Partyflock
 
­ Nederland

Vestiville onthult nieuwe namen voor 2019 line-up met gloednieuwe 'legends' stage

gepubliceerd door , op
Nadat Vestiville al de internationale supersterren Cardi B, Future, Migos, A$AP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Trey Songz en Lil Pump aankondigde, voegen ze vandaag nog meer acts toe aan de prestigieuze line-up van 2019. Old skool urban music fans zijn in voor een traktatie, want Ashanti, Dru Hill, Ja Rule en Ryan Leslie zullen deel uitmaken van de nieuwe Legends stage line-up in het weekend van 28 - 30 juni in Lommel, België.

The Legends Stage zal, met een opstelling samengesteld uit nostalgische urban hits uit de jaren 90 en 00's, old-skool R&B en Hip Hop fans de gewilde throwback-momenten geven gedurende het weekend van Vestiville.

Vestiville onthulde eerder al dat Afrobeats-ster Davido op zaterdag 29 juni zal headlinen op de Global Stage. Een dag later is niemand minder dan Latin-superster Nicky Jam de grote naam op dit podium.

Daarnaast biedt het festival een indrukwekkende lijst van muziektalent uit heel Europa, met bevestigde optredens van Maitre Gims, Vegedream en Niska. Als toevoeging hieraan kan Vestiville nu ook Soolking, Loredanna & Mozzik, Summer Cem en Farid Bang bevestigen als talenten van eigen bodem.

Vestiville vindt voor het eerst plaats in het Balendijk-Kristalpark inLommel en treedt daarmee in de voetsporen van enkele van 's werelds grootste muziekfestivals die in België worden georganiseerd.

Met vier verschillende podia, Main Stage, Global Stage, Legends Stage en Evolution Stage, presenteert Vestiville een ijzersterke line-up met de grootste namen in de muziekwereld en de meest lovende talenten van over de hele wereld.