Partyflock
 
­

The Promised Land & Mazzo is back met classics op Thuishaven

gepubliceerd door , op
Een van de stages op festivalterrein Thuishaven wordt op zaterdag 7 maart 2020 weer eenmalig omgetoverd tot voormalig Club Mazzo tijdens het feest The Promised Land & Mazzo is back. Club Mazzo was in de jaren negentig één van de eerste plekken waar housemuziek werd gedraaid. Liefhebbers van classics kunnen op dit feest hun muzikale hart ophalen en oude tijden herleven.

Niemand minder dan de legendarische house-act Quazar zal een kleine trip down memory lane maken naar de rave feesten van vroeger. Naast Quazar staan Steve Rachmad en Mazzo-resident Billy Nasty geprogrammeerd. Deze Engelse artiest begon met house muziek en ontwikkelde daarna zijn dj-skills binnen de techno en electro. Het Guinness World Record staat op zijn naam voor de eerste commercieel uitgebrachte dj-mix.

Orlando Voorn
Ook Orlando Voorn, onder andere bekend van het nummer Solid Session, is van de partij. Hij is één van de eerste Nederlandse muzikanten die in het begin van de jaren 90 een krachtige verbinding tot stand bracht tussen Amsterdam en Detroit, de stad waar techno zijn oorsprong vond. Hij bracht onder diverse namen singles uit, waaronder The Nighttripper, Baruka, Fix en The Stalker. Begonnen in de hiphopscene en uitgegroeid tot techno dj, zal deze Nederlandse dj die inmiddels in de Verenigde Staten woont, het feest op zijn kop zetten. De loods biedt plek voor de hardere stijlen en underground, gedraaid door Remy Unger, Alexander Koning, Buzz Fuzz, Gizmo en Pavo.

Liefhebbers van classics komen al jaren naar The Promised Land om los te gaan op de muziek van vroeger en oude tijden te herleven. De aanstekelijke sfeer op het feest zorgt ervoor dat ook de jongere generatie, die niet altijd bekend is met de classics, het feest steeds beter weet te vinden. Ongedwongen en uitbundig met elkaar raven op de intieme locatie Thuishaven, dat is waar het feest The Promised Land & Mazzo is back voor staat.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van The Promised Land is verdeeld over vier area's op deze unieke locatie met een gezellig karakter. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig.

De Storm Ravers kaarten zijn op, maar er zijn nog Early Birds beschikbaar. De editie in 2019 was uitverkocht, dus wees er snel bij!