Partyflock
 
Nieuws · december 2012
­ Nederland
Defenders of the Faith is een mooi voorbeeld van de kracht van Partyflock. Meer dan tien jaar geleden kochten een stel muziekfreaks wat apparatuur en besloten radio te gaan maken. Er was publiek nodig en daar was Partyflock. Het topic was zonder er bij na te denken het ultieme PR-middel, het bracht mensen bij elkaar! Vrijdag 28 december ga je even terug naar de tijd van toen, de tijd van DOTF Radio!
Vorig jaar bracht Dancefair bij haar eerste editie uit het niets 4.500 dj's en producers op de been, die veel informatie en inspiratie vonden bij de meer dan vijftig aantredende topartiesten. Kom op op 16 en 17 februari naar de tweede editie en ervaar de zindering zelf. Met top-dj/producers als Tony Rohr Verenigde Staten, Frontliner, Lucien Foort, ROOG en Vato Gonzalez.
Op de eerste dag van het jaar neemt Amsterdamse evenementenorganisatie Next Monday's Hangover intrek in de spannendste locatie van de stad met een line-up vol lokale en internationale house- en techno-helden.
De feestdagen kunnen niet beter beginnen... Pak je agenda erbij, want b2s maakt alle belangrijke data van de eerste helft van 2013 bekend!
Luminosity New Years BANG!
maandag 24 december 2012
De confetti is besteld, het vuurwerk staat klaar. De laatste rek en strek oefeningen worden gedaan. Iedereen staat op scherp om jou aanstaande zaterdag een extra mooie jaarwisseling te bezorgen bij de Luminosity New Years BANG! in Club Exposure te Zandvoort. Let op! Er zijn nog maar 150 tickets beschikbaar!
Zaterdag 26 januari in het nieuwe jaar 2013 is het meest sexy en vrouwvriendelijke concept weer terug in Patronaat Haarlem: het gaat natuurlijk over Latin Lovers! Een heerlijk zomers en tropisch avondje uit, midden in de winter, dat willen we toch allemaal?
2013 Belooft een spectaculair jaar te worden met mooie vooruitzichten, zoals twee edities op Nederlands grootste en populairste Beachclub Vroeger, het vijfjarig bestaan en om te beginnen een over the top editie in één van de populairste discotheken van Amsterdam Panama. Noteer zaterdag 2 februari 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de eerste editie van Funkadelic in het nieuwe jaar gepland.
Zaterdag 2 februari zal de prachtige rauwe fabriekshal Factory 010 in Rotterdam opnieuw gevuld worden met alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Ook deze keer is de line-up doordacht, vol variatie en de prijs meer dan waard.
Dancemuziek wordt topsector
vrijdag 21 december 2012
Vorige week stelde D66 voor om dance toe te voegen als topsector. Gisteren stemde een Kamermeerderheid in met de motie die D66 had ingediend om dj's en muzikanten beter te ondersteunen vanuit de overheid.
Tien jaar Rauw
donderdag 20 december 2012
Rauw gaat groots vlaggen in 2013, de befaamde electro-acid-house-techno clubavond met ballen bestaat 10 jaar! Het hele jaar staat in het teken van de 10 jaar die Rauw er ondertussen op heeft zitten. De kick-off van het feestjaar 2013 is in het tweede weekend van januari, op de thuisbases in TrouwAmsterdam in Amsterdam en Tivoli in Utrecht.
40UP sluit 2012 bruisend af
woensdag 19 december 2012
De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Bij 40UP natuurlijk: het voorjaar komt eraan dus de bloemetjes kunnen weer buiten worden gezet!
Laatste info Army of Hardcore
woensdag 19 december 2012
Op 25 december 2012 treden Confusion Events en A.L.E.X. Events voor het eerst naar buiten als de nieuwe wereldleiders en zullen ze keihard neerstrijken in de Turbinenhalle in Oberhausen. Dit is de nacht van Army of Hardcore, de nieuwe wereldorde waar jullie allemaal deel van uit zullen maken.
Als je over 2 februari praat dan denk je al snel aan kou. Ligt er sneeuw die dag? Is het wel boven de 0 graden die dag? Eén ding kan de organisatie zeggen tegen iedereen: er is een feest die dag waar de temperaturen heel hoog oplopen en iedereen die nog niet in de mood is komt vanzelf in de mood op deze dag.
Vrijdag 21 december in Takens in Balkbrug heb je de kans om te vieren dat de wereld niet is vergaan. Stichting Hollands Talent organiseert dan de eerste editie van het Dedemsvaart Dance Event, D-DAE Indoor festival 'Doomsday Edition'.
AIR loves Minus
maandag 17 december 2012
Op vrijdag 28 december staat AIR in het teken van het befaamde technolabel Minus. Het label brengt drie internationale afgevaardigden naar onze hoofdstad: Paco Osuna, Ambivalent en Hobo. En alsof dit niet genoeg is wordt de line-up versterkt door de ongekroonde koning van de Amsterdamse afters: Ici Sans Merci.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor de masterclass van Bass Academy. BKJN Events events verstrekt hierbij als organisatie van 'Het instituut van het Losgaan', alle informatie die je als student dient te weten om de gehele nacht soepel en leerzaam te laten verlopen.
Ook in 2013 zal Hypnotize zich van zijn beste kant laten zien met maar liefst twee outdoor edities op hetzelfde geweldige strand en bij alweer uitgeroepen tot beste beachclub van Nederland Beachclub Vroeger, een locatie die perfect aansluit op de hoge kwaliteitseisen van Hypnotize. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 27 april met een editie die geheel in het teken zal staan van Queensday met dus zoals gewend van Hypnotize bijpassend decor en vele andere thema-elementen.
Zaterdag 29 december is het de beurt aan NRG VIBE om Hoofddorp van de kaart te vegen. NRG Indoor heeft de recepten binnen en zal van 22:00 tot 05:00 zorgen voor een snoeiharde avond vol met hardstyle. Nu de line-up compleet is en de koningen van de raw style binnen gesmokkeld zijn wordt het zwaar knallen. Bereid je voor en waarschuw hoofddorp en omgeving want NRG is trots om jullie een line-up te geven als nooit tevoren!
Nederlandse dj's en muzikanten genieten wereldwijd aanzien en moeten daarom onder het Nederlandse topsectorenbeleid gaan vallen. Daarvoor zal D66 maandag pleiten tijdens de behandeling van de cultuurbegroting in de Tweede Kamer. D66-Kamerlid Kees Verhoeven: "Nederland heeft een sterke muziekindustrie die gaat van kwaliteitsorkest tot top-dj. Dit is niet alleen een culturele kracht, maar ook een internationaal exportproduct."
Touch at the sea winteredition
zaterdag 15 december 2012
De Touch at the Sea Winterediton zal op zaterdag 19 januari 2013 weer groots worden neergezet. In Condor City strijkt op deze unieke locatie het circus van Touch Events weer neer. Iedereen die zin heeft in een echte avond uit, gaat een fantastische avond en nacht beleven. Muziek, sfeer, het goede gevoel en het thema "Alles is Liefde" zullen de sleutel zijn om mensen te verbinden.
Op de traditionele uitgaansdag 26 december is de bestemming voor veel mensen al zeker. De Maassilo in Rotterdam zal weer uit zijn voegen barsten tijdens NopeisDope 'Christmas Carol'. De earlybird is inmiddels uitverkocht en dit is niet voor niks, alle edities van NopeisDope waren afgeladen vol en hadden vele verassingen in zowel de aankleding als de line-ups.
Easter Bass Weekend in Dynamo
vrijdag 14 december 2012
Waar Pasen normaal gaat over het scoren van zoveel mogelijk paaseieren, 's ochtends vroeg ontbijten of verplichte bezoeken aan familie, gaat het vanaf nu bij Dynamo heel ergens anders over! In het paasweekend organiseren Inner Vision en Yu'R - Events namelijk twee verschillende feesten tijdens het harder styles paasweekend: Easter Bass!
Traditiegetrouw vond de eerste zondag van augustus het festival Dance Boulevard plaats aan de De Boulevard in Bergen op Zoom. Na vijf succesvolle edities verhuist het evenement naar zaterdag 3 augustus 2013. Hetzelfde weekend als voorheen, alleen voortaan op zaterdag!
Dancefestival Extrema Outdoor Belgium, kortweg XO, keert voor de derde maal terug naar Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Het festival wordt dit jaar een volwaardig weekendfestival met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag, én een beach party op vrijdag.
Nu de koude winterperiode toeslaat kan ook Lakedance niet wachten tot de zomer van 2013. Een zonovergoten en stijf uitverkochte editie in augustus staat nog vers in het geheugen, maar tijd vliegt voorbij en dus is het tijd voor 2013 nieuws, want dat is er volop! Zaterdag 1 juni en 10 augustus licht heel Aquabest weer op in de kleuren van Lakedance zoals nooit tevoren.
'Het concept back2school herbergt een combinatie van verschillende stijlen.' Dennis Copier – alias Panic – spreekt uit ervaring als een van de resident dj's sinds de start van back2school. Maandag 24 december betreedt het oudste retro-feest van Nederland voor de vijfde keer de Maassilo in Rotterdam. Het is de 27e editie sinds de oprichting van b2s in maart 2001 en de 43e editie vanaf het ontstaan in 1996.
Net voor de feestdagen gezellig nog even samen met al je partyvrienden...Relaxed op zondagmiddag als een heerlijke afsluiting van je weekend, van 14.00 tot 00.00 uur. Het event begint namelijk vroeg zodat ook iedereen die de dag erna moet werken gewoon van dit heerlijke feest kan genieten!
Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party
dinsdag 11 december 2012
Herr Zimmerman sluit dit jaar op een wel heel bijzondere wijze af! De buitenaardse party katze zorgt dit jaar op zaterdag 29 december voor een werkelijk te gekke eindejaars-techno-party, die je niet mag missen! Tijdens het laatste weekend van dit jaar komt Herr Zimmerman namelijk met Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party!
Horecazaken in de binnenstad van Arnhem kunnen de hele nacht open blijven als zij in aanmerking komen voor een ontheffing van de sluitingstijden. Burgemeester Pauline Krikke heeft dit mogelijk gemaakt in de Algemene Plaatselijke Verordening.
Both Lovers presents Happy New Rotterdam met natuurlijk om 24.00 uur een geweldig uitzicht op één van de grootste vuurwerkspektakels van Europa op partyschip New RiverZZ waar je wordt ontvangen met een glas bubbels en voorzien van bites en oliebollen. Beleef Oud & Nieuw op een wel heel exclusieve en nieuwe manier van uitgaan in Rotterdam.
Na de succesvolle 2012 editie zal de Rotterdamse Maassilo ook in 2013 weer het sinistere decor vormen voor b2s' hardste evenement Hardcore4life. Op zaterdag 23 februari zullen de hallen van de roemruchte graansilo de gehele nacht bekogeld worden met snoeiharde Hardcore in alle vormen en maten!
21 December 2012, de dag waarop de Maya's volgens hun kalender het einde van onze huidige wereld voorspellen, maar tevens een heel nieuw begin, want op die dag staat onze aarde weer op één lijn met de zon en het middelpunt van de melkweg na 26.000 jaar. Is dat geen reden om eens goed uit je dak te gaan?
Update Femme 'Hardcore' Fatale
zondag 9 december 2012
De organisatie is al geruime tijd bezig zich in te spannen om er een hele vette editie van te maken. Deze avond staat garant voor een flinke portie Hardcore, Hardstyle en Early hardcore. Verdeeld over twee zalen. Speciaal Voor Arno's birthday party zullen de danseressen van de Pussy Lounge hun opwachting maken deze avond.. De tempratuur zal buiten koud zijn maar binnen stijgt die naar zomerse hoogte.
Sans Souci zal haar deuren eerste en tweede kerstdag openen voor de nodige decibellen, hardcore en hardstyle. En als klap op de vuurpijl komt 29 december Nederlands beste hardcore dj Partyraiser het jaar met een vier uur solo set om 2012 waardig af te sluiten. Ben je benieuwd? Hier is het Kerstprogramma van Sans Souci.
Who's that Zebra?!
zaterdag 8 december 2012
Oud en nieuw in Club 8 wordt dit jaar één grote dierentuin! Met een gemaskerd beestenbal wordt het nieuwe jaar luid loeiend ingeluid. Goede muziek, heel veel acts, leuke mensen, fijne prijzen en vette visuals, zorgen voor een onvergetelijk en niet te herinneren begin van het nieuwe jaar!
De samenwerking tussen Smeerboel en Stekker op 1 januari kan maar één ding betekenen: een onvergetelijk en knettergek feest vol verrassingen en creatieve uitspattingen. Dit alles onder leiding van een brede line-up. Met andere woorden: gooi die goede voornemens maar weer overboord!
Dazzleville maakt line-up bekend
vrijdag 7 december 2012
Tijdens de derde editie van Dazzleville zullen op zeven podia zo'n veertig artiesten, bands en performers hun opwachting maken. Met headliners als Skip&Die, Billy Nasty, Pangaea en Delta Funktionen biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van zeer uiteenlopende stijlen van elektronische muziek.
Sexy New Years Vibe in Heaven
vrijdag 7 december 2012
Op 31 december maken Nachtboetiek samen met Wim & Shirley er een super-exclusief feest van in Eindelijk Weer in Almere. Een feest dat zeker uitverkocht gaat worden, want lang niet iedereen die wil komen zal erin passen! Dus wees er zeker snel bij en vier je Oud en Nieuw samen met Nachtboetiek en Wim & Shirley (7th Heaven Events), anders mis je het mooiste oud en nieuwfeest dit jaar, Unique Sexy New Years Vibe in Heaven!
Supernova New Years Eve
donderdag 6 december 2012
Lazy Sundays, Stamppot en Natives bundelen dit jaar hun krachten en presenteren Supernova: drie zalen muzikaal spektakel in de KERK van Arena. Met een ware oerknal gaat Amsterdam-Oost het nieuwe jaar in, waar niemand minder dan ROD Malmok (aka Benny Rodrigues) een exclusief optreden zal verzorgen.
Na de fantastische Full Moon Parties in Amsterdam gaat Full Moon nu ook naar Rotterdam om een spectaculair feest neer te zetten! Industry of Love in de Maassilo! Met nog meer DJ's, waanzinnige acts, spectaculaire licht- en lasershow, bijzonder entertainment, LED effecten, vuurwerk, air acrobatics & nog veel meer.
Op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, is het weer tijd voor een heel dik feest in de Winkel van Sinkel. In de nachtwinkel aan de Utrechtse gracht sluit Elevation Events met jou de kerst in stijl af.
Op vrijdag 25 januari een nieuwe editie van Wired in de Melkweg met maar liefst twee grote namen uit Detroit, namelijk Robert Hood en Kyle Hall.
Op de valrave
woensdag 5 december 2012
Mooie mensen, sexy muziek en uitgelaten sfeer: Op De Valrave levert dit allemaal in de totaal verbouwde en vernieuwde Barkode te Amsterdam (voorheen Club Home) op zaterdag 8 december. Het nieuwe Function One soundsystem wordt gelijk warm gedraaid door onder andere Anton Pieete.
Hele grote kerstballen... dat hebben de DJ's op Bloody Christmas in elk geval als je de moddervette hardcore en dikke terror shit hoort die er uit de speakers gebraakt gaat worden. You've been Scrooged als je hier niet gek van wordt. De beste kerst-traditie gaat weer een nieuwe episode krijgen op maandag 24 december!
Wat betekent Thunderdome voor jou?
woensdag 5 december 2012
Tijdens de laatste Thunderdome ooit, zal een speciale editie van het welbekende Thunder Magazine verschijnen. Partyflock mag daaraan een bijdrage leveren en het leek ons leuk om jullie hierbij te betrekken! Wij willen wel eens weten wat Thunderdome voor jou betekent! Vertel ons dit in maximaal 160 leestekens in de opmerkingen onder dit bericht en de mooiste, leukste, grappigste en ontroerendste berichten zullen op 15 december een plekje krijgen in het magazine!
Na weer een succesvol zomerseizoen op Ibiza en een volledig uitverkochte editie tijdens ADE gaat het baanbrekende concept Full On verder de wereld rond. Zo vlak voor de donkere dagen voor kerst heeft het toch nog tijd gevonden voor een tussenstop in Nederland. Central Studios in Utrecht zal voor deze editie van Full On het decor zijn.
Vrijdag 21 december 2012 is een speciale datum voor veel mensen en culturen, volgens de Maya kalender wordt dit de dag dat de aarde vergaat! Mocht er nu toch een kans bestaan dat de aarde niet vergaat deze dag dan organiseren NRG Events, Club Eclipse en 100% Hardcore het evenement: 'Hardcore 2012 – The End of the World?!'
Als je naar buiten kijkt lijkt de winter reeds begonnen. Dus alvast tijd voor een vooruitblik op Winterkriebels. Na Kerst en Oud & Nieuw komt voor velen in januari de onvermijdelijke winterdip. Een winterslaapje trekt je hier doorheen, maar vergeet niet op zaterdag 26 januari 2013 hier uit te ontwaken. Dan staan in Central Studios namelijk niemand minder dan Sidney Samson, D-wayne, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Billy the Kit en de Afro Bros achter de decks!
Cinema Valhalla laat zien wat het publiek op zaterdag 22 december te wachten staat. The Way to Valhalla begint vandaag! Het indoor winterfestival geeft voor het eerst een exclusief kijkje achter de schermen, waar alle artiesten zich al aan het voorbereiden zijn op wat er komen gaat door middel van een korte film: Cinema Valhalla!
Bass Academy · The Masterclass
zaterdag 1 december 2012
Met nog slechts een maand te gaan zijn de voorbereidingen voor de nieuwe editie van Bass Academy in volle gang. 22 December opent 'het Instituut van de Kunde in Losgaan' namelijk weer zijn deuren en de vele studenten die Bass Academy trouw volgen, weten dat dit een historisch moment zal worden.
28 december 2012
Beatsessions gaat terug naar DOTF Radio
27 december 2012
Dancefair, een Walhalla voor iedere dj, producer en event organizer
24 december 2012
Next Monday's Hangover viert Nieuwjaarsdag in utopische sci-fi sferen
b2s maakt agenda voorjaar 2013 bekend
Luminosity New Years BANG!
22 december 2012
Latin Lovers neemt Shermanology mee naar het patronaat in Haarlem
21 december 2012
Eerste editie Funkadelic in 2013 op 2 februari
Moments met onder meer Paul Ritch, Egbert, Technasia, Max Cooper
Dancemuziek wordt topsector
20 december 2012
Tien jaar Rauw
19 december 2012
40UP sluit 2012 bruisend af
Laatste info Army of Hardcore
18 december 2012
B.I.T.C.H VIP online alweer uitverkocht en trailer klaar
Feestend ten onder op vrijdag 21 december
17 december 2012
AIR loves Minus
Bass Academy lesrooster en overige informatie
Trance-concept Hypnotize at the Beach maakt line-up bekend met wereldartiesten
Sneak preview NRG Indoor location and free warm-up mix
16 december 2012
D66: 'neem Afrojack en Tiesto op in Nederlandse topsector'
15 december 2012
Touch at the sea winteredition
14 december 2012
NopeisDope Christmas Carol 26 december in de Maassilo
Easter Bass Weekend in Dynamo
Dance Boulevard in Bergen op Zoom switcht naar zaterdag in 2013
13 december 2012
Extrema Outdoor Belgium wordt weekendfestival tijdens Pinksteren
Lakedance 2013 data, kerstshop en filmmaand
12 december 2012
back2school: 'gemoedelijk familiefeest met smeltkroes aan stijlen'
11 december 2012
Kom jij zondag 16 december ook naar het laatste warme strandfeest dit jaar?
Herr Zimmerman's Spanky Wanky Party
Horecazaken binnenstad Arnhem mogen gehele nacht open
Vuurwerk, dj's en varen op de Maas met New RiverZZ tijdens Happy New Rotterdam
10 december 2012
Hardcore4life in de Maassilo Rotterdam
Antwerpen heeft eindelijk weer een waardig elektronisch muziekfestival
9 december 2012
Update Femme 'Hardcore' Fatale
8 december 2012
Sans Souci knallend de feestdagen door
Who's that Zebra?!
Clubridders, hét nieuwjaarsfeest van Utrecht
7 december 2012
Dazzleville maakt line-up bekend
Sexy New Years Vibe in Heaven
6 december 2012
Supernova New Years Eve
Laatste kans early bird tickets voor Full Moon presents Industry of Love
Elevation Events viert kerst met ballen in de Winkel van Sinkel
Wired terug in Melkweg met Robert Hood en Kyle Hall
5 december 2012
Op de valrave
Bloody Christmas, omdat de kerst al duur genoeg is
Wat betekent Thunderdome voor jou?
4 december 2012
Early birds Full On hosted by Ferry Corsten in Central Studios uitverkocht
Free entrance to 100% Hardcore presents Hardcore 2012
3 december 2012
Winterkriebels presenteert knallende house line-up en Zomerkriebels Festival combideal
Cinema Valhalla toont voorproefje op 22 december
1 december 2012
Bass Academy · The Masterclass