Partyflock
 
­ Nederland

The Darkraver op Wooferland & The Beginning winterfestival

gepubliceerd door , op
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken.

The Darkraver heeft slechts één missie: van elk optreden een ervaring maken die het aanwezige publiek niet snel vergeet. Voor Wooferland & The Beginning winterfestival heeft de dj dan ook iets bijzonders in petto: hij verzorgt een pakkende set met louter rave en acid muziek, net zoals vroeger op de befaamde Haagse Rave the City feesten.

Naast The Darkraver laten artiesten als Dj Rob, Dave The Drummer, Human Resource, Lucien Foort, Alexander Koning, Jaydee en RoXY-helden Remy Unger en Erick E met hun optreden de bezoekers oude tijden herleven. The First Rebirth is een ultieme klassieker die door vele bekende dj's is gebruikt in hun set en daarmee clubs en feesten wereldwijd op hun kop heeft gezet. De Belgische dj die medeverantwoordelijk is voor dit nummer, Frankie Jones, mag dan ook niet ontbreken aan de overheerlijke line-up.

Muziek heeft de kracht om hele specifieke herinneringen op te halen. En dat is precies waar het winterfestival van Wooferland & The Beginning voor staat: een trip down memory lane naar de feesten, sfeer en muziek van vroeger. Waan je bijvoorbeeld weer even op de excentrieke avonden van de iT of RoXY. De muziek wordt gedraaid door dj's die in de jaren '90 en '00 al actief waren.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken zowel via het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De muziek wordt verdeeld over vier podia. Op de mainstage (circustent) worden houseclassics gedraaid. Hier liggen tevens houten vlonders op de zandgrond, zodat bezoekers optimaal kunnen dansen. De hardere stijlen weerklinken in de loods en in het Thuishavencafé kun je dansen op de hypnotiserende klanken van acid. Ondanks de vier verschillende stages, is het feest kleinschalig.

Voorgaande winteredities van Wooferland & The Beginning waren uitverkocht, de verwachting is dan ook dat de kaartverkoop weer rap gaat!

Line-Up