Partyflock
 

Insight Events

Insight Events
14 oktober 2014
organisator
AdresPiet Heinkade 215
1019 HM
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 261 2454
Linkfacebookpage

Uitgaansagenda Insight Events

Laatste feest was op zaterdag 15 juli 2023: Dale Reggaeton, Panama, Amsterdam

Statistieken

276·feesten
276·in het verleden
39·nieuwsberichten
2·fotoshoots
377·foto's
63·video's
54·winacties
4990·bezoekers
3004·unieke bezoekers
42Partyflockfans
60·albumfoto's
goed·stemresultaat (181.8475 stemmen)

Nieuws

Europa's grootste Latin en Caribbean festival keert 15 juli 2023 terug naar het Zuiderpark in Den Haag voor haar achtste-editie. Tijdens eerdere edities betraden onder anderen Bad Bunny, J Balvin en Maluma het Pal Mundo podium.
Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met J Balvin als eerste officiële headliner op de zaterdag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.
Vanaf 3 juli kun je bij Insight Beach de hele zomer – natuurlijk geheel corona proof – relaxen aan het water op het meest luxe stadsstrand van Brabant, midden in Eindhoven. Geniet van een chille beach experience op luxe bedjes waar je luistert naar de beste dj's en nipt aan een verfrissend drankje. De lekkerste bites worden gemaakt door top-chef Pascal Ariëns, die ook jouw lunch of diner klaarmaakt.
Anitta komt naar, Pal Mundo Outdoor. De grootste Braziliaanse artiest van dit moment, maakt op zaterdag 4 juli haar opwachting op het strand van Scheveningen, de nieuwe locatie van het grootste Latin & Caribbean festival van Europa. Ook Rolf Sanchez, die afgelopen seizoen furore maakte in De Beste Zangers, heeft zijn komst bevestigd. Eerder werden al onder anderen Ozuna, Natti Natasha, El Alfa, Gente de Zona en Konshens aangekondigd, terwijl in de komende periode nog meer artiesten worden vastgelegd. 1
De Puerto Ricaanse Latinster Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor 2020. Op 4 juli 2020 maakt hij zijn opwachting op een nieuwe locatie voor Europa's grootste Latin & Caribbean festival: het strand van Scheveningen in Den Haag. Daar verrijzen van 12.00 tot 23.00 uur vier verschillende stages met ieder hun eigen sound: de Pal Mundo Main, Caribbean, Tropical en Favela Stage
Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Becky G maakt haar opwachting bij tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo, zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Zij vervangt Wisin Y Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar niet naar Amsterdam komen vanwege uitstel van hun Europese tournee.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
De tweede outdoor editie van Pal Mundo vindt plaats op zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Het Caribbean & Latin Festival heeft onder anderen Bad Bunny, Karol G en Victor Manuelle voor de main stage weten vast te leggen, terwijl SFB op de Tropical Stage is te zien.
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Voor het vierde jaar op een rij organiseert Pal Mundo op 22 april opnieuw het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Ook dit jaar staan er weer verschillende grote artiesten in Ahoy Rotterdam om het publiek een onvergetelijk festival te bezorgen.Met drie stages kunnen de bezoekers gedurende het hele festival hun hart ophalen aan salsa, bachata, reggaeton, merengue en nog veel meer exotische klanken.
Op zondag 28 augustus 2016 is het tijd om 'Round & Round' te gaan in Beachclub Vroeger. Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor #itsDyna on the Beach! De weersvoorspellingen zijn super en dat betekent dat het een veelbelovende zondag zal worden!
Neonsplash organiseert op zaterdag 7 november het grootste verf-feest van Europa in de pas verbouwde Ziggo Dome. Tijdens het 8 uur durende dance-event danst het publiek in meer dan 15.000 liter vloeibare neon-verf. 5
Neonsplash organiseert op zaterdag 8 november in de Amsterdam RAI het grootste verf-feest van Europa. Tot aan vandaag zijn al meer dan 12.000 kaarten verkocht, waardoor het het grootste verf-feest ooit in Europa zal worden. 13
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek. 4
Dance organisator UDC start een nieuw bedrijf met jong talent. Het bedrijf met de naam 'Insight' zal zich vestigen in Amsterdam. Voor 2015 staan er 15 evenementen op de planning en verwacht het 200.000 bezoekers. 14
Na de sluiting van de Amsterdamse club The Sand zaten de twee grote dance-evenementen Kings of Ace en Sexed Up zonder locatie tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Hierdoor was het voor de fans nog onzeker of deze evenementen door konden gaan. Vandaag is aan deze onzekerheid een eind gekomen. Met gebundelde krachten zijn beide organisaties op pad gegaan en hebben in een gezamenlijk evenement in de Amsterdam RAI de oplossing gevonden. De organisaties maken bekend dat het spektakel op vrijdag 17 oktober gaat plaatsvinden.
Niemand wil denken aan het einde van de zomer, maar voordat je het weet is het weer zover. Eerlijk is eerlijk tot nu toe is het wel de beste zomer sinds jaren en hebben we veel van de zon kunnen genieten. Uiteraard is het nog niet afgelopen en al helemaal niet in Beachclub Vroeger! Tot 28 september is het elk weekend feest en kun je doordeweeks heerlijk relaxen in de grootste Beachclub van Europa. Op 28 september loopt het dan toch echt op zijn eind en is het tijd voor de legendarische 'Official Grand Closing'.
Op zondag 27 juli 2014 stond Bloemendaal aan Zee in het teken van de eerste editie van Sexed Up Ghostriders! Meer dan 3000 'Ghostriders' zijn getuige geweest van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij Dyna en zijn team de Ghostriders hebben verwend met een spectaculaire show. Heb jij de eerste editie van de Sexed Up 'Ghostriders' on the beach moeten missen? Wees dan niet getreurd, want de Ghostriders zullen nog een keer op het strand van Bloemendaal te bewonderen zijn..
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team jou op zondag 27 juli mee op de eerste editie van het meest besproken concept van dit moment: Sexed Up 'Ghostriders'. Na uitverkochte edities in Rotterdam, Eindhoven, Harderwijk, Breda en Kerkrade is het tijd om Bloemendaal kennis te laten maken met de Ghostriders! 1
Op zondag 20 april zullen de GhostRiders onder aanvoering van Dyna terugkeren in de Maassilo Rotterdam. Deze editie staat wederom in het teken van 'Ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team weer mee op een acht uur durende reis die alle verwachting overtreft.
Kingsnight Amsterdam
26 februari 2014
Op 26 april dit jaar viert Nederland massaal 'Koningsdag' na de inhuldiging van Koning Willem Alexander vorig jaar. Kingsnight is een uniek concept dat op 26 april 2014 de ideale afsluiting is van alle festiviteiten die op die dag plaatsvinden. The The Sand in Amsterdam is de locatie waar jij aanwezig wilt zijn om de nacht van Koningsdag te vieren!
De kaartverkoop van '2014 The Official Grand Opening Beachclub Vroeger' gaat keihard en dat is niet voor niets! De grootste en beste beachclub van Europa is de plaats waar je moet zijn! Vanuit Beachclub Vroeger zullen weer veel mensen vaak de zon in de zee zien wegzakken tijdens een knallend event!
Duizenden clubbers vanuit alle streken zijn samengekomen in de donkere arena. Een stilte heerst, zoals die alleen voorkomt bij het naderen van een zware storm, de elektriciteit voelbaar in de lucht en de spanning stijgt. Een huiveringwekkend intro breekt de stilte, de spanning groeit als plots twee felle witte lichten schijnen op deze twee 'Heavy Weights' en 'Trance Warriors' van de dance-scene, Ferry Corsten & Markus Schulz. As they are...New World Punx. 3
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand! De opening van Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet! 2
Early Birds opgelet: Op 26 december is Sexed Up terug in de Maassilo Rotterdam. Voor slechts €12,50 haal je nu een Early Bird ticket via www.sexedupworld.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. Wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk bij Sexed Up gaat de kaartverkoop hard!
Sexed Up · Halloween
23 oktober 2013
Oktober is een griezelige maand! Het is namelijk de maand van 'Halloween'. Tel hier het vrouwvriendelijke concept Sexed Up bij op en je hebt een sexy Halloween party! Het meest aanjagende van deze horror avond zijn de artiesten die deze avond vier areas zullen vullen: Dyna , Girls Love DJs , D-Rashid , Michael Mendoza , Delivio Reavon & Aaron Gill , Dio , Lady Bee , Roga , Gio Live , Richie Lee , Sam Blans , Just Me , René Verkerk.
Aan al het goede komt een eind, maar je kan het ook overdrijven! Aanstaande zondag, 29 september 2013, gaat Beachclub Vroeger samen met Anyday Events en SexedUp het seizoen afsluiten zoals je dit alleen op Ibiza ziet! Waar je ook vandaan komt, zondag moet je op het strand van Bloemendaal zijn! 1
Zondag 29 september is het moment waarop we eigenlijk geen van allen zitten te wachten. Want dan is het alweer tijd voor het allerlaatste feest in Bloemendaal! Het strandseizoen is na dit evenement definitief afgelopen in Bloemendal en is het weer wachten tot 16 maart 2014 voordat het weer losbarst in de beste en grootste Beachclub van Nederland.
We moeten er allemaal nog niet aan denken en het is nog even weg maar de Grand Closing van Beachclub Vroeger komt er weer aan. Het is gelukkig pas 29 september, maar aangezien alles erop wijst dat dit de grootste happening van het jaar gaat worden in Bloemendaal kan het niet anders dat je er nu op gewezen wordt.
Ben jij klaar om getuige te zijn van de kick-off van een geheel vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center? Als dat zo is, zorg er dan voor dat jij op 31 augustus de stap waagt om in 'the wonderland' van Dyna te stappen.
Zondag 19 mei aanstaande staat de Maassilo Rotterdam in het teken van Sexed Up Dynamite! De grondlegger van dit succesvolle, vrouwvriendelijke concept van het land staat op het punt om Rotterdam over te nemen. Het gaat dan natuurlijk over niemand minder dan één van de meest besproken deejays van dit moment: Dyna. 4
SeXed Up
9 februari 2013
Na vele spetterende en uitverkochte edities in 2012 is het meest vrouw vriendelijke evenement in 2013 weer terug in de gekste stad van het land: Eindhoven! Op vrijdag 22 februari 2013 staat Bermuda Eindhoven in het teken van SeXed Up 'Ladies night out'.
Het is bijna zover! De twee meest besproken evenementen van het land Sexed Up & Flirterz presents de kick-of van 'The Ultimate Ladies Night Out' in [The Sand Amsterdam! Sexed Up & Flirterz zaterdag 29 september 2012 together at one place!
Op zaterdag 29 september 2012 is het onder de hoede van de twee meest vrouwvriendelijke concepten van het land tijd voor de eerste mega uitvoering van: The ultimate ladies night out!
Heb jij het voornemen om in de zomer van 2012 een heerlijke dag te beleven op een van de mooiste en drukst bezochte stranden van Nederland? Heb jij zin om te genieten van de lekkerste beats die jou worden voorgeschoteld op het meest vrouw vriendelijke concept van Nederland? Als dat zo is, dan ben JIJ op zondag 29 juli 2012 op de nummer 1 Beachclub van Nederland aan het juiste adres! Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor.