Partyflock
 
­ Nederland

Kris Kross Amsterdam, La Fuente en Da Tweekaz headliners Stereo Sunday 2023

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday
11 maart 2023
FeestStereo Sunday · The Voyage of Craziness
Datumzaterdag 1 juli 2023
OrganisatieStereo Sunday Site
LocatieJulianapark Site
Gisterenavond om 19.00 uur maakt Stereo Sunday haar line up bekend voor de 13e editie op 30 juni & 1 juli 2023 in het Julianapark in Venlo. De mainstage en tent zullen weer uit hun voegen barsten met nationale en internationale toppers als Freddy Moreira, Dimitri K, Sick Individuals, B-Front en Warface. De line up is echter nog niet compleet, binnenkort lanceert Stereo Sunday ook nog namen voor de Carnavals, Apres-ski en techno stage.

Line up 13e editie
Voor de 13e editie weet Stereo Sunday wederom enkele nationale en internationale toppers te strikken. Op de mainstage staan o.a. Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Sick individuals, Afro Bros en Freddy Moreira. In de vernieuwde tent kunnen bezoekers een tandje harder gaan op Act of Rage, Dimitri K, B-Front, D-Sturb en Warface. 'Het was dit jaar een uitdagende puzzel door de moordende concurrentie, maar uiteindelijk hebben we weer een line up van formaat weten neer te zetten' aldus Sonny Corneth – hoofd programmeur van Stereo Sunday. De line up is nog niet compleet want zeer binnenkort lanceert Stereo Sunday ook nog de namen voor de Carnavals, Apres-ski en techno stage. Een tipje van de sluier wil de organisatie wel vast geven, de kans dat 'de koningin van de Limburgse carnavalsmuziek' haar opwachting maakt, is vrij groot.

Thema 2023 'The voyage of craziness'
Het thema voor komende editie luidt 'The vogage of craziness'. Bezoekers van Stereo Sunday worden meegenomen op een knotsgekke reis door het Julianapark, langs verschillende planeten, waar men betoverd wordt door prachtige decors en verschillende muzieksmaken. 'Iedere stage ziet er anders uit en aan ieder detail wordt gedacht, men moet niet raar opkijken wanneer er Ufo's, Aliens en Astronauten door het Julianpark vliegen' aldus Mark Boots – Hoofd Marketing & Communicatie.

Kaartverkoop loopt storm
De kaartverkoop voor Stereo Sunday begon al op 1 november 2022 en inmiddels is ruim 65% van alle beschikbare tickets al verkocht. De organisatie verwacht 25.000 bezoekers, verspreid over 2 dagen. 'De kaartjes vliegen letterlijk de deur uit. Dit laat zien dat Stereo Sunday een goed product is, relevant is, en men daarom bereid is al ver van te voren kaartjes te kopen'. Aldus Mark Boots – Hoofd Marketing & Communicatie. Koop je tickets via Appic.