Partyflock
 
Verslagen · maart 2008
­ Nederland
Angerfist

Kijk, weer eens zo een feestje waar je al een tijd naar toe leeft.
Eindelijk was het dan zover. Het was 29 maart wat betekend Angerfist Time!
Ik was zelf nog nooit in het beursgebouw geweest, veel verhalen van gehoord zowel positief als negatief.

Rond 9 uur was heel het cluppie compleet, we betrokken in roosendaal en waren met 6 man en 1 vrouw sterk. De sfeer zat er al goed in in de trein aangezien er genoeg te nuttigen was.

, 31 maart 2008 17:52
Hard Bass

HardBass 2008

Na vele reacties te hebben gelezen, togh maar eens een verslag schrijven!

SFEER:
Jammer dat er geen sfeer hing.
Sfeer maak je zelf! ik heb genoeg mensen zien vermaken met hun vrienden en dikke lol gehad, en aan de reacties te zien stemt er meer % toe dat er een goeie sfeer was!

WARMTE/DRUKTE:
Hmm. zo boeiend vond ik het niet.

>> Jeroentje <<, 31 maart 2008 03:18
Angerfist

Angerfist Mutilate

De aankomst
Rond acht uur waren we in Eindhoven, nog even PSV kijken van te voren. Helaas niet het behoopte resultaat gezien daar! Daarna nog even naar de Mc toe! En rond een uur of elf keken we om het hoekje bij het Beursgebouw, helaas kwamen we daar al een aardige rij tegen.
Na een half uurtje wachten en naar het gedreun luisteren wat vanuit het gebouw kwam konden we dan eindelijk naar binnen. http://img442.imageshack.us/img442/6290/43078331sx8.

Robvanbeers, 30 maart 2008 21:21
Hard Bass

Ook naar dit feest zat ik lang naar uit te kijken, ben zelf fan van scantraxx, en zag de line up en dacht gelijk "kaartje halen" geen minuut spijt van gehad, hem me super vermaakt
Bij b2s was zoals altyd alles goed geregeld, maar ook hier net zoals vele feesten.

killingscum, 30 maart 2008 18:14
Beatloverz

zo en toen was t zaterdagavond, tijd voor beatloverz. Dit moest t worden, lang naar uitgekeken en op gewacht. een van de dikste house feestjes tot nu toe door een nieuwe organisatie.

Roel Staarink, 30 maart 2008 17:15
Hard Bass

Weet nu weer waarom ik vorig jaar ook niet was geweest in silver dome. Zonde van het geld. Heb het super naar me zin gehad met alle gezellige meiden en vriendjes. maar. Het is daar 60 graden binnen mensen! je hebt niet eens de vut om je voeten op te tillen zo warm is het! Moet echt wat worden gedaan aan de luchttoevoer ook! men. Heb uiteindelijk betaald voor : in de rij bij de plee staan, warm hebben en stilstaan bewegen met je hoofd op de muziek. K*T dus.

, 30 maart 2008 15:50
Hard Bass

nou mensen dit word mijn eerste verslag ooit. ik hoop dat die met veel plezier gelezen word ;)
zaterdagmorgen 29 maart . 6.00 ik word wakker en weet gelijk weer dat het vanavond knallen word . t is een thuis wedstrijdje ik woon om de hoek van het Silverdome en zou het bijna kunnen lopen dus maar ik ben tikkeltje lui aangelegd en weet zeker dat we met de auto gaan.

, 30 maart 2008 11:15
http://www.partyscene.nl/news/reports/2008/517294

De Blackhole Recordings is goed bezig. Met het Labelnight concept door heel Nederland zijn zij samen met Intuition en Luminosity, voor mij, de aanvulling op het nachtleven als het gaat om trance. Echte “kleine” trance feestjes kom je niet meer zo veel tegen en Trance Energy is al jaren geen trance meer. Vandaar dat ik deze avond aanwezig was in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard.

De locatie is makkelijk te vinden.

Lady_Yce, 29 maart 2008 14:51
Therapy sessions

Sinds op Dedicat3d Eye-D & Hidden waren geboekt,en daar ook de set van werd vrijgegeven,werd mijn interesse opnieuw gewekt voor Drum & Bass muziek,
waardoor ik langzaam steeds meer ging luisteren en kopen,en na het spotten van Therapy Sessions in David's lijst,wilde ik hier ontzettend graag gaan kijken.

Ook was dit natuurlijk een leuke reden om weer eens naar de delen van Nederland te reizen waar men niet met zachte G spreekt.

Makewablief, 26 maart 2008 10:29
A Nightmare in Rotterdam · From cradle to grave

http://nl.youtube.com/watch?v=kRnk5EXl3Y4

Heb gelukkig niet in de rij gestaan omdat we vip kaartjes hadden,dus was gelukkig zo binnen.

http://i125.photobucket.com/albums/p44/miss-lorie/Fotos/Feesten/A%20Nightmare%20in%20Rotterdam/408606.jpg

We waren er al vroeg dus hebben eerst op ons gemak ff een rondje gelopen,en onderweg gelijk alvast maar op de partypicture geweest

http://i125.photobucket.

, 25 maart 2008 14:30
Neon Rockstars

Ha Rocksterren,

iedereen bedankt voor een fantastisch feest! De 1e grote editie was een enorm succes! Publiek was de gehele avond erg enthousiast en de DJ's hadden in tijden niet meer op zo'n leuk feest gedraaid!

In de grote zaal van de studio80 waren DJ's Makks, Lecktrick, Tron, the Walk & RogerSeventytwo helemaal in hun element door tussen de neon kleuren, Megaman visuals en de speciale make-iedereen-up dames hun beste discobot en rocktronik platen te draaien.

Tron, 25 maart 2008 12:51
Underground Shock

Eind vorig jaar kreeg ik van Bertram (een van de organisatoren) te horen dat ze weer met een nieuwe editie van Underground Shock bezig waren. Deze wilde ik natuurlijk niet missen en heb gelijk een kaartje in de voorverkoop gehaald, thx Bert! :D

Rond een uurtje of 22:30 heb ik besloten om naar In Casa te fietsen. Toen ik daar om 22:45 aan kwam stond er een behoorlijk lange rij, dit heb ik nog nooit eerder gezien bij In Casa.

FFect, 25 maart 2008 08:15
Awakenings

Toen ik net binnen kwam wist ik het allemaal even niet. De plek waar ik besloot mijn eerste biertje te pakken was niet al te zorgvuldig uitgekozen door mezelf.
Ik werd op deze plek voornamelijk omringd door personen die ongeveer dezelfde uitdrukkingen op hun gezicht vertoonden als mensen die op het drukste moment van de week hun rijbewijs gaan verlengen op het gemeentehuis. En dit alles met het oude keukengordijn van 'tante Agaat' om hun nek.

PINK FLOW, 24 maart 2008 22:08
Awakenings

Er zijn niet genoeg superlatieven om mijn ervaringen van gisterenavond te beschrijven. Wat een avond. Zonder twijfel mijn beste Awakenings feest ooit! Detroit blijft gewoon de basis van alle andere muziekstromingen en dat hoorde je goed gisteren. Veel housy techno platen en een een geweldige vrolijke, funky sfeer in de Gas!

Binnengekomen bij Daniel Bell. Ik vond hem erg lekker draaien.

, 24 maart 2008 15:26
Eindelijk was het dan zover, 22 maart 2008, Nightmare from cradle to grave. Vol goede moed vertrokken naar Rotterdam en daar eenmaal aangekomen waren we al snel minder gelukkig. Die rij, die rij, en dat om elf uur al. Gelukkig was het hardstikke gezellig in de rij en wilde niemand snel naar binnen. Ofwel, flink benauwd en geduw en getrek. Met de grootste moeite konden we de groep bij elkaar houden en na een verschrikkelijk slechte controle/fouillering.

MC_Sphere, 24 maart 2008 12:41
We konden het niet vinden. Na veelste veel rondjes gereden te hebben in de auto,wel een paar uur .Is het hele feest mooi niet door gegaan.We hadden de kaartje en alles. Maar de organisatie had bedacht dat er niet meer mensen in mochten.Dus ongelovelijk balen voor ons. Ook vanwege dat wij er echt naar uit gekeken hadden.
Nergens staat een bord of wat dan ook te vinden daar in Rotterdam! Maar de organisatie krijgt van mij een dikke onvoldoende voor het regelen van dit feest.

, 24 maart 2008 10:29
22 Maart 2008, een dag om niet snel te vergeten!

In de Waerdse Tempel te Heerhugowaard was ik vorig jaar al een keer geweest tijdens een Earth feestje. Het viel mij toen gelijk op dat het een hele mooie club is met een goed geluidssysteem, prima dansklimaat en klantvriendelijk personeel. Wat bij mij alleen erg tegenviel bij de eerste keer Waerdse Tempel was het ontbreken van partypubliek.

Afgelopen zaterdag was daar dan de herkansing.

:bounce: Don Leo :bounce:, 23 maart 2008 19:45
Blackhole Recordings: het platenlabel van grootmeester Tiesto, altijd garantie voor kwaliteitsplaten, tijdloze compilatiecd's en ook nog organisator van goede feesten.

Forever in Trance, 23 maart 2008 14:52
Oldschool Originals

Onwijs lang geleden dat ik in de Lunenburg was geweest. Anderhalf jaar lang gingen we er elke zaterdag heen. De laatste keer dat we gingen hadden we al onze muntjes opgemaakt omdat we ervanuit gingen dat we er een hele tijd niet meer zouden komen.
Een tijd terug stond er op Partyflock een feest genaamd: Oldschool Originals. De line-up zag er goed genoeg uit om er toch maar even een kijkje te gaan nemen.

Bij aankomst was The Beatstreet nog dicht.

Terror Dingske, 23 maart 2008 11:06
Vandaag de hele dag gewacht tot we eindelijk gingen. We zijn best vroeg naar Ahoy toegegaan. We waren rond 11 uur al aanwezig in de rij.

Al vrij snel viel ons op dat er geen beweging in de rij was. Na ff te hebben gepartyflocked op mijn telefoon had ik gemerkt dat de Cradle area nog niet open was. We hebben 1½ uur in de rij gestaan met een heleboel proppen, duwen en trekken. Kan me heel goed voorstellen dat mensen het erg benauwd hebben gehad want de drukte in de rij was niet te harden.

, 23 maart 2008 06:40
Create

Lieve mooie fan-tas-tische mensen,

Sommige feesten mogen gewoon NIET afgelopen zijn. Dat je bij die allerlaatste plaat helemaal niet stoppen wilt. Dat je wilt blijven, wilt doorgaan, en van niemand afscheid wilt nemen. Maar dan ook van helemaal niemand!

Wij willen jullie bedanken. Jullie allemaal. Voor wat jullie vannacht aan sfeer hebben neergezet, voor de mega hoeveelheid energie die jullie hebben losgelaten, voor al jullie blije, lachende, en vooral genietende gezichten.

schwingg, 22 maart 2008 16:22
Intuition Invites

Obama or Clinton for president?
NO WAY! MARKUS SCHULZ! Helemaal na vanacht. The day after, met nog licht piepende oren en hees denk ik terug aan een zeer geslaagde nacht.
Een eind moeten rijden naar Amsterdam maar extreem blij dat wij de lange rit gemaakt hebben.

Aangezien wij een behoorlijk eind moesten rijden waren wij tegen middernacht eindelijk in Amsterdam.
Parkeergarage gevonden en in de stromende regen snel naar de Lijnbaansgracht gelopen.

Wouter Verheij, 21 maart 2008 12:16
Clinic Party

Gered uit de handen van een Russische schone

De Clinic Party was voor ons het derde feestje op rij in de Lexion in Westzaan en alle drie de keren vonden we ze totaal verschillend. In eerste instantie kwam dat nu door onszelf. We hadden deze keer via Googlemaps een andere (blijkbaar snellere) route uitgedraaid en vielen de Lex nu eens van de andere kant aan. Nou ja, om kort te gaan, we zullen het niemand aanbevelen.

, 18 maart 2008 18:58
Nu!

NU! Wakker blijven.

De grot was bijna afgeladen vol met dansende minimal en techno fanaten. De frisse vertoning achter de draaitafel die de boel aan de gang zwierde was Miss Sa'bien. Eventjes had het geduurd voor de bezoekers aan het dansen waren. Doordat de speakers nog getransporteerd moesten worden van de bovenzaal. Het gaf eventjes de aanwezigen wat tijd om elkaar nog beter te leren kennen.
Eenmaal toen de zaak draaide ging het dan ook flink los. NU! Kenmerkt zich door een goede sfeer.

Techno Dr, 18 maart 2008 11:48
XFM Xnergy

http://www.partyscene.nl/news/reports/2008/515855

XFM-Xnergy was zaterdag 8 maart 2008 weer terug in het Klokgebouw. Het non-stop dance event is inmiddels een vast item geworden in de Eindhovense dancescene. Ook bij deze editie was het evenement volledig onder controle van de luisteraar en bezoeker van. Zo waren de locatie en de line-up ook deze keer weer in overeenstemming met de luisteraars en bezoekers van XFM samengesteld.

Lady_Yce, 17 maart 2008 16:27
Try before you die

http://partyflock.nl/images/upload/141021_regular.jpg

Code One: Hardstyle.
Charly Lownoise
Duco
Headhunterz
Mental Theo
Pato
Tatanka
The Prophet
Zany
MC: Ruffian

Code Two: Hardcore.
Affix
Catscan
Noize Suppressor
Outblast
Partyraiser
Promo
Reload-R
Sceletor
Serum
Sjek
Teaser
The Viper
Tommyknocker
Live: Endymion
MC: Renegade

Code Three: Early Rave.
Bass-D
Deni-d
Drum DJ
Human Resource
J.D.A.

MANDY-, 17 maart 2008 13:41
Try before you die

Try before you die · Code black

georganiseerd door Time Out en X-Factor Events

vrijdag 14 maart 2008
22:00 - 06:00
Time Out
Gemert

Prijzen
Voorverkoop: € 17 ,50
Deurverkoop: € 25 ,-

Kaarten
Waren verkrijgbaar bij TicketBox.

Minimumleeftijd is 16 jaar.

Dresscode
black

VERSLAG

Om half 11 kwamen we aan. De rij leek ontzettend lang, maar viel gelukkig hardstikke mee, binnen 10 minuten stonden we binnen. Wat een controle zeg.

:flower:Ik ben ik., 17 maart 2008 13:30
Chemistry

Bijna 10 jaar nadat onze hoofdpersoon voor het eerst naar Chemistry ging.
Gingen we weer. Deze tussenpoos had een reden.
Immers, toen was het een 'kijken en bekeken worden feest.'
Met hopeloos wachtenden, hopend op een knik van de portier.
Was ik zelf wel hip genoeg geweest, als ik die Vip-kaarten toen niet had gehad?

Maar nu had het feest zich opnieuw uitgevonden.
Het was nu in Paradiso. Juist een plek waar je voor de muziek heen ging.
Maar zover was het nog niet.

romanista, 17 maart 2008 12:59
Try before you die

14 maart jl., ondergetekende werd op deze dag, precies 22 lentes geleden geboren. Oftelwel, mijn verjaardag dus. Voor mijn 22e verjaardag had ik weinig plannen. Toevallig geen feestje in de planning dat weekend en plichtmatig alle familie de hele dag bezig houden doe ik al een aantal jaren niet meer. Beloofde weinig spannends dus.

Totdat een vriend en vriendin mij, redelijk bijtijds inseinde dat ik de zaterdag maar even vrij moest vragen bij de post waar ik op zaterdagochtend werk.

Tim, 16 maart 2008 23:30
Bassrulers

Bassrulers! De laatste keer dat ik op een editie was van bassrulers was de outdoor versie.
Dat was heerlijk knallen met een line up waar je u tegen zegt!

Toch maar eens besloten om de zalinaz op te zoeken. Hier werd weer een nieuwe editie van bassrulers gehouden. De line up was ook zeker iets om naar uit te kijken.

We waren er al best vroeg. We stonden om kwart voor 10 al bij de deur om gigantische rijen te voorkomen. Gelukkig viel het mee en waren we zo binnen.

, 16 maart 2008 13:58
Eclectic Shizzle

Wat was dit voor avond, uiteraard mijn :respect: respect naar de dj's, jullie waren weer top deze avond, de muziek (voor zover het hoorbaar was) was weer heerlijk. Over de lokatie. tja wat moet ik daar nou van zeggen. kan het kort maar krachtig omschrijven.

!! Plukkie !! -{fotograaf}-, 16 maart 2008 01:50
Ik had al een tijde naar dit feest toegeleefd, maar 2 weken van tevoren beslist toch niet te gaan. Dit omdat er nodig een nieuwe pc aangeschaft moest worden.

Vrijdag 29 Februari kreeg ik ineens een mailtje aan dat ik 2 gastenlijstplaatsen had gewonnen, dus toch maar beslist om te gaan.

, 10 maart 2008 17:14
GZG Matinée

Feestjes zoals dit hebben eigenlijk helemaal geen pagina's aan lange verslagen nodig, en eigenlijk is één woord ook meer dan genoeg om deze zondag te omschrijven (GEWELDIG). Toch is tegelijkertijd ieder woord extra het schrijven méér dan waard, en na uitgebreide verslagen over feesten zoals Awakenings, Sonne Mond Sterne en natuurlijk Time Warp vond ik het wel eens tijd worden om ook over dit feest wat woorden op (digitaal) papier te schrijven.

MarijN, 10 maart 2008 03:25
Reset

http://partyflock.nl/images/upload/144860_regular.jpg

Hardstyle.
23:00 - 23:50: A-lusion
23:50 - 00:40: Pavo
00:40 - 01:30: Brennan Heart
01:30 - 02:20: Kold Konexion
02:20 - 03:40: Isaac
03:40 - 04:45: Showtek
04:45 - 05:30: Headhunterz
05:30 - 06:00: Deepack
00:00 - 00:00: MC: Linez

Hardtechno & Schranz.

MANDY-, 9 maart 2008 22:30
Raving Nightmare

Na een hele nare week ,was ik ècht toe aan Raving Nightmare :yes:

FF lekker aan niets anders denken dan lekker uit je plaat gaan :bounce: :bounce:

Dit was mijn 1ste X in Duitsland dus ik was zèèr noosie naar HET geluid van Duitsland.:9

Ik hoor daar altijd Vet veel verhalen dat het er ècht KNEITER hard aan toe gaat ,dus kom maar op zou ik zo zeggen :honger:

Om +/- 21.

Kerstgek, 9 maart 2008 21:12
Legendary hardcore

Heerlijk feest goeie locatie goeie oranisatie heerlijk geluid goeie dj's vooral paul elstak noise supressor en party raiser waren geweldig.

Alles wat goed geregeld was het geld helemaal waard alleen tog jammer van de sfeer die er heersde en de vechtparijen die er waren maar naast dat was het top veel bekende tegekomen was met een groep vrienden helemaal los gegaan zoals het hoord.

[nL]<>Chris<>[nL], 6 maart 2008 16:13
Promo · Shadowbox

ATTENTIE ! DIT VERSLAG GAAT GROTENDEELS OVER DE RABOLOUNGE, WAAR DE INDUSTRIAL HERRIE WERD GEDRAAID ETC, WAAR NIET GEVOCHTEN WERD OMDAT DE MUZIEK ZO KUT GEVONDEN WERD (DOOR MIJNS INZIENS KORTZICHTIGHEID), GEEN BOE GEROEPEN WERD,MAAR ONGELOOFLIJK HARD EN DOL GEFEEST.

Makewablief, 4 maart 2008 15:11
Xtra Large Reunion

Met een Wester storm en fikse regenbuien achter de rug in de nacht van vrijdag op zaterdag toch ontzettende zin in dit feestje! De wind stond de goede kant op dacht ik zo.

Na een heerlijk relaxte zaterdag al op tijd naar mn vriend gereden om samen richting hemkade te gaan. Zoals altijd was hij nog niet klaar en dan zeggen ze dat vrouwen langzaam zijn,zucht! Uiteindelijk om 22.30 uur zaten we in de auto en gezellig kletsend kwam de Hemkade al in zicht.

, 3 maart 2008 22:43
Dominatrix

Het was weer even geleden dat we ons vermaakt hadden op een fetishfeest en een feest met gegarandeerde kwaliteit toch echt Dominatrix is, reden we rond een uur of acht uit het Arnhem weg om vooral op tijd in Utrecht te zijn.

De vorige keer was het vroeg aankomen ook erg goed bevallen. Het omkleden in een rustige ruimte is toch een stuk prettiger dan een overvolle zaal of gang waarin je met nog 10-tallen anderen een paar vierkante meters moet delen.

Funnyhappyviper, 3 maart 2008 20:50
Promo · Shadowbox

http://partyflock.nl/images/upload/136677_original.

MANDY-, 3 maart 2008 20:27
Promo · Shadowbox

Promo in de Heineken Music Hall. Je hoort veel goede geluiden voor de H M H dus ik moest daar ik eens een kijkje nemen.

Mijn tomtom bracht mij keurig voor de deur. Ik moest parkeren in een parkeer gagrage dus dat werd een dure grap (21 euro). Volgende keer anders regelen.

Ik verwachte veel drukte en was er op tijd, rond 21.00u. Tot mijn grote verbazing was het akelig rustig. Al snel kwamen er meer volk met mp3 spelers, dat gaf effe de nodige afleiding.

hc4life, 3 maart 2008 20:01
Promo · Shadowbox

Dj Promo – Shadowbox
Of moet ik zeggen: Dj PQmQ ShadowboQs :P

Deze keer besloten we vroeg te gaan. Om kwart over zeven met de trein en om tien over negen waren we op het station ArenA. De deur bleek nog niet open te zijn, we besloten even een stukje om de ArenA te lopen. Dit om alvast voor te bereiden op Senation Black :).
Daarna weer terug gelopen naar de ingang van de Heineken Music hal, er stond inmiddels een rij en iets over half 10 ging de deur open.

The prince of Darkness, 3 maart 2008 18:42
Promo · Shadowbox

Weer terug in de realiteit, dat is zo’n beetje het motto van deze dag.
Dit lange weekend is wat mij betreft de geschiedenis in gegaan als 1 van de beste tot nu toe in mijn leven :d. als je 1 keer in de 4 jaar jarig bent dan moet dat natuurlijk ook 4 keer zo hard worden gevierd. De spreekwoordelijke kers op de (verjaardags)taart was toch echt wel het Feest van Promo in de HMH. Vooraf had ik slechts lichte verwachtingen. Maar ik had wel goede verhalen gehoord over de vorige editie.

Thijs-BK, 3 maart 2008 16:56
Boudoir Bizarre VIII

Boudoir Bizarre VIII, Do your Valentine
Door: Irrisistable Iris

Valentijnsdag, de dag om je liefje romantisch mee te nemen voor een diner voor twee. Kaarslicht, rode rozen, wellicht een kleine cadeautje. Smachtende blikken, vioolmuziek en kaartjes in de brievenbus zonder afzender. Of.

Nico2000, 2 maart 2008 23:02
Wat een topafsluiting! Om 10 uur begon het meteen al goed binnen te lopen. En vanaf 11 uur al chaos! Was wel te verwachten met de actie: Alle drankjes voor € 1,-. Veel bekenden en ook veel oud-bekenden gespot. Top dat jullie er ook dit keer weer bij waren. Het was echt weer als vanouds. Maar ja, het zit er nu echt op. Ik heb het de afgelopen 2,5 jaren super naar mijn zin gehad in de living. Gezellige mensen, heerlijke muziek, top-dj's, top-collega's.

xXxJenxXx, 2 maart 2008 15:18
Overdosed

Gisteravond was het na een klein jaar dan weer eindelijk tijd voor Overdosed. Nadat ik 's middags al wat posters voor DSM en The Red Knight District had opgehangen had ik al een klein kijkje kunnen nemen, en het zag er al weer allemaal super uit.

Na een korte reis vanuit Nuth kwamen we dan ook iets later dan 8 uur aan in Geleen, waarna we na een vrij snelle fouillering al in de hal aankwamen.

Foltergeist, 2 maart 2008 14:25
Zaterdag 1 Maart 2008 - Josh & Wesz Invites @ Zalinaz, Etten-Leur!

Na jumpmasters in Januari en Most Wanted in Februari was het nu voor de derde keer dit jaar dat Eye4Dance een harder feest op touw had gezet.
Dit keer niet alleen maar in samenwerking met ADB Events en Josh & Wesz. Voor deze avond hadden Josh & Wesz een heerlijke line-up neergezet met talenten als Low-E, Ran-D, Pulse, Glowiej B-Front D-Clear en Genix.

Don B. B), 2 maart 2008 13:56
Nopeisdope

na een periode van vele hardstyle feesten toch maar weer is gekozen voor een house feestje

mijn vriendin (aureooltje) ging naar promo toe. en ik naar nope is dope. t was voor mij de eerste keer maar t moment dat ik aansloot in de rij werd ik al para. ik was in december naar thunderdome geweest en daar iets langer als een uur in de rij gestaan.
en ja hoor ookhier weer ruim een half uur in die pokke rij staan.

Jesse Digital Skills, 2 maart 2008 13:55
Promo · Shadowbox

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

, 2 maart 2008 10:53
FeestDatumAuteurPublicatie
Angerfist31 mrt 2008
Hard Bass>> Jeroentje <<31 mrt 2008
AngerfistRobvanbeers30 mrt 2008
Hard Basskillingscum30 mrt 2008
BeatloverzRoel Staarink30 mrt 2008
Hard Bass30 mrt 2008
Hard Bass30 mrt 2008
Black Hole RecordingsLady_Yce29 mrt 2008
Therapy sessionsMakewablief26 mrt 2008
A Nightmare in Rotterdam25 mrt 2008
Neon RockstarsTron25 mrt 2008
Underground ShockFFect25 mrt 2008
AwakeningsPINK FLOW24 mrt 2008
Awakenings24 mrt 2008
A Nightmare in RotterdamMC_Sphere24 mrt 2008
A Nightmare in Rotterdam24 mrt 2008
Black Hole Recordings' B) Minister van Sterke Drank B)23 mrt 2008
Black Hole Recordings:bounce: Don Leo :bounce:23 mrt 2008
Black Hole RecordingsForever in Trance23 mrt 2008
Oldschool OriginalsTerror Dingske23 mrt 2008
A Nightmare in Rotterdam23 mrt 2008
Createschwingg22 mrt 2008
Intuition InvitesWouter Verheij21 mrt 2008
Clinic Party18 mrt 2008
Nu!Techno Dr18 mrt 2008
XFM XnergyLady_Yce17 mrt 2008
Try before you dieMANDY-17 mrt 2008
Try before you die:flower:Ik ben ik.17 mrt 2008
Chemistryromanista17 mrt 2008
Try before you dieTim16 mrt 2008
Bassrulers16 mrt 2008
Eclectic Shizzle!! Plukkie !! -{fotograaf}-16 mrt 2008
Amigo's naar de Klote10 mrt 2008
GZG MatinéeMarijN10 mrt 2008
ResetMANDY-9 mrt 2008
Raving NightmareKerstgek9 mrt 2008
Legendary hardcore[nL]<>Chris<>[nL]6 mrt 2008
Promo · ShadowboxMakewablief4 mrt 2008
Xtra Large Reunion3 mrt 2008
DominatrixFunnyhappyviper3 mrt 2008
Promo · ShadowboxMANDY-3 mrt 2008
Promo · Shadowboxhc4life3 mrt 2008
Promo · ShadowboxThe prince of Darkness3 mrt 2008
Promo · ShadowboxThijs-BK3 mrt 2008
Boudoir Bizarre VIIINico20002 mrt 2008
Alles naar de klotexXxJenxXx2 mrt 2008
OverdosedFoltergeist2 mrt 2008
Josh & Wesz invitesDon B. B)2 mrt 2008
NopeisdopeJesse Digital Skills2 mrt 2008
Promo · Shadowbox2 mrt 2008