Partyflock
 
­ Nederland

3

gepubliceerd door , op
3
31 oktober 2011
3 neemt op de derdee zaterdagnacht van november de Amsterdamse Sugar Factory weer over. Tijdens de eerste editie vorige maand hielden Mirella Kroes met een drie-uur set en de dames Delicatesse de gemoederen flink in beweging. Komende zaterdag 19 november mogen de kwajongens van de nacht hun stoute streken uithalen. Tommy Kornuijt en Jaime Frias doen het drie uur samen, ingebouwd door Stefano Richetta en opgevolgd door Ille Bitch. De laatst genoemden zijn ook organisators van dit verse concept.

Rebelse lievelingen van de underground Tommy Kornuijt en Jaime Frias weten hoe de zaken ervoor horen te staan wanneer ze achter de decks verschijnen. Als movers & shakers van de Amsterdamse ondergrondse zijn ze zowel warm ontvangen gasten, als organisators en artiesten van de fijnste feestjes. Achter de decks laten ze de grenzen tussen house en techno vervagen met hun warme en sexy elektronisch geluid. Kornuijt en Frias hebben al veel met elkaar gedraaid en zijn aan elkaar gewaagd. Tijdens het afgelopen ADE draaiden ze samen het dak eraf op Breakfast Club. Voor 3 in Sugar Factory, bekend terrein voor beide heren, zijn ze van plan het beste uit een 3-uur set te halen wat mogelijk is. Dat is meer dan enkel een muzikale krachtmeting. Ook het verfijndere werk wordt uit de platenkoffers gehaald.

Het is overbodig om te vermelden dat de heren achter 3, Ille Bitch en Stefano Richetta, het onderste uit de kan halen voor hun eigen feest. Naast het neerzetten van een mooie selectie van de meest relevante artiesten passend in een intieme club als Sugar Factory en het spelen van gastheer verschijnen ze los van elkaar achter de decks. Beide zijn ze veteranen in de scene en kennen de feestmakers en –gangers als hun eigen binnenzak. Richetta verzorgde tijdens het afgelopen ADE weer twee van de meest toonaangevende feesten met zijn ADE Special in WesterUnie en after in club Home. Ille Bitch staat voor het verdiepen van de begrippen elektronische muziek en van hoe het hoort met de muziek in clubs anno nu. Op een vloer als die van Sugar Factory werkt zijn stijl beter dan waar dan ook. Up close & personal genieten.

3 zorgt voor een frisse nieuwe noot binnen het levendige Amsterdamse nachtleven. Een speelplaats voor het betere elektronische geluid en een plek waar kleine en grote artiesten de zaal bedienen met lekkere, sexy elektronische muziek en zorgen voor een intieme nacht uitgaan zoals dat alleen in de Amsterdamse binnenstad kan. Artiesten die op elkaar afgestemd zijn en weten wat er speelt. Een nachtje buitenspelen onder gelijkgestemden. 3, elke derde zaterdag van de maand in de Amsterdamse Sugar Factory.

3 opmerkingen

 
Feest: 3

Lineup: 4 artiesten :')
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 november 2011 om 10:26:
Feest: 3

Lineup: 4 artiesten :')


''elke derde van de maand''
flapdrol:rot: