Partyflock
 
­ Nederland

Opname nieuwe clip Divini & Warning in HappyDayzz

gepubliceerd door , op
Op hun twaalfde en negentiende kwamen ze voor het eerst in aanraking met Vinyl. Sindsdien zijn ze eraan verslaafd en heeft het Vinyl plaatsgemaakt voor cd’s. Als duo weten ze vele partygangers helemaal los te krijgen, afgelopen jaar stonden ze voor maar liefst 6000 dance liefhebbers op mainstage van Pleasure Island. Een introductie hebben deze beide boys dus niet meer nodig, een avond geheel in het teken van deze twee helden echter wel. Artento Divini en Melvin aka Divini & Warning zullen op zaterdag 14 april een mega gig neerzetten in HappydayZZ Venue. Divini & Warning en HappydayZZ Events hebben de handen ineen geslagen om samen met deze helden er een waar spektakel van te maken.

Divini & Warning zijn bezig om met hun uplifting groovy club, trance, club trance en tech trance platen de gehele trance scene te veroveren. Samen draaien ze niet alleen de beste sets, produceren doen ze inmiddels alweer een geruime tijd en hoe! Met hun track “4LB” hebben de heren zelfs Paul van Dyk, Armin van Buuren, Tiësto en Marco V aan het werk gezet. Deze grootheden hebben 4LB standaard in de platentas.

Op dit moment zijn Divini & Warning druk bezig om de laatste hand te leggen aan hun nieuwe meesterwerk “Chaib”. Deze track is en zal een ode zijn aan Chaib, een goede vriend van het duo die helaas niet meer in ons midden is! De primeur van deze nieuwe release kan en mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Dus zaterdag 14 april zal de nieuwe Divini & Warning single “Chaib” op gepaste wijze en met veel spektakel ten gehore worden gebracht.

Als klap op de vuurpijl zullen er tijdens de set van Divini & Warning opnames gemaakt worden voor hun nieuwe clip. De clip zal zeer binnenkort al via het internet te bewonderen zijn, alvorens hij op televisie verschijnt. Een uitgelezen mogelijkheid dus om jezelf nog eens terug te zien op internet samen met Divini & Warning. De clip van de nieuwe single “Chaib” zal dus mede door bezoekers van Divini & Warning op 14 april pas echt gestalte gaan krijgen.

Uiteraard hebben de heren ervoor gekozen om samen met hun bevriende collega’s 14 april tot een ware happening te maken. Een van die bevriende collega’s is local hero dj José. Deze dj draait al geruime tijd mee aan de top van de Nederlandse dance scene en weet met zijn groovy style het publiek altijd weer te verassen.
Ook Jellyfish is een van die vrienden die Divini & Warning een warm hart toedraagt. Deze dj, bekend van onder andere Decisions, draait met zijn progressive sound de mensen al dansend naar een ander dimensie.

Heb je het over house en progressive, dan mag natuurlijk Jordy Lishious niet ontbreken. Deze talentvolle dj is bezig aan een ware opmars en heeft een overvolle agenda. Gelukkig kon hij voor Divini & Warning nog wel een gaatje prikken en dat zal hij laten horen ook.
Last but zeker not least zal allemans vriend en held van de tech trance Randy Katana het hele zaakje nog eens flink in beweging zetten. De kleine producer weet met zijn eigentijdse stijl van draaien altijd weer een feest binnen een feest te creëren. Heerlijke tech house afgewisseld met tech trance en een big smile doet de kleine man grootse dingen achter de decks.

Reden genoeg om zaterdag 14 april getuige te zijn van een daverend spektakel in HappydayZZ Venue Culemborg. Divini & Warning nodigen je uit om vanaf 22:00 het feestje mee te vieren. Kaarten zijn allen verkrijgbaar aan de deur en kosten € 15,00.

11 opmerkingen

 
Dit gaat zeker een knalfeest worden Mel en Aard staan samen voor vuurwerk.
Artiest Tele
clip maken is toch voor homo's, melvin ? :P
 
helaas zijn er leukere feessies op 14 april :yes:
hey vet zeg:)

komt ie dan ook op tmf???
 
Uitspraak van Linssen op dinsdag 3 april 2007 om 19:06:
hey vet zeg

komt ie dan ook op tmf???

:yes:
Artiest {SHOWLIST artist 69708, 25794, 40070}
Aard & Mel... Vind het echt super voor jullie. Keep on doing what you like most. En helemaal met de energie die jullie hebbben.

Greetings marvin en svetlana
Aard, aapje! Is weer eens wat anders dan die "lame" vrijdag avond in de Scala! Goed bezig man (y)
 
Op dit moment zijn Divini & Warning druk bezig om de laatste hand te leggen aan hun nieuwe meesterwerk “Chaib”. Deze track is en zal een ode zijn aan Chaib, een goede vriend van het duo die helaas niet meer in ons midden is!

:respect: Wat een initiatief, super ! :respect:
laatste aanpassing
Als het net zo'n release party wordt als in Curacao, dan maken jullie je borst maar nat in Nederland. Guys.... I'm proud of you 2.

In gedachten zal ik er bij zijn.. en weet dat Cha van boven op jullie neer kijkt.

Love U
Super gaaf mel en Aard back to back zijn jullie een super duo, vorig jaar op pleasure island hebben jullie het ook laten zien, na een mega wolkbreuk hebben jullie het feest weer gemaakt. COMPLIMENTEN Mannen see u de 14e.(K)
laatste aanpassing