Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday overrompeld door reacties
Website onbereikbaar

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday
2 maart 2022
FeestStereo Sunday · Southern Wilderness
Datumzaterdag 2 juli 2022
OrganisatieStereo Sunday Site
LocatieJulianapark Site
Gisteren, 17 februari om stipt 19:00 uur, lanceerde Stereo Sunday de kaartverkoop voor haar 12e editie. Meer dan de helft van alle tickets is al uitverkocht en de website was tijdelijk onbereikbaar door het grote animo.

Overrompeld door alle reacties
Ondanks een gedegen voorbereiding werd het festival donderdagavond verrast. 10 minuten voor aanvang van de ticketverkoop bevonden zich al zo'n 2000 festivalliefhebbers op de website, aldus Stereo Sunday. Enkele minuten later was de website voor veel personen onbereikbaar.

Eerste twee ticketfases uitverkocht
De zogeheette Fast Birds en Early Birds waren binnen 8 minuten uitverkocht. Inmiddels zijn ook de Regular Weekend Tickets voor bijna 70% uitverkocht. Vorig jaar waas het festival volledig uitverkocht met 20.000 bezoekers verspreid over 2 dagen. Toch heeft de kaartverkoop van het festival nog nooit zo storm gelopen als dit jaar. De verwachting is dat het festival dit jaar opnieuw zal uitverkopen met een capaciteit van zo'n 25.000 bezoekers.

1 en 2 juli 2022
Dit jaar vindt Stereo Sunday plaats op 1 en 2 juli in het Julianapark, Venlo. Het festival zal volledig in teken staan van Southern Wilderness, waarbij bezoekers kunnen denken aan exotische dieren en tropische sferen. De line-up van het festival wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar via stereosunday.nl