Partyflock
 

Thuishaven terrein

op de kaart
Thuishaven terrein
9 februari 2024
AdresContactweg 68
1014 BW
Amsterdam
Nederland
Capaciteit3000
Ook herkend als
  • Thuishaven
Medewerkers
Boek een overnachting in of in de buurt van Thuishaven terrein via Booking.com.

Uitgaansagenda Thuishaven terrein

Thuishaven812 bezoekers
Bondru, Dragu, Julian Anthony, Laura Meester, Makèz, Shakèd, Sweely, tINI
Thuishaven · Benwal 5HRS68 Appic
angelboy, Benwal, Byron Yeates, Emvae, FRANCK, Genex, Swisherman, Zeynep
Thuishaven · Benwal 5HRS9 Appic
Byron Yeates, Jelte, Moxes, Mystery Guest
Thuishaven · De Zomeropening Day27 Appic
Anil Aras, Benny Rodrigues, Chanca, Cincity, Cuartero, Dennis Quin, Kyra Khaldi, Lori, Luuk van Dijk, M-High, Maqossa
Thuishaven · De Zomeropening Night3 Appic
Springbreak Festival325 bezoekers
Alexander Koning, Benji, Brian S, Complicated, Cross, Dave Leatherman, Divine, Erick E, Funkerman, Jean Vitesse, Jochen Miller, José, Jurgen, Lars Johansson, Lucien Foort, Mark van Dale, Miss Bunty, Pryme, Radical Roy, Remy Unger, en nog 6 andere artiesten →
Thuishaven61 Appic
Flawlesz, Jamback, Karim Soliman, Kellie Allen, Menesix, Saar Kuus, Sanne Dammers, Sofia Maria
Thuishaven82 Appic
DIØN (nog niet compleet)
Happy Feelings Festival82 Appic
L.P. Rhythm, New Tone
Thuishaven · Prunk 10HRS27 Appic
Prunk (nog niet compleet)
De Binnenstad1 Appic
Thuishaven6 Appic
Archie Hamilton, Ben Sterling, Cristina Lazic, Hidde van Wee, Marsolo, Michel de Hey
Thuishaven90 bezoekers
Chris Stussy (nog niet compleet)
Thuishaven · Franky Rizardo69 Appic
Thuishaven39 bezoekers
Colyn
Thuishaven2 Appic
Aleksa Alaska, De Sluwe Vos, Essy, Faster Horses, KiNK, Kyle Starkey, raredub
Thuishaven10 bezoekers
Philou Louzolo (nog niet compleet)
Thuishaven49 bezoekers
Bart Skils (nog niet compleet)
Thuishaven7 Appic
Michel de Hey (nog niet compleet)
Thuishaven9 bezoekers
Mees Salomé (nog niet compleet)
Thuishaven13 Appic
Tjade
Dockyard2 bezoekers
Summer of Love240 bezoekers
Alexander Koning, Alvredo, Brian S, Buddy Suwijn, Complicated, Dave Leatherman, Dimitri, Divine, Eric de Man, Erick E, Jean, José, Jurgen, Lars Johansson, Lucien Foort, M-Cecile, Marcello, Mark van Dale, Miss Bunty, Miss Monica, en nog 5 andere artiesten →
Melody Garden25 bezoekers
Liquicity · Family Day3 bezoekers
We are iT7 Appic

Elders

Laatste feest was op vrijdag 21 oktober 2016: ADE Life and Death by night, A'dam The Loft, Amsterdam

Nieuws

Het house- en clubclassics feest Summer of Love keert op 25 mei 2024 terug met een Springbreak Festival. Het is dan dubbel feest, want de organisatie slaat de handen ineen met Lexion Events van de iconische voormalig club in Westzaan. Meer dan twintig housepioniers uit de jaren 90 zetten het Amsterdamse Thuishaven terrein die zaterdag op zijn kop.
Zaterdag 11 november: Wooferland, The Beginning en Mazzo vieren Big Birthday Bash met houseclassics op Thuishaven
Het Britse house label Defected is de gehele zomer wekelijks te vinden op Ibiza maar maakt op zondag 2 juli een tussenstop op het Amsterdamse Thuishaven terrein. Verwacht 2 stages gevuld met meer dan 7 artiesten uit het befaamde Defected rooster. Speciale aandacht gaat uit naar Prunk die op dit moment hoge ogen gooit met zijn Defected release 'Keep It Simple'.
We are iT festival 2023
30 november 2022
Op zaterdag 15 april 2023 is het weer zover! Het "We are iT festival " is terug op Thuishaven en ook nog eens op een zaterdag. Het leukste festival van 2022 en van de meest legendarische club uit de Amsterdamse en Nederlandse house geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel.
Nomads Festival 22 maakt gehele line-up bekend voor 10-jarig jubileum, met o.a. Ryan Elliott b2b Gabrielle Kwarteng, Sadar Bahar en Benny Rodrigues.
Op 23 mei 2020 keert Tijdmasjien terug naar het Thuishaven Festivalterrein met een line-up vol met legends! Met Jody Bernal, Ben Liebrand, Willie Wartaal en DJ ISIS achter de draaitafels wordt dit weer een dag vol met de beste hitjes, classics en house. Verdeeld over drie verschillende stages is er ook nog genoeg ruimte voor genres als Amsterdamse kroeg door Danilo Kuiters (TVOH) en Nederlandse hiphop door Jasha Rudge, we gaan los op elke muziek stijl!
Housequake Festival keerde vorig jaar mei terug op het festivalterrein Thuishaven, na een afwezigheid van maar liefst zes jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen no-time uitverkocht. Bezoekers waren laaiend enthousiast, tot 's avonds laat stonden alle stages ramvol. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit nog even dunnetjes overgedaan. Deze keer pakken de grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, weer groots uit.
Een van de stages op festivalterrein Thuishaven wordt op zaterdag 7 maart 2020 weer eenmalig omgetoverd tot voormalig Club Mazzo tijdens het feest The Promised Land & Mazzo is back. Club Mazzo was in de jaren negentig één van de eerste plekken waar housemuziek werd gedraaid. Liefhebbers van classics kunnen op dit feest hun muzikale hart ophalen en oude tijden herleven.
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken.
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken. 1
De zomer begint vroeg dit jaar met de tweede editie van Lost & Found's; We Are Lost Festival op 18 mei 2019! De manier waarop Guy J's label verandert is ongekend, met behulp van gelijkgestemde artiesten wordt er iets bijzonders neergezet. Na een zeer succesvolle editie in Amsterdam in 2018 is besloten om dit door te zetten in 2019, dit keer met andere artiesten.
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance.
Na een afwezigheid van maar liefst zes jaar is Housequake Festival terug! De grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, nodigen speciaal hiervoor andere helden uit binnen deze muzikale stroming, waaronder Dr. Lektroluv. Housemuziek is nog steeds groot in Nederland en dat mag gevierd worden! Op zaterdag 11 mei 2019 zal het Thuishaven terrein tijdens Housequake Festival op haar grondvesten trillen.
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance 3
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance. 2
De Amsterdamse Tribe strijkt neer op het meest sprookjesachtige terrein van Amsterdam.
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie.
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie. Op zaterdag 3 november wordt het terrein van Thuishaven opnieuw omgetoverd tot een raveplek waar acid, techno, house, rave en oldskool van 1989 tot 2000 samenkomen.
Kris Kross Amsterdam organiseert op 29 september hun allereerste festival: 'Wynwood FSTVL'. Het festival is geïnspireerd op de gelijknamige wijk in Miami.
Jeugsentiment ten top
15 augustus 2018
Aanstaande zaterdag keert Het Land van Ooit Festival weer terug. Hét Amsterdamse 90's / 00's Festival waar alle Nostalgie naar boven komt en waar je weer voor één dag kind mag zijn!
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj's nemen je mee terug naar de 80's, 90's en 00's. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven. 5
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. 7
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Amsterdam krijgt er voor één avond een nieuwe evenementenlocatie bij. 28 juni opent de meest chaotische club in de hoofdstad van Nederland haar deuren: Club Oops! by Mona.
De zomer komt er weer aan en hier hoort ook een breed scala aan festivals bij. Door het hele land worden velden en pleinen vrijgemaakt voor muziek, spel en dans.
Technargy
27 februari 2018
Onversneden techno, dat is waar Technargy in grossiert. Het nieuwste feest uit de koker van de gevierde Berlijnse organisatie Percep-tion strijkt zaterdag 14 april neer op het Amsterdamse Thuishaventerrein.
De datum van de 2018-editie van Valtifest is bekend. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 september op het terrein Thuishaven in Amsterdam.
Zaterdag 10 maart: Classics uit de beginperiode van dance tijdens The Promised Land winter edition op Thuishaven Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert The Promised Land voor de vierde keer terug naar festivalterrein Thuishaven.
2018 start veelbelovend voor de Lost & Found familie met de aankondiging van haar eerste eigen festival getiteld: We are lost. Op zaterdag 12 mei a.s. is het terrein van het populaire Thuishaven Amsterdam het decor voor dit nieuwe initiatief 1
Woofers, omdat er nog zo veel vraag is naar tickets voor 4 november en er veel illegale (en te dure) tickets worden aangeboden hebben we het volgende besloten; 6
Er is een nieuwe locatie gevonden voor Valtifest. Het festival verhuist van het NDSM-terrein naar de Thuishaven in Amsterdam. De datum is ongewijzigd; het festival vindt plaats op 9 september.
Het festival, dat op 9 september plaats zou vinden op de NDSM-werf, kan daardoor gewoon doorgaan. Door de korte termijn tussen de overname en het festival zal het wel op een andere locatie zijn en een kleinere opzet hebben. Welke locatie dat zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Of de line-up intact blijft of dat ook namen worden geschrapt is eveneens onbekend. De drieduizend gekochte kaarten blijven geldig.
Het Amsterdamse festival Valtifest – dat in september zijn tiende editie beleeft – is gisterochtend door de rechtbank failliet verklaard. Het is nog onduidelijk of Valtifest 2017 door kan gaan, de curator L. Rijzewijk is met diverse partijen bezig om te kijken of er een doorstart mogelijk is. 4
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans! 3
Zoals men van Wasteland gewend is, wordt het een extravagant en anderszins uniek festival voor iedereen die ruimdenkend en tolerant is.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Raad Van 11 sinds 2008 Mokum's enige echte onvervalste Carnavalsfeest – zijn line-up bekend. Op de tiende editie gaat De Raad Van 11 next level met vette shows van Roxeanne Hazes (live), Jody Bernal en DJ Dano, met bovendien meer podia en met meer confetti, meer slingers en meer ballonnen.
Audio Obscura, bekend van samenwerkingen met vooraanstaande labels als Ellum en Life and Death tijdens ADE en de one-off shows met Sven Väth, Maceo Plex and Joris Voorn op iconische plekken als Het Koninklijk Concertgebouw en het Muziekgebouw aan 't IJ, komt deze zomer met een openlucht special.