Partyflock
 
­ Nederland

Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven

gepubliceerd door , op
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
11 juli 2017
FeestSummer of Love #4 · Real house classics 89/99
Datumzaterdag 22 juli 2017
WinactieSummer of Love actiegesloten
LocatieThuishaven terrein
De basis van het festival zijn de platen die er voor gezorgd hebben dat in de vroege jaren '90 house de wereld begon te veroveren. Deze muziek wordt ten gehore gebracht door een selectie artiesten die toen ook al tot de kopstukken van de Nederlandse en internationale housescene gerekend kunnen worden. Uit de UK komt bijvoorbeeld Nick Warren een pioneer uit de engelse house scene. Nederlandse dj's van naam die komen draaien zijn bijvoorbeeld Erick E, Roog, Lucien Foort, Jean, Jurgen, Mark van Dale en Alexander Koning.

Naast muziek staan de feesten van S.O.L organisatoren ook bekend om de vele andere kunstuitingen. Bezoekers worden uitgedaagd zich ook van hun creatiefste kant te laten zien. Dit kan door deel te nemen aan één van de workshops die tijdens het festival gegeven worden. Ook zullen verschillende kunstenaars met hun installaties het terrein een bijzondere uitstraling geven.

Even wat eten of drinken of een compleet nieuwe outfit scoren? Dat kan natuurlijk ook op S.O.L. Het festival heeft een zelfgebouwd restaurant met een uistekende kaart en heeft een leuke festivalmarkt waar spullen worden verkocht die niet snel ergens anders te zien zijn.

Bij mooi weer is er 1 buitenstage en 2 twee stages binnen maar bij slecht weer zal alles in tenten plaatsvinden zodat het altijd door kan gaan.