Partyflock
 
­ Nederland

Members of Hardstyle Outdoor: Het knallende einde van jouw festivalseizoen

gepubliceerd door , op
Members of Hardstyle Outdoor: Het knallende einde van jouw festivalseizoen
18 september 2014
De afgelopen maanden hebben jullie mogen knallen op de vele festivals in Nederland. Elk jaar komt het festivalseizoen weer tot een eind, maar wat als je nog helemaal niet wil stoppen?

Speciaal voor diegene die nog geen zin hebben om op de bank te zitten organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle Outdoor. Members of Hardstyle heeft zich al meerdere malen bewezen, met als kopstuk de succesvolle hosting op Dream Village 2014. Heel de dag ging de Members of Hardstyle tent compleet los tot de allerlaatste seconden.

11 Oktober ga je los bij de Asterd in Breda. Omdat het in oktober wat kouder kan zijn plaatst EYE4Dance een grote festivaltent, zodat je geen last hebt van weer en wind. Zo kun je maximaal van deze dag genieten!

Ben jij er klaar voor?

Radical Redemption (live)
E-Force
Digital Punk
Hard Driver
Atmozfears
Mashup Jack
Alpha²
Zany
Deepack
Pavo
Phuture Noize
Audiotricz
Dr. Rude
Noisecult
The Resistance
MC Nolz

Houd de Facebook page van Members of Hardstyle en de website van EYE4Dance (www.eye4dance.com) goed in de gaten, ze kondigen binnenkort meer artiesten aan.

10 September om 19.00uur is de kaartverkoop gestart. Koop je kaartje op tijd.
Ze verwachten Members of Hardstyle in een vroeg stadium uit te verkopen.

Pendeldienst
EYE4Dance heeft een pendeldienst opgezet speciaal voor mensen die met het openbaar vervoer reizen. Deze pendeldienst rijdt op gezette tijden van NS station Breda naar de Asterd en brengt je in de avond uiteraard ook weer terug. Tickets voor de pendeldienst kun je in combinatie met je toegangsbewijs online of bij de Primera kopen. Ook zijn er op de dag tickets te verkrijgen in de pendelbus. De pendeldienst voor de heenreis start om 10.30uur en stopt om 18.00uur, de terugreis start om 20.00uur tot 00.00uur.

Sluit jouw festivalseizoen af met hardstyle en koop snel je ticket op www.eye4dance.com