Partyflock
 
Nieuws · november 2011
­ Nederland
Nightmare
woensdag 30 november 2011
Aankomende zaterdag 3 december krijgen de Hardcore profeten gelijk in hun voorspelling dat iedereen samen komt voor Nightmare 'The Global Hardcore Gathering'.
Ze lusten je rauw, Titan, Ran-D, Unique, Dweazle, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge, Scott Marten en Mc UB. Deze mannen gaan er keihard tegenaan om zondag 18 december een moddervette Sunday Raw neer te zetten. Geen bullshit, geen tierelantijnen, zelfs geen entreeprijs! Gewoon gratis met zijn allen naar binnen en raggen maar! Je weet het toch, voor de echt harde shit moet je in Culemborg zijn. En zelfs op zondag kan het dak er makkelijk vanaf, dat heeft de vorige aflevering duidelijk gemerkt!
Umaga's birthday crash
dinsdag 29 november 2011
Terwijl je op de meeste forums kritische geluiden hoort van de hardcore gerelateerde bezoekers van grotere bekende feesten. En hierin de meningen flink zijn verdeeld
300MPH terug op het oude nest
dinsdag 29 november 2011
300MPH weer terug in haar oude nest waar het ooit allemaal begon! In de tunnel waar voorheen de beruchte Catwalk was gevestigd, verantwoordelijk voor ontelbare legendarische avonden, is namelijk onlangs de nieuwe hotspot van Rotterdam geopend; Toffler!
Beautiful People
maandag 28 november 2011
Voor een glamourous en beautiful uiteinde, is Beautiful People het feest waar je moet zijn. Kom het nieuwe jaar aftellen in The Sand Amsterdam want je bent vanaf 21.00 uur welkom. Als jij en je liefste vrienden voor 12 uur binnen zijn, worden jullie ook nog eens exclusief in de watten gelegd met champagne bij binnenkomst en tongstrelende amuses die je smaakpupillen op scherp zetten.
Over een kleine twee weken is het weer tijd voor een knallende editie van Superbash. Locatie Atak maakt zich voorzichtig weer op, voor een maximale test van het uitmuntende geluidsysteem en deze test zal worden uitgevoerd door de beste artiesten uit de scene. Met onder andere Wildstylez en Crypsis, mag er vanuit worden gegaan dat het weekend snoeihard zal worden ingeluid en niks staat een niet te missen avond nog in de weg. Zorg ervoor dat je vrijdag 9 december niet mist dus zet hem vet gedrukt in je agenda.
Op twee december staat er tijdens Midnight Freaks maar een woord centraal en dat is 'Sarbatoarea' oftewel feest op z'n Roemeens. De Midnight Freaks en resident Ferro hebben hun twee favoriete Roemeense dj's uitgenodigd: Rhadoo en de jarige Negru.
Zaterdag 3 december zal Club Seven in Den Haag weer eens ouderwets knallen tot in de late uurtjes!
Gossip! op Kerstavond
vrijdag 25 november 2011
Heb jij al plannen gemaakt voor kerstavond? Heb jij al een goede reden gevonden om niet naar de kerk te hoeven waar je kleine nichtje met een kinderkoor optreedt? Heb jij al een goede smoes bedacht waarom je op eerste kerstdag moet uitslapen? Als jouw antwoorden op deze drie vragen 'Nee' is, en overigens ook wanneer jouw antwoorden op de vragen 'Ja' is) dan is er de perfecte oplossing voor jou gevonden: Gossip! @ The Sand!
Nachttheater Sugar Factory presenteert met trots een nieuw eigen event: Cabaret Factory. Een avond vol stand-up comedy en cabaret, verzorgd door internationaal toptalent. Op donderdag 24 november is de kick-off van deze gloednieuwe maandelijkse avond, die wordt gehost door de bekende comedian Greg Shapiro. Bezoekers van Cabaret Factory zijn van harte uitgenodigd om te blijven dansen op de warme house sounds van The Salvador Brothers.
Teknixx en Heart for Hard liveshow
donderdag 24 november 2011
Volgende week is het zover! In deze tiende editie van Teknixx staat de verjaardag van Pat B centraal. De gezellige harddance veteraan die je vast wel zult kennen van The Site of de Q-Nation, zal zijn harddance beats weer laten horen in de Zundertse discotheek Stuivezand.
Kluun werkt aan roman over dance-wereld
donderdag 24 november 2011
Successchrijver Kluun werkt aan een roman die zich afspeelt in de dance-wereld. De schrijver deed zijn inspiratie hiervoor op tijdens zijn research voor Aan de Amsterdamse nachten dat onlangs verscheen. Hij hoopt dat het boek in het voorjaar van 2013 af is.
Afgelopen zaterdag was Full Moon en wat was het toch een geweldig, mooi feest! Iedereen is nog aan het nagenieten van al het moois op Full Moon. Dat Full Moon een uniek feest is, is wel gebleken! Full Moon was een megasucces! Gelukkig is er weer een Full Moon in het vooruitzicht! Op zaterdag 7 april 2012 staat de volgende spectaculaire editie gepland. Koop nu snel jouw kaartje met korting. Tot 10 december 2011 profiteer je van de Super Early Bird tickets; deze tickets zijn beschikbaar voor maar €29,50.
Emporium Festival van organisator Matrixx wordt komend jaar op zaterdag 26 mei 2012 voor de achtste keer gehouden op recreatieterrein De Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Tijdens de exclusieve presale actie zijn de eerste Emporium kaarten met €10 korting te koop in de 538 Ticketshop. Bovendien geeft 538 DJ Barry Paf de eerste Emporium VIP kaarten weg tijdens de actieweek op 538 tijdens zijn programma.
Voor het tweede jaar op rij biedt Breakfast Club soelaas aan iedereen die een "broertje dood" heeft aan het eeuwige Nieuwjaars gedoe. In de vorm van een heus Nieuwjaarsontbijt wordt in Undercurrent namelijk een ideaal alternatief georganiseerd waarmee een perfect begin van het nieuwe jaar gegarandeerd is. Een hoofdrol is er hierbij voor het Zweedse
Minilogue. Van 07.00 tot 16.00. Voor liefhebbers, door liefhebbers.
Pokke-Kerst-Herrie 2011
woensdag 23 november 2011
De zomer is in sneltrein vaart aan ons voorbij gevlogen en de koude dagen komen er weer aan. De korte broeken en badslippers zijn weer in de kast verdwenen en de dikke truien en mutsen komen weer tevoorschijn. Over een tijdje zullen de eerste sneeuwvlokken weer naar beneden komen en zal ons kikkerlandje weer wit kleuren. We gaan weer richting het einde van het jaar en dat betekend dat de kerstdagen er weer aankomen. Zoals ieder jaar zal Confusion Events ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke kerst krijgen.
Luden one year anniversary weekend
dinsdag 22 november 2011
Het laatste weekend van november viert club Luden vol trots haar éénjarig bestaan. Bekend als restaurant en café opende precies een jaar gelden Luden dan eindelijk ook haar deuren voor het uitgaanspubliek en begon met de nachtexploitatie. En hoe!
Van Wunderkammer tot dancefestival
dinsdag 22 november 2011
De experimentele dj/producer Matthew Herbert vertelde het afgelopen weekend over het lot van een varken met bizarre zelf gemaakte instrumenten, samples en beats. Verder in het weekend dansende menigtes tot vroeg in de ochtend. Diepgaande discussies over de rol van technologische kunst of verrassingsoptredens met demonstraties van nieuwe technologische instrumenten. Het afgelopen weekend wist STRP Festival een divers publiek van jong tot oud te boeien met een afwisselend programma.
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
dinsdag 22 november 2011
Met een volledig uitverkochte, spectaculaire en vooral sfeervolle jubileum editie, heeft WiSH Outdoor afgelopen jaar de harten van vele festivalbezoekers gestolen, en is van plan om die voorlopig niet meer terug te geven. Op 30 juni en 1 juli 2012 wordt de lat decoratief wéér wat hoger gelegd en belooft WiSH Outdoor eens te meer een van de hoogtepunten te worden van het zomerse festivalseizoen. Over o.a. de exclusieve early-bird decemberactie, die donderdag 1 december aanstaande van start zal gaan, vind je hieronder meer informatie.
Komende zaterdag is het tijd voor Nederlands grootste Frenchcore evenement in Nederlands vetste feest locatie: Crystal Venue – Culemborg. De reacties op dit concept laten zien dat iedereen er zin in heeft! Om er voor te zorgen dat je je favoriete artiest niet mist geeft Crystal Venue hierbij de timetable vrij.
In de maand oktober is er helaas geen Bla Bla. De Bla Bla crew zit dan in Kopenhagen voor een nieuwe editie van Sensation white. Maar de maand erop zijn ze er gewoon weer en komen ze keihard terug met weer een gloednieuwe line-up van diverse artiesten die voor het eerst op zullen treden in Amsterdam. Echte primeurtjes dus zorg dat je erbij bent!
Soixante Neuf naar Hengelo
zaterdag 19 november 2011
Maandag 26 december, Tweede Kerstdag is het eindelijk zover, dan komt Soixante Neuf, het meest gezellige eclectische evenement van Amsterdam op verzoek van velen eindelijk naar Hengelo en wel naar de gloednieuwe uitgaansgelegenheid De Loft XL.
Maassilo Rotterdam gaat weer open
vrijdag 18 november 2011
De Maassilo in Rotterdam, ofwel het Urban Culture Podium, gaat maandag weer open. Twee zalen in de silo werden twee weken gesloten nadat zich tijdens een feest buiten een vechtpartij had voorgedaan. Dat meldde de gemeente Rotterdam vrijdag.
Restreaked kick-off
vrijdag 18 november 2011
On Saturday 26 November - during the kick-off of Restreaked at the recently opened Waterfront in Rotterdam - André Galluzzi will play a monster set as only he can do it! Miss Monica, Considerit Done and Sab Titos will also be present as an additional guarantee for a musical evening not to be missed.
Don Diablo presents Bal masqué
vrijdag 18 november 2011
Het klinkt misschien nog ver weg maar voor je het weet staat de kerst weer voor de deur. Dit betekent drie dagen vol verplichtingen. Niemand minder dan de internationaal bekende artiest Don Diablo heeft het ultieme recept om deze zware dagen mee door te komen: Bal Masqué.
Zaterdag 3 december vindt in Den Haag alweer de vijfde editie van het muziekfestival MuteSounds plaats. Met een line-up die zeer bekend is bij menig festivalbezoeker van Lowlands, Solar Weekend en Mysteryland, aangevuld met o.a. sign dancers, theateracts, interactieve installaties en een Chupa Chups wall is dit een pakjesavond om niet te vergeten!
Techno, techno, techno. Als je op zaterdag 26 november naar Trouw komt, kunnen fans van verschillende soorten techno heel hun hart ophalen in zowel de boven- als de benedenzaal. Waar boven de rauwe techno avond Imprint van Sandrien de dansvloer bezighoudt, heeft Serge met zijn Clone beneden het heft in handen. Sandrien heeft de uit Singapore afkomstige Berghain resident Xhin samen met haar in de dj-booth staan en Serge gooit de gouden combinatie met Omar S nog een keer in de strijd.
dance4life & Sp!ts DJ contest
woensdag 16 november 2011
Vanaf vandaag gaan dance4life en Sp!ts op zoek naar talentvolle dj's die graag willen optreden voor duizenden mensen. dance4life en Sp!ts organiseren een dj-contest en bieden aanstormend talent een kans! De deelnemende dj's maken kans om op 1 december te draaien op het friends4life event tijdens de finale in de Heineken Music Hall.
Linke Soep
woensdag 16 november 2011
Yessa! Met 2012 in het vooruitzicht maken we ons natuurlijk weer op voor een marathon die meestal pas op 2 januari z'n einde kent. Dus voor alle doorhalers, feestbeesten, partymachers en confetti-fielen. Linke Soep – Oud & Nieuw! Wederom een voorrecht met naast een sluitingstijd die naast wat meer magie op de dansvloer zorgt ook line-up met een internationaal randje. Dat er gevaren gaat worden (met een stop) was al langzaam duidelijk geworden, de jaarwisseling op het Ij-meer is dus nu voor iedereen binnen handbereik!
Paul Elstak nodigt je uit
woensdag 16 november 2011
Op zaterdag 14 januari 2012 nodigt Paul Elstak, ook bekend als the Godfather of Hardcore, traditioneel iedereen uit om zijn verjaardag met hem mee te vieren. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om terug te blikken op zijn carrière als dj en producer. In Club Eclipse Rotterdam zal Paul Elstak samen met veel collega dj's en vrienden zorgen voor veel gezelligheid, keiharde beats en snoeiharde muziek.
Deze zaterdag is er weer een spectaculaire editie van Full Moon! Iedereen heeft het over Full Moon en iedereen wil er bij zijn. Dit is ook niet voor niks, want Full Moon staat garant voor een geweldige avond vol met vette laser- en ledshows, speciale VJ-beelden, intieme loungeplekken om te chillen in het zand, bijzondere acts en een fantastisch VIP-deck dat doorloopt achter de dj-booth met aan de zijkant een groot VIP-deck van twee verdiepingen.
Voor de aankomende aflevering van de serie weekender sessies doet We Are E het met de Franse slag samen met een van hun vrienden uit het zuiden: Rodriguez Jr!
Blokkenschema STRP Festival online
vrijdag 11 november 2011
De beide zaterdagen van het STRP Festival staan bol van de muziek, films en performances. Vanaf vandaag is het blokkenschema van deze avonden online te bekijken, te downloaden en te printen via www.strp.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21195 en kun je een persoonlijke programma tour samen stellen via de STRP eSphere website.
Junction in Sugar Factory
donderdag 10 november 2011
Zaterdag 26 november is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met Junction, een gloednieuw concept, zal iedere laatste Zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden worden. Met veel ruimte voor jong talent, oog voor het visuele en interessante boekingen.
Na drie uitverkochte Mascarada NYE edities op rij strijkt het beste gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer in Delfshaven, te Rotterdam. Mascarada en het Prinsestheater hebben bewezen de ultieme combinatie te zijn voor een unieke wisseling van het jaar. Dit jaar valt 31 december 2011 gunstig op de zaterdag en dat is alle reden voor weer een unieke editie!
Glamourball NYE
donderdag 10 november 2011
Eindelijk de laatste sigaret uitdrukken, die vijf overtollige kilootjes er last-minute af sporten of je eeuwig rode saldo in balans brengen. Yeah, right! To hell met al de nodeloze beloftes die we elk jaar met onszelf afspreken en stiekem koninklijk verwaarlozen. Gelukkig is het nog niet te laat om het belangrijkste streven van al waar te maken. In stijl en royaal overgoten van champagne het nieuwe jaar feestelijk in luiden: ballin' in glamour tijdens het Glamourball NYE!
Outside In
donderdag 10 november 2011
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november zal er in de oudste club van Nederland opnieuw een editie plaats vinden van Outside In, het enige festival met goed weer garantie. En dat is ideaal na de verregende zomer!
Happy Hardcore in 013 Tilburg
woensdag 9 november 2011
Zaterdag 10 maart 2012 staat 013 in het teken van de vrolijkste hardcore tunes uit de jaren negentig. Het succesvolle concept Happy Hardcore, zal na Nijmegen nu Tilburg compleet op zijn kop gaan zetten. 'Wonderful Days', 'Luv U More', 'Can't Stop Raving', iedereen kent ze en we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Masquerade Midnight
dinsdag 8 november 2011
Op zaterdag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met de tweede editie van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit met smaakmakers als Franky Rizardo, René Amesz, Isis (100%) en het imposante gezelschap van Late Night Jam. First Vision trekt weer alles uit de kast voor een glansrijke belevenis tijdens oud & nieuw 2011/2012.
27 Years of Technoclub in Monza
maandag 7 november 2011
Het is ieder jaar het absolute hoogtepunt voor alle vrienden van de electronische muziek. Wanneer Technoclub in december haar verjaardag viert, komen de clubbers in grote getale naar Frankfurt am Main. Inmiddels is duitslands langstlopende organisator voor electronische muziek, 27 jaar oud of jong en nog steeds weet Talla 2XLC de scene met de maandelijkse feesten belangrijke impulsen te geven.
3
zondag 6 november 2011
3 neemt op de derdee zaterdagnacht van november de Amsterdamse Sugar Factory weer over. Tijdens de eerste editie vorige maand hielden Mirella Kroes met een drie-uur set en de dames Delicatesse de gemoederen flink in beweging. Komende zaterdag 19 november mogen de kwajongens van de nacht hun stoute streken uithalen.
Metz Christmas on the Beach
zaterdag 5 november 2011
Metz en Strandclub View slaan na een geslaagd zomerseizoen van 2011 nog één keer dit jaar de handen ineen en organiseren op kerstavond Zaterdag 24 december Christmas on the Beach. Vanaf 20.00 gaan de deuren weer open en zullen er weer een rij aan top dj's klaar staan om samen met jullie de Kerst van 2011 op een geweldige manier in te luiden! Kerst vier je met je vrienden en niet thuis op de bank. Dat kan die dagen erna nog wel.
Oproerkraaiers op Time Warp
vrijdag 4 november 2011
Extrawelt is terug met een nieuw album, 'In Aufruhr'. Een plaat waar het Hamburgs duo de grenzen van hun muzikale spectrum vakkundig oprekt, bloedstollende elektronica en subtiele clubtunes. Kortom, een mooie belofte voor hun set op Time Warp, zaterdag 10 december in de Brabanthallen – maak je klaar voor gevoelstechno uit een andere wereld.
Poema RAW heeft een goed begin van het najaar achter de rug. Topacts vanuit verschillende Europese landen hebben afgelopen twee maanden het zweet van het plafond af doen druipen zoals de ondergrondse techno club bekend om staat. Chris Liebing, Mauro Picotto, André Galluzzi, Kraak & Smaak, Horacio, Alex Under, Anja Schneider, Efector: Ieder van hun heeft zijn / haar eigen spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan.
De opening van een uitgaansgelegenheid vraagt om een spectaculair feest. Tenminste, wel als het aan De Loft XL ligt, de gloednieuwe uitgaansgelegenheid in hartje Hengelo. Op zaterdag 17 december vindt dan ook de Grand Opening plaats, met een XL programma bomvol nationale en internationale artiesten.
Damnations
donderdag 3 november 2011
Vrijdag 11 november staat nu even niet alleen in het teken van snoep en lampionnen. Verschillende bronnen beweren dat deze datum niets dan slechts met zich mee zal brengen, of zelfs het einde van de wereld. Laat Damnations dan nog een perfecte gelegenheid zijn om er een extra hard feest van te maken.
Spektakulair verbouwt de Koekbouw
donderdag 3 november 2011
Een gloednieuwe clubavond in een statige oude fabriek: Spektakulair! Par-T voorziet de Koekbouw in Veghel van een complete interieur make-over op zaterdag 12 november. Spelen met licht, geluid en de ruimtes. Spektakulair belooft spektakel!
Het gloednieuwe festival Extrema Outdoor Belgium in Houthalen-Helchteren, sleept dit jaar meteen meerdere awardnominaties in de wacht. De eerste editie van het festival vond plaats op 13 augustus 2011 en werd genomineerd voor twee Red Bull Elektropedia Awards. Daarnaast kreeg het festival ook nog eens twee nominaties voor de European Festival Awards.
Line-up friends4life event uitgebreid
donderdag 3 november 2011
Op donderdag 1 december vindt het eerste friends4life event plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, The Partysquad en Handsome Poets deze avond optreden voor de nieuwe friends van dance4life. Nu zijn daar ook The Opposites, Erik Arbores, Sem Vox, Mitch Crown en Ruud de Wild aan toegevoegd!
Escape in november
dinsdag 1 november 2011
Om het vijfentwintigjarig bestaan van Escape groots te vieren is er de afgelopen maand uitgepakt met spectaculaire nieuwe LED verlichting in de grote zaal. In totaal hangt er nu maar liefst 150m2 LED in Escape. Je wordt vanaf dan omringd door geluid en beeld, een unieke ervaring!
30 november 2011
Nightmare
Sunday Raw gaat je verslinden met gratis hardstyle op zondag
29 november 2011
Umaga's birthday crash
300MPH terug op het oude nest
28 november 2011
Beautiful People
27 november 2011
Timetable Superbash op 9 december bekend
25 november 2011
Roemeense editie van Midnight Freaks en afterparty
Michel de Hey met een vier uur durende set
Gossip! op Kerstavond
24 november 2011
Nachttheater Sugar Factory presenteert Cabaret Factory met Greg Shapiro
Teknixx en Heart for Hard liveshow
Kluun werkt aan roman over dance-wereld
Full Moon was geweldig · check de aftermovie
23 november 2011
Emporium Festival start kaartverkoop met actieweek op Radio 538
Breakfast Club nieuwjaars ontbijt haalt minilogue naar Undercurrent
Pokke-Kerst-Herrie 2011
22 november 2011
Luden one year anniversary weekend
Van Wunderkammer tot dancefestival
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
21 november 2011
26 November Frenchcore s'il vous plaît
Bla Bla zaterdag 26 november in Studio 80
19 november 2011
Soixante Neuf naar Hengelo
18 november 2011
Maassilo Rotterdam gaat weer open
Restreaked kick-off
Don Diablo presents Bal masqué
17 november 2011
Festival MuteSounds viert vijfde editie met zintuigprikkelend programma
Trouw van onder tot boven gevuld met rauwe techno tijdens Imprint & Clone
16 november 2011
dance4life & Sp!ts DJ contest
Linke Soep
Paul Elstak nodigt je uit
15 november 2011
Full Moon deze zaterdag wordt nog spectaculairder dan vorige edities
We are E weekender in Studio 80 en Poema
11 november 2011
Blokkenschema STRP Festival online
10 november 2011
Junction in Sugar Factory
Mascarada steekt vuurwerk af in het Prinsestheater
Glamourball NYE
Outside In
9 november 2011
Happy Hardcore in 013 Tilburg
8 november 2011
Masquerade Midnight
7 november 2011
27 Years of Technoclub in Monza
6 november 2011
3
5 november 2011
Metz Christmas on the Beach
4 november 2011
Oproerkraaiers op Time Warp
Poema geeft er ook in november weer een klap op
De loft XL presenteert Grand Opening met XL programma
3 november 2011
Damnations
Spektakulair verbouwt de Koekbouw
Extrema outdoor België genomineerd voor meerdere awards
Line-up friends4life event uitgebreid
1 november 2011
Escape in november