Partyflock
 
Nieuws · december 2007
­ Nederland
Tranceclassixx
zaterdag 29 december 2007
Mocht er al bewijs nodig zijn, dan is dat tijdens de vorige editie van Tranceclassixx behoorlijk overtuigend geleverd: trance kent nog steeds een trouwe, en weer stevig groeiende aanhang. En dus legt het meest melodieuze feest van The Matrixx de lat weer een trede hoger, op zaterdag 12 januari. Ga er maar aanstaan, want deze line-up is om de trancevingers bij af te likken: Scot Project, Marcel Woods, Bas & Ram, Jochen Miller en Francois.
Sunday Moods
vrijdag 28 december 2007
Zondag 30 december 2007 zal Release Events in Club Live van start gaan met Sunday Moods! Dit feest zal ter promotie elke zondag in januari gehouden worden.
Vanaf februari zal dit elke tweede zondag worden. Hou deze zondagen dus in de gaten.
X-Tase organiseert dit jaar de eerste editie van de X-tase - New Years Eve. Een Oud en Nieuw-avond met alle ingrediënten die bij een geslaagd X-Tase-concept horen. Eigenzinnige muziek, live-acts en DJ’s wisselen elkaar af. Het geheel wordt ondersteund door een VJ en de entree is honderd procent gratis. Eindelijk weer een oud en nieuw initiatief voor de Bergse jeugd dus!
De dagen worden korter en kouder, de nachten langer en donkerder oud & nieuw komt razendsnel dichterbij. Tijd om het jaar goed af te sluiten met een spetterend feest. The Opera zal alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. De bezoekers zullen zich wanen in Luxury, een Booming Soundsystem, en een
uitzinnige decoratie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 26 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Mesj
maandag 24 december 2007
Al enkele weken worden in Venlo de openbare plakzuilen, ramen van winkels en restaurants opgesierd door een zwart-wit poster met daarop een vriendelijk knipogend katje. Dezelfde afbeelding is te vinden op een button, die inmiddels een waar “hebbedingetje” is geworden onder het uitgaanspubliek. Onder de afbeelding staat de internetlink: “mesj.nl”. Als je de naam intoetst in je browser kom je op een pagina met enkel en alleen het knipogende katje.
King of Parties
zaterdag 22 december 2007
Terwijl heel partyminded Nederland nog aan het kijken is wat te doen tijdens de jaarwisseling, kijken wij al iets verder. Op zaterdag 12 januari is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse samenwerking tussen Paard en Silly Symphonies. Inmiddels is het vaste prik, de tweede zaterdag van januari betekent in Den Haag maar één ding: King of Parties! De afgelopen jaren had je met één kaartje toegang tot beide clubs, deze editie van King of Parties vindt plaats in het Paard. Het Paard mag met recht het beste poppodium van Nederland genoemd worden, vooral door zijn ongeëvenaarde geluidssysteem.
De denderende R&B Diamonds N*Y*E* party die op 31 december gehouden wordt in The Ritz Building te Hasselt zal de reden zijn dat het mooiste siervuurwerk dit jaar in Belgisch Limburg niet buiten maar binnen te zien zal zijn. Dit vuurwerk in de vorm van de door de Diamond dj’s gespinde partyknallers en de flitsende lichten van de lasershows in Ritz Building zal nog lang in het nieuwe jaar doorgalmen want ook van dit feest zal organisator Diamond Events Belgium een waar spektakel maken.
Faster
vrijdag 21 december 2007
Tegenwoordig moet alles sneller. De post moet sneller, de auto moet sneller, seks moet sneller, onze kleding moet sneller, zelfs ons leven moet sneller want we hebben geen tijd te verliezen. Helaas is er geen ontkomen (of onthaasten) meer aan, ook de evenementen van Your Dance Company moeten sneller. Om hier gehoor aan te geven is er een concept bedacht die deze snelheid weet om te zetten in geluid, kakofonie, herrie en vooral lawaai.
Sneakerz in 't Paard van Troje
donderdag 20 december 2007
Aanstaande zondag 30 december kan je voor de laatste keer in 2007 genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars! Met een line-up om U tegen te zeggen zal dit feestje van begin tot eind knallen als nooit te voren. Ben je klaar voor de line-up? Here we go: Lucien Foort, Funkerman, Madskillz, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Erick E, Shagspeare, Original, Irwan en natuurlijk de twee vaste Sneakerz mc’s Gee en Lady Bee! Een paar van deze fantastische artiesten zullen we wat nader onder de aandacht brengen.
Suckers & lollipops
donderdag 20 december 2007
Op zaterdag 26 januari vindt de eerste editie van Suckers & lollipops plaats in Outland, Rotterdam. Onder leiding van Erick E en Sidney Samson, zal de zak met vette beats en kleverige sounds opengaan en het publiek getrakteerd worden op een avond oud-hollandsch rocken!
Nog een paar dagen en de feestdagen barsten in alle hevigheid los. Met het grootste feest Erotic New Year Vibe aan het eind! Het gaat erg hard, de VIP-kaarten zijn intussen helemaal uitverkocht. Iedereen bereid zich nu voor en haalt zijn kaartjes voor de feesten in huis dus het kan zomaar zijn dat ook de normale kaarten in snel tempo uitverkopen. Vanwege de verwachte drukte en de stormachtige voorverkoop heeft Nachtboetiek besloten er nog een extra zaal bij te plaatsen die gehost zal worden door NU!
Zoals je wellicht al weet zal Awakenings voor het eerst in haar geschiedenis Eindhoven op z'n kop gaan zetten. De muzikale indeling van de timetable in de drie area's is nu bekend.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
woensdag 19 december 2007
Zaterdag 26 januari keert Chocolatin met haar sweet ear candy weer terug naar 013 te Tilburg. Na de succesvolle, uitverkochte 1e editie nu met het toepasselijk winterthema Chocolatin presents Hot Choco! Met een line-up van Ricky Rivaro, Sidney Samson, D-Rashid, Funkerman, Bassjackers, Rockz en MC Spyder zal ook deze Chocolatin zeker zo heet worden gegeten als ‘ie wordt opgediend.....
Bumpin' Chicago
dinsdag 18 december 2007
Afgelopen editie van Bumpin' Chicago liet Jason Hodges uit Toronto de Rotterdamse bezoekers zien wat Chicago house precies inhoudt. Een stomende zondagavond in november zonder tierelantijn. Funk, jazz en soul onder een jackin’ beat. Dat is hetgeen wat zelfs de grootste hark in de club deed dansen. Voor de komende editie op tweede kerstdag gaat de kerstman een onderonsje aan met de organisatie Partyficial Intelligence. Zij haalt wederom twee grootheden uit de Chicago-scene naar de Maasstad. De Belgen Raøul (Swirl People) en Massimo DaCosta (Vernon & da Costa) hebben toegezegd de dikke buik van ‘Santa’ eens te laten schudden als nooit tevoren. Ondersteunende acts deze avond zijn Saturn, Swan & Andrea Cichecki Cichecki. Tezamen in de hotste club van Rotterdam: de Catwalk.
Snak jij ernaar om voor de feestdagen nog even al je fantasie de vrije loop te laten gaan op een feest wat speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn? Dan kun je Kinky Dreams aanstaande zaterdag niet aan je voorbij laten gaan. Twee zalen van de Lexion worden tot een erotic paradijs omgetoverd met mooi extra decor en kooien waar je exclusief en intiem kunt genieten....
Laidback Luke rockt hem het jaar 2008 in en gaat onverstoord door. Maar… first things first! Mocht je Luke deze maand nog eens tegen het lijf lopen, dan is het verstandig om lief voor hem te zijn. Misschien is er nog wel een plekje vrij in de auto die hem met NYE door het land rijdt. Het belooft namelijk een groot feest te worden!
TMC wordt een ouwe hippie
maandag 17 december 2007
Op 4 januari als we allemaal net de oliebollen, champagne en afgezaagde toastjes achter de kiezen hebben, kan het er een paar dagen later alweer afgedanst worden tijdens het verjaardagsfeest van MC TMC.
Angerfist – The Mutilate concert
zondag 16 december 2007
Angerfist, Art of Dance vindt dat deze iconen van de present hardcore wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, en heeft het drietal daarom uitverkoren om de centrale artiesten te zijn van het jaarlijks terugkerende event dat helemaal om één act draait. Met grote trots maakt Art of Dance daarom bekend dat op 29 maart 2008 het Eindhovense Beursgebouw van 22.00 uur tot 07.00 uur geheel in het teken staat van Angerfist:
Know Your Classics
zondag 16 december 2007
Know your classics again! De houseclassics avond in Villa Thalia is terug! Zaterdag 12 januari gaan we weer terug in de tijd van "toen alles nog goed was" en "vroeger was alles beter". The Thalia in Rotterdam is deze nacht het exclusieve podium om mee terug in de tijd te gaan naar alle goeie dansvloerklappers van de jaren 1990 tot aan 2004!
Het Ruist in december
zondag 16 december 2007
22 December markeert een nieuw avontuur in de nog jonge geschiedenis van Ruis. De organisatie is uitgenodigd om samen feest te vieren met de befaamde Planet Rose avond in Doornroosje. Headliner deze nacht in de grote zaal deze avond is niemand minder dan Guy Gerber. 26 December viert Ruis de 2e Kerstdag in Poema RAW.
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
zaterdag 15 december 2007
Het klassieke house-circus The BeatClub host dit jaar de hotste nacht van het jaar in Nijmegen. HOUSE CLASSICS, traditioneel gezien HET feest in Nijmegen met Kerst heeft de primeur om The BeatClub voor het eerst in het Oosten des lands te mogen ontvangen. House veteraan DJ Per opent speciaal hiervoor zijn archieven en neemt onder andere Mazzo icoon DJ Cellie met zich mee.
New Year’s Eve in Club Poema
zaterdag 15 december 2007
Op 31 december knalt Club Poema RAW weer een nieuw jaar in, met een ijzersterke maar ook feestelijke line-up vol minimal, house en techno. Uiteraard in sfeer en traditie zoals de meeste dat inmiddels wel van Club Poema RAW gewend zijn. Geen enorme locatie met verschillende areas, maar wel een intieme underground locatie om je oud en nieuw te vieren met Nederlandse topnamen als Michel de Hey, Shinedoe, 2000 and One, Wouter de Moor, Enthousiaste Gasten en Dimzen.
MondayManiacz
vrijdag 14 december 2007
Maandagavond, je zit lekker je bordje boerenkool met worst weg te vreten achter de TV maar denkt ‘eigenlijk heb ik best wel zin om een potje goed hard te raggen en te beuken’. Maar jah, feestjes zijn toch meer voor het weekend, toch? Niet dus. Want Zuipclub haalt voor kerstavond weer een oude bekende van stal.
X-mas met topdj's
vrijdag 14 december 2007
Dance-organisatie RBO pakt uit met de kerst en heeft 2 Top Dj’s uitgenodigd voor deze speciale editie in Markt15 op zaterdag 22 december!

In tegenstelling tot wat er op het drukwerk (al verspreid) staat is de toegangsprijs aan de deur geen 12 maar 10 euro !
Demon City – The Aftermath
vrijdag 14 december 2007
Op 24 december 2007 zal in Rumours, Leeuwarden voor de laatste keer strijd geleverd worden tegen de demonen die de bevolking in haar ijzeren greep houdt.

Nog eenmaal zullen de barrières van geluid worden opgeworpen en maar liefst twintig soldaten en strijders uit de toekomst zullen moeten voorkomen dat de volgelingen van de gestoorde professor de poort doorkomen en deze voor eens en altijd vernietigen. De laatste slag zal de zwaarste en heftigste strijd die “onze jongens” zullen meemaken. Wie zal als de winnaar uit deze allesvernietigende oorlog komen?
Mindcontroller
donderdag 13 december 2007
Zet de dagelijkse sleur even van je af en knal met Art of Dance een nacht terug naar de onvergetelijke jaren ’90. Op 19 januari 2008 staat Mindcontroller namelijk weer op het programma. Locatie voor deze geweldige reis langs “memory lane” is natuurlijk de Hemkade in Zaandam.
Armin Only 2008
donderdag 13 december 2007
Armin van Buuren, 's werelds nummer 1 DJ, zal op zaterdag 19 april 2008 tijdens de 3de editie van Armin Only een negen uur durende set draaien die de menselijke zintuigen zal prikkelen en uitdagen. Na twee eerdere succesvolle edities in de Ahoy vindt Armin Only Imagine dit jaar voor de eerste keer plaats in de Jaarbeurs. Tijdens deze editie zal de nummer 1 DJ wederom terzijde worden gestaan door een keur aan gastmuzikanten.
Losgeslagen wild! De jeugd van tegenwoordig! Beter geven we ze niet waar het naar schreeuwt....Vorige week werd Klub Kolonie opgeschrikt door een brief van de Politie aan de Kolonie. In deze brief werden ze afgeraden om het feest weer in Kolonie te organiseren.
Erotic Sensitive
woensdag 12 december 2007
Het nieuwe jaar inluiden is een kunst die we allemaal beheersen, maar een echt goed begin is het halve werk. Waarom zou je de eerste dag van het jaar niet als voorbeeld nemen voor de rest van de dagen? Heerlijke house, alle luxe van de wereld, de leukste en mooiste mensen en onderste zintuigprikkelende entertainment...
Hou2e mu2ik
dinsdag 11 december 2007
R2 Dance organiseerd na een geslaagde eerste editie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik. Dit gaat gebeuren op 19 januari 2008 en weer in de Buk Buk te Heiloo. R2 Dance zal weer alles uit de kast halen wat binnen de mogelijkheden ligt om er weer een geweldige editie van te maken!
Hutspot in Paradiso
dinsdag 11 december 2007
Linke Soep en Club Krang, dat maakt een prima 2-gangen menu”, zo bedachten de twee organisaties nadat ze elkaars feesten meermalen hadden bezocht. Daarom werd zo'n twee maanden geleden, op een duistere after in de kelder van een vaag grachtenpand in Amsterdam, een mooi plan bekokstoofd: 15 december maken we er een heerlijke hutspot van in Paradiso, met een line-up om van de likkebaarden. En dat voor maar 10 euro, inclusief lidmaatschap!
Particle invites Technique
maandag 10 december 2007
Met nog een paar partydagen voor de jaarwisseling te gaan, heeft Particle het wederom voor elkaar gekregen om een uitdagende en diverse line-up neer te zetten. Bovendien zal wederom een buitenlandse artiest in NL gaan debuteren. Op zaterdag 15 december leent de Escape Studio zich voor een vernieuwende ‘f*ck music labeling’ party (anders gezegd: wat is nou eigenlijk het verschil tussen house, minimal en techno?).
"Bergse jongerenorganisatie X-tase klaar voor het nieuwe jaar." Jongerenorganisatie X-tase is klaar voor 2008! In 2007 organiseerde de organisatie een record hoeveelheid evenementen. Vooral de periode na de zomer verliep enorm succesvol. Evenementen als Contrasts en Waterput Swing konden rekenen op veel bezoekers. Hoog tijd om dus te gaan werken aan de indeling voor het nieuwe seizoen!
Op 15 december organiseert D-Fusion in het CKB Underground de 25ste editie: D-Fusion Deluxe. Een jubileum dat gevierd mag worden, dus tijd voor een uitzinnig feest met stijl en luxe!
Marcanti Grand Opening
vrijdag 7 december 2007
Zoals verwacht zijn alle kaarten voor de grote heropening en tevens reünie van de legendarische Amsterdam Marcanti op 29 december aanstaande uitverkocht!. Er zijn alleen nog combikaarten te koop voor dit feest samen met de Booming Sexy New Years Vibe dat gehouden wordt op 1 januari.
Een goede kerst begint traditioneel tijdens het Neon Glitter Kerstbal in de Effenaar in Eindhoven! Op kerstavond, maandag 24 december, is het vanaf 23.00 uur feest in alle zalen van de Effenaar waar je alvast even goed kunt warmdraaien voor de komende kerstdagen. Dit jaar pakt Neon Glitter extra spectaculair uit met een speciale kerstambiance in de hele Effenaar! De line-up van het Oud en Nieuw festival van de Effenaar is rond en het wordt weer een knaller! Om 00.30 uur, een half uurtje na de eerste klokslagen van het nieuwe jaar, gaan de deuren van de Effenaar open voor een spetterend festival dat doorgaat tot 7.00 uur ’s ochtends.
Switch
donderdag 6 december 2007
Switch is terug in Utrecht na een tijdje weg geweest te zijn in Utrecht. Een aantal jaar geleden initieerde DJ Bono deze avond in de Winkel van Sinkel, waarbij real house en soulfoul house de basis waren van de avond. Op zaterdag 8 december wordt de avond in een nieuw jasje gestoken met wederom DJ Bono als resident van de avond. Deze editie zijn Lucien Foort en Benjamin Bates te gast in de Winkel van Sinkel voor een avond funky soulful house music.
Na de geslaagde Anticlub herfsttour gaan de jongens van Anticlub vrolijk verder met waar ze goed in zijn; spraakmakende feestjes geven met oog voor kwaliteit. De winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan en Anticlub biedt zaterdag 15 december a.s. in de Eindhovense club de Rechter de nodige beschutting tegen weer en wind. Omdat dit de laatste editie is van 2007 pakken we flink uit met maar liefst 3 live sets en als headliner niemand minder dan 1 van Berlijns meest vooraanstaande DJ’s: Heiko Laux!
15 Uur Thunderdome Radio
donderdag 6 december 2007
Aanstaande zaterdag is er in Studio 80 een 15 uur lange uitzending van Thunderdome Radio ter ere van het 15-jarige bestaan van Thunderdome. Ze beginnen om 18.00 uur en gaan door tot 09.00 uur de volgende ochtend. Vanaf 23.00 tot 06.00 uur is de club naast de radiostudio voor publiek toegankelijk en ze verwachten een volle bak!
CSR Pure Terror
woensdag 5 december 2007
Een jaar na de terreur verjaardag in Terrorland van DJ Plague Canada, keert CSR opnieuw terug naar Nederland om je de nieuwste editie van Terrorland 2008 in de De Waakzaamheid te brengen. Met Dj´s van over de hele wereld en met de gekke CSR live “bloed en vuur” acts, deze nieuwe samenwerking van C.S.R en Firescream zal resulteren in een origineel gezellige verjaardag feest wat echt niet gemist mag worden!
Planet Rose
dinsdag 4 december 2007
Cliché maar o zo waar: wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel! Zeker als het een goede tijd is. Het is komende januari alweer dertien jaar geleden dat de eerste Planet Rose plaatsvond. Dat zijn vele en vele avonden feest! We kunnen dan ook terugkijken op vele mooie avonden, prachtige herinneringen en schitterende hoogtepunten. De onderhuidse spanning tijdens de set van Josh Wink, 4 uur lang kippenvel tijdens James Holden en de energie die los kwam tijdens de sets van Dave Clarke en Speedy J, zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden die we kunnen benoemen.
Stug
dinsdag 4 december 2007
Berlijn die Stadt von: De Muur, Love Parade, Curryworsten, Bier, Brandenburger Tor, Techno, Berghain, Tresor, Watergate én Len Faki. Warum naar Berlijn gaan als Berlijn ook hier naartoe kan komen? Zo gezegd, zo gedaan: 8 december haalt STUG Berlijn’s ereburger Len Faki naar het Paard toe. Diese Mann produceert al een jaar of 12 en heeft al de nodige technohits auf sein Konto staan (Mekong Delta, My Black Sheep, etc.). Op het moment wordt de Radioslave remix van My Black Sheep helemaal grijs gedraaid door alle grote techno-dj’s.
Unique Sexycity deze zaterdag 8 december in HappydayZZ! Het gaat een feest worden dat zo uniek is dat je de hele HappydayZZ niet meer terugherkent.
b2s knalt door in 2008
maandag 3 december 2007
B2S heeft nog één evenement in de planning voor 2007. Op kerstavond sluit B2S volgens traditie het jaar af in Outland met haar oudste concept: back2school.

Ook volgend jaar zal B2S doorknallen! Op dit moment staan een groot aantal evenementen op de kalender van 2008. Pak je agenda maar erbij want hieronder vind je alvast de data voor het komende half jaar:
Villa Achterdeur
zaterdag 1 december 2007
Hot newz! Oud en Nieuw valt een dag eerder dit jaar! Vergeet die dodelijk saaie altijd tegenvallende en zeer dure 31ste december maar. Het hotste Oud en Nieuw feest van dit jaar is er dan ook al op zondag 30 december! Want wie wil er nou Oud en Nieuw vieren op een maandag? Villa Achterdeur zal het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden met een overheerlijk en over the top gay(minded)feestje: Voordeur 2008!
GirlsLoveDJ's
zaterdag 1 december 2007
Op zaterdag 8 december gaan we weer ouderwetse knallen in Arena. GirlsLoveDJ's zal dan de één na laatste editie neerzetten van 2007. En omdat we willen dat iedereen zich er extra thuis voelt hebben we alle residents en bekende Amsterdamse vrienden opgetrommeld om hun favoriete platen te komen draaien.
Overstuurd in Quatrebras Noordbergum
zaterdag 1 december 2007
Over een kleine week is het dan eindelijk zover. Dan wordt de rust eindelijk eens abrupt verstoord in het Friese noorden. Te weten in het dorpje Noordbergum waar de pas verbouwde discotheek, genaamd de “Quatrebras” staat waar een flink aantal diehards helemaal los kunnen gaan op de verschillende stijlen hardcore die door een team van top artiesten gebracht zal worden
29 december 2007
Tranceclassixx
28 december 2007
Sunday Moods
Jongerenorganisatie X-tase organiseert gratis New Years Eve.
27 december 2007
De Clash van het jaar: A champagne Clash
26 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
24 december 2007
Mesj
22 december 2007
King of Parties
R&B Diamonds N*Y*E*: Knallend het nieuwe jaar in
21 december 2007
Faster
20 december 2007
Sneakerz in 't Paard van Troje
Suckers & lollipops
VIP Uitverkocht voor Erotic New Year Vibe 31 december
Awakenings opent 2008 met perfecte timetable
19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
18 december 2007
Bumpin' Chicago
17 december 2007
Je stoutste dromen waarheid zien worden: Kinky Dreams
Laidback Luke’s Roadtrip tijdens NYE
TMC wordt een ouwe hippie
16 december 2007
Angerfist – The Mutilate concert
Know Your Classics
Het Ruist in december
15 december 2007
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
New Year’s Eve in Club Poema
14 december 2007
MondayManiacz
X-mas met topdj's
Demon City – The Aftermath
13 december 2007
Mindcontroller
Armin Only 2008
12 december 2007
Klub Kolonie verhuist naar Kolpinghuis
Erotic Sensitive
11 december 2007
Hou2e mu2ik
Hutspot in Paradiso
10 december 2007
Particle invites Technique
Bergse jongerenorganisatie X-tase klaar voor het nieuwe jaar
8 december 2007
D-Fusion viert 25ste editie: D-Fusion Deluxe
7 december 2007
Marcanti Grand Opening
Neon Glitter Kerstbal & Oud en Nieuw Festival
6 december 2007
Switch
Anticlub luid de winter in met top acts uit Berlijn
15 Uur Thunderdome Radio
5 december 2007
CSR Pure Terror
4 december 2007
Planet Rose
Stug
3 december 2007
Grote verbouwing in Happy Dayzz voor Unique deze zaterdag 8 december
b2s knalt door in 2008
1 december 2007
Villa Achterdeur
GirlsLoveDJ's
Overstuurd in Quatrebras Noordbergum