Partyflock
 
­ Nederland

Ozuna naar Pal Mundo Outdoor op het strand van Scheveningen

gepubliceerd door , op
Pal Mundo
20 december 2019
FeestPal Mundo · Outdoor
Datumzaterdag 4 juli 2020
LocatieWIJ
De Puerto Ricaanse Latinster Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor 2020. Op 4 juli 2020 maakt hij zijn opwachting op een nieuwe locatie voor Europa's grootste Latin & Caribbean festival: het strand van Scheveningen in Den Haag. Daar verrijzen van 12.00 tot 23.00 uur vier verschillende stages met ieder hun eigen sound: de Pal Mundo Main, Caribbean, Tropical en Favela Stage. Vrijdag 20 december vanaf 10.00 uur start de kaartverkoop via .palmundo.nl.

Ozuna mag zich inmiddels de 'New King of Reggaeton' noemen. Hij heeft samengewerkt met o.a. Anuel Aa, Daddy Yankee, Karol G en J Balvin en heeft momenteel de meeste video's met dan een miljard views op YouTube. Daarnaast groeide hij, met een contract van 100 miljoen bij Sony Music, uit tot de bestbetaalde artiest van 2019. Komende weken wordt de gehele line up bekend gemaakt.

De organisatie heeft bewust voor het strand van Scheveningen als nieuwe locatie gekozen: "We hebben in de afgelopen jaren met artiesten als Bad Bunny, J Balvin en Karol G op het podium, steeds uitverkochte edities gehad in Amsterdam en Rotterdam. Daarom hebben we gezocht naar uitbreiding die we hebben gevonden in Scheveningen, waar we ongeveer 30.000 bezoekers kunnen verwelkomen. Dat biedt ons de mogelijkheid om nog meer nationale en internationale muziekliefhebbers te ontvangen. Het belooft onze grootste editie ooit te worden."

Naast de vier genoemde stages is er volop randprogrammering, onder meer in de vorm van een Salsa Workshop Area, een Karaoke Container, een heerlijke Chill Area/Dating Point, een Lounge area en een megafoodcourt met gerechten vanuit maar liefst veertig uiteenlopende landen. Tevens komt er een speciale area voor verschillende beachgames.

Tickets en meer informatie via: .palmundo.nl.