Partyflock
 
­ Nederland

Minimize in Manhattan Arnhem

gepubliceerd door , op
Minimize in Manhattan Arnhem
5 april 2007
A.s. vrijdag 6 april is het zover; De eerste editie van Minimize zal plaatsvinden in de Manhattan in Arnhem.

Zeg al je afspraken af en zorg dat je deze kick off niet mist! Het concept staat voor Minimal/Techno/Techhouse van de bovenste plank en zal Arnhem laten zien dat deze stromingen erg populair zijn en de Manhattan doen schudden op haar grondvesten. Een verzameling van nationale getalenteerde dj's en dj's van naam en faam, die toch wel veel van elkaar verschillen, zullen tijdens deze editie zich van hun beste kant laten zien.

Minimize brengt een combinatie van Minimal en Techno en dit wordt samen tot een mooi geheel gesmeden tijdens de Minimize feesten. Zowel talent als gevestigd komen elkaar tegen. Met in de toekomst zo nu en dan wat buitenlandse toppers die aan de line-ups toegevoegt zullen worden. Deze eerste editie zal het startsein geven voor heel wat aantrekkelijke Minimale edities met leuke aantrekkelijke namen.

De toon van de avond zal worden gezet door de Nijmeegse talenten El Mundo en Yaron Cohen. Zij zullen laten zien wat ze allemaal in huis hebben en ervoor zorgen dat dit een knalnacht gaat worden, beginnende met een spetterende back2back set van deze getalenteerde heren!

Verder is ook niemand minder dan René Amesz aanwezig. Deze top dj/producer geniet op dit moment steeds meer bekendheid in Nederland. In het buitenland lopen ze al weg met zijn houseproducties en djsets en in ons land gaat het ook die kant op. Iedere zichzelf respecterende dj heeft wel een plaat van René Amesz in z'n platentas tegenwoordig. De remixen en eigen producties schieten als paddestoelen uit de grond. Rene zelf heeft een passie voor de minimal en is maar al te blij dat hij tijdens Minimize zich van een kant mag laten zien wat hij eigenlijk het liefste doet!

Hierna zal Neerlands trots Bart Skils de Manhattan laten knallen. Geen onbekende in het wereldje met eigen feesten als VOLTT, Static en Traffic. Ook is Bart Skils een graag geziene dj op Awakenings. Bart zal draaien op een tijdstip waarop hij lekker kan gaan knallen. Wij verwachten dan ook niets minder dan een 1,5 uur durende topset!

Het slotakkoord zal worden voorzien door K.Cee. Deze resident van Tomorrow heeft op deze feesten al meerdere malen laten zien dat hij kan afsluiten als de beste. De Poema RAW en Doornroosje waren niet eerder leeg tot zijn laatste geluid uit de boxen kwam. Dit wil hij tijdens de kick off van Minimize ook demonstreren en liet al weten er erg naar uit te zien!

Alle facetten zijn aanwezig voor een spetterende eerste editie van Minimize het nieuwe techno/minimal concept in de Manhattan te Arnhem. Aan de line-up zal het iig niet liggen. Kom dus allemaal een kijkje nemen in Arnhem Vrijdag a.s.

2 opmerkingen

leuk!!!
 
Werkzaam bij Vier
aanwezig! K.CEE:respect: