachtdier naar uitkijkt. Op zaterdag 20 september staat de derde editie in Studio 80 op de kalender. Een Great Escape zoals nooit eerder vertoond: extra lange openingstijden en een gewaagde line up.
R&B Sunday · Back to School
maandag 1 september 2014
Bijna drie jaar lekker gaan in, voor Dejavu Events inmiddels tweede hometown, Breda met R&B Sunday! Met op 7 september: Tenko, DirtyDice, Naviday & MC Nas-T.
30 september 2014
Latin Lovers 9 Year Anniversary tour doet Utrecht aan
29 september 2014
Underworld speelt 'dubnobasswithmyheadman' live tijdens STRP Biënnale 2015
28 september 2014
Nieuwe tropische hotspot Waterkant presenteert tijdens ADE gevarieerd en kwalitatief muziekprogramma
27 september 2014
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
Burgemeester sluit The Sand na dodelijke schietpartij
26 september 2014
Housepioniers tijdens ADE achter de ramen op de Wallen
TechnA beleeft all female techno line-up eerste editie tijdens Amsterdam Dance Event
25 september 2014
Muzikale alleskunner French Fries komt naar Toffler
Amsterdam Dance Event in de Melkweg: meer dan alleen clubnachten
24 september 2014
Trailer release Ghosttown 2014
Time Warp NL maakt line-up bekend
23 september 2014
Oud pakhuis moet nieuwe Rotterdamse poptempel worden
Bass:invasion is weer terug in Spijkenisse en hoe
Disney klaagt Nederlandse producer San Holo aan om artiestennaam
Laatste 100 kaarten en heerlijk warm indoor: 't Gooi meets Ibiza
Life in Color brengt weer kleur op je wangen. En in je haar. En in je broek. En in je hele leven
22 september 2014
Seizoensfinale Acceleration 2014 op TT Circuit Assen
19 september 2014
Complete line-up Beatloverz
18 september 2014
Members of Hardstyle Outdoor: Het knallende einde van jouw festivalseizoen
17 september 2014
Ferry Corsten als personage in Donald Duck
Yes het is weer tijd voor Girls Love DJs invites
Click Records presents Melodia
Zaterdag 20 september gaat gemarkeerd worden in de Haarlemse geschiedenis
Supersized RAW Titan Special latest info
16 september 2014
Duncan Stutterheim keynote speaker op Eurosonic Noorderslag
15 september 2014
Chateau Techno is terug met de derde La Fabrique editie op 15 november
Het Pussy lounge Freestyle circus komt naar België!
ADE'14 Showcase with Digital Punk, Audiotricz, Outbreak, Kasparov and more….
12 september 2014
R&b All Stars met Bolle Bof live
Metz start Earlybird Actie voor XXL editie in Beurs World Trade Center Rotterdam
11 september 2014
Bruut muzikaal geweld zet Poppodium Hedon op z'n kop
Gloednieuw festival vormt op 25 oktober dé afsluiter voor de Dutch Design Week
Matrixx Closing · Trancefamily op 22 november
Schwung meets [In]cognito
10 september 2014
Grote technonamen komend weekend in Almere
Afterfest sluit de zomer af
Mysteryland lanceert minidocu over oude meesters en jong talent
Winter park, Aquabest ijskoud muziek festival op 1 november 2014
9 september 2014
Valrave presenteert een nacht vol Dirty Disney
Mini-festival Glowlands in Paradiso
5 september 2014
Alcatrash – here we go again!
Nieuwe editie Try Before You Die
Reactor keert terug met een nieuwe sound!
4 september 2014
Herfstdrift maakt programma bekend
Exclusieve 5 uurs set van Benny Rodriques
3 september 2014
Q-BASE 2014 - timetable release
Escape trapt het nieuwe clubseizoen af in september
Dream Village festival 2014 timetable & latest info
2 september 2014
Detroit Swindle opent clubseizoen met extra lange nacht in Studio 80
1 september 2014
R&B Sunday · Back to School