Partyflock
 
­ Nederland

Elevation Events viert kerst met ballen in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Het Dikke Kerstfeest
19 november 2012
Op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, is het weer tijd voor een heel dik feest in de Winkel van Sinkel.
In de nachtwinkel aan de Utrechtse gracht sluit Elevation Events met jou de kerst in stijl af. Dan viert Elevation Events kerst in de nachtwinkel aan de Utrechtse gracht met jullie. Nadat iedereen alle familie verplichtingen weer achter de rug heeft, is het vanaf 23.00 tijd om weer lekker je zelf te zijn. De nette pakken mogen uit en worden omgeruild voor housebroeken en kapot gedanste sneakers.

Op Tweede Kerstdag serveert Elevation Events het 'Dikke Kerstfeest'. Geen pussyshit, maar kerst met ballen en alléén maar pieken! De grote zaal zal deze avond in het teken staan van 'Dikke Techno' met de Hoofdletter D. Hier zal men tot in de late uurtjes getrakteerd worden op de lekkerste opzwepende techno!
In de tweede zaal dit keer geen skinny house, maar dikke vette underground house met ballen. Waar komt deze sound beter tot zijn recht, dan in de donkere Kelder van de Winkel van Sinkel?!

In de kleine zaal zijn de rollen dit keer omgedraaid. In plaats van gillende meisjes voor de DJ-booth en sexy DJ's achter de decks, staan deze avond de dames dikke beats te pompen en de boys met hun onderbroeken te zwaaien.
Op het late night kerstmenu, serveert Elevation Events jullie de volgende lekkernijen;

Menu


Kaartverkoop
Geen kerst zonder cadeautjes; voor de eerste 100 bezoekers heeft men een leuk presentje in petto. Goede reden om vroeg te komen dus! Voor het slechts €16 koop je bij koop tickets een kaartje.

Klaar om de kalkoen en gourmetschotels er af te dansen? Dan is Het Dikke Kerstfeest the place to be! Iedereen zal deze avond op zijn wenken bediend worden.