Partyflock
 

Julianapark

op de kaart
Julianapark
28 februari 2024
AdresDeken van Oppensingel
5913 AN
Venlo
Nederland
SiteSite visitnoordlimburg.nl/julianapark
Linksinstagramwikipedia

Informatie

Het Julianapark is een echt stadspark aan de rand van het Venlose winkelcentrum. Het is vaak het toneel van (grote) evenementen, maar ook zeker een park om even lekker te genieten van de stadse rust. Het park biedt ook een doorgang naar het winkelcentrum met een breed fietspad.

Op de picknickbanken, in het gras of bij de grote fontein is het lekker om even te rusten, te picknicken of bijvoorbeeld te voetballen. In het park ligt ook een speeltuin en staan diverse kunstwerken.
Boek een overnachting in of in de buurt van Julianapark via Booking.com.

Nieuws

Waar Stereo Sunday vorig jaar als eerste festival in de regio pionierde met het recyclesysteem, gaat het festival dit jaar een stap verder. Hiervoor zijn 50.000 hardcups ingekocht in samenwerking met CupBrothers. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een recycle token waarmee men bij de bar een hardcup beker ontvangt.
Gisterenavond om 19.00 uur maakt Stereo Sunday haar line up bekend voor de 13e editie op 30 juni & 1 juli 2023 in het Julianapark in Venlo. De mainstage en tent zullen weer uit hun voegen barsten met nationale en internationale toppers als Freddy Moreira, Dimitri K, Sick Individuals, B-Front en Warface. De line up is echter nog niet compleet, binnenkort lanceert Stereo Sunday ook nog namen voor de Carnavals, Apres-ski en techno stage.
Na een uitverkochte editie in 2021 zijn ook nu ook voor komende editie alle kaarten verkocht. De festival organisatie spreek van een waanzinnig geslaagde kaartverkoop: 'Van 10.000 bezoekers per dag naar 12.000 bezoekers per dag en bijna 2 weken van te voren stijf uitverkocht Dat hadden we van te voren wel gehoopt maar nooit gedacht', aldus Mark Boots van de organisatie. 'Dit laat wel zien dat Stereo Sunday 'hot' is en men graag een feestje bij ons komt bouwen. 'Vanuit het hele land weten danceliefhebbers Stereo Sunday te vinden, van Terschelling tot aan Middelburg, dat is toch geweldig'. Ook het aandeel internationale bezoekers groeit ieder jaar, zo komt een gedeelte van de bezoekers uit Duitsland, maar ook België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Zwitserland en Litouwen zijn vertegenwoordigd.
Stereo Sunday pakt groots uit tijdens haar 12e editie op 1 en 2 juli dit jaar. Verspreid over 5 podia komen er allerlei artiesten waaronder Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Beppie Kraft, Sefa en D-Block & S-Te-Fan.
Gisteren, 17 februari om stipt 19:00 uur, lanceerde Stereo Sunday de kaartverkoop voor haar 12e editie. Meer dan de helft van alle tickets is al uitverkocht en de website was tijdelijk onbereikbaar door het grote animo.
Na een compleet uitverkochte editie in 2021 keert Stereo Sunday over minder dan vijf maanden weer terug naar het Julianapark. Het terrein zal worden omgetoverd tot één grote beestenboel onder het thema; Southern Wildness.
Stereo Sunday, het allereerste festival van Nederland, misschien wel van Europa, gaat plaatsvinden in het Julianapark te Venlo op 2 & 3 juli. Ondanks de eerdere negatieve berichtgeving heeft Stereo Sunday toch een vergunning toegekend gekregen van de gemeente Venlo en mag het festival op 2 & 3 juli met maar liefst 10.000 bezoekers per dag plaatsvinden. Stereo Sunday is hiermee het grootste festival dat mag aftrappen na een tijd van geen evenementen.
Stereo Sunday, dat gepland staat op 2 en 3 juli 2021, wordt verplaatst naar 1&2 juli 2022. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de rijksoverheid, waarin staat dat grote evenementen vanaf 30 juni 2021 weer plaats kunnen vinden, krijgt het festival geen vergunning toegekend van de gemeente Venlo.
Op 2 en 3 juli komen onder andere Lucas & Steve, Moksi, Bizzey, Warface en Wildstylez naar het Julianapark! Vandaag maakt Stereo Sunday haar line-up bekend voor de 11e editie. Wat mag de bezoeker nog meer verwachten? Hardere stijlen op de vrijdag én zaterdag, nieuwe hostings op Route077 en dé ultieme Summer Carnival sfeer!
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance festival beloofd een groot spektakel te worden
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. 1
Stereo Sunday heeft het weer voor elkaar gekregen: op 4 en 5 juli wordt festival- en danceliefhebbend Zuid-Nederland weer getrakteerd op een te gekke line-up in het prachtige Julianapark. En ondanks dat er op 1 april gratis toegangskaarten werden verloot (kikker in je bil..), laat de organisatie zien knettergek te zijn door het festival ook dit jaar weer helemaal gratis te organiseren! Maar dat is nog niet alles, Stereo Sunday heeft namelijk nog enkele verrassingen...
Het Zomerparkfeest presenteert een prachtige slotact. Het hoofdpodium wordt dit jaar afgesloten door Venloos grootste exportproduct op het gebied van muziek. FeestDJRuud draait een einde aan de zaterdagavond met een knalfuif XXL op het grootste podium.
Zoals het Stereo Sunday betaamt zijn ze er weer in het eerste volledige weekend van juli, namelijk zaterdag 5 en zondag 6 juli. Gedurende dit weekend zal Venlo weer in het teken staan van dancemuziek in de breedste zin van het woord.
Het Zomerparkfeest vindt plaats van 2 tot en met 5 augustus in het Julianapark in Venlo, gratis toegankelijk. Ook dit jaar weer met een breed cultureel aanbod, in een ontspannen sfeer voor iedereen. 3
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli barst het FreeFunk Festival in Venlo weer in alle hevigheid los. Afgaand op het succes van vorige jaren zal het Julianapark ook dit jaar worden overspoeld door duizenden dance liefhebbers, festivalgangers en nieuwsgierigen. Tijd voor de organisatie om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. 17
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli zal voor de zesde keer het FreeFunk Festival plaatsvinden. Ook dit jaar zal het Julianapark in hartje Venlo weer het decor vormen voor dit gratis te bezoeken dance-festival. 14
Op zaterdagavond 5 juli en zondag 6 juli zal in het Julianapark in Venlo de vijfde editie van het FreeFunk Festival plaatsvinden. Een gratis festival dat niet alleen bekend staat vanwege haar zomerse klanken, opzwepende beats en relaxte sfeer, maar ook vanwege haar vooruitstrevend concept door ieder jaar vernieuwend en origineel te blijven. 24
Op zondag 1 juli 2007 zal de vierde editie van Freefunk Festival plaatsvinden. Het Julianapark in Venlo vormt het decor voor het inmiddels grootste, gratis dance-event van Nederland. Eén der podia wordt volledig van stroom voorzien door o.a. zonnepanelen, windmolens en hometrainers met dynamo’s . Naast dansen, ruim aandacht voor energie en milieu voor 20.000 jongeren. 23
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Het FreeFunk Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste gratis dance-festival van Nederland. Het aantal acts en djs als ook het festivalterrein zelf wordt dit jaar flink uitgebreid. Alles wordt uit de kast getrokken om ook van deze editie een memorabele dag te maken. 28
Oftewel het FreeFunk Festival komt er weer aan. Op zondag 2 juli is het zover en zal het Julianapark in Venlo wederom zinderen van de funky beats, de vrolijke mensen en positieve sfeer waar het festival om bekend staat. Het wordt al weer de derde editie van het FreeFunk Festival dat ondertussen uitgegroeid is tot het grootste GRATIS dance festival van Zuid-Nederland! 25
Zondag 24 juli zal de 2e editie van het gratis te bezoeken FreeFunk Festival plaatsvinden. In dit bericht presenteert de organisatie het volledige programma en de wegen die leiden tot de felbegeerde ‘FreeFunk Festival Friends’ tickets. 21
Op zondag 24 juli zullen de lekkerste beats, warme zomerse klanken en een fantastische sfeer weer neerdalen over het schitterende Julianapark van Venlo. De 2e editie van het FreeFunk Festival staat er aan te komen. Met een internationale programmering van acts en artiesten, uitbreiding van het festivalterrein en het feit dat het festival GRATIS te bezoeken is, wordt deze zondag in juli je ultieme ‘one day holiday’. 49
Zondag 8 augustus zal de eerste editie van het FreeFunk Festival plaatsvinden in het Julianapark van Venlo. Bekende namen in de line up zijn: Brain S, Laidback Luke, Dunca de la Funk & Norman Soares,Benny Rodrigues en Marc Eaust. 39
FreeFunk Festival
10 juni 2004
Zondag 8 augustus 2004 zal in Venlo de eerste editie plaatsvinden van het FreeFunk Festival. In het Venlose Julianapark is het evenement gratis te bezoeken van 12.00 uur ’s middags tot 23.00 uur in de avond. Het zal voor de eerste keer zijn dat er binnen de gemeente Venlo een festival georganiseerd wordt dat geheel in het teken staat van de grootste jongeren stroming van dit moment; dance muziek. 30