Partyflock
 
­ Nederland

Afterfest sluit de zomer af

gepubliceerd door , op
Zaterdag 4 oktober zal voor het derde jaar op rij de zomer worden afgesloten met Afterfest! Als alle festivals achter de rug zijn en de laatste zonnestralen weer verdwijnen sluiten de mannen van Fest traditiegetrouw de boel netjes af. Na een goed gevulde zomer met Festifest en Reddingsfest op het inmiddels bekende Noorderlicht terrein en de Moby King, gaat Fest nu op avontuur naar een spiksplinternieuwe locatie: Canvas op de 7e!

Gevestigd op de bovenste verdieping van het nieuwe Volkshotel met een magistraal uitzicht, is de Canvas na een jaartje getransformeerd te zijn in Doka nu weer volledig vernieuwd terug op de oude spot. Reden genoeg dus voor Afterfest om hier haar debuut te maken. Na de stormachtige editie van vorig jaar met Tornado Wallace en met de Reddingsfest cruise met Medlar en Melon van afgelopen maand nog vers in het geheugen, heeft Fest voor deze Canvas editie de hulp ingeroepen van twee zeer smaakvolle Duitsers.

De eerste, Damiano von Erckert is het brein achter het Keulse kwaliteitslabel Ava en bracht daarop afgelopen jaar het lovend onthaalde 'Love Based Music' uit, gevuld met sexy retro house en disco. De tweede is Noema, die het uberhippe African Shakedown label runt en tevens de zeer extravagante resident van de befaamde Wilde Renate is. Beide heren zullen pas voor de tweede keer te zien zijn in onze hoofdstad en aangevuld met residents van Fest en het panoramische uitzicht van de Canvas is dit het perfecte excuus om 4 oktober in de agenda te blokken!

Line up


Tickets
Er zijn nog early bird tickets beschikbaar voor € 10,-. Reguliere tickets kosten € 12,-. Tickets zijn hier te bestellen.