Partyflock
 

dance4life & Sp!ts DJ contest

gepubliceerd door , op
Vanaf vandaag gaan dance4life en Sp!ts op zoek naar talentvolle dj's die graag willen optreden voor duizenden mensen. dance4life en Sp!ts organiseren een dj-contest en bieden aanstormend talent een kans! De deelnemende dj's maken kans om op 1 december te draaien op het friends4life event tijdens de finale in de Heineken Music Hall. De uiteindelijke winnaar wint een Pioneer dj Set djM 900 mixer en 2 x CDJ2000 spelers, mede mogelijk gemaakt door Bax-shop.nl.

Meld je nu aan!
Tot en met 18 november kunnen dj's zich aanmelden door hun set te uploaden via www.dance4life.nl/spits. Uit alle inzendingen kiezen dance4life ambassadeurs en een muziekredacteur van Sp!ts een top 10, die gaan strijden om de laatste drie finale plekken! De tien gekozen dj's verzamelen zoveel mogelijk stemmen via Hyves. Van 21 tot en met 25 november kunnen mensen stemmen op hun favoriete dj. De drie dj's met de meeste stemmen worden op 30 november voorgesteld in Sp!ts en treden op tijdens het friends4life event op 1 december in de Heineken Music Hall.

Finale: Battle tijdens friends4life event in Heineken Music Hall!
De drie finalisten treden allen 10 minuten op tijdens het voorprogramma van het friends4life event op 1 december in de Heineken Music Hall. De jury, bestaande uit dance4life dj's en het aanwezige publiek, kiest ter plekke de winnaar. Deze winnaar wint een Pioneer dj Set djM 900 mixer en 2 x CDJ2000 spelers, mede mogelijk gemaakt door Bax-shop.nl.

Friends4life event
Een leuke avond beleven én iets doen voor een betere wereld. Dat kan tijdens het friends4life event! Op donderdag 1 december vindt het eerste friends4life event plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Onder andere Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, The Partysquad, The Opposites, Erik Arbores en Handsome Poets deze avond optreden voor de nieuwe friends van dance4life. De opbrengst van de gehele avond gaat naar de wereldwijde scholenprojecten van dance4life, waardoor jongeren voorlichting krijgen over seks, hiv en aids. Alle artiesten werken dan ook belangeloos mee aan het friends4life event. Koop je een ticket via www.dance4life.nl, dan word je automatisch friend4life.

dance4life
Nog elke dag raken ruim 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 29 landen verspreid over 5 continenten.

5 opmerkingen

Daar komen ze erg optijd mee..tot 18 november in sturen...:no:

De tien gekozen dj's verzamelen zoveel mogelijk stemmen via Hyves


Jezus ook nog via Hyves en dan niet eens via FB...nee laat maar geen zin...
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 33973, 23538}
wat is de genre voor dj sets ?
Agreed fadeout, daarbij populariteitswedstrijden doe ik niet aan mee. Gaat om skills en nie om vriendjes..
Uitspraak van [HC]ROEL op woensdag 16 november 2011 om 17:47:
Agreed fadeout, daarbij populariteitswedstrijden doe ik niet aan mee. Gaat om skills en nie om vriendjes..


idd heb zelf ook geen hves of fb dus doe ook niet mee
hou niet van die vriendjes race :yes: