Partyflock
 
­ Nederland

Early birds Full On hosted by Ferry Corsten in Central Studios uitverkocht

gepubliceerd door , op
Full On
9 november 2012
FeestFull On · Hosted by Ferry Corsten
Datumvrijdag 21 december 2012
LocatieCentral Studios Site
Na weer een succesvol zomerseizoen op Ibiza en een volledig uitverkochte editie tijdens ADE gaat het baanbrekende concept Full On verder de wereld rond. Zo vlak voor de donkere dagen voor kerst heeft het toch nog tijd gevonden voor een tussenstop in Nederland. Central Studios in Utrecht zal voor deze editie van Full On het decor zijn.

Full On is het evenement waar de verschillende muzikale facetten van Ferry Corsten bij elkaar komen. Het is een feestelijke reünie van collega dj's en producers. Tijdens Full On nodigt Ferry verschillende artiesten uit die hij bewondert en respecteert en/of die zijn muziek hebben beïnvloed. De artiesten draaien een back2back set en het publiek wordt getrakteerd op verschillende extended dj sets. Op deze editie van Full On kun je naast Ferry genieten van oa: Kyau & Albert, Max Graham & Solarstone. Stuk voor stuk grootheden uit de trance die geen verdere introductie nodig hebben.

Early bird tickets volledig uitverkocht!
Alle early bird tickets zijn volledig uitverkocht. Reguliere tickets kosten € 25,- en zijn te verkrijgen via koop tickets en alle vestigingen van Primera.

Wil je kans maken op het nieuwe album van Ferry Corsten 'OUAN 3' of VIP backstage tickets zet Full On dan in je Facebook agenda en deel het event met je Facebook vrienden. Wie weet sta jij vrijdag 21 december als VIP backstage bij Ferry Corsten.

www.fullonferry.com

9 opmerkingen

 
lekker hoor (Y)
Hophop.. gas erop!
echt heel veel zin in !!
'zet Full On dan in je Facebook agenda en deel het event met je Facebook vrienden.' Uh, hoe?