Partyflock
 
­ Nederland

Villa Achterdeur
Voordeur 2008

anoniem gepubliceerd op
Villa Achterdeur
1 december 2007
Hot newz! Oud en Nieuw valt een dag eerder dit jaar! Vergeet die dodelijk saaie altijd tegenvallende en zeer dure 31ste december maar. Het hotste Oud en Nieuw feest van dit jaar is er dan ook al op zondag 30 december! Want wie wil er nou Oud en Nieuw vieren op een maandag? Villa Achterdeur zal het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden met een overheerlijk en over the top gay(minded)feestje: Voordeur 2008!

Heeft uw gastheer Meneer Achterwerk weer een rijtje fantatische dj’s gecontracteerd om het publiek naar hogere sferen te brengen? Uiteraard! Achtereenvolgens kan je genieten van de crème de la crème van de vaderlandse dj top: Funkerman, Jip Deluxe en good old (but still going very strong) Lucien Foort. Een rijtje waar je U tegen zegt! DJ Funkerman maakte tijdens zijn debuut in november zeer veel indruk op het publiek, de reacties waren dan ook unaniem zeer lovend. Naar zijn optreden op 30 december wordt dan ook reikhalzend uitgekeken. Jip Deluxe en Lucien Foort behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Zij staan op Villa Achterdeur altijd garant voor zeer veel handen in de lucht. Vocale begeleiding is er ditmaal van “Shirley Bassey on Acid” a.k.a. MC Miss Bunty.

In het achterkamertje zijn het natuurlijk Thunderpussy & DD King a.k.a. The Disco Kings die het oude Hedonistische gevoel van weleer zullen doen herleven met hun onnavolgbare mix van goud van oud en zeer zeer fout nieuw materiaal. As usual they will tear the place down… Wellicht krijgen zij nog ondersteuning van een speciale gast dj! De onderhandelingen omtrent deze topper zijn nog gaande. We’ll keep you posted!

Nadat Ans Aarsema en Bea Hofman de gasten op onnavolgbare wijze hebben verwelkomd aan de poort van de Villa zullen zij vanaf 22.00 uur hun intrek nemen in de inmiddels tot de “talk of the town” gebombardeerde kelder. Als tipje van de sluier kunnen wij oplichten dat het hier veelvuldig 2008 zal worden. Elke 15 minuten!

Wat valt er nog meer te beleven in de bekendste Villa van Nederland? Een hoop! Zo krijgt de bezoeker met de meest opvallende kleding (leef je uit!) de hele avond gratis oliebollen en champagne. Wat wil je nog meer? En alsof het niet genoeg is mag je ook nog een keer om 12 uur het vuurwerk afsteken. Binnen? Wie weet… Dit en nog veel meer staat er dus op het programma!

Entreekaarten voor dit gayfestijn zijn de hele decembermaand te verkrijgen in de Shopper op de Meent 119 in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te krijgen op www.voorverkoop.net Speciale aanbieding: vanwege de altijd dure decembermaand zijn de eerste 200 kaarten via internet voor slechts 10,00 euro te verkrijgen. De normale voorverkoopprijs is 14,00 euro.

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondag 30 december opent Villa Achterdeur haar deur weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there!

Meer info en veel foto’s kan je terug vinden op www.villa-achterwerk.com

6 opmerkingen

 
los
ZIN ZIN ZIN!!!!
ooh my god

that is so freaking gayyyyyyyyyy
Uitspraak van UUn op dinsdag 4 december 2007 om 21:00:
ooh my god

that is so freaking gayyyyyyyyyy

Juist ja!!! :-)
Hoe "gayer" hoe beter! ;-)
Uitspraak van Damn op woensdag 5 december 2007 om 15:31:
Hoe "gayer" hoe beter!

Gewoon helemaal jezelf kunnen zijn!!

:-)