Partyflock
 

27 Years of Technoclub in Monza
Frankfurt am Main

gepubliceerd door , op
Technoclub 27 years
6 november 2011
FeestTechnoclub 27 years · The big celebration
Datumzaterdag 3 december 2011
LocatieMonza
Het is ieder jaar het absolute hoogtepunt voor alle vrienden van de electronische muziek. Wanneer Technoclub in december haar verjaardag viert, komen de clubbers in grote getale naar Frankfurt am Main. Inmiddels is duitslands langstlopende organisator voor electronische muziek, 27 jaar oud of jong en nog steeds weet Talla 2XLC de scene met de maandelijkse feesten belangrijke impulsen te geven. Hij haalt nationale en internationale grootheden uit de scene naar de Main-Metropool. Voor het eerst wordt dit grote jubileum in de nieuwe thuisbasis, de 'cult-club' Monza gevierd.

Voor deze gelegenheid heeft Talla 2XLC gelijkertijd twee internationale gasten uitgenodigd, die deze nacht voor het eerst in Technoclub zullen optreden. Dit keer zijn onder andere 'trance-shootingstar' Paul Webster uit Ierland, en een van de meest veelzijdigste en creatiefste hoofden van de electronische muziek Orkidea uit Finland van de partij. De in Dublin woonachtige Webster is bekend om zijn energetische en emotionele uplifting trance sets. Met zijn unieke stijl zorgde hij onder andere voor fuore bij het geliefde Luminosity Beach Festival in Nederland en liet het publiek compleet uit zijn dak gaan. Zijn grootste hit als producer is met afstand het epische 'Time' (feat. Angelic Armada) –een hymne die alle grote DJ's gespeeld hebben. Van deze jongeman kan men nog het nodige verwachten!

De direct uit Helsinki ingevlogen legende Orkidea is niet alleen in zijn thuisland een echte legende.
De man, die clubhits als 'Beautifull' of 'Year Zero' (feat. Andy Moor) creërde, liet ook met zijn remix voor 'Way out West – Killa' internationaal van zich horen. Hij speelde reeds zijde aan zijde met alle supersterren van Tiësto, via Sven Väth tot aan The Prodigy, en wordt voor zijn inzet voor de lokale clubscene als 'finse Paul van Dyk' bestempeld. Dit jaar viert de sympathieke kustenaar zijn 20 jarige DJ-jubileum en passend daarbij gaat hij met zijn derde artiesten album '20' op grote release tour, die hem naast Frankfurt ook onder andere in de beroemde Ministry of Sound in Londen voert. Orkidea weet als geen ander hoe hij een feestpubliek aan het koken moet brengen.

Natuurlijk zal Talla 2XLC zichzelf met een onnavolgbare set van zijn beste kant laten zien. Dit jaar was de Technoclub-oprichter weer druk internationaal aan het touren en speelde ondere andere in Thailand, Italië, Nederland en in de Ministry of Sound in Londen. Zijn hymne 'Extravaganza' (feat. Paul Miller), die op Paul Oakenfold's label Perfecto Fluoro uitgebracht werd, wist korte tijd de pole-postion van de Trackitdown Trance Charts te veroveren, en zijn nieuwe solo-single 'The realm of India' belooft een echte hit te worden. Daarnaast zullen de geliefde Technoclub-residents Para X en Bluefire de dansvloer voor de perfecte muziek zorgen om los te gaan.

In de lounge staat naast resident Christian Radtke die gewoonlijk voor groovy deephouse beats zal zorgen, dit keer een echte star guest achter de decks. Ibiza's star-DJ en –producer Paul Lomax, die niet alleen bekend is van de White Nights in Amnesia op Ibiza en onder andere ook clubs in Frankfurt zoals Cocoon en King Kamehameha op kop heeft gezet, zal voor de juiste sound voor alle housefans zorgen!

Mainfloor
Talla 2XLC (Tetsuo, Perfecto Fluoro)
Paul Webster (Ireland, fRACTION Rec.)
Orkidea (Finland, '20' Album Release Tour)
Para X (TC-Resident)
Bluefire (TC-Resident)

House-Lounge
Paul Lomax (Deep Flight Ibiza, White Nights/Amnesia Ibiza)
Christian Radtke (TC-Resident)

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3445, 4706, 3071}
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit en andere feesten. Volg ons op Facebook via http://on.fb.me/ujUyIG
Video teaser: http://vimeo.com/31539158