Partyflock
 
Nieuws · april 2007
­ Nederland
Aanstaande zaterdag 5 mei zal Outland in Rotterdam geheel in het teken staan van DJ The Viper. The Viper, oftewel Melvin Pelupessy, is een van Nederlands bekendste DJ’s op het gebied van Hardcore en Early Rave.
Op vrijdag 22 juni 2007 presenteert MC Rems in samenwerking met Global Soundz zijn B-Day Crash in Manhattan - Arnhem.Met namen als Alpha², Equinoxx, Affix, Teaser, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Genius, Nagoom en Jones zal geen minuut ongespaard blijven om de verjaardag van deze MC te vieren. Speciaal voor deze verjaardag heeft Global Soundz ook een primeur: niemand minder dan Scantraxx dj A-lusion zal voor het eerst live gaan!
Met de tweede editie van het Pinksteravond festival Spink! presenteert de Effenaar op zondag 27 mei een cutting edge-programma met het hipste en coolste op het gebied van dance en rock. Naast de ruigste en meest opruiende beats uit de frontlinies van de dance (met o.a. de pas 18-jarige "Hot Chick" Uffie, de nieuwste sensatie van Ed Banger Records), ook de meest opwindende livebands van dit moment (met o.a. de 'sunshine pop' van The Apples In Stereo en 'Effenaar Kleine Zaal-favoriet 2005' The Robocop Kraus).
Na een dozijn super feesten in Hasselt trekt R&B Diamonds riching Club Factory te Bree. Net aan de Nederlandse grens tegen Weert en Roermond. Deze totaal vernieuwde club biedt al de mogelijkheden om er weer maandelijks, een speciale zaterdagavond van te maken.
De woorden van superster Erick Morillo waren oprecht en goed gekozen: ‘BliSS Deluxe is more than a feeling’. De Amerikaanse top-dj maakte met zijn opmerking wat los bij the crew van Bliss Deluxe. Zij wisten dat ze met BliSS Deluxe een partyparel in handen hadden, maar beseften dat ze er nog een schepje bovenop konden doen. Zo geschiedde. BliSS Deluxe verhuist zaterdag 16 juni 2007 naar de Heineken Music Hall.
Fans van de hardere muziekstijlen Hardstyle, Jumpstyle en Hardcore weten waar zij tijdens koninginnenacht hun hart op kunnen halen. Aankomende zondag voeren deze populaire muziekstromingen de boventoon in de North Sea Venue te Zaandam.
Voor jongeren met een motorische handicap is uitgaan niet altijd vanzelfsprekend: onbegaanbare trappen, te smalle deuren, geen aangepast toilet. Kennis over toegankelijkheid en voorzieningen is belangrijk om te besluiten of je wel of niet naar de disco, een café of naar een concert gaat.
De afgelopen editie van Hard Bass in de SilverDome is nog maar net achter de rug, of b2s is alweer bezig met het volgende spektakel op touw te zetten. Op zaterdag 21 juli 2007 zal Hard Bass ‘Aircraft Carrier Strike Force’ plaatsvinden in de Zeelandhallen te Goes.
Vrijdag 4 mei opent het Paard weer haar deuren voor de snel groeiende techno-baby van Soulmax: Streamers! Dè locatie voor de echte techno liefhebber en daar weet Soulmax wel raad mee. De line-up voor deze aflevering is een regelrechte superhit!
Binnen het team van Wild Romance zijn er de laatste tijd onverwachte ontwikkelingen geweest. Dit heeft jammer genoeg geresulteerd in een min of meer gedwongen pas op de plaats van Wild Romance, een geruchtenstroom heeft diverse verhalen de wereld ingebracht dat Wild Romance ter ziele is gegaan. Maar niets is minder waar, want Wild Romance staat weer in de agenda van Partyflock.
Een jaar is alweer voorbij gevlogen. Herinner jij je de verjaardag van beide heren van vorig jaar nog? Nu we weer een jaar verder zijn, nodigen Pavo en Zany jou uit voor een verjaardagsfeest die de hoogopgelopen verwachtingen na vorig jaar dik zal overtreffen!
Wie ze kent weet dat t de lekkerste feestjes op zondag zijn: Love for People in de Palazz te Woerden. Velen hebben gevraagd of dit niet ook eens op zaterdag kon, en de organisatie, Good for People, heeft daar nu gehoor aan gegeven! Tussendoor voor het eerst een keer: zaterdag 19 mei, Love for People! Een Special Event voor velen en Good for People heeft hiervoor een heel speciaal pakket samengesteld. Luister en huiver want het gaat flink los!
Heat; rockin' with the best
vrijdag 20 april 2007
De lente is al even bezig en we zijn hard op weg naar de zomer. De temperaturen stijgen. Deze avond zal Heat the The Level opwarmen naar topische temperaturen. Zet 5 mei in je agenda want het is tijd om het ultieme partygevoel te delen met je mede partygangers.
Qnsdy 2007 in De Trappist
donderdag 19 april 2007
Op 30 april gaat de Qnsdy 2007 je Koninginnedag helemaal goed maken. Cafe De Trappist verzorgt het hele jaar door de leukste feestjes, soms in samenwerking met andere organisaties, en dat gaan ze ook deze dag doen.
Femme Fatale in Club Poema.
donderdag 19 april 2007
Na meer dan 3,5 jaar gaat de wens van de vrouw achter Frontstar Events dan eindelijk in vervulling, een editie van ’t gezellige Oldskoolfeest met louter vrouwelijke artiesten: De Femme Fatale editie!
Het is weer tijd.....
donderdag 19 april 2007
Hard, Harder, Hardest aanstaande zaterdag in de meest vette club van hartje Utrecht....
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 april 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op negentien mei zal de The Level wederom een spetterende editie van modulate neerzetten. Voor deze editie heeft de The Level haar keuze laten vallen op twee toppers binnen de techno scene.
Ringo ’95-’02 vs. Konstrukt
dinsdag 17 april 2007
Het is alweer een tijd geleden dat er een goed housefeest is gehouden in Quatrebras. Hier komt 27 april verandering in wanneer de houseaanhang die in de jaren '95-'02 feesten organiseerden in de Ringo, een feestelijke reünie houdt in Quatrebras.
Twisted Cultures is het nieuwe maandelijkse concept dat in de Winkel van Sinkel plaatsvindt. Inmiddels heeft Twisted Cultures eerder gestaan in locaties als de Monza non Solo te Utrecht, De Rechter te Eindhoven, Ocean Diva te Amsterdam en het Amsterdam Dance Event. Nu heeft het rondzwervende evenement een thuisbasis gevonden in het monumentenpand de Winkel van Sinkel in hartje Utrecht langs de Oudegracht. De locatie is inmiddels ook al genomineerd voor de “Nachttempel 2007”.
Het voorjaar is in volle gang, de terrassen staan weer uit en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het belooft een warme zomer te worden en de pinksterdagen hebben in Nederland de beste weercijfers van alle feestdagen. Pussy Lounge gaat het die 1e pinksterdag alleen nog maar heter maken, want op zondag 27 mei vindt Pussy Lounge plaats in de Time Out in Gemert
Met het éénjarig bestaan afgelopen januari heeft Bodyrock een nieuwe sound geïntroduceerd in de Amsterdamse club Sinners. Waar de vrijdag vooral bekend stond om house en de eclectische sound, is met name in de bovenzaal het roer radicaal om gegaan. De Duitse house-invloeden voeren daar nu de boventoon. Op vrijdag 20 april is de bekende minimal dj Boris Werner uitgenodigd en hij zorgt samen met Flexmeister F, Noeloe (beide van onder andere de Schillenhut) en Nice Guy Eddy voor een ander muzikaal gevoel in de Sinners. Beneden is gewoon de bekende sexy, groovy en funky house te horen, door Freddy Spool en Tettero.
Earthquake – Belgium 2007
vrijdag 13 april 2007
Het was al eerder aangekondigd dat het concept Earthquake ook België zou aandoen. Nu is het eindelijk bijna zover. Club Koloso in Lokeren , beter bekend als de voormalige Cherrymoon, zal zoals bekend de uitvalsbasis worden voor deze Belgische Earthquake editie.
De knalt door Nederland en doet meer dan 15 clubs aan. Samen met o.a. de Nederlandse top Hardstyle DJ's Lady Dana, Luna en The Prophet strijd Amnesty voor een tolerantere wereld. Daarnaast zal ook Ruthless, de producer achter de #1hits Frozen Flame en Freefall een speciale bijdrage leveren aan deze tour.
Chakra Party 12 uur lang feest!
donderdag 12 april 2007
Elke laatste zondag van de maand begint een begrip te worden in party Nederland. Vanaf 17.00 uur komen ze vanaf heinde en verre naar Rodenburg om dit spektakel mee te maken. Eénmaal door de deur waan je je in een andere wereld, de wereld die Chakra heet. Deze laatste zondag in april wordt een bijzondere editie van maar liefst 12 uur lang.
Hemelvaartsdag komt er weer aan. Traditiegetrouw is Hemelvaartsdag de aangewezen gelegenheid om er eens met de hele familie op uit te trekken. Gezellig een dagje slenteren door de Efteling, wegwaaien op het strand of overleven in de dierentuin.
Groot XFM Dance event : XFM Xnergy
donderdag 12 april 2007
Zaterdag 12 mei 2007 presenteert XFM voor de tweede keer XFM Xnergy! Een uniek interactief Dance evenement waarbij de luisteraars van XFM volledig ‘controle’ hebben op de line-up. Het evenement staat garant voor de beste muziek, show, licht en veel special effects!
Op donderdag 17 mei viert Armin van Buuren de al weer 300ste uitzending van zijn internationale radio show ‘A State of Trance’ op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch.

Wie iets te vieren heeft trakteert en daarom zal dit festival door iedereen geheel gratis te bezoeken zijn. Natuurlijk heeft Armin al zijn vrienden uitgenodigd en ben jij dus ook van harte welkom!!
TodaysArt Festival
woensdag 11 april 2007
Interdisciplinair DEAF nodigt Haags TodaysArt Festival uit voor showcase met internationaal muziekprogramma vrijdag a.s.

Aanstaande vrijdag 13 april presenteert het TodaysArt Festival, op uitnodiging van het Dutch Electronic Art Festival (DEAF07), een internationaal muziekprogramma in Arminius te Rotterdam. Uit deze eerste samenwerking tussen DEAF en het TodaysArt Festival vloeit een avond voort die het beste op het gebied van electronische muziek, video en experiment uit Detroit, Berlijn en Nederland samenbrengt.
Sneakerz in 't Paard van Troje
woensdag 11 april 2007
In mei leggen alle vogels een ei. Who cares! In mei maakt Sneakerz je blij! De zon schijnt weer volop, de zomer komt eraan, iedereen heeft weer energie voor tien en de gedachtes zijn al bij de Sneakerz strandfeesten. Maar eerst staat er zondag 6 mei nog een dijk van een editie op het programma! Dit is tevens de één na laatste in het Paard voordat de zomerstop begint! Dus nog twee edities lang kan je nog even goed laten zien hoe het dak eraf gerockt moet worden op de beats van de aller-allerbeste Nederlandse dj’s. In de main hall staan ditmaal voor je klaar; Roy El Kei, Funkerman en Lucien Foort.
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover. Vrijdag de 13e wordt als een ongelukkige dag beschouwd, wegens een combinatie van vrijdag en dertien. Er zijn voorspellingen gedaan dat er komende vrijdag een ondergrondse schok te constateren zal zijn in Danssalon inCasa te Leiden. Deze schok zal worden veroorzaakt door een 13-tal artiesten welke deze avond op het programma staan.
Hellraiser vs Megarave
dinsdag 10 april 2007
Op 23 Juni, als de nacht valt, worden in Beursgebouw Eindhoven de poorten geopend, twee werelden komen deze onheilspellende nacht samen, het gevecht kan beginnen. Welke van deze twee giganten komt deze nacht als winnaar uit de strijd? The hardcore vs darkcore battle begint once again! Hellraiser vs Megarave!
Welcome To The Future
dinsdag 10 april 2007
Welcome to the future heeft helemaal zijn draai gevonden in Studio 80. De afgelopen drie (uitverkochte) edities lieten aan duidelijkheid niets te wensen over: de Amsterdamse minimal-techno underground bruist als nooit te voren.
Hoe waren de feestjes vroeger ook alweer? De echte Oldschool / House classics van de jaren '90? Herbeleef het opnieuw met het feest In Reverse in de Buk Buk te Heiloo op 14 april, want dan gaat het terug naar de goede oude tijd met dj's Buzz Fuzz, Gemini, Michel (Abstract) en in de chill ZaVen.
Dat op 16 juni het heftigste festival van Nederland plaatsvindt was al bekend. Maar welke artiesten, dit jaar meer dan 100, je kunt meemaken op deze editie van Defqon.1 heeft Q-dance nu bekend gemaakt.
Anticlub
zaterdag 7 april 2007
Met Kubus had Anticlub een mooie headliner geboekt voor de komende editie van de clubavond op vrijdag 13 april in de Effenaar in Eindhoven. Helaas komt de set van Kubus te vervallen, aangezien hij vanwege ziekte de komende tijd niet kan en mag optreden. Het is nog niet duidelijk hoe lang de telg uit de TopNotch-stal uit de running is, maar het is zeker de bedoeling dat Kubus op een volgende editie van Anticlub terugkeert!
Het begint a.s zondag met de extra Paas-editie

Wegens een gebrek aan eieren, paashazen en omdat de voorgaande Super Sunday edities steeds uitverkocht zijn, last Super Sunday een extra editie in om Pasen te vieren. Niet omdat Super Sunday nou zo’n aanhanger is van feesten van welke geloofsovertuiging dan ook, maar meer omdat er gewoon gedanst en gefeest moet worden op pasen.
Koninginnedag is de dag van het jaar dat heel Nederland oranje kleur en feest viert. Sinds jaar en dag is het voor Southern Forest de gewoonte om aan deze traditionele feestdag mee te doen. Deze avonturen begonnen in het jaar 2000 Meppel en leiden via Zuidwolde en Ommen naar Groningen. Daar vond twee jaar geleden in Club29 de eerste editie plaat van NRG Flash en vorig jaar de eerste editie van NRG Flash Streetlife. Na de vuurdoop en de vele positieve reacties van vorig jaar zijn Southern Forest en Streetlife Poolcafe overeengekomen om deze traditie ook dit jaar weer een editie van NRG Flash Streetlife op te zetten.
Headroom 2007. Een vernieuwend hardtechno en industrial concept voor regio Noord- Limburg. Over een paar weken zal dit evenement plaats gaan vinden in de The Pilot te Ysselsteyn. Het belooft een avond vol met de beste hardtechno en industrial te gaan worden.Ambianced Projects heeft een promotiefilmpje gemaakt om jullie vast in de stemming te brengen. De organisatie zet de belangrijkste punten nog even voor je op een rijtje!
Minimize in Manhattan Arnhem
donderdag 5 april 2007
A.s. vrijdag 6 april is het zover; De eerste editie van Minimize zal plaatsvinden in de Manhattan in Arnhem.

Zeg al je afspraken af en zorg dat je deze kick off niet mist! Het concept staat voor Minimal/Techno/Techhouse van de bovenste plank en zal Arnhem laten zien dat deze stromingen erg populair zijn en de Manhattan doen schudden op haar grondvesten. Een verzameling van nationale getalenteerde dj's en dj's van naam en faam, die toch wel veel van elkaar verschillen, zullen tijdens deze editie zich van hun beste kant laten zien.
Queensday open event 2007
donderdag 5 april 2007
In 1999 besloten 3 DJ's uit Gouda (Thanoz, Tumbler & LD) dat er maar eens iets anders moest gebeuren dan de plaatselijke braderie op Koninginnedag. In het midden van het Centrum van Gouda, vlak voor de toenmalige Dancestore van DJ Thanoz, werd een DJ-set neergezet en van 12.00 tot 17.00 uur lieten de 3 leden van het Coalition DJ-team zien waar ze toe in staat waren. Queensday Open Event was een feit. In de daarop volgende jaren groeide dit kleinschalige evenement uit haar voegen en werd in 2002 besloten om te verhuizen naar een grotere locatie in de binnenstad van Gouda: "Achter de Waag".
Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft de stichting Make a Move na veel getouwtrek een nieuwe editie van het toch al legendarische Hemelrave op de planken weten te zetten.
Superclash
dinsdag 3 april 2007
In samenwerking met Goodlife Providers, OneFour en het Paard presenteert Love To Dance op 20 april alweer de derde editie van Superclash, een speciale editie van de populaire wekelijkse Clash-avonden in de OneFour op vrijdag.
Op dit moment zijn Divini & Warning druk bezig om de laatste hand te leggen aan hun nieuwe meesterwerk “Chaib”. Deze track is en zal een ode zijn aan Chaib, een goede vriend van het duo die helaas niet meer in ons midden is! De primeur van deze nieuwe release kan en mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Dus zaterdag 14 april zal de nieuwe Divini & Warning single “Chaib” op gepaste wijze en met veel spektakel ten gehore worden gebracht.
Partyflock is inmiddels gegroeid tot ruim 280.000 actieve leden en ruim 1.000.000 unieke bezoekers per maand. Het profielbeleid mocht volgens ons wel eens onder de loep genomen worden. Dat hebben we dan ook gedaan!

Lees het nieuwe beleid hier even goed door!
Omdat het in Den Haag de laatste tijd weer goed gaat met de feesten en we er geen genoeg van kunnen krijgen, willen de organisaties jullie met trots presenteren:
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore

Het vindt plaats in de Marathon in Den Haag en het beloofd een zeer geslaagde avond te worden gezien de line up met vele bekende dj’s en natuurlijk het publiek waar wij het voor doen!
Welcome to our world!’ This is @*!!ing NEW!

FLU·OR (the ~)
[party.] Fluor is dirty chique, electrofying fresh, blikt terug, doet een sprong vooruit en mixt the best of both worlds. Fluor is International Party Hysteria: 2007 clubbing, retro eighties & nineties chaos! Blow your whistle, keep on smiling, relive your future! Camera’s ready? Prepare to Flash J
Wat houdt de dresscode nou in tijdens het Crazylandweekend? En: Crazyland keert na vier jaar terug in Rotterdam op 12 mei. Ook maak je nog steeds kans om een reis naar Ibiza te winnen.
Partyflock, de grootste dancecommunity van Nederland, maakt bekend dat zij wordt overgenomen door een Besloten Vennootschap.
Op 29 april vindt Audio Attack weer plaats in de North Sea Venue. Check out the line up en digiflyer.
30 april 2007
Aanstaand weekend The Viper & friends @ Outland – latest info
29 april 2007
MC Rems presents – De line up
26 april 2007
2e Spink! Festival presenteert de dance en rock van nu
Met Get On The Bus naar R&B Diamonds XXL in The Factory
25 april 2007
“The Grand Edition” BliSS Deluxe verovert Amsterdam
Timetable Audio Attack - the Queensnight edition
In je rolstoel naar de disco! - Resultaten onderzoek toegankelijkheid uitgaansleven
23 april 2007
21 juli: Hard Bass in vernieuwde Zeelandhallen
21 april 2007
Streamers haalt Speedy J naar Paard Van Troje
Wild Romance - The Late Queensnight Edition
20 april 2007
Knotsgekke taferelen en verkleedpartijen op Pavo & Zany birthday
Op verzoek op zaterdag: Love for People met dikste line-up tot nu toe
Heat; rockin' with the best
19 april 2007
Qnsdy 2007 in De Trappist
Femme Fatale in Club Poema.
Het is weer tijd.....
18 april 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
17 april 2007
Modulate met Bart Skils en Secret Cinema (live)
Ringo ’95-’02 vs. Konstrukt
Utrechtse DJs veroveren de Winkel van Sinkel
16 april 2007
Pussy Lounge “Double D” in Time Out Gemert
15 april 2007
Bodyrock brengt een nieuwe sound in de Sinners
13 april 2007
Earthquake – Belgium 2007
12 april 2007
Luna, Dana, Prophet en Ruthless maken lawaai voor Amnesty
Chakra Party 12 uur lang feest!
Fresh FM Hardhouse Generation opnieuw in Outland
Groot XFM Dance event : XFM Xnergy
11 april 2007
A State Of Trance - 300th transmission
TodaysArt Festival
Sneakerz in 't Paard van Troje
10 april 2007
Ondergrondse schok op vrijdag de 13e
Hellraiser vs Megarave
Welcome To The Future
9 april 2007
In Reverse in Buk Buk te Heiloo
7 april 2007
Defqon.1 Festival 2007 - De line-up
Anticlub
6 april 2007
April maand = Super Sunday maand
NRG FLASH Streetlife – Koninginnedag 2007
Peaky Pounder, The Outside Agency en Mindustries zetten Headroom op z’n kop
5 april 2007
Minimize in Manhattan Arnhem
Queensday open event 2007
4 april 2007
Hemelrave 2007 - Industrial Fun Fair
3 april 2007
Superclash
Opname nieuwe clip Divini & Warning in HappyDayzz
Partyflock herziet profielbeleid
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore
2 april 2007
Fluor kleurt Rotterdam tijdens Queensnight 2007
Crazyland organisatie na vier jaar terug in Rotterdam
Partyflock gezwicht voor hoog overnamebod
Audio Attack – check out de digiflyer