Partyflock
 
­ Nederland

Anticlub

gepubliceerd door , op
Anticlub
7 april 2007
Met Kubus had Anticlub een mooie headliner geboekt voor de komende editie van de clubavond op vrijdag 13 april in de Effenaar in Eindhoven. Helaas komt de set van Kubus te vervallen, aangezien hij vanwege ziekte de komende tijd niet kan en mag optreden. Het is nog niet duidelijk hoe lang de telg uit de TopNotch-stal uit de running is, maar het is zeker de bedoeling dat Kubus op een volgende editie van Anticlub terugkeert!

Ondanks de trieste afzegging van Kubus, is er echter nog genoeg te beleven op de aankomende aflevering van Anticlub. Het debuutalbum van resident Gideon wordt binnenkort wereldwijd uitgebracht en dat komt hij laten horen ook! De release was reeds al gepland, maar een vertraging in het persproces gooide roet in het eten. Gedurende Anticlub zal Gideon deze vertraging weg kunnen poetsen en zijn nieuwe debuutalbum ten gehore brengen. Techno in zijn puurste vorm zal de zaal vervullen met gratie.

De avond wordt muzikaal compleet gemaakt door de aanwezigheid van MBC en Rolf Bisschops. MBC zoekt binnen het technogenre de gehele horizon op. Op MBC’s site beschrijft hij zijn eigen stijl als ‘deep atmospheric and subtle techno based house music’. Lekkere zware diepe geluiden die een heerlijke dansbare vibe verzorgen. Rolf Bisschops zal meer de melodieuze minmal kant voor zijn rekening nemen en sluit qua muzieksfeer perfect aan bij de overige artiesten.

Bij Anticlub staat als organisatie en label muziek staat centraal. Goede muziek om in op en los te gaan. Visuals (vj Scally) en lichteffecten worden ingezet om de muziekintensiteit te versterken. Naar Anticlub ga je voor de perfecte sfeer en uiteraard de muziek!

4 opmerkingen

 
Laat ik nou net naar anticlub willen gaan vanwege kubus (omdat die echt zwaar lekker draait) :s
Artiest {SHOWLIST artist 49315, 8864}
helaas voor kubus ,maar meer tijd voor eindhoven in zn puurste vorm!
origineel label met eigen rode lijn zonder concessies ,keep it up
Uitspraak van little J op zaterdag 7 april 2007 om 15:53:
helaas voor kubus ,maar meer tijd voor eindhoven in zn puurste vorm!
origineel label met eigen rode lijn zonder concessies ,keep it up

Damn wright! (y)