Partyflock
 
Verslagen · februari 2007
­ Nederland
Club r_AW

Zaterdagochtend kwart voor 4 begint de wekker al te rinkelen,vanwege werk wat dient te worden uitgevoerd. Het besef komt 5 minuten later als de koffie loopt te pruttelen,en de computer ingeschakeld is. Vandaag zal het feestje der feesten weer plaatsvinden,en met een dikke glimlach ga ik aan het werk tot half 1 s'middags. Na een warme douche en een goed bord eten moest ik naar Eindhoven,waar ik bij een knappe dame zou gaan klussen.

Makewablief, 28 februari 2007 04:34
Flockers

De dag begon al goed. Op naar Rotterdam om de party outfit te kopen, te eten, op te maken en met de auto richting Arnhem te gaan waar het die avond moest gaan gebeuren.
Ik verwachtte niet al te veel van het feest, omdat het tenslotte het eerste feest was wat Partyflock zal organiseren & ik heel stiekem liever naar Scumworld wilde maar ondanks al het gezeur en gejammer van vrienden het toch Flockers was geworden.

, 27 februari 2007 16:19
Flockers

Voor mij was Flockers niet iets waar ik al maanden naar uitkeek, zoals voor zovelen. Een maandje terug ongeveer vond ik het wel eer eens tijd om naar een groot feest te gaan (doe ik niet zovaak, 1x per jaar ofzo) dus keek ik als "passief lid" van partyflock zullen we het maar noemen, maar weer eens op deze site, en de Flockers banner trok mijn aandacht. Aangezien ik 10 minuten fietsen van Gelredome af woon was de beslissing snel genomen. De lineup zag er goed uit.

ONOK, 26 februari 2007 11:09
Scumworld

Zaterdag 24 februari is een gedenkwaardige dag. Deze bewuste zaterdag werd onder andere het veelbesproken Flockers gehouden, het allereerste feest georganiseerd door het door allen geliefde Partyflock. Naast Flockers werd echter ook de tweede editie van Scumworld gehouden in Zaandam. En Scumworld was een feest dat de moeite waard was om over naar huis te schrijven.

, 26 februari 2007 00:31
Flockers

Stadion vol houselustigen: Flockers!

Een site die zijn 5-jarige verjaardag viert; wat moet internettend-Nederland daar nu van denken? “Hoe kan een site nou een stadion als het Gelredome vol krijgen?” was één van de reactie die vaak naar boven kwam. Maar wie zich op de site van Partyflock bevindt en zich aangemeld heeft met een uniek IP-adres weet wel beter! Een community-site als Partyflock kan met behulp van de Matrixx en Q-dance zeker wel een stadion vol internetgekken volkrijgen.

SanZ, 25 februari 2007 21:54
Flockers

Het was voor mij een tijdje geleden dat ik op een groot feest was geweest .
Maar wat was het tof zeg , ok je moets wat lang erover doen om wat drinken te bemachtigen .
Ik kan alleen zeggen , Leska je bent een moordwijf .
Het was ook nog eens jou 20ste verjaardag, en de 1e keer dat ik je live meemaakte .
Maar ik moet zeggen dit moeten we echt vaker doen .
De muziek was erg kik. kan er niets anders over zeggen .
Het was echt bomvol de zalen , wilde je even naar de toiletten.

, 25 februari 2007 20:23
The energy of the core

Yessss, eindelijk zaterdag :cheer:

DaniQ en ik hadden er VET zin an :yes:.

We spraken af bij de KIEHOOL in BERGUM, omdat we vanaf verschillende kanten komen.

Kerstgek, 25 februari 2007 20:13
Kinky on the beach

Op een unieke locatie in het altijd bruisende Scheveningen was de 2e editie van Kinky on the Beach gepland. Een feest op zee komt toch niet zo vaak voor. De boulevard oplopend zagen we gelijk de 'rots' van Scheveningen midden in woeste en bruisende golven. Klokslag 9 pm kwamen we binnen en werden hartelijk ontvangen door de organisatie. Bij binnenkomst wist ik het al, deze avond kan alleen maar een succes worden.

, 25 februari 2007 17:41
Flockers

Nou weer bijgekomen, dus tijd voor een verslag.

Om half 8 had ik met Hilde en Marlies afgesproken in Zwolle om verder met z'n drieën naar Flockers te gaan. Aangekomen in Arnhem, kaartje gekocht voor de bus en in de bus gaan zitten (Y) Goed geregeld!

Dit was mijn eerste echte GROTE feest, dus was zeer benieuwd. Bij binnenkomst gelijk even een kluisje gehaald. Het was nog vroeg dus we konden gelijk doorlopen, evenals met de fouilering.

, 25 februari 2007 17:25
Erotic Palazz

Erotique Palazz

Date: 24 FEBRUARI 2007

Lokatie: Palazz te Woerden

Time: 22.00 uur - 5.00 uur

http://www.dancetraffic.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=47813&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=474afd08c36ac1eeab636d38048fb46f

Voorbereidingen:

Voor dit feest heb ik weinig voorbereidingen getroffen. Natuurlijk het ge-eikte, batterijen, accuus opladen. Geheugenkaartjes wissen en zorgen dat ik vantevoren goed uitgeslapen ben om naar het feestje te gaan.

Nickelson35, 25 februari 2007 17:18
Planet Rose Special

Hey liebe leute.

Gister naar Planet Rose Special geweest in Roosje, Nijmegen. Een feest dat al enige tijd in mijn agenda pronkte. Want ja, de groot technomeester himself, Joris Voorn staat in de line-up. Evenals de gehele Rejected label. Dat belooft wat!

Ik kwam zelf uit Lochem met een groep van 8 mensen. Het zei zo, lekker met de auto gegaan en eenmaal daar aangekomen, rond half twaal nog lekker rustig.

Netietsanders, 25 februari 2007 16:49
Flockers

http://album.partyflock.nl/6249734.jpg

goeie middag

na een korte nacht rust hier mijn verslag.

na een lange overweging om te gaan of niet uiteindelijk zaterdag om 15.00 uur nog mijn kaartje gahaald. En er wilde niemand meer mee. toch besloten te gaan. In de winkel zeiden ze wat voor feest? en nee er zijn nog kaarten zat. Hierdoor vroeg ik me eigen af of ik wel de juiste keuze had gemaakt. Ik kende wel zat mensen die gingen.

, 25 februari 2007 16:34
Flockers

Zaterdagochtend werden wij wakker met de gedachte dat wij naar FLOCKERS gingen.
Dit keer gingen wij met de bus vanuit Leusden en na het bobben en met de trein gaan was dit wel ver uit het beste vervoer.
Wij vertrokken om tien uur vanuit Leusden met de hierboven genoemde bus.
In de bus zat de stemming er al goed in. Iedereen dronk gezellig een biertje of een frisje.
De stampende beats gingen al snel door de bus heen en iedereen vroeg zich af of de sfeer ook zo goed zou zijn op FLOCKERS.

The Flying Gentleman, 25 februari 2007 15:04
Armada

Om 22.15 uur direct naar de eerste bacco te hebben gedownload ben ik op de dansvloer gaan staan en ………ben er niet meer vanaf geweest. Perry O’neil opende heerlijk en bouwde zijn set echt subliem op! De zaal werd direct meegenomen door de beats die Perry de zaal in produceerde.

De dansvloer was snel gevuld en er hing een heerlijke partysfeer. Naast de 3 uur set van Perry O’neil zou op deze Armada avond in club Panama* Marco V ook een set van 3 uur gaan neerzetten.

:bounce: Don Leo :bounce:, 25 februari 2007 13:02
Club Rembrandt

dit feest was niet normaal zoooooo dik! je kon niet naar t toilet om te plassen omdat dr lektroluv van begin tot t einde super draaide gewoon ZÙUuUUPERRrrrrrr! ni normaal en de locatie ook geweldig! REMBRANDT GA ZO DOOR! De groene zaal had ook `n geweldige eind DJ en drinken aan de bar halen was ook nergens lang wachten alles was goed geregeld tot en met de toiletten die ook prima schoon gehouden werden al met al een super feestje met een uitbundig tof publiek<voor herhaling vatbaar!

Raissa-Radijsje, 25 februari 2007 06:44
Jumpstyle Afterparty

Na een heftig carnavalsweekend was het tijd voor de Jumpstyle Afterparty in de Just-4U.

Het feest begon om 21:00 maar vanwege het feit dat ik nog moest trainen was ik wat later.
Bijna aangekomen word ik keihard ge-spamt met smsjes of ik nog wel zou komen of niet.

Toen ik mijn fiets neerzette achter de 4U waren de stalendeuren van het gebouw ernaast al flink geluid aan het maken door de trillingen, dat beloofde al aardig wat.

Hardcore IJsselstein, 21 februari 2007 12:51
Zaterdag 17 februari was het tijd voor een nieuw concept van Round Bass Organisation: Explosive Valentine Party in Schagen.

De nieuwe locatie Markt 15 leende zich perfect om aangekleed te worden in Valentijn-stijl, het thema van de avond. Deze uitgaansgelegenheid met 2 zalen heeft van zichzelf al een warme, maar toch ook trendy uitstraling met veel rood, zachte verlichting en kroonluchters en de vele hartjesballonnen maakten het helemaal af.

Sunshine (An), 20 februari 2007 15:46
I Love Pussy Lounge

Recht Toe Recht Aan Brigade at Pussy lounge.

zaterdag 17 februari 2007 zijn we op aanwijzing van onze voorzitter (knetter gek)vanuit zierikzee naar tilburg vertrokken om Pussy lounge in la vida bij te wonen. Dit omdat menig feest Recht toe recht aan gevierd moet worden. Het is ook op sommige feesten nodig om de dj te helpen door te laten zien aan nog niet los gaande mensen, hoe het moet. Dit geeft eerder feestvreugde en maakt vele festivals tot een beter succes.

DJ MYSTERIA, 20 februari 2007 04:01
A night with

Alaaf! Zo op deze Rosenmontag ben ik nog steeds moe, moe maar voldaan… Heb een top weekend achter de rug met het hoogtepunt toch wel op zaterdag avond, in Utrecht, aardig stukje reizen vanaf hier maar met een van mijn grote favorieten, Michel de Hey!

Met onze zonnebrillen en bagage liepen we vervolgens naar het station, aan het loket nog een „Hinundrück fahrt“ Münster-Deventer.

Wouter Verheij, 19 februari 2007 21:29
Mixed By Emotions

Afgelopen zaterdag was ik niet echt in de Carnaval stemming dus besloot ik dicht in de buurt een feest op te zoeken. Doormiddel van Partyflock zag ik dat een Deep, Funk, Groovy, Progressive House feest werd gehouden in het Huys van Breughel te Gorinchem. De keuze was dus snel gemaakt geen BOB etc. gewoon lekker in Gorinchem feesten. Omstreeks 11 uur/ half 12 kwamen we bij de deur aan en gingen naar binnen.

Thomas Vink, 19 februari 2007 13:21
Paradox

Na het bereiken van de leeftijd dat ik officieel volwassen hoor te zijn had ik genoeg bier gehaald om volgende week van het statiegeld op pad te kunnen. Om het feest compleet te maken besloot ik mijn kinderfeestje ter ere van mijn 21e verjaardag te vervolgen op Paradox in de Waerdse Tempel. Hoewel we redelijk op tijd weg wilden gaan hielden de gezellige beroepsalcoholisten bij mij thuis de heleboel wat op. Dit zorgde ervoor dat we (tot mijn spijt) pas om 1 uur richting de Waerdse Tempel reden.

, 18 februari 2007 22:41
Nopeisdope

Zoals ik al eerder in een verslag schreef merk ik op mijn hyves en mobiel wanneer een feest populair is. Hetzelfde bij Nopeisdope in de Powerzone. Omdat al enige tijd er geen kaarten meer in de voorverkoop waren, deden heel veel mensen hun best om toch aan kaarten te komen. Misschien door een aantal dj’s uit onze regio of de totale lineup, of door de hele publiciteitscampagne van Nopeisdope wilden er ook een groot aantal personen die ik ken, graag heen.

Martwork, 18 februari 2007 19:53
Illegal Vibes

Weer een llegal Vibes voor de boeg en uiteraard had ik er dit keer ook weer zin aan
vroeg aanwezig dit keer kwart voor 10 al omdat maatje Ramon aka Dj Diabolic eerste uurtje moest draaien tja wel ff supporten hea:P
helaas waren er nog al wat probleempjes in het begin
geluid was alleen mono en de monitoren waren aan het kutten
dus was nogal kut begin en door dit gekut heft Dj Diabolic maar half uurtje gedraaid ( Zonde )
hij heeft zelfs zijn eigen draaitafel ingezet om alles draaiend te krijg.

Triggah MC, 18 februari 2007 16:32
Test Attack

Ik schrijf nooit verslagen maar omdat ik er deze keer uitgezet ben vind ik het de moeite waard!

Jef [KFT] Snoeihard, 18 februari 2007 02:28
Hossen en Jumpen

Wat had ik er weer een zin in.Lekker een avondje jump.

Ik was er al om 20.00 om alles na te kijken of alles klaar stond en alles het deed en om de laatste dingetjes te regelen.

Om 21.00 begon het eindelijk.De carnavals zaal was al aardig aan het vol lopen, want ja. wie wil nou het grootse optreden missen van Herman (Idols) nou ja. ik dus onder andere.Daarom bleef ik ook maar lekker in de kleine Jumpzaal.In de kleine zaal liepen langzaam aan wat "Jumpers" binnen.

Nicky, 17 februari 2007 09:34
Masters of Hardcore

Zaterdag 10 februari! De dag van Masters of Hardcore is aangebroken. Voor wij was het de 1ste keer dat ik naar Masters ging! We gingen met een klein groepje van 30 man ongeveer! We kwamen bij elkaar op het station in Roermond en wachte daar met zen allen op de trein! Toen de trein eraan kwam en we instapte kwamen we nog wat bekende tegen! De heenweg was relax! LETHAL SIXKILLER had een lekker radio'tje bij zich en we warmde on al op voor Masters!

21.

, 14 februari 2007 22:53
ROTZOOII vs WELCOME TO THE FUTURE
Zaterdag 10 februari, Studio 80, Amsterdam

Lange rijen voor de ingang op het Rembrandtplein. Een uitverkocht Studio 80, waar het een nacht lang feest was met muziek van maar liefst negen minimal- en techno dj’s en live-acts. En een geweldige sfeer, zodat de dansvloer om zes uur ’s ochtends nog volop in beweging was.

yasdnil, 13 februari 2007 23:22
Masters of Hardcore

Toch maar ff een verslagje schrijve van dit supervette feest!:D

Om 3 uur gelukkig de voetbalwedstrijd overleeft wat vorig jaar wel anders was:S ( Met bandage om me poot naar masters blessure van 10 weken aan overgehoude ontsteking achillespees ) maar nu dus niet dus helemaal klaar voor!

F. South, 13 februari 2007 17:54
Franchise

Omdat ik op 23 december Franchise helemaal top vond, besloot ik afgelopen vrijdag wederom naar Franchise on tour te gaan, on tour omdat het de roots van dit concept in de Amsterdamse Escape liggen. Omdat ik deze X ook graag de set van Jody San & Monotony wilde meemaken, besloot ik maar vroeg naar het Paard van Troje te gaan. Misschien iets te vroeg, want de bands die hiervoor stonden in een eigen evenement liepen uit.

Martwork, 13 februari 2007 16:23
Hardcore Solutions 1#

Sellingen in Hardcore Solutions

Lang van tevoren werd het bekend. Er is een hardcore-party in Sellingen. Iedereen is er en dus ben ik er ook.

Deze hardcore party is een feest met een aantal bekende, maar ook onbekende mensen. Misschien dachten die onbekende mensen: Wie is toch die man die op verwachte en onverwachte momenten into hardcore gaat. Die momenten waren echter nog maar het begin van wat later zou volgen.

Er komen steeds meer mensen binnen.

groove, 13 februari 2007 11:37
Vip-Trip

Er zijn van die feestjes die een gouden randje hebben en die je niet meer zal vergeten. Afgelopen zaterdag was dit het geval voor mij met Vip-trip.
De goede organisatie, de sfeer, het publiek wat er rondliep en de aankleding. een compleet plaatje wat gewoon helemaal klopte.
Wat ook zeker genoemd moet worden, is de intimiteit van de locatie ( Organza), iets wat je een enkele keer weleens mist op grotere feesten.

Hoe het begon:
Eigenlijk zou ik niet gaan.

Venusss, 13 februari 2007 11:30
Masters of Hardcore

hoi hoi party people. laat ik ook maar een verslag schrijven van een zeer goed feestje. werd om 8 uur wakker want ik zou om 1200 bij een vriend zijn in dordrecht om vast een beetje in te komen. rond kwart voor 4 weet de tijd niet meer goed namen we de trein richting den bosch waar we al een paar belgische gabbers tegen kwamen onder andere james aka heilige gabber en zijn maten. hun ging ook naar de meeting om 1700 die gehoorbeschadiger georganiseerd had.

GabberTrutje1986, 12 februari 2007 21:21
Wasteland

Ik ben Miriam en kom uit Sneek, en ben sinds kort werkzaam bij Erotic 4 you. En ik ben dus afgelopen zaterdag voor de eerste keer naar wasteland geweest met m'n vriend en nog wat vrienden van ons.

Om 10 uur begon het, maar er waren nog wat vroeg dus moesten we nog even wachten in de auto, want buitenstaan was toch iets te koud.

, 12 februari 2007 16:41
Masters of Hardcore

Maandagmiddag, half 1. Het is weer eens tijd om terug te blikken na een welbewogen weekend waarin weer de nodige gebeurtenissen hebben plaatsgevonden op weg naar, in en op de terugweg van het evenement Masters Of Hardcore, de tweede editie in de Brabanthallen, en voor mij de 4e keer op rij dat ik de Nederlandse editie bezocht heb.

Foltergeist, 12 februari 2007 13:09
Jump 4 joy

Haha, de JOY. Haha, de JOY.
De JOY is een leuke tent om weer eens je oude schoolvrienden en klasgenootjes te zien en om eens wat te kletsen. Toen introduceerde men de 'Jump for Joy', met de bedoeling om Cadzand-Bad voor één avond om te toveren in de jump-hoofdstad van (West)Zeeuws-Vlaanderen. Boertjes konden hun hart ophalen op de 8 vierkante meter 'jumpvloer' die de JOY rijk is.

Den Hamer, 11 februari 2007 21:21
Love

Ik kwam aan op t feest ongeveer half 1 en er hing al gelijk een goede sfeer.
Ik ga naar boven om me jas weg te brengen, was gelijk aan de beurt.
ik was er met een paar vrienden die voor het eerst de stad in gingen en die zaten allemaal al een een tafeltje een beetje onwennig aan hun Smironoff Ice te lurken.
Geen van hen was 16 dus naar die minimum leeftijd werd ook niet echt sirieus naar gekeken.

dus ik denk ik ga er even bij zitten.

D-Stylez, 11 februari 2007 21:04
Masters of Hardcore

Zo, dat was mijn 2de grote feest en wat een feest zeg.
Omdat ik niet alleen heel de tijd ben los gegaan maar ook goed heb geluisterd, leek het me wel eens leuk om een verslag te typen.

Ik begin gewoon bij het begin; rond 20:30 kwam mijn maat aanzetten met de auto. We hadden even de timetable doorgesproken en zijn tegen 21:00 uur vertrokken. Met de Tomtom kwamen we precies bij de pakeerplaats uit, maar van te voren stond MoH al een paar keer aangegeven.

Simonhaha, 11 februari 2007 20:51
Masters of Hardcore

Masters of Hardcore • Raise Cain

Zo ik ben weer ontwaakt uit mijn coma en een nieuw uitslaaprecord is ontstaan.
Lang geleden dat ik weer een keertje ben wezen hakken, dus ben aardig naar de klote nu. Toch neem ik de moeite om een verslag te typen van hoe ik mijn EERSTE Masters heb beleefd: Meesterlijk

DJ's die ik gezien heb:
22:50 - 23:40: Buzz Fuzz
23:40 - 00:30: Rob & MC Joe
01:00 - 02:30: Dr.

* Zahne, 11 februari 2007 18:42
Masters of Hardcore

M'n eerste echte feest, en ik vond het geweldig!

Ik moest tot half 9 werken, dat liep wat uit dus ben ik eerder weg gegaan, pakte om kwart over 9 de trein naar Utrecht, waar in Putten de rest van de groep opstapte. We gingen toen met een man of 40 in de trein naar Utrecht. daar overgestapt naar Den Bosch en rond 10 over 11 ofzo geloof ik aangekomen. 10 minuten naar de Brabanthallen gelopen.

IgorV, 11 februari 2007 18:38
Decisions

Ooit begonnen in Almere, in Club Ik, is Decisions duidelijk uitgegroeid tot een begrip.
Na een vliegende start in Almere, waar het al snel uitverkocht ging, werd besloten dit feest in de voormalige Marcanti te houden, waar het ook een zeer groot succes was.
Na de sluiting van de Marcanti werd er een nieuwe locatie gevonden: de Latido in Amsterdam Noord.
Met een capaciteit van 700-800 mensen is dit een heel goede plek voor een feest als Decisions.

, 11 februari 2007 15:25
Masters of Hardcore

Zo, net weer thuis gekomen en ik dacht van: nou laat ik maar weer eens achter het typ apparaat gaan zitten om de mensen thuis mijn belevenis van MoH te laten lezen.

Om 19.00 uur vertrokken we met z’n 4en naar het treinstation in Heerenveen om daar op de trein richting Utrecht te stappen. Eenmaal in deze trein viel het al snel op dat er veel mensen uit het thialf stadion kwamen die naar het schaatsen waren geweest die dag. Het was dus best gezellig in de trein :D

http://album.partyflock.

mr turner, 11 februari 2007 12:51
Zondagskriebels

Schade inhalen @ Amersfoort

Hèt woord van afgelopen zaterdagavond was (en is) DECEPTIE!
Had nog maar net de eerste (dat dacht ik tenminste) kouwe klets voor de helft leeg, toen een, zo dachten wij, stand-up comedian vanaf het podium begon te vertellen dat Miss. Mebarak Ripoli (oftewel Shakira) niet op zou komen dagen vanwege een verdikt strottehoofd en bonkende halsslagaders.

*manuel*, 8 februari 2007 17:35
Sneakerz

Sneakerz 4 feb. Paard van Troje

Zondagavond 4 maart, wat is er aan de hand in Den Haag? Er staat een enorme rij mensen in hun uitgaanskleding op de Prinsengracht! De politie is met meerdere voertuigen en personen aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Want er staan ook mensen op de rijbaan en dat = natuurlijk onveilig.

Martwork, 7 februari 2007 23:04
Samen met ank, stef, cynthia, maurice en linda.

Om elf uur kwamen we eindelijk aan. Het begon goed. we kwamen binnnen en de muziek stond al aardig op beuken. Bij binnenkomst kom je in zaal 1. daar werd oldschool gedraaid. heerlijk oudewets beuken. In de zaal kwam ik tommy en Vil tegen twee dorpsgenoten uit den helder die ook even hun best mochten doen. In de grote zaal was het meest grote spectakel het podium waar alle dj's op stonden. ook ik stond daar.

(L) deli_girl (L), 7 februari 2007 16:57
D.D.O.D.

Om tien uur s'avonds reden we, jurjen en ik vanuit den helder weg. Rond elf uur kwamen we aan. Nooit van mijn leven heb ik van de trappist gehoord en wist totaal niet wat ik moest verwachten.

Een zeer kleine entree met drie heren bij de deur. De zaal was klein en dacht o god waar ben ik beland.

De muziek was in vollegang. Ik werd voorgesteld aan een aantal kennissen van jurjen. Was leuk om eindelijk een gezicht te hebben bij alle verhalen.

(L) deli_girl (L), 7 februari 2007 16:54
Titans

Mijn avond begon eerst bij Rev-o-dam. Daar moest Bass-D draaien en daarna zouden we door gaan naar Titans. In Volendam kregen we te horen dat Titans erg tegen viel. Eén zaal dicht en de dj's werden verdeeld over de andere zaal.

Dus ik ging met gemengde gevoelens heen. Het kan toch niet dat zo'n goed gepromoot feest niets is? Om half twee kwamen we aan. De zaal zag er goed gevuld uit. Dat viel mij al mee echter de muziek was niet echt logisch.

(L) deli_girl (L), 7 februari 2007 16:48
Beter kom je niet

Skradelskrod
Op zaterdagmiddag werd ik weer een wereldburger. Lees: internet werd geïnstalleerd :-) Dus na meer dan een maand beproefd te zijn, van het internetafkicken, zat de geestelijke suffering erop. Het perfecte moment dus om flinke lichaamsmisbruikingen te ondergaan met sweet pokkeherrie suffering for body and mind.
Na de gruwelijk kansloze CSR -petterpartij van doorgesnoven pubers en niet geëduceerde mongolen in de Vaagzaamheid, was het tijd om weer eens een ECHT vet feest aan te doen.

, 4 februari 2007 20:21
Gisteravond was het dan zover. Na flink wat gepraat kwam dan uiteindelijk ook de daad, we gingen naar Wood. Veel over gehoord, en de line-up beloofde ons veel goeds.
Na flink wat voorbereiding op de computer (en in de badkamer natuurlijk B)) vertrok ik rond een uurtje of half 8 naar Gorinchem, om daarna via Dordrecht naar Antwerpen af te reizen. Wonder boven wonder verliep alles eens precies volgens de planning en stormden we na de ontmoeting in Dordrecht in sneltreinvaart door naar Antwerpen.

, 4 februari 2007 16:24
7 gates to hell

WAUWWWWWW ,WAUWWWWWWW, WAUWWWWW! :bounce:

Wat een feest man :cheer:

Zo dat moest ik eerst ff kwijt :9

Ik zou in mn eentje naar it holt in Deinum gaan,want mn hubbie ging niet mee en mn vriendin kon niet want die moest leren.
Vet kl@te tuuk ,om alleen te gaan ,maar had er zòòò naar uit gekeken ,dan maar alleen :yes:

Kreeg ik toch nog een telefoontje van Sway, dat ze ook heen ging en of we dan met zn tweeën zouden gaan.

Kerstgek, 4 februari 2007 05:14
FeestDatumAuteurPublicatie
Club r_AWMakewablief28 feb 2007
Flockers27 feb 2007
FlockersONOK26 feb 2007
Scumworld26 feb 2007
FlockersSanZ25 feb 2007
Flockers25 feb 2007
The energy of the coreKerstgek25 feb 2007
Kinky on the beach25 feb 2007
Flockers25 feb 2007
Erotic PalazzNickelson3525 feb 2007
Planet Rose SpecialNetietsanders25 feb 2007
Flockers25 feb 2007
FlockersThe Flying Gentleman25 feb 2007
Armada:bounce: Don Leo :bounce:25 feb 2007
Club RembrandtRaissa-Radijsje25 feb 2007
Jumpstyle AfterpartyHardcore IJsselstein21 feb 2007
Explosive Valentine PartySunshine (An)20 feb 2007
I Love Pussy LoungeDJ MYSTERIA20 feb 2007
A night withWouter Verheij19 feb 2007
Mixed By EmotionsThomas Vink19 feb 2007
Paradox18 feb 2007
NopeisdopeMartwork18 feb 2007
Illegal VibesTriggah MC18 feb 2007
Test AttackJef [KFT] Snoeihard18 feb 2007
Hossen en JumpenNicky17 feb 2007
Masters of Hardcore14 feb 2007
Rotzooii contra Welcome to the Futureyasdnil13 feb 2007
Masters of HardcoreF. South13 feb 2007
FranchiseMartwork13 feb 2007
Hardcore Solutions 1#groove13 feb 2007
Vip-TripVenusss13 feb 2007
Masters of HardcoreGabberTrutje198612 feb 2007
Wasteland12 feb 2007
Masters of HardcoreFoltergeist12 feb 2007
Jump 4 joyDen Hamer11 feb 2007
LoveD-Stylez11 feb 2007
Masters of HardcoreSimonhaha11 feb 2007
Masters of Hardcore* Zahne11 feb 2007
Masters of HardcoreIgorV11 feb 2007
Decisions11 feb 2007
Masters of Hardcoremr turner11 feb 2007
Zondagskriebels*manuel*8 feb 2007
SneakerzMartwork7 feb 2007
Da Mouth of Madness birthday party(L) deli_girl (L)7 feb 2007
D.D.O.D.(L) deli_girl (L)7 feb 2007
Titans(L) deli_girl (L)7 feb 2007
Beter kom je niet4 feb 2007
Breakcore gives me wood4 feb 2007
7 gates to hellKerstgek4 feb 2007