Partyflock
 
Nieuws · april 2019
­ Nederland
Immortality Outdoor
maandag 29 april 2019
Heb je het nieuwe event Immortality Outdoor al voorbij zien komen? Zijn jij en je vrienden klaar om de 'abandon city' te verkennen?
Labyrinth Club returns to Music Dome for a second time. After a sold out edition with Amelie Lens last winter, they invited Pan-Pot to play at the massive dome below this football stadium.
909 Festival intiemer dan ooit
maandag 29 april 2019
Loveland is trots op 'klein broertje' 909 Festival dat door blijft ontwikkelen, maar toch altijd het kleinschalige blijft behouden. Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de negende editie plaats, een editie die ondanks een nieuw toegevoegde derde area intiemer voelt dan ooit tevoren.
Tienduizenden bezoekers. 31 acts. 2 podia. 1 festival. SLAM! Koningsdag 2019 was aan! Vanaf de eerste acts op de twee podia ging het uitzinnige publiek los op de beats van ruim 30 acts en dj's.
Vandaag brengt Jebroer samen met Paul Elstak en Dr Phunk zijn nieuwe single 'Soldaat' uit. Het nummer is, in de aanloop naar 4 en 5 mei, een ode aan alle soldaten.
Nederlandse DJ en producer Bakermat heeft zojuist zijn nieuwste single 'Learn To Lose (feat. Alex Clare)' uitgebracht.
De jongens van Zonderling gaan als een tierelier. Nadat ze met 'Crazy' (hun megahit met Lost Frequencies) meer dan 150 miljoen Spotify-streams pakten en twee BUMA-awards in de wacht sleepten, laten de Nederlandse talenten met hun nieuwe single 'Imaginary' zien waarom zij nek aan nek gaan met de grootste Nederlandse dancemuziekduos van het moment.
Vier LHBTQIA+ koppels kunnen elkaar het ja-woord geven tijdens de aanstaande editie van Milkshake Festival, zaterdag 27 en zondag 28 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.
10 Jaar O'nine Festival is het nieuwe outdoor muziekfestival van Leiden. Op 25 mei viert de Leidse coverband O'nine haar tiende verjaardag, samen met the Gumbo Kings, Lekker Weer, Barry Badpak, The Local 6, Toine Scholten, de Flierefluiters en Miss Noeka. Stuk voor stuk te gekke Leidse live-acts waarbij je niet stil kan blijven staan, de lekkerste foodtrucks, en ontspannen chill-outs, kortom een dag feesten met vrienden in de buitenlucht.
Met goedkeuring van de buurt kunnen bezoekers van Dancing in the Street voortaan een uur langer genieten van een afwisselend podiumprogramma. Het dansfeest kan net als in het verleden weer doorgaan tot 1:00 uur. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van de organisatie in vervulling.
De zomer is in aantocht. Dit betekent ook dat het festivalseizoen van 2019 officieel is begonnen. Naast de ruime keuze aan festivals in Nederland & België, zijn ook de grote festivals in onder andere Duitsland en Hongarije in trek. Een dag, weekend of zelfs een week genieten van de beste artiesten, ultieme sfeer en gezelligheid met festivalbezoekers over de hele wereld. De perfecte invulling van deze zomervakantie!
Helaas is Club Rodenburg, op last van de burgemeester, voor 1 jaar gesloten en worden de populaire 7th Heaven feesten tijdelijk verplaatst naar Club Oscars in Raamsdonksveer met ook andere openingstijden, namelijk van 21:30 uur tot 04:00 uur
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance
festival beloofd een groot spektakel te worden
Op het gebied van duurzaamheid zijn er een boel ontwikkelingen gaande. Waar het een decennia geleden nog ondenkbaar was dat je op een festival duurzaam uit je dak kon gaan, is duurzaamheid vandaag de dag niet meer weg te denken uit de organisatie van een groot- of kleinschalig festival.
Wildebras Festival
dinsdag 23 april 2019
11 mei komen de leukste feesten uit Leiden samen op een prachtig stuk natuurgebied, de Klinkenbergerplas, voor een festivaldag vol beleving en saamhorigheid. Op het gloednieuwe festival van Vunzige Deuntjes, Nachtcollege, BLCKPRTY en Studio Disco staat voor ieder wat wils op het programma.
Aquabest, nabij Eindhoven, is op zaterdag 13 juli van 13.00 tot 00.00 uur voor de tweede maal het decor van het Daydream Festival. Onder anderen Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn, Afro Bros, Johnny 500, Phuture Noize, Dansado & de Feestneger, Daisy, Crooxs hebben hun komst naar het dancefestival bevestigd.
Sunglow kondigt alle namen aan
vrijdag 19 april 2019
Verdeeld over 3 stages zullen op 14 september zo'n 35 DJ's hun opwachting maken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With A K en DJ Rob & MC Joe biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt morgen opnieuw een track uit van het in juli te verschijnen album Perspective.
BRAAF Easter Festival
donderdag 18 april 2019
Zaterdag is het tijd voor BRAAF Easter Festival! Met een weercijfer 10 en een hele dikke line up is dit de beste kick off van het festival seizoen! Alan Fitzpatrick, SHDW & Obscure Shape, Klangkuenstler, ANOTR en vele andere komen hun kunstje doen.
Corrino Studios is trotse partner geworden van SLAM! Koningsdag. Corrino zal de TV registratie verzorgen van het evenement. Zo is SLAM! Koningsdag op 28 april te zien op SLAM! TV en worden de beelden via verschillende kanalen gedeeld, onder andere via de YouTube kanalen van SLAM!
De Raad van State ziet geen bewijs dat de gemeente Enschede al voor 13 mei 2016 een evenementenvergunning had verleend voor het Fantasy Island Festival en Freshtival in Enschede.
De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Navarone, Warhola (BE), blackwave. (BE), Fata Boom, Bjørn Berge (NOR) en RUV staan op zaterdag 14 en zondag 15 september in het Valkenberg park.
Eerder dit jaar kondigde Felix De Laet van Lost Frequencies al een nieuwe livetour aan en dit najaar zal de Belgische dancemuziekgigant ook in Nederland op het podium schitteren.
Aanstaande zaterdag zet Glow in the Dark de Maassilo weer op zijn kop met hun Easter Edition. De voetjes gaan tot minimaal 07:00 uur van de vloer met een closing special van Benny Rodrigues.
Het allereerste alternatieve dancefestival uit de Achterhoek komt terug als weekender! Het festival verlengt de zomer en viert dit jaar haar 14e editie op een nieuwe locatie. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 zal het festival plaatsvinden in de bosrijke omgeving rondom Openluchttheater 't Galgenveld te Borculo.
Kingdance is volledig uitverkocht! Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar en er is er ook géén deurverkoop. Vanuit heel Nederland komen dit jaar een record aantal bezoekers (30.000) naar Zwolle om er één groot oranje-feest van te maken!
A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM's, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos.
5 jaar geleden startte Defected labelbaas Simon Dunmore Glitterbox op Ibiza. Nu 5 jaar later is Glitterbox uitgegroeit tot één van de populairste feesten op Ibiza en ver daar buiten. Tijdens de zomer staat superclub Hï in Ibiza iedere zondag in het teken van de beste disco en kwaliteit (classic) house! Een avond vol glamour en hysterische acts met internationale allure.
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de vierde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar de Westergasfabriek om zowel binnen, buiten, overdag als in de nacht ruim 5000 bezoekers te ontvangen.
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Atmoz is back op Paaszondag
maandag 15 april 2019
Weet jij nog de gouden tijden van discotheek Atmoz toen de Belgische sound op zijn hoogtepunt was? We gaan terug naar die tijd tijdens het leukste retrofeestje van het jaar in Muziekgieterij Maastricht.
Op Pinksterzondag 8 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, staat het festivalterrein De Roost in Erp (bij Veghel) in het teken van het 7th Sunday Festival – The Seventh Symphony.
Voor de mensen denken dat B.I.T.C.H summer party al uitverkocht is, is er goed nieuws want het blijkt dat er nog 131 kaarten op jullie liggen te wachten! De online verkoop was binnen 2 dagen uitverkocht. Daarna namen de fysieke winkels het over.
Na een succesvolle eerste editie van Labyrinth Club in de Music Dome te Kerkrade is het tijd voor meer. Niemand minder dan het bekende Berlijnse techno dj-duo is de headliner van de tweede editie van het nieuwste event dat plaats zal vinden op vrijdag 3 mei.
Met deze laatste toevoegingen is het Vestrock programma compleet. Op Vestrock 2019 zijn meer dan 60 acts te zien, waaronder Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, White Lies, Bizzey, Frans Bauer, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie, Merol en Mental Theo. Op de website is de volledige line up van Vestrock en Vestrock Junior te vinden. Bekijk tevens de trailer van de nieuwe namen voor Vestrock.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de
organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre
zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House
Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes
zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang
vertegenwoordigen.
José Woldring (CEO, The Media Nanny), Rik Woldring (voormalig The Media Nanny) en Peter Meere (voormalig VICE) hebben sinds april de handen ineengeslagen om de nieuwe creatieve speler binnen de muziek- en entertainmentindustrie te worden.
Hullabaloo
dinsdag 9 april 2019
Join us on a trip. Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.
Het liefst paraderen we deze zomer, al luisterend naar onze favoriete artiesten, over zoveel mogelijk festivalterreinen. Helaas wordt een dagje festival steeds duurder. De toegangsprijzen in zowel binnen- als buitenland stijgen ieder jaar weer een beetje en ook de festivalbiertjes worden er niet bepaald goedkoper op.
Afgelopen vrijdag konden we luisteren en kijken naar Diet Gerritsen (bekend van Jonge Leu en Oale Groond) die de grootste technonamen met haar prachtige stem ten gehore brengt onder begeleiding van piano en koor.
De zomer begint vroeg dit jaar met de tweede editie van Lost & Found's; We Are Lost Festival op 18 mei 2019! De manier waarop Guy J's label verandert is ongekend, met behulp van gelijkgestemde artiesten wordt er iets bijzonders neergezet. Na een zeer succesvolle editie in Amsterdam in 2018 is besloten om dit door te zetten in 2019, dit keer met andere artiesten.
I AM HARDSTYLE The Label
vrijdag 5 april 2019
Na talloze succesvolle evenementen, een complete merchandise lijn en een gelijknamig album, werd het tijd voor meer. Met trots presenteren we jullie het nieuwe label: I AM HARDSTYLE, niet alleen een merk maar een platform voor Brennan Heart en artiesten: Aftershock, ANDY SVGE, Blademasterz, Code Black, Galactixx, Rebourne, The Pitcher en Toneshifterz.
Met nog iets meer dan 6 weken te gaan heeft Soenda Festival zijn stages bekend gemaakt! Van de internationale headliners op de Java, Komodo en Soembawa, tot de intieme sfeer op de Roti en Lombok stages.
Ashanti, Dru Hill, Ja Rule en Ryan Leslie toegevoegd aan de spetterende line-up van Vestiville 2019
Girls Love Djs
woensdag 3 april 2019
Girls Love DJs staat al jaren bekend om zijn explosieve eclectische dance sets. Herkenbare hits gaan hand in hand met bootlegs, remixes en eigen producties.
Duid 2, 3 en 4 augustus maar met stip aan in je agenda want Cirque Magique slaat voor de vijfde keer zijn kleurrijke tenten op, te midden van de prachtige velden van het pittoreske Ledegem. Ter gelegenheid van hun houten jubileum stelt de organisatie een line-up samen met maar liefst 57 artiesten, die menig muziekfanaten omver zal blazen. Met onder andere Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade en M.I.K.E./Push strikt men opnieuw de top artiesten uit de house-, techno- en retroscene!
Alles Hier Is Tempo
woensdag 3 april 2019
Ravers, maak jullie borst maar nat. Op 17 mei vindt de eerste editie van Alles Hier is Tempo plaats: een snoeiharde avond waar we non-stop het gas erop houden met een selectie van de dikste uptempo en frenchcore artiesten.
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop' 'This is how we do it'! The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics.
Breda Barst zoekt lokaal talent
woensdag 3 april 2019
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst.
De zesde editie van The Promised Land Open Air, dat plaatsvindt op 8 juni, wordt extra bijzonder! Het pinksterweekend staat bij recreatiegebied Spaarnwoude in het teken van techno, classics, acid en house voor '00.
29 april 2019
Immortality Outdoor
Techno venue below Dutch football stadium invites Pan-Pot for their second event
909 Festival intiemer dan ooit
28 april 2019
Tienduizenden uitzinnige bezoekers op Slam! koningsdag
26 april 2019
Jebroer kondigt nieuw album 'Jebroer4Life' aan met single 'Soldaat'
Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'
Nederlands dancemuziekduo Zonderling volgt megahit op met gloednieuwe sinlge 'Imaginary'
Vier officiele huwelijken lhbtqia+ koppels tijdens Milkshake Festival
25 april 2019
Nieuw Leids muziekfestival in de openlucht
Uur erbij voor Dancing in the Street
Tips: Met de auto naar een festival
Ben je bij deze KINGS Edition van 7th Heaven op 27 april ook weer van de partij
24 april 2019
Kraantje Pappie, Bizzey en Moksi op jubileum editie Stereo Sunday
23 april 2019
Duurzaam dansen en uit je dak gaan op festivals
Wildebras Festival
Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn e.v.a. naar Daydream Festival
19 april 2019
Sunglow kondigt alle namen aan
Tienjarige zingt op nieuwe track Blasterjaxx
18 april 2019
BRAAF Easter Festival
SLAM! Koningsdag en Corrino bundelen krachten
17 april 2019
Bezwaren tegen vergunning Fantasy Island Enschede 'te vroeg'
Navarone, Warhola BE, blackwave. BE, Bjørn Berge (NOR) en meer op Breda Barst 2019
Lost Frequencies verkoopt Melkweg uit en kondigt extra show aan
Deze pasen feest je tot minimaal 07:00 uur tijdens Glow in the Dark
Have A Nice Day Festival is deze zomer terug als Weekender
Kingdance Zwolle 2019 = Uitverkocht
16 april 2019
Rotterdamse iconen en muzikale helden komen samen tijdens A Day at The Park
Ibiza fenomeen Glitterbox komt op tweede paasdag naar Paradiso
15 april 2019
Timetable bekend én laatste tickets voor 18-uurse Koningsdagmarathon bij de Westergasfabriek van Cartel en Westerunie
Dutchweek Festival 2019 - 360 Bar, Le Monde, Malaysia & Jackie
Atmoz is back op Paaszondag
12 april 2019
Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday Festival
B.I.T.C.H Summer party de allerlaatste ronde met nog 131 kaarten te koop bij de fysieke voorverkoop winkels
11 april 2019
Labyrinth Club haalt groots DJ duo Pan-Pot uit Berlijn naar Music Dome.
Vestrock maakt programma compleet met 27 nieuwe namen waaronder Nervo en Nielson
RADION verandert in house tempel tijdens Koningsnacht
10 april 2019
The Brand Father, nieuw creatief bureau in muziek en entertainment
9 april 2019
Hullabaloo
De 40 populairste Europese festivals van 2019
8 april 2019
Onder de Radar Festival kondigt line-up aan met operazangeres Diet Gerritsen
Guy J kondigt We Are Lost Festival 2019 aan
5 april 2019
I AM HARDSTYLE The Label
Soenda Festival maakt stages bekend
Vestiville onthult nieuwe namen voor 2019 line-up met gloednieuwe 'legends' stage
3 april 2019
Girls Love Djs
Cirque Magique viert jubileum met Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade, M.I.K.E./Push en meer!
Alles Hier Is Tempo
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
Breda Barst zoekt lokaal talent
2 april 2019
Festival The Promised Land Open Air 6th year anniversary