Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday 2022 is volledig uitverkocht

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday
2 maart 2022
FeestStereo Sunday · Southern Wilderness
Datumzaterdag 2 juli 2022
LocatieJulianapark Site
Ongekend succes
Na een uitverkochte editie in 2021 zijn ook nu ook voor komende editie alle kaarten verkocht. De festival organisatie spreek van een waanzinnig geslaagde kaartverkoop: 'Van 10.000 bezoekers per dag naar 12.000 bezoekers per dag en bijna 2 weken van te voren stijf uitverkocht Dat hadden we van te voren wel gehoopt maar nooit gedacht', aldus Mark Boots van de organisatie. 'Dit laat wel zien dat Stereo Sunday 'hot' is en men graag een feestje bij ons komt bouwen. 'Vanuit het hele land weten danceliefhebbers Stereo Sunday te vinden, van Terschelling tot aan Middelburg, dat is toch geweldig'. Ook het aandeel internationale bezoekers groeit ieder jaar, zo komt een gedeelte van de bezoekers uit Duitsland, maar ook België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Zwitserland en Litouwen zijn vertegenwoordigd.

Geheim van het succes
Dat zijn zeer zeker alle vrijwilligers die een fantastisch product willen neerzetten en die al meer dan een half jaar keihard aan het werk zijn om Stereo Sunday 2022 mogelijk te maken. 'Uniek in festivalland, waar in het land komt het nog voor dat er tientallen vrijwilligers een festival van dit formaat neerzetten?'. Naast het feit dat er tientallen vrijwilligers met passie aan het festival werken, heeft Stereo Sunday ervoor gekozen om in de breedte van het festival te investeren. Het festival telt dit jaar 6 volwaardige stages met ieder een eigen muziek genre. 'Deze weg hebben we een aantal jaren geleden al ingeslagen en ieder jaar ontwikkelen we het een klein stukje door'. Zo kun je dit jaar Après-skiën bij de Kwante Keet of genieten lekkerste techno beats bij de TwisteTube

Line up & thema
De line up van het festival is zeer gevarieerd met nationale en internationale sterren. De bezoekers kunnen genieten van Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, D-Block & S-te-Fan en Sefa. 'Deze artiesten draaien over de hele wereld en nu bij ons in Venlo, de sfeer zal uitgelaten worden en dat sluit lekker aan bij ons thema Southern Wilderness'. Het festival terrein wordt omgetoverd tot een exotische wilderness met volop beleving, sfeer en andere gekkigheid'.

Stereo Sunday is duurzaam
Nieuw dit jaar ook is het ecosysteem op Stereo Sunday. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een gratis recycle token. Met deze token + een normaal drank muntje kunnen bezoekers drinken bestellen. Als het rankje op is lever je de lege beker bij de bar in en bestel je een nieuw drankje. Ben je je lege beker kwijt dan krijg je voor ½ munt een nieuwe recycle token. 'Ook wij willen ons steentje bijdragen aan een duurzamere maatschappij. Als we op deze eenvoudige
manier veel troep en verspilling kunnen voorkomen moeten we dat niet nalaten', alsdus Mark Boots van de organisatie. 'Samen met de bezoekers houden we het Julianapark schoon en leefbaar'.