Partyflock
 
­ Nederland

Waan je terug in de Mazo en RoXY tijdens The Promised Land wintereditie

gepubliceerd door , op
The Promised Land
8 januari 2019
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance.

Dit keer staan onder andere Billy Nasty en Quivver geprogrammeerd. Verder geven RoXY-residents Dimitri en Remy Unger en Pavo, Lucien Foort en Miss Djax weer acte de présence. Op The Promised Land gaan zowel de oudere als de nieuwe generatie los op de muziek van vroeger. Dit zorgt al jaren voor een goede sfeer op het feest. Ongedwongen en uitbundig raven op de intieme locatie Thuishaven.

Club Mazzo
Club Mazzo, die in 2003 haar deuren sloot, was in de jaren negentig samen met de RoXY één van de eerste plekken waar housemuziek werd gedraaid en in de jaren tachtig was het een ontmoetingsplek voor de new wave generatie. Een van de stages op Thuishaven wordt eenmalig omgetoverd tot de voormalige club met kunstzinnig karakter, die 24 jaar lang haar deuren opende voor grote artiesten als U2, Depeche Mode en Jeff Mills. Mazzo-residents als Billy Nasty en Cellie mogen dan ook niet ontbreken en zullen samen met bezoekers oude tijden herleven.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van The Promised Land is verdeeld over vier area's op deze unieke locatie met een gezellig karakter. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig.
De Extreme Early Bird kaarten zijn op, maar er zijn nog normale kaarten beschikbaar. De editie in 2018 was uitverkocht, dus wees er snel bij!

Line-up
Alexander KoningDuitsland
Billy Nasty Verenigd Koninkrijk
Buddy Suwijn
Cellie
Complicated
Dimitri
Eric de Man
Erick E
Fausto
Gizmo
Hetto
Jaydee
Jorg
Lars Johansson
Lucien Foort
Marque
Miss Djax
Monde
Neuv
Paul Jay Verenigd Koninkrijk
Pavo
Quazar
Quivver Verenigde Staten
Remy Unger
Silverius
Spider Willem

2 opmerkingen

 
The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful
http://picvital.com/
http://picvirals.com/