Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf naar Hengelo

gepubliceerd door , op
Maandag 26 december, Tweede Kerstdag is het eindelijk zover, dan komt Soixante Neuf, het meest gezellige eclectische evenement van Amsterdam op verzoek van velen eindelijk naar Hengelo en wel naar de gloednieuwe uitgaansgelegenheid De Loft XL. Eclectisch houdt in, de lekkerste vrouwvriendelijke R&B gemixt met de lekkerste house tunes. De organisatie is dan ook trots dat Soixante Neuf in de mooiste locatie van Hengelo De Loft XL haar oosterse onderkomen heeft gevonden! Soixante Neuf bestaat al negen jaar in Amsterdam en is de afgelopen tijd zwaar uitgebreid. Zo waren er het afgelopen jaar niet alleen in Amsterdam (Arena), maar ook in Utrecht (Club Monza), Groningen (Huize Maas) en Eindhoven (Bermuda) tal van uitverkochte edities van dit wervelende concept.

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komt. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuislaten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Aangezien het de Eerste Editie in Hengelo is, wil de organisatie graag uitpakken. Dit kan alleen met een keiharde line-up! Soixante Neuf heeft de toppers in de eclectische scene te pakken weten te krijgen. De entertainers van de avond zijn:



Special act by Joshua Newton

De organisatie van Soixante Neuf heeft in niemand minder dan Mitta haar partner gevonden in het oosten. Samen zullen ze er alles aan doen om Hengelo en omgeving een terugkerend evenement te geven waar men naar toe zal leven en waar nog lang over gepraat zal worden. Zo is er voor de dames al een speciale act in de vorm van Joshua Newton, welbekend van 'the Voice' en 'Popstars'.

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of bij alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

2 opmerkingen