Partyflock
 
­ Nederland

Bloody Christmas, omdat de kerst al duur genoeg is

gepubliceerd door , op
Bloody Christmas
26 september 2012
FeestBloody Christmas · Fuck the line up
Datummaandag 24 december 2012
LocatieCrystal Venue
Hele grote kerstballen... dat hebben de DJ's op Bloody Christmas in elk geval als je de moddervette hardcore en dikke terror shit hoort die er uit de speakers gebraakt gaat worden. You've been Scrooged als je hier niet gek van wordt. De beste kerst-traditie gaat weer een nieuwe episode krijgen op maandag 24 december! Tijd om de kerstboom de kerstboom te laten, je familie een leuke kerst te wensen en zelf gigantisch uit je plaat te gaan tot 8 uur 's ochtends!

Pre-sale, line-up, timetable... fuck it!
Wat zeg je?!? Fuck it?!? Ja, fuck it ja, iets op tegen? Je gaat snoeiharde hardcore voorgeschoteld krijgen, afgemaakt met een dikke terror saus. In welke volgorde en door welke DJ maakt toch niet uit man! Je weet: Bloody Christmas in Crystal Venue is het allerbeste kerstcadeau dat je maar kan krijgen. En ze geven het ook gewoon cadeau, want de entree is natuurlijk ook, zoals elk jaar, gratis! Niet alleen als je jarig bent, niet alleen als je iets wint, nee gewoon helemaal van begin tot eind gratis. Behalve de biertjes natuurlijk.

Bloody Christmas last year


Past, Present, Future
Was je er ook vorig jaar? Misschien kom je dan wel bekende DJ's tegen die er toen ook waren. De Ghost of Christmas past waart rond en zal je zeker bij je lurven pakken om je er even aan te herinneren. Hardcore blijft voor altijd, toen, nu en volgend jaar ook. Alle hardcore lovers weten dat en komen in grote getale naar Crystal Venue. Waar natuurlijk de Ghost of Christmas Present ervoor gaat zorgen dat je gewoon kapot gaat op de harde stampers en loeiende bassen. Hij waarschuwt er al voor en raadt je aan vooral gehoorbescherming mee te nemen. Maar pas op: ook de Ghost of Christmas Future zal rondwaren, en houdt zich op de achtergrond. Maar krijgt hij je te pakken dan weet je nu al dat je volgend jaar ook zal moeten komen. He, vervelend, nog een keer helemaal lijp worden op de hardcore met Kerstmis!

Ook dit jaar word dit kerst feest weer opgedeeld in 2 zalen. In de Hardcore Christmas zaal zullen zowel oude als nieuwe hardcore klappers voorbij komen. In deze zaal kunnen we nu al verklappen dat er 4 leden van het Enzyme label aanwezig zullen zijn, en 2 van Masters of Hardcore. Terror Christmas levert deze keer weer de nodige Frenchy en Terror herrie door binnenlandse en buitenlandse artiesten.

Welke Enzyme DJ's zullen dat zijn?


Dat deze Christmas editie niks te wensen over zal laten mag blijken uit het artiesten archief van Bloody Sunday. Artiesten die in het verleden op Bloody Sunday opgetreden hebben zijn:



Accelarator
Affix
Amada
Amnesys
Bass-D
Bonehead
Chaos
The Darkraver
Dazzler
Detonator
Dione
Disrespected
Dr Smog
Dr. Peacock
D-Tune
Dyprax
Endymion
Frazzbass
Freaky Flow
Freeze
Headbanger
Kelster
Lunatic
Marlice
Master Tempo
Milito
Miss Hysteria
Narkotik
Noisekick
Nosferatu
OCD
The Pacifier
Panic
Paranoizer
Partyraiser
Paul Elstak
Radiate
Raoul - D.K.C.
RDZ
Rictus Sempra
[artist=[dj=s'Aphira]]
Scott Marten
Sixpack & Cocktail
Terror Suzy
The Pioneer
The Untitled
The Viper
The Vizitor
MC: Axys
MC: Da Hustla
MC: Da Violator
MC: Nolz
MC: Scorpio
MC: Sjoukes

Aan kerstsfeer geen gebrek


Geen line-up, geen entree... wat dan wel?!?
Wil je nog meer weten dan? Heb je hier nog niet genoeg aan? Tja dan volgt hier nog de algemene info die je wel nodig hebt om te weten waar je aan toe bent. Het feest gaat door van 22:00 tot 08:00 dus of je nou met de trein of de auto komt, je hoeft in elk geval niet buiten te staan blauwbekken. Krijg je daar nou geen warm hardcore-gevoel van? Het enige is dat je wel voor 2:00 binnen moet zijn want dan sluiten de deuren en gaat het feest onder ons verder. Kaartje heb je niet nodig, je hoeft alleen de liefde voor de hardcore mee te nemen. Dat zal geen probleem zijn toch? De jingling hardcore bells zullen de hele nacht door jouw kerst verknallen.

9 opmerkingen

Hahaha die foto van tim, marloes en loes ^^
Artiest {SHOWLIST artist 128234, 5570, 215, 36212, 103101}
Hoppaaa
haha idd!!! nou ben dit jaar er ook zeker weer bij hoor!!!
laat de kerst partyweek maar beginne ben der klaar voor!!! :cheer:
Ik wil Frenchcoreeeeee!
Moet een leuk feestje worden! :d
Yo vette shit man :bounce: dit mag ik niet missrn jo :cheer: zeker aanwazig
ze doen het toch maar ff :respect:
Last minute toch nog mooi knallen:D