Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Try Before You Die

gepubliceerd door , op
De Time Out in Gemert vormt al langere tijd voor een flink aantal partybezoekers de thuisbasis voor Try Before You Die. Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème. X-Factor Events en Time Out verwelkomen jullie op vrijdag 14 november 2014 bij TBYD met een bijna legendarische line-up en een bijna gegarandeerde 'volle bak' belooft het een gezellige, uitzinnige maar vooral een keiharde avond te worden. Ook deze keer zijn wij er weer in geslaagd een dikke line-up neer te zetten, speciaal voor deze avond is er een samenwerking met Minus is More. De gehele main area zal omgedoopt worden tot "Crypsis presents On The Loose". De hardcore area wordt vertegenwoordigt door Hardcore Vibes XL, en voor alle liefhebbers van het harde werk hebben we een speciale Frenchcore Maniax area.



Tickets kosten € 24,50,- (ex fee) in de voorverkoop zijn te verkrijgen via Ticketscript & time-out.nl. Wacht niet te lang met tickets kopen, de vorige editie was uitverkocht.
Check hieronder de aftermovie van afgelopen editie:

9 opmerkingen

Tripped! :respect:
laatste aanpassing
true story! helaas niet goed bereikbaar met ov ;(
Uitspraak van adriana2806 op vrijdag 5 september 2014 om 18:39:
true story! helaas niet goed bereikbaar met ov ;(


Helaas ja:( Gaan wel altijd vanuit veel plaatsen bussen!
haha jaa daarom! vanaf hier niet denk ik, maargoed anders ff zelf busjee proberen te regelen ^^ alles voor een goed feestje haha
Artiest {SHOWLIST artist 92354, 20807}
Frenchcore maniax....hahahaaa meeste artiesten in de line up draaien andere stijlen