Partyflock
 
­ Nederland

Angerfist – The Mutilate concert

gepubliceerd door , op
Angerfist – The Mutilate concert
14 december 2007
FeestAngerfist · The Mutilate concert
Datumzaterdag 29 maart 2008
LocatieBeursgebouw
Ze zijn in korte tijd uitgegroeid tot de meest populaire live-act van de hardcore scene, en hebben sindsdien hun plek aan de absolute top niet meer afgestaan. Het drietal heeft inmiddels zo’n beetje alles gedaan wat een hardcore artiest maar kan bereiken: Masters of Hardcore, Dominator en niet te vergeten het afsluiten van Sensation Black 2007 met een spectaculair gastoptreden van rapper Jawat! Maar er ontbrak nog iets op hun CV, iets dat helemaal in het teken staat van de geheimzinnige mannen achter de maskers…

Het begon allemaal met de ‘Criminally Insane’ release op Overload Records, waarna snel de inmiddels beroemde ‘Sons Of Satan EP’ en ‘Breakin’ Down Society EP’ volgden. Hun roem groeide als een hennepplant onder een zonnekanon, maar hun ultieme claim to fame moest toen nog komen. Tienduizenden gabbers tegelijk gooien hun vuisten in de lucht bij het horen van dé Angerfist-track: ‘Raise Your Fist’. Een megahit was het gevolg en de gemaskerde helden were here to stay. Vele grote hits volgden nog en het drietal groeide uit tot de act met verreweg de meeste fans in de Partyflock-database: meer dan 33.000 aangesloten leden van de grootste dance-community van Nederland hebben Angerfist als één van hun favoriete artiesten aangemeld.

Maar zoals gezegd is er nog één ding dat Angerfist nog niet heeft gedaan. Art of Dance vindt dat deze iconen van de present hardcore wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, en heeft het drietal daarom uitverkoren om de centrale artiesten te zijn van het jaarlijks terugkerende event dat helemaal om één act draait. Met grote trots maakt Art of Dance daarom bekend dat op 29 maart 2008 het Eindhovense Beursgebouw van 22.00 uur tot 07.00 uur geheel in het teken staat van Angerfist:

You have broken the chain and the covenant, you must be judged at ‘Angerfist: The Mutilate concert!

In navolging van zeer succesvolle evenementen rond Outblast ( 2005 en 2006) en vorig jaar DJ Vince tegen de rest, is het ditmaal de beurt aan Angerfist om de legendarische locatie in vuur en vlam te zetten. Van ‘Chronic Disorder’ tot ‘Stainless Steel’ en van ‘Maniac Killa’ tot ‘Yes’; alles zal voorbijkomen tijdens deze celebration rond de populairste live-act van Nederland.

Daarnaast zal de avond in het teken staan van het nieuwe album van Angerfist: “Mutilate”. Het album zal exclusief op dit evenement te verkrijgen zijn en natuurlijk worden de nieuwe tracks gepresenteerd tijdens het optreden.

Wil jij hierbij zijn, haast je dan als een gek naar één van de duizend voorverkoopadressen van Ticketbox ( bijvoorbeeld Free Record Shop en Primera), of bestel je tickets à €35 online via http://tickets.artofdance.nl.

Meer informatie rond dit aanstaande mega-event van Art of Dance zal binnenkort terug te vinden zijn op http://www.artofdance.nl. Houdt de website dus goed in de gaten. En in de tussentijd:

Raise your fist, for Angerfist!!!

169 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 14:30:
Klassiek voorbeeld van een kinderfeestje...

Wordt iedereen ook weer thuis gebracht met een zakkie snoep?

En jij krijgt een extra pak Pampers mee:|


Uitspraak van Nilis op maandag 17 december 2007 om 18:24:
setjes van Angerfist zijn ook altijd hetzelfde en ze hebben er blijkbaar ook al moeite mee om zelf wat te verzinnen.... in concert
ik pas...

Niemand zal je missen:S
Dat heet dus ZELF-expressie!!;)
En dat hierboven houdt dus van jump!:|
Zo kunnen we bezig blijven mensen.Zucht:S
laatste aanpassing
Werkzaam bij De Boeskool is Lös
:respect: Angerfist :respect: vette shit :bounce:

Uitspraak van BIG BOSS op maandag 17 december 2007 om 09:25:
persoonlijk verwacht ik wel een paar underground namen uit twente terug te vinden in de lijne up...

dat denk ik ook wel:D
 
Uitspraak van POLO! op maandag 17 december 2007 om 15:40:
Uitspraak van Calum op maandag 17 december 2007 om 09:57:
Niks dan respect voor de artiesten. Alles en iederen met dat gezeik over artiesten en organisaties zouden hun bek een keer moeten houden.

Deze artiesten hebben het tenminste gemaakt, hebben zich al lang en breed bewezen. Het enige waar jullie last van hebben is jaloezie. Jaloers omdat jullie jezelf nooit zo duidelijk hebben kunnen uiten als hun. Jaloers omdat jullie nog niet eens een kroeg voor 50 man gevuld krijgen. Jaloers omdat zij populair zijn, en jullie dus blijkbaar niet. Alleen maar zeiken op werkelijk ALLES wat voorbijkomt is uitermate zielig.

Alles kut enter, alles kut enter. Beter zoeken jullie een leven, in plaats van dat jullie 24/7 niets beter te doen hebben als andere mensen afzeiken, puur en alleen omdat jullie er niet tegen kunnen dat zij veel meer bereikt hebben in hun leven als in jullie miezerige eigen leventje. Dit gaat dan ook niet alleen over Angerfist, maar om alles in zijn algemeen. De manier waarop hier op Partyflock wordt omgesprongen is uitermate disrespectvol naar elke artiest.

Onthoudt dat de mannen van Angerfist zelf bijvoorbeeld jarenlang hebben moeten knokken om zover te komen. Dat verdient niets meer dan enkel respect. Je mag hun producties dan misschien kut vinden - ik vind het merendeel zelf ook niet boven maaiveld uitsteken-, maar dat geeft nog niet het recht tot wat sommige mensen hier opvatten als een kruistocht tegen alles wat mainstream, of 'commercieel' is.

Commercieel is sowieso een ontzettend uit zijn verband gerukte term. Mensen smijten met deze term zonder enig benul te hebben wat het betekend. Commercie is volgens het Van Dale 'gebaseerd op het maken van winst'. Is dat zo gek? Elke artiest, elke organisatie, elke plaat die gedrukt wordt, elke stoel waar je op zit, elke computer waar je mee werkt, nagenoeg ALLES is commercieel. Als je zo huiverig bent voor dingen die commercieel zijn, kun je maar beter snel jezelf van kant maken, want alles wat je ziet, eet en hoort is commercieel.

Waar het om gaat is dat de artiesten een dienst leveren. Geloof maar niet dat artiesten bakken met geld verdienen, want een groot deel gaat naar platenmaatschappijen, boekingskantoren, de belasting enzovoorts. Artiesten moeten ook overleven, en als ze van hun hobby hun werk kunnen maken is dat mooi. Feit is dat mensen het leuk vinden. Als dat niet zo zou zijn zouden ze niet zoveel geboekt worden, of zouden ze ook echt niet nog platen of cd's mogen uitbrengen. Dat is gewoon een kwestie van vraag en aanbod. Als ze écht zo kut zouden zijn als de mensen (die natuurlijk 100% Und3rgru0nd zijn) hier beweren, zouden ze ook niet gevraagd worden. Simple as that.

Heel veel mensen - hoewel je na een middagje Partyflock anders zou denken - vinden de muziek van bijvoorbeeld Angerfist goed. Dat zou je natuurlijk niet verwachten als je hier de reacties leest, maar Angerfist heeft een gigantisch draagvlak (en nee, niet alleen onder wazi's) wat betreft fans of mensen die speciaal voor Angerfist naar een feest komen.
De hele "Angerfist-fans-zijn-wazi's"-gedachte is sowieso overdreven, gezien de gehele wazi-'beweging' binnen de scene echt nog een minuscule fractie is in vergelijking met de meerderheid die komt om gewoon een leuke avond te hebben. En áls er dan al wazi's zijn, luisteren ze echt niet naar Angerfist. Eerder naar speedcore o.i.d., want dat is natuurlijk net wat extremer en stoerder.

Wat dat betreft is er voor veel bekrompen zielen hier op Partyflock nog veel lering te trekken uit mensen zoals de mannen van Angerfist. De mannen van Angerfist hebben een droom gehad, durfden te doen, en zijn daarmee heel ver gekomen. Zij krijgen nu een eigen feest, staan straks voor een volle zaal met mensen die speciaal voor hun zijn gekomen. Verder dan welke bekrompen ziel hier op Partyflock ooit zal komen, want met enkel achter je schermpje 'Alles kut - enter' te posten zo gauw je iets ziet wat niet jouw smaak is, is nog nooit iemand groot geworden, en dat zal ook nooit gebeuren ook.

Je loopt zelf ook te zeiken, dus waar heb je het over?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1496, 2262}
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 21:52:
Je loopt zelf ook te zeiken, dus waar heb je het over?

hij heeft wel respect :)
zeker weten aanwezig!!! maart 2007 de release van pissin razorbladez in de hemkade was ook gekkenhuis!!! dat wordt weer helemaal los gaan!!! :D:D
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 21:52:
Je loopt zelf ook te zeiken, dus waar heb je het over?

Moet je beter leren lezen Analferbeet.
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 21:52:
Je loopt zelf ook te zeiken, dus waar heb je het over?

Hij heeft wel respect én onderbouwt zijn verhaal tenminste nog. Doet tegenwoordig ook niemand meer. Half lezen, direct een bekrompen mening klaar, mening intikken, klik op 'toevoegen'. Zo doen we dat op PF (y)
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op dinsdag 18 december 2007 om 11:40:
Hij heeft wel respect én onderbouwt zijn verhaal tenminste nog. Doet tegenwoordig ook niemand meer. Half lezen, direct een bekrompen mening klaar, mening intikken, klik op 'toevoegen'. Zo doen we dat op PF

idd :yes:
Helden ;)
Een megahit was het gevolg en de gemaskerde helden were here to stay. Vele grote hits volgden nog en het drietal groeide uit tot de act met verreweg de meeste fans in de Partyflock-database: meer dan 33.000 aangesloten leden van de grootste dance-community van Nederland hebben Angerfist als één van hun favoriete artiesten aangemeld.

:x
 
Artiest Saigon
"act met verreweg de meeste fans in de Partyflock-database"

neophyte heeft er nog geen 1000 minder maarja ok
 
wat een gezeik weer dit gaat echt nergens over. Laat iedereen gewoon in zijn waarde degene die Angerfist wel goed vinden (ik wel :p) en ook degene die Angerfist niet goed vinden (maar dat weten we nu wel)
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 14:30:
Klassiek voorbeeld van een kinderfeestje...

Wordt iedereen ook weer thuis gebracht met een zakkie snoep?

Nee dit is een lekkere opmerking van iemand van 25 heel volwassen
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2007 om 14:30:
thuis gebracht met een zakkie snoep?

zakje snoep nix mis mee?


Uitspraak van :lol:[S]aNdErMaN[HC]:lol: op dinsdag 18 december 2007 om 00:14:
Uitspraak van R&É op maandag 17 december 2007 om 21:52:
Je loopt zelf ook te zeiken, dus waar heb je het over?

Moet je beter leren lezen Analferbeet

analferbeet? van welk insect?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 december 2007 om 13:33:
"act met verreweg de meeste fans in de Partyflock-database"

neophyte heeft er nog geen 1000 minder maarja ok

't feit dat Neophyte sinds ~1992 aan de slag is en Angerfist sinds 2002, is 1000 fans verschil met een act die 10 jaar langer dan hen bezig zijn best een prestatie vind ik.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 december 2007 om 15:54:
analferbeet? van welk insect?

En ook nog een IQ van een walnoot ook?
Uitspraak van :lol:[S]aNdErMaN[HC]:lol: op woensdag 19 december 2007 om 00:49:
En ook nog een IQ van een walnoot ook?

Iemand die jou spelfout opmerkt beschuldigen van het hebben van een walnoot IQ, bijzonder.

"analferbeet"?

:flower:
 
Werkzaam bij Creative Elements
neophyte heeft zijn strepen verdiend en alles vanaf het begin opgebouwd. De live sites zijn tot op de dag van vandaag legendarisch..

Angerfist is kapot gehyped door MoH omdat het gewoon lekker klinkt vandaar dat iedereen het kent. Angerfist dit angerfist dat. Zogenaamd de hele top 10 bij MoH radio was gereserveerd voor angerfist.
En voornamelijk de jongste doelgroep is snel onder de indruk en gevoelig voor dit soort shit.

Het is toch niet voor niets dat mensen massaal zo'n hekel hebben aan deze act ? Moeten ze (net als dit persbericht) maar niet steeds zo hoog van de toren blazen.. Zorg eerst es dat je met wat goeds komt.. ipv 3 goed gelukte tracks op te noemen.

en aangezien het gewoon grotendeels "geknoei" is hebben veel mensen wat te zeiken en dat is logisch toch. Ik had ook liever dat ik kon zeggen WAUW VET... maar ze hebben het niet verdiend..

het verbaasd me dat MoH niet in staat is kwaliteitsmuziek te leveren naast goede feesten "met uizonderingen als day mar daar gelaten" ..
laatste aanpassing
Creative Elements>

Nou dat is niet helemaal waar wat je zegt. Je bent nu jou persoonlijke mening over Angerfist's muziek aan het gebruiken als feiten of het dan wel of niet goede muziek is.

Als je het even op een rij zet en dan de vergelijking maakt: Waar was Neophyte toen ze 5 jaar bezig waren?

- Ik tel veel meer optredens bij Angerfist dan bij Neophyte.
- Ik ga het niet tellen maar qua "grote events" hebben ze in hun eerste 5 jaar zo ongeveer hetzelfde gehad.
- In de eerste 5 jaar hebben ze bijna hetzelfde aantal releases op vinyl gehad
- "Vroeger" stonden er regelmatig advertenties van Neophyte's cd's in bv Strobe en Thunder Magazine met recenties daarvan, angerfist krijgt tegenwoordig net zo veel aandacht van een cd/vinyl als neophyte toen, waarbij neophyte nu ook nog steeds reclame krijgt.
- Aantal "pf fans" Neophyte: 32703 Angerfist: 33310

Als je de livesets van N en A gaat vergelijken, zijn die van N legendarisch omdat ze lomp en onbenullig waren, maar de zaal staat tegenwoordig net zo hard te springen bij A als bij N.

Verder hebben er net zo veel mensen een hekel aan Neophyte als aan Angerfist, terwijl ze ook hetzelfde aantal fans delen bij de tegenpartij.

De feiten liggen gewoon op tafel, Angerfist is populair net als Neophyte dat is!

Het feit dat MoH een artiest aanprijst is niets nieuws, dat doet elke organisatie. En ja bij elk bericht word er van de daken geschreeuwd. Dat doet ook elke organisatie, zelfs nog bij het feestje op de hoek van de straat met Dj Benny word bestempeld als "het event van het jaar", dus het verheerlijken van MoH is hen niet kwalijk te nemen.

Al met al, het komt er zoals met alles op neer dat de mensen wiens voorkeur niet naar "Artiest 1" uit gaat er alleen maar commentaar op geven, en "Artiest 2" veel beter vinden en het daarbij terecht vinden wat er mee gebeurd als events en cd's enz. En zo heeft iemand de "Artiest 2" slecht vind hetzelfde woord over "Artiest 1".

Ik zeg, Angerfist heeft het wel verdient, want dit was er nooit gekomen als niet 33.000 mensen hun voorkeur aan Angerfist hadden gegeven dus er lijkt een duidelijke animo voor. Net als Neophyte een ereplekje kreeg op Thrillogy, omdat daar vraag naar was.
 
neophyte werd gevraagd.. en angerfist wordt gewoon overal tussen gepropt en toen het stil was rond neophyte waren er bijna geen hc feesten meer en sinds angerfist op treed is er non stop een grote markt voor.

je moet niet zo op nummertjes en getallen kijken. let de kwaliteit van de live act naast elkaar en vergelijk de producties..

the crazy frog scoort ook grotere hits dan madonna in engeland maar wou je zeggen dat die ringtone kikker beter kan zingen ;).. misschien snap je met deze vergelijking hoe ik naar angerfist kijk.

ze zijn idd populair maar bij een ander soort mensen.. je ziet ook veel op hyves bij mensen hun muziekale voorkeur allerlij pop artiesten staan EN angerfist.. mensen die alleen angerfist kennen en voor de rest geen idee hebben waar ze het over hebben..

Nou als ze dan toch artiesten aanprijzen dan mogen ze nu wel met iets goeds komen :D:D:D

vraag jeje niet af waarom zoveel mensen kritiek leveren ? Dat komt echt niet uit de lucht vallen..

ik hield vroeger dan promo / leviathan en 3 steps ahead... Neophyte was niet mijn ding.. het gaat me om de vergelijking en persoonlijke smaak is het zeker niet..
laatste aanpassing
 
hoe kan je nu van die producties van angerfist houden als pop lief hebber en bv niet overstappen naar een evil activities of tha playah of zo... vind ze veel beter maar ja ok..
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 19 december 2007 om 13:33:
vraag jeje niet af waarom zoveel mensen kritiek leveren ?

Ja omdat het stoer staat om over AF te zeiken.!!En het zijn allemaal een stelletje schapen.Ze blaten elkaar alleen maar na.Geen eigen mening.
Wel zwakzinnig opmerkingen maar weinig goede redenen.En die worden dan ook nooit zinnig onderbouwd!!
kwaaie vuist pffffff
BANGE PINK MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van Oblivion op zondag 16 december 2007 om 19:13:
maar op TD 2007 schreeuwde iedereen wel mee met raise your fist

Niet iedereen over 1 kam scheren, ik zal dat nooit roepen, gatverdamme
achja this maar 5min van me vandaan
Dus toch maar ff der na toe gaan!
Uitspraak van M op woensdag 19 december 2007 om 13:20:
Als je de livesets van N en A gaat vergelijken, zijn die van N legendarisch omdat ze lomp en onbenullig waren

ja hoor!!:loser:
die tracks van Neophyte zijn keihard!!
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Uitspraak van M op woensdag 19 december 2007 om 13:20:
Dj Benny

Goeie dj trouwens.
Artiest {SHOWLIST artist 11802, 16036}
Uitspraak van Solid Red op zondag 30 december 2007 om 18:43:
die tracks van Neophyte zijn keihard!!

Muziektechnisch gezien zitten de tracks van Neophyte ook stukken beter in elkaar! En nee dat is geen afzeiken maar gewoon kritisch luisteren ;)
de trailer:

laatste aanpassing door een beheerder