Partyflock
 
Nieuws · januari 2019
­ Nederland
Drumcode Festival maakt de eerste fase van de line-up bekend voor de editie van 2019. Na een uitstekend uitverkocht debuutjaar keert Drumcode Festival terug op zaterdag 24 augustus op de NDSM werf in Amsterdam.
Wie kent Club Monza niet?! Van Rush tot Latin Lovers, van Supah! Dupah! naar Apenkooi en van Dierentuin op donderdag naar los gaan op Super Sunday op zondag!
Melt Festival brengt deze zomer één van 's werelds meest gerenommeerde house dj's naar het Ferropolis terrein. Niet voor zomaar een set, maar voor een Sleepless Floor takeover. Niemand minder dan Solomun zal dit non-stop podium een volle dag hosten op zaterdag 20 juli, samen met zijn Diynamic crew en Dubfire.
Hardshock Festival Ticket Reminder
donderdag 31 januari 2019
Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn!
Dancefair, hét evenement voor DJs, producers en dance ondernemers, kondigt met trots Martin Garrix en zijn label STMPD RCRDS aan.
Op 29 maart keer Rotterdam Rave terug naar de Maassilo om haar 7e verjaardag te vieren. Voor de eerste keer tijdens een Maassilo evenement van Rotterdam Rave zal een van de vier zalen heel de nacht worden overgenomen door Rotterdamse technolegende Speedy J.
Afgelopen White Moon in november was een groots succes! Bekijk hieronder nog even de aftermovie van White Moon. De sfeer was weer super! Iedereen was in het wit gekleed, The Box zag er mooi aangekleed uit met gezellige loungehoekjes hier en daar en mooie luxe VIP-decks. De tickets gaan ook hard van White Moon. De Xtreme Early Birds zijn al uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal Mega Early bird tickets beschikbaar voor maar 30 euro, Mega Early Bird VIP-deck ticket kost maar 40 euro!
Op 26 oktober 2019 keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2017 maakte het legendarische Hardcore concept een comeback na vijf jaar afwezig te zijn geweest.
Op zaterdag 9 februari presenteert Project 9262 een dancefeest met een diverse line-up bestaande uit early hardcore, hardstyle en rawstyle. Project 9262 is een initiatief uit Sumar dat regelmatig succesvolle feesten organiseert in de regio van Sumar. Deze keer pakt de organisatie uit met een grote klapper in 'de hoofdstad van de wâlden', namelijk headliner Amada in Poppodium Iduna te Drachten!
Metz at the Rooftop
maandag 28 januari 2019
Na het eerdere succes op de 5e verdieping van het Bink 36 gebouw, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.'The Real House Event' is op zaterdag 9 maart 2019 van 22.00 tot 03.00 uur terug 'at the Rooftop'.
In november zijn de eerste namen bekend gemaakt van het Utrechtse popfestival. Met de introductie van maar liefst twee nieuwe live stages wordt het muzikale aanbod nog breder op 25 mei. Inmiddels zijn alle namen bekend gemaakt door de organisatie.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen.
ChildsPlay is de samenwerking aangegaan met rapper Sjaak. Het is de derde keer dat deze vier mannen samenwerken. Ze releasen meteen een nummer van formaat.
Ontdek wanneer welke DJ's het tegen elkaar zullen opnemen voor de Red Bull Music 3Style wereldtitel op zondag 27 januari.
Booming New Year was een heerlijk ouderwets gezellig feest met alleen maar leuke mensen. En dat is goed te zien in de aftermovie waar we ons best hebben gedaan om jullie een sfeerimpressie te geven. En juist die goede sfeer is er ook altijd op Crazy Wonderland Festival. En in 2018 is het festival omgedoopt tot de grote verrassing van dat jaar.
Nadat het festival vorig jaar succesvol getransformeerd is naar een weekend lang feesten zal het ook dit jaar weer twee volle zomerdagen gaan duren.
Het Koninklijk Huis heeft aan de minister-president een nieuwe, nationale feestdag voorgesteld. Zijne Majesteit Willem Alexander heeft vandaag de volledige line-up van het Supersized Kingsday Festival mogen bekijken en besloten deze direct te delen met het volk. Of er daadwerkelijk een nationale feestdag komt, is tot op heden onbekend. Zowel het Koningshuis als het kabinet hebben echter hun genoegen uitgesproken. Bekijk hieronder een lijst met artiesten die ten tonele zullen treden op zaterdag 27 april:
Tijdens de elfde editie van Soenda Festival krijgen de bezoekers verspreid over vijf stages een zeer indrukwekkende internationale line-up voorgeschoteld. Grootheden als Fritz Kalkbrenner, Speedy J, Âme, Rebekah en Paula Temple komen op zaterdag 18 mei naar het groene, waterrijke hart van Utrecht.
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale Beach, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.
Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky en Charlotte de Witte en kersvers winnaar van de Popprijs Ronnie Flex maken hun opwachting bij de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli is het groene Landgoed Velder in Boxtel het toneel van een uniek aanbod van electronisch (live-)muziek op meerdere podia.
Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80's, 90's en 00's festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger.
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en
Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan
wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Essence of Trance by RAM
dinsdag 22 januari 2019
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.
Het Hongaarse muziekfestival Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor aankomende zomer. Onder meer The Chainsmokers, Tiësto, Jess Glynne, G-Eazy en Rudimental (live) vullen het affiche aan.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
Apenkooi krijgt hoogst mogelijke waardering bij de uitreiking van de Greener Festival Awards met het concept DGTL. Daarmee behoort het evenement tot de duurzaamste festivals ter wereld en krijgt DGTL het predicaat 'Outstanding' voor het jaar 2018.
Zojuist heeft Awakenings Festival, het grootste outdoor technofestival ter wereld, haar line-up aangekondigd. Op 29 en 30 juni is het iconische festival terug op het terrein in Spaarnwoude voor twee dagen vol techno!
Vandaag brengen Yvo, Rob en Mark, bekend van het populaire YouTube-kanaal Smoare, hun debuutsingle 'Paradijs' uit. Het is voor de mannen de eerste keer dat zij de overstap maakten van het maken van viral YouTube-filmpjes naar het maken van muziek. De upbeat Dance track gaat over hoe de mannen van Smoare in het heden willen leven en zij nog zoveel mogelijk feestjes willen meemaken voor zij doodgaan. Deze boodschap is ook goed te zien in de bijbehorende videoclip. 'Paradijs' werd gemaakt in samenwerking met LEX en komt uit via Cloud 9 Music.
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 19 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Diaz & Bruno, Sam Blans, Andrew Mathers, Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Jay Dinestic en MC Jonna!
Watermeloen, de vaste R&B/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert op vrijdag 26 april een groots Koningsnacht evenement in Musis Arnhem dat ruimte moet bieden aan 1700 bezoekers.
Op 27 april vindt de zesde editie van Oranjebloesem plaats. Het grootste underground Koningsdag-festival van Nederland verhuist dit jaar naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat belooft een gouden feest met historische lading.
Op 20 Januari geeft Lange Frans een echt Amsterdams nieuwjaarsconcert in Club Panama, Amsterdam. Panama wordt omgetoverd tot een bruine kroeg, waarin je je in de Jordaan waant. Hij heeft ook een aantal bekenden uitgenodigd: Quincy, Yves Berendse, Quido van de Graaf, Michael Bryan en nog een special guest!
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Een verruiming van de tijden betekent ook een vergroting van het muzikale palet. Dit jaar zijn er meer artiesten en stijlen op de zeven podia dan ooit tevoren. Meer dan tachtig artiesten verspreid over zeven podia, inclusief nieuwe live stage.
Vandaag maken Appelsap en boekingsagentschap Topbillin' bekend dat ze de handen ineenslaan. Appelsap is het eerste en langstlopende Hiphopfestival van Nederland en Topbillin' de eerste boeker gespecialiseerd in urban en hiphop. Het agentschap vertegenwoordigt namen zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Jonna Fraser, Adje en Yung Felix. Appelsap vindt dit jaar plaats op 10 augustus in het Flevopark en de kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12:00 uur
Work hard, Cash in & go Ult
vrijdag 11 januari 2019
Friends, fun, festivals en keiharde cash. Wat wil je nog meer? Het hele jaar door werken YOUNGsters op de tofste events in Nederland en het buitenland. Van horecawerkzaamheden bij voetbal- en schaatsevents tot horeca en bediening bij beurzen en congressen: YOUNG vind je overal.
Dance4Liberation 2019
vrijdag 11 januari 2019
Ook in 2019 heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste outdoor dance festival van Nederland te organiseren! Op zondag 5 mei 2019 vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation op locatie 'de Grote Voort' in Zwolle!
Met 35.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen die hun weg zullen vinden naar De Jaarbeurs in Utrecht voor de 900e editie van ASOT (A State of Trance), is het paradepaardje van Armin van Buuren nu - 6 weken vóór aanvang van het festival - volledig uitverkocht.
Noorderlicht organiseert op zaterdag 19 januari de eerste editie van JSF Live, een nieuwe avond vol energieke, dansbare jazz, soul en funk in een hedendaags jasje. Met 2 live-acts en 2 dj's wordt er tot diep in de nacht gegrooved, gefunked en gehip-hopt met de "New York soul" als stevige basis van het muzikale geheel.
Op zaterdag 26 januari is Popfestival Breda Barst, na een jaar afwezigheid, weer terug op de Cultuurnacht in Breda. Het festival heeft een nieuwe plek gevonden op STEK, waar dit jaar de Nederlandse rockband RUV en de vijfkoppige Belgische band The Girl Who Cried Wolf optreden.
Zo blijkt het goedkoopste biertje (€2,30) in Winterberg, Duitsland te zijn. Dit is een behoorlijk groot verschil in vergelijking met het Zwitserse Davos. Daar kost een biertje namelijk maar liefst €7,10! In Val d'Isere kost een shotje overigens gemiddeld €8.
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance
Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enige hardere stijlen koningsdagfestival met gratis entree.
DGTL Amsterdam maakt de volledige line-up bekend van haar zevende editie tijdens het Paasweekend op de industriële NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Op 19, 20 en 21 april opent DGTL daarmee traditiegetrouw het festivalseizoen. Naast al aangekondigde acts als Ben Klock, Carista, Dixon, Disclosure [dj] en Laurent Garnier maken de toegevoegde namen de DGTL Amsterdam 2019 line up compleet. Publiekslievelingen die zijn toegevoegd zijn namen als Amelie Lens, Bicep [dj], DMX Krew [live], Honey Dijon, Maceo Plex, Marcel Dettmann en nog vele anderen.
B.I.T.C.H festival komt terug in 2019 op 15 juni ! B.I.T.C.H festival is het meest gevraagde feest bij onze vaste bezoekers. Het feest was voor het laatst in 2016. Maar nu komt het weer terug op de Hemkade in **Zaandam. De laatste keer met B.I.T.C.H indoor in februari was de voorverkoop in een dag
uitverkocht.
Splinternieuw hardcore festival 'Outrage' pakt uit met stevige line-up voor eerste editie. Noord-Limburg is een harddance festival rijker. Onder de naam ''Outrage Festival' brengt de organisatie een volledig nieuw 1-daags hardcore festival tot leven.
Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don't Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden.
Vanaf volgend jaar zal Pinkpop niet meer worden georganiseerd in het Pinksterweekend. Volgens festivaldirecteur Jan Smeets valt Pinksteren de komende jaren te vroeg om een goed programma neer te zetten.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
Januari 2019! Een nieuw jaar, een jaar vol leuke feestjes. Hieronder een selectie!
Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) wederom het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers in Zwolle compleet uit hun dak gaan.
Music Dome heeft het concept van de wereldberoemde club Pacha van het Spaanse feesteiland Ibiza naar Kerkrade weten te halen. De uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion viert op 26 januari haar driejarige bestaan.
31 januari 2019
Drumcode Festival kondigt eerste artiesten aan
Club Monza keert terug voor één nacht in Central Studios
Solomun met Diynamic crew en Dubfire op Melt's Sleepless Floor
Hardshock Festival Ticket Reminder
Martin Garrix met STMPD RCRDS naar Dancefair 2019
Rotterdam Rave viert 7 jarig bestaan in de Maassilo
White Moon full line up bekend gemaakt - aftermovie & viptables
30 januari 2019
Thunderdome is terug in Jaarbeurs Utrecht op 26 oktober 2019
29 januari 2019
Wâldcore in Iduna met Amada en meer!
28 januari 2019
Metz at the Rooftop
Complete line-up van Central Park bekend
Free Your Mind Festival lanceert grootse 2019 Line Up
25 januari 2019
ChildsPlay dropt nieuwe track met Sjaak
DJ Turne klaar voor de Red Bull Music 3Style World Finals
Crazy Wonderland Festival voorverkoop gestart
24 januari 2019
Loveland Festival Weekend 2019 presenteert Carl Cox en Solomun als eerste acts
23 januari 2019
Line-up Supersized Kingsday Festival bekend!
Internationale line-up voor elfde editie Soenda Festival met debutant Fritz Kalkbrenner
Beachclub Bloomingdale verwelkomt dit jaar nieuwe sound
Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky en Charlotte de Witte naar We Are Electric 2019
Nieuw 80's, 90's en 00's festival in Velsen-Zuid met DJ Jean, Party Animals, Milli Vanilli en George Baker
TIKTAK maakt volledige Koningsnacht line-up bekend
22 januari 2019
Essence of Trance by RAM
The Chainsmokers, Tiësto, Jess Glynne, G-Eazy, Rudimental (live) en meer naar Balaton Sound 2019
21 januari 2019
The Crave Festival maakt line-up bekend
18 januari 2019
Apenkooi Events wint A Greener festival award Met DGTL
17 januari 2019
Awakenings Festival maakt line-up bekend
YouTubers Smoare brengen debuutsingle 'Paradijs' uit
Latin Lovers 19 januari in de Winkel van Sinkel!
Watermeloen Koningsnacht gaat voor groots in Musis Arnhem met 1.700 bezoekers
Oranjebloesem brengt het beste van techno, house en live muziek naar Olympisch Stadion
16 januari 2019
Lange Frans en zijn vrienden zetten Club Panama op zijn kop
Drift Festival meerdaags en diverser dan ooit!
15 januari 2019
Appelsap gaat samenwerking aan met Topbillin'
11 januari 2019
Work hard, Cash in & go Ult
Dance4Liberation 2019
Armin van Buuren's nu al legendarische 'A State of Trance 900' Festival is uitverkocht
10 januari 2019
Nieuw bij Noorderlicht: JSF Live - Jazz, Soul & Funk
9 januari 2019
Breda Barst keert terug op Cultuurnacht op nieuwe locatie
8 januari 2019
We onderzochten namelijk uit waar je het best en goedkoopst kan après-skiën
Waan je terug in de Mazzo en RoXY tijdens The Promised Land wintereditie
Royaal Kabaal gaat een stap verder met gratis entree* en dikke hostings door BKJN en Darkraver
DGTL maakt volledige line up bekend voor zevende editie in Amsterdam
7 januari 2019
B.I.T.C.H festival is terug in 2019!! Dinsdag 8 januari om 19:00 uur begint de vvk. Hand op de knop
Splinternieuw hardcore festival 'Outrage' pakt uit met stevige line-up voor eerste editie
4 januari 2019
Sunnery James & Ryan Marciano maken line up zesde editie Don't Let Daddy Know Amsterdam compleet
3 januari 2019
Pinkpop vanaf 2020 niet meer in Pinksterweekend
De leukste feestjes met een dresscode in januari
Coen&Sander: 'We hebben Koninklijk Nieuws
2 januari 2019
Jarige Music Dome strikt concept wereldberoemde club Pacha